Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
talán mert eleve ilyen modszerrel nem lehet normális végeredményt kihozni belõle ?
ha így csinálod minõséget is jelentõsen rondítod és a méret se lesz akkora vlszleg, amekkorára akarod
xvid kétmenetes tömörítés rulez...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Skacok, mit állítsak be, hogy ne tömörítetlen formába rakja az avi-kat, hanem egybõl normális méretû legyen a kész file? Ezalatt azt értem, hogy egy kb. két és fél perces vido legyen kb. 50 megabájt.

Eddig úgy csináltam, hogy az uncomressed Vegas végterméket Nadbub-bal összenyomtam, de az nagyon elbarmolja a dolgkat...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bertino
okés, kösz <#eljen>

mohus
majd bedigizem a reklámot😊 és összevetheted az én amatõr cuccommal😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bertino
nálunk már 9 honapja nincs bekötve TV barátom 😄

mohus
én meg most láttam a TV-ben az új Soproni ászok reklámot...

lenyúlták a Flatout2 (#939 - FLATOUT2 WMV) és a Jackal menü (#1075) alatti zenémet😊

mellesleg szerintem a reklám nagyon béna lett...ehhez a zenéhez

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bertino
én ugy érzem, hogy a Rocky-ból fogok trailert készíteni nemsokára 😊
remélhetõleg még vizsgák elõtt 😛

mohus
hát a demót ott a linknél, regisztrálás 1 perc...az effektek kipróbálhatók, de a logó benne marad a filmben

amúgy a vásárlást javaslom...mert ezek a kis cégek ebbõl élnek és az õ munkájukat értékeled, ha valóban megveszed

tudom egy hobbifilmes, aki nem profitál belõle jobban szereti az ingyé cuccot, de a hobbi pénzbe is kerül ám

earthquake effekt vegasban is elõállítható, csak kissé macerás megremegtetni a képet😊

morcka
köszi ez lehet h jó, csak hol tudom LETÖLTENI?<#worship> remélem tudsz még segíteni mohus<#worship><#worship>

bertino
tudom, de ettõl függetlenül vmicskével jobb az .mp3nál

mohus
ja már tudom mi ez...

de ugye akkor nem a PC-det használod HIFI-re...egy sokol radió zavarmentesebb hangot tud...hiába az 1093Kbit

mohus
green box-al
link

morcka
hellósztok, ki tudja hogyan lehet olyat csinálni, ami a híradókban, idõjárásjelentésekben van, h egy kép elõtt, avagy egy mozgó kép elõtt lehessen mozogni?? sokat segítenétek! elõre is köszönöm

bertino

ez már minõség <#wow2><#eljen><#eplus2>

bertino
10 perc és megmondom, addig is okosabbak vagytok vele 😄

bertino
hát bizony metallicából én nem adom kicsibe 😊

mohus
😊 mp3 már nem jó meg a wav?😊

bertino
.flac kiterjesztésû fájlt beveszi-e a hangsávra a vegas 😊

mohus
what??😊

bertino
megnézhetné vki, akinek van FLAC médiafájlja (lossless, veszteségmentes) beveszi-e a vegas...
elõre is megköszönném

mohus
ez megéri a pénzét szerintem:

NewBlueFx

a minivideóban jól látható, ahogy a motoros elhalad...a föld beleremeg
minivideó - wmv

mohus
csak nem valami gtr vs wtcc készül?😊

Istencsászár
Köszönöm<#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
a két képet egymás fölé helyezed két sávba közvetlenül
rákattintasz a video kockákon jobb oldalt a Pan/crop (áthuzott négyzet az ikonja emlékeim szerint) benyomod a Ctrl + L-t és nyomvatartva szélességben beállítod az egérrel mindkettõt ugy, hogy egymás mellett legyenek

Istencsászár
Hali, Vegas 7ben, vagy egyátalán Vegasban hol tudom állítani azt h egy képen két felvétel legyen, tehát 1 videó ketté osztva és két felén 1-2 mozgó kép.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
talán a Dreamworks Studio...vagy a CIA tud segíteni

HELO VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI HOGY TUDOK EGY VIDEÓT KITÍSZTÍTANI MERT NAGYON KOCKÁS A KÉP RAJTA THX

Hali!

ért valaki a Sony DVD Architect 4.0-hoz (menü készitõ) esetleg meg-e van valakinek a magyarosítás hozzá. vagy át lehet-e szabni egy másik dvd menüjét ezzel a programmal. Ha nem akkor mien progival és hogyan.
Üdv.
Lehet igazság a dologban, mert annó a felvételeket Hi8-as kamerával készítettük. A felvételeket késõbb átmásoltuk vhs-re. A felvételek között vannak 'hibás' részek, és az beleillik a képbe, hogy ezeknél a részeknél (illetve egyéb 'problémás' részeknél - a kazetta kb 5 éves - nem tul jó a minõség) csúszik a hang, majd a végén összeadódik.
Mindegy. Majd megpróbálkozom bertino ötletével.
Legrosszabb esetben szétszabdalom akkora részekre (kb 15 percnél nincs hosszabb 'jelenet') ahol még nem érzékelhetõ számottevõen majd egy kicsit elcsúsztatom a hangot (Sound Froge) a képhez képest.

mohus
hát ez egy kínos probléma...

nekem is volt ilyen...akkor ment el a hang komoylabban, amikor a gyenge kazi minõség miatt elkezdett villodzni esetleg "kék" színesbe átmenni a KÉP....ekkor valami miatt a digizõm eltolta a hangot...

én eccerûen az ilyen élvezhetetlen szakaszoknál megállítom a digizõt, fejmosás egyebek állítás...és próbálom beszenvedni a régi kazikat😊megmentettem már jó sokat...pl a videóm nem mindegy hogy hûs frissen kezdte a digizést vagy már a harmadik óránál kellõ hõfokon üzemelt...amikor melegebb volt, akkor a gyengébb minõségû kazik bekékültek...képileg...

tologatni lehet a hangsávot...csakhát ahhoz ügyesnek is kell ám lenni meg türelmesnek

mohus
jaj neeee😊 annyit nem ér az a hüje videó

Érthetõ volt!

Köszi!

bertino
ték -.-

bertino
mohus!
végre a 85megás bmw videodbol mostmár 75 jött le!
a maradékkal még mindig kínja van, én kajakbol nem értem mi van, de holnap feltolom az uj rendszert és leszedem ujra

bertino
nm

Cream78
Thx!

bertino

Cream78
Ezt a 2x es xvides tömörítést hol(hogy) is tudom megcsinálni?
Calculátort nem látom seol....
Tök kezdõ vagyok... 😊

bertino
virtualdubban megnyitod a fájlt
video: direct stream copy
audio szintén, de ott kattints rá a felsõbb-középsõ részén az oszlopnak i betûvel kezdõdõ vmi 😄 (nincs felrakva most igy hirtelen nem tom pontosan)
ott a bevezetést kapcsold ki és alatta beállítható érték van
ha elõrébb akarod tolni a hangot pozitivban add meg a ms értéket, ha visszafele akkor tolni, akkor minuszban

remélem érthetõ, ha nem: szolj 😄

Hali!
Nem Vegasos kérdés, de hátha ...
Tehát bedigiztem egy videókazit. Majdnem 3 óra a hossz. A képminõség elfogadható, a hanggal van problem. Mégpedig folyamatosan csúszik. A film elején kb 10 percig még eggyütt van majd elkezd 'késni' és a végére kb 3-4mp a késés.
A kérdés : van-e olyan program, amivel ezt korrigálni lehetne?
Köszi!

bertino
szívesen

Cream78
Köszi a segítséget!

bertino
attól függ, milyen arányu
ha kocka (4:3) sztem bõven elég az 512*384
FPS se mind1, én amit lehet azt 25el csinálom
xvides kétmenetes tömörítés amilyen kicsibe csak lehet... a calculátorral pontosan kiszámolhato mekkora bitrátával mekkora méretre tudod megcsinálni

Cream78
Valaki vegas 6 fun Írja meg nekem legyen szíves, hogy milyen beállításokat( képkockaméret, file formátum, stb.)használjak, hogy a készített videóm minél kisebb helyet foglaljon....
Csináltam egy videót, kb 4 perces de 590MB.... <#idiota>
Ezt elkúrtuk... Nem kicsit, nagyon....

cr3ativ3
nekem hetesem van 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
mpeg-2/DVD-pal kódolt .mpg fájt. Szeretnie kell, mert a vobok is ebbe vanak kódolva.
Az ogm-re pedig eddig ogm to avi a megoldás.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

mohus
mostanában mindenki fordítva nézné a filmeket😊

fordított lejátszásra volt kivi

már megírták!
köszi
bertino
próbáld meg léccives konkrétabban leírni, mert én rohadtul nem vágom mit akarsz :C