Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha így csinálod minõséget is jelentõsen rondítod és a méret se lesz akkora vlszleg, amekkorára akarod
xvid kétmenetes tömörítés rulez...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Eddig úgy csináltam, hogy az uncomressed Vegas végterméket Nadbub-bal összenyomtam, de az nagyon elbarmolja a dolgkat...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
lenyúlták a Flatout2 (#939 - FLATOUT2 WMV) és a Jackal menü (#1075) alatti zenémet😊
mellesleg szerintem a reklám nagyon béna lett...ehhez a zenéhez
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
remélhetõleg még vizsgák elõtt 😛
amúgy a vásárlást javaslom...mert ezek a kis cégek ebbõl élnek és az õ munkájukat értékeled, ha valóban megveszed
tudom egy hobbifilmes, aki nem profitál belõle jobban szereti az ingyé cuccot, de a hobbi pénzbe is kerül ám
earthquake effekt vegasban is elõállítható, csak kissé macerás megremegtetni a képet😊
de ugye akkor nem a PC-det használod HIFI-re...egy sokol radió zavarmentesebb hangot tud...hiába az 1093Kbit
link
ez már minõség <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
elõre is megköszönném
NewBlueFx
a minivideóban jól látható, ahogy a motoros elhalad...a föld beleremeg
minivideó - wmv
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rákattintasz a video kockákon jobb oldalt a Pan/crop (áthuzott négyzet az ikonja emlékeim szerint) benyomod a Ctrl + L-t és nyomvatartva szélességben beállítod az egérrel mindkettõt ugy, hogy egymás mellett legyenek
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ért valaki a Sony DVD Architect 4.0-hoz (menü készitõ) esetleg meg-e van valakinek a magyarosítás hozzá. vagy át lehet-e szabni egy másik dvd menüjét ezzel a programmal. Ha nem akkor mien progival és hogyan.
Üdv.
Mindegy. Majd megpróbálkozom bertino ötletével.
Legrosszabb esetben szétszabdalom akkora részekre (kb 15 percnél nincs hosszabb 'jelenet') ahol még nem érzékelhetõ számottevõen majd egy kicsit elcsúsztatom a hangot (Sound Froge) a képhez képest.
nekem is volt ilyen...akkor ment el a hang komoylabban, amikor a gyenge kazi minõség miatt elkezdett villodzni esetleg "kék" színesbe átmenni a KÉP....ekkor valami miatt a digizõm eltolta a hangot...
én eccerûen az ilyen élvezhetetlen szakaszoknál megállítom a digizõt, fejmosás egyebek állítás...és próbálom beszenvedni a régi kazikat😊megmentettem már jó sokat...pl a videóm nem mindegy hogy hûs frissen kezdte a digizést vagy már a harmadik óránál kellõ hõfokon üzemelt...amikor melegebb volt, akkor a gyengébb minõségû kazik bekékültek...képileg...
tologatni lehet a hangsávot...csakhát ahhoz ügyesnek is kell ám lenni meg türelmesnek
Köszi!
végre a 85megás bmw videodbol mostmár 75 jött le!
a maradékkal még mindig kínja van, én kajakbol nem értem mi van, de holnap feltolom az uj rendszert és leszedem ujra
Calculátort nem látom seol....
Tök kezdõ vagyok... 😊
video: direct stream copy
audio szintén, de ott kattints rá a felsõbb-középsõ részén az oszlopnak i betûvel kezdõdõ vmi 😄 (nincs felrakva most igy hirtelen nem tom pontosan)
ott a bevezetést kapcsold ki és alatta beállítható érték van
ha elõrébb akarod tolni a hangot pozitivban add meg a ms értéket, ha visszafele akkor tolni, akkor minuszban
remélem érthetõ, ha nem: szolj 😄
Nem Vegasos kérdés, de hátha ...
Tehát bedigiztem egy videókazit. Majdnem 3 óra a hossz. A képminõség elfogadható, a hanggal van problem. Mégpedig folyamatosan csúszik. A film elején kb 10 percig még eggyütt van majd elkezd 'késni' és a végére kb 3-4mp a késés.
A kérdés : van-e olyan program, amivel ezt korrigálni lehetne?
Köszi!
ha kocka (4:3) sztem bõven elég az 512*384
FPS se mind1, én amit lehet azt 25el csinálom
xvides kétmenetes tömörítés amilyen kicsibe csak lehet... a calculátorral pontosan kiszámolhato mekkora bitrátával mekkora méretre tudod megcsinálni
Csináltam egy videót, kb 4 perces de 590MB.... <#idiota>#idiota>
Ezt elkúrtuk... Nem kicsit, nagyon....
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Az ogm-re pedig eddig ogm to avi a megoldás.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
köszi