Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv.
véletlen nem volt ide a videók játékokból topicba belinkelve ? 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és akkor pár saját meló: (enemy-territory muvik 😊)
Az elsõ komolyabb project
megrendelésre 1 barátomnak
szerintem a legjobban sikerült
trailerek:
frankó trailer (ez nem nagy 😊)
másik jó trailer
volt még pár, de gondolom úgysem szedi le senki 😊
a trailereket megéri, mert nem nagyok... bár minõségre nem a legjobb :S
1 trailer olyan 1 hét, 1 teljes múvi 3-6 hónap meló, szóval óvatosan a kritikával 😊
[O_O] (.)(.)
mert sztem nem... vagy csak nagyon béna módon kerestem
köszi, gõzöd sincs mennyit segítettél ezzel a mondattal!! 😄DDD
cookie cutter 😊
de ha szépet akarsz, akkor kiválasztasz 1 szint, átlátszóvá teszed és csak ott fog látszódni a másik jelenet.
mert ha másra, az engem is érdekelne 😊
2 videosáv, a felsõbe rakod, amit meg akarsz jeleniteni kis részben
ugyanúgy itt is pan/crop, és beállitod a méretét... (elejére meg a végére fade in/out és tökéletes)
de van valami effect, csak nem jut eszembe a neve, ami a képbõl vág ki részleteket és akkor abban a figurában látszik a másik video.
elöször is kell legalább 3 videosáv (ha 3 jelenet van a képen egyszerre)
aztán fogod, jobb klikk, pan/crop és ott tudod egy az egyben olyanra állitani a méretét, mint a videoban... menet közben változtatni alul tudod a key-ekkel. (mintha a semmibõl nyilna ki a kép)
azon kivül, ha jól láttam, még border volt rajta (sima border effect) és néha 1-1 glow (képváltásnál -- transistion effect, sima képen -- video effect)
...
ahhoz én meg nem értek 😞
...
Szeretném ha segítenétek!Hogy lehet olyat hogy....nemtudom elmondani mert ezt látni kell ennek
a videónak az elsõ 7mp-jében azt az efffektet hogy leeht megcsinálni?
...
[O_O] (.)(.)
[O_O] (.)(.)
ezt az elöl levõ vmit meg, ami színes üres háttérrel ráteszed, alkalmazod rajta az effektet, belövöd az átlátszóságot a sáv bal szélén levõ zöld ikonnál és voálá
pályademo fekete fehér effektel legyen lentebbi videosávon, manusz (vagymiez?!) meg felette levõ sávon
kész
[O_O] (.)(.)
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
inkább tömöritetlen, aztán virtualdub
csinálj egy új videosávot az eredeti fölé(!) és oda húzd...
akkor is elõfordulhat, hogy a szöveg háttere kitakarja a képet, akkor válassz valami egyszinû hátteret és állitsd átlátszóra.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Az a gondom hogy a menuhoz nem tudok hatter mediat beallitani ismetlore. Egyszer valahogy sikerult, de azota nem jott ossze. 😛
ilyen feliratot tennék be,pngbe van elkészitve,ezt tanácsolták nekem:
ezt amikor beillesztem,akkor pedig ez történik:
az elsö részén a képnek,megy a jelenet,majd amikor eléri a feliratot,hirtelen eltünik a jelenet,és a felirat eltakarja.biztos én rontottam el valamit,nemtudjátok véletlenül hogy mit?
köszi szépen,bocs a kis képekért
The only speedometer is in your head.
ugyanis eddig ugy tûnik, hogy Xvid-et egyáltalán nem szeret a Vegas
Lenne egy kérdésem.A Vegas 6.0-ban szoktam készítgetni különféle videókat de minig akadályoz az hogy néhány videóra ha rámegyek alul kiírja hogy Stream video could not be terminated :S ez miért van?És hogy lehetne hogy lejátsz ezeket a videókat?
...
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy honnan tudok letölteni vegast és egy tutorialt hozzá?
Elõre is köszi
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
szeretném kiprobálni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tehát amikor a tömörítõ kodeket kiválasztod (xvid) akkor rányomsz, hogy configure és ugyanugy kétmenetesben megcsinálod, mintha virtualdub-ban vagy nandub-ban csinálnád
Mellesleg a Nadub is kétmenetben tömörít...