Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy próbáltam keresni de nem találtam
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De ne ingyenes ha minden igaz. Nekem nincs most pénzem rá. Van ingyenes is? vagy crack vagy ilyesmi hozzá?
Padu
Padu
ha megnézni akarod miért movie makerrel probálod ?
korántsem erre a célra van kitalálva
továbbá ha lerenderelted a készítményedet és wmp lejátsza, akkor le kell másnak is(bsplayer,jetaudio,VLC vagy akármi)
Padu
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudom a video sebességét változtatni Vegas 7-ben?
Nagyon kéne a help.
Elõre is köszi 😊
Gigabyte nVidia GeForce 7900GTX PCIe | Gigabyte GA-M57SLI-S4 | AMD Athlon 64 X2 4200+ | Kingmax 4x512 DDR
bár gondolom .wmv
azt meg megnyitja vegas
Win movie makerrel készíített videót egyáltalán meg lehet nézni vmilyen programmal? mert hogy semmi se játsza le csak a wmm.
Padu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem ide tartozik a kérdésem, de lehet, tud itt segíteni valaki.
Tudja valaki, hogy hogyan lehetne lejátszani egy mûsort (Élõ népzene), amit a DunaTV oldaláról le lehet játszani? Az a gond, hogy letölteni nem hagyja, de TEMP-be megvan, viszont onnan azért nem tudom lejátszani, mert DAT formátumban van... Próbáltam már, de nem VideoCD formátum.
A link, amirõl a mûsor kellene: http://www.dunatv.hu/popup/popup.html?musor_id=27327&csat_id=dunatv
Elõre is köszi a segítséget mindenkinek...
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
[O_O] (.)(.)
természetesen vlszleg majd forgatáshoz lesz szükségem a cuccra és marhára érdekelne, mert még egyet se próbáltam, de még látni se láttam nagyon
az acid-dal sikerült 😊
köszi az eddigi segítséget 😊
vagy az csak egy leírás?
netán az Acid 6.0 pro-val ezt valahogy meg lehet csinálni?
én videora értettem, itt legtöbben azt szerkesztenek 😊
amugymeg a válasz #1185-ben rejlik
pontokkal is tudod szabályozni hol milyen gyorsaságú legyen
talán máshol kellene beállítani?
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy amikor a csúszkán lelassítom a lejátszást, akkor mentés után ugyanúgy lassan játsza le?
pls segitsetek nekem 😊 hogyan tudom állitani maga a videonak a fényerejét mert a végsõ cucc elég sötét lesz :/
Balumann: neked is csak azt tudom mondani, hogy az avi-t, amit a gép csinál konvertáld át valami vegas által használható formátumra..
csomó féle konvertáló progi van, de a legtöbbhöz elég 1 virtualdub
Elõre is THX!
A fényképezõm AVI formátumu fájlokat csinál (Canon Powershot, bár ez nemhiszem hogy fontos). Próbáltam más AVI fájlokat - pl. játék felvételt meg trailert berakni a sávra, azok rendesen megjelentek videósávban, tehát hozzátudtam adni oda.
Lehetséges, hogy valamilyen kodek megoldaná a problémát?