Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a helpet, de nem nagyon jöttem rá, hogy kell.
2féle képpen próbáltam: a feliratot fotosopban egy fekete lapra írtam fel, és képként hívtam be vegasba, illetve vegasban is generáltam feliratot, de azt sem sikerült megdöntenem sztárvórszosra.
2x belekattintottam a feliratba, de akkor csak magát az elemet jelöli ki a program. Event pan/crop-ban sem sikerült megcsinálnom.
Mit rontok el?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem értem, no mind1.
Þór vígi þessi rúnar
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tudok egy videót behúzni a szerkesztõbe. Van valakinek valami ötlete?
Se codecpack se semmi nincs fent. Több videómnál is kiirja, hogy "Stream attributes couldn't be determined". Ezeket nem lehet behúzni, hogy tudjak velük dolgozni. Ez micsoda és mitõl lehet?
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem, már nem állok olyan rosszul a Vegas használatával, de ha megnézed azt a filmet, amit utoljára készítettünk a barátommal, akkor szerintem el tudod dönteni, hogy mennyire ismerem a Vegas-t. A film címe Poliesztézia, és letölthetõ a www.titoklevi.extra.hu -ról! A weblap látogatásához szükséges információkat ez egyik lentebb található hozzászólásomban lehet olvasni. Szívesen várom a kritikákata filmünkrõl!
Üdv.!
könnyítsd meg életed és maradj a 7-nél! Nem tudom milyen szinten vagy, de 7 nagyon sokáig elég, sõt... 😊 meg 8s elrendezése teljesen fordított én kb 5 percig használtam utána le is szedtem 😄
üdv
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Lenne egy kérdésem. ÉN a Sony Vegas 7-et használom. Mennyivel tud többet a Sony Vegas 8, és mennyire más a kezelése? Ha sokkal többet nyújt az elõzõ verziónál, és a kezelhetõsége is hasnoló, akkor lehet hogy lecserélem a régit?
Ha tehetitek látogassatok el a lentebbi hozzászólásomban említett weboldalra, ahol néhány Vegas-szal készített rövid filmet találtok.
Szívesen fogadom a kritikákat, hátha ezek révén fokozható lesz a továbbiakban készített filmek színvonala.
Kérlek a kritikákat ide írjátok, és ne a weblapon található fórumba!
Üdv.
köszi a segítséget, asszem értem, csak akkor kell hozzá némi türelem 😛
de valoszínûleg ugyanugy, mint a többi vegasban.
fogod, berakod video-t a sávra, kijelölöd azt a részt, amit visszafele szeretnél lejátszani, jobb klikk és reverse.
és így egymás mellé pakolgatod a visszafordított és "rendes" irányba halado felvétel részleteket és kész is ez az eredmény, ami a linken van. :-)
tehát a 38. és a 42. másodpercek közötti rész
most ebbõl te milyen effektet akarsz ? írd meg hányadik mp-nél megy a videoba, mert semmi extrát nem láttam benne igazság szerint.
Szeretnék csinálni egy effekt félét Sony Vegas Platinum Edtion 9.0-ban, de elképzelésem sincs, hogy hogy lehet megvalósítani.
Ebben a videóban benne amit szeretnék, a 38-42 másodpercek közt van, tehát amikor a macska elõre és hátra fele vicceskedik. 😛
http://www.youtube.com/watch?v=EZyG3EybE4s
Tehát, hogy lehet ezt megvalósítani?
Elõre is köszi a válaszokat 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Itt egy link:
http://dvdx.hu/index.php?=190&func=fileinfo&id=135&option=com_remository
Itt találsz letölthetõ effekteket.
De legközelebb azért google-zhatnál kicsit, mert a legelsõ helyen szerepelt a link a találatok között.
Üdv.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Jól sejtem, hogy vegas-szal nem tudom megoldani, hogy Star Wars-szerûen úsztassam a távolba a feliratot?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(a húgom php honlapokat csinál flash logókkal xD ti meg még azt sem tudtátok megcsinálni h Firefox3-al mennyen a honlap? röhej a köbön...
Ha van kedvetek látogassatok el erre a weboldalra:
http://www.titoklevi.extra.hu
Ezen a weboldalon találhatók azon filmek, amiket levi barátommal együtt készítettünk, bár meg kell jegyeznem, hogy a videók egy részét levi egyedül készítette. Én kifejezetten a poliestesia címû kisfilmünkrõl szeretném a véleményeteket megkérdezni,és nem a színészi alakításunkkal kapcsolatban (mert az nagyon borzalmas), hanem inkább a vizuális megoldásokkal kapcsolatban. Egyébként a filmjeink Sony Vagas-szal lettek megszerkesztve. Esetleg ha valaki tud jó megoldásokat az általunk használt effektek megvalósítására, kérem hogy írja meg, mivel lehet hogy sokkal egyszeûbb megoldások is vannak azoknál, mint amiket mi használunk, mivel vannak olyan effektek amik megvalósítása igen hosszadalmas és körülményes volt számunkra. Hátha ezeket egyszerûbben is meg lehet valósítani.
Üdv.
Itt nézd meg: http://www.newbluefx.com
Korrekt árak, nagyon jó csomagok!
Üdv!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Web-re szeretnék videókat feltölteni, s ehhez kellene valami jó kis codec, amivel kis méretet és elfogadható minõséget kapok... Tudnátok ajánlani valamilyen kodeket?
Köszi
Jó ideje használom a Vegas 8 pro-t. Most egy elég kellemetlen hibába ütköztem és érdeklõdnék fordult-e elõ már valakivel. Egy teljesen külön partícióra telepített Win xp pro alatt fut a Vegas, hogy ne zavarj a amûködését semmi, és most ehhez a telepítéshez szerettem volna a NewBlue fx csomagot felrakni. Minden gond nélkül települ is, viszont ha bármelyik áttünést, effektet használom a klippben, akkor az elmentett projectet késõbb nem lehet visszatölteni. 26-28%-nál megakad és csak a feladatkezelõn keresztül tudom kilõni a Vegast. Viszont ha a másik "zsúfolt" mindenes partícióra telepített win xp alá teszem a Vegast, minden frankón megy. Vajon mi hiányozhat neki, amikor NewBlue használat nélkül több hónapon keresztül simán ment a Vegas a saját partícióján.
TDU: nemere
valaki nem tudja egész véletlenül hogy lehet olyat csinálni vegasba hogy vetitésnél a kép egyik pontjára zoomoljon és ugy váltson képet? illetve még hogy hogy lehet képen "rajzolni"? tehát mondjuk egy vonalat huzni?
elõre is köszi!!
nekem az a kérdésem lenne , hogy ha berakok egy videót vegas-ba akkor nincs rajt kép, csak hang...
ez mért lehet?
BoRo
http://www.youtube.com/watch?v=hVUKktfVfM8
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
vagy lehet az is, hogy fent a video tracken állítsd be a képek megjelenési idejét, és rendernél pipa ki a loop region és mindet megcsinázza
Ha valaki tudna, segítsen pls! Az a problémám hogy 1 videó elejére bedobáltam kb 5db képet és utána jönne csak a mozgó videó része, de amikor rányomok hogy render as, akkor azt a részt nem tömöríti bele a videóba ami az elején van, tehát a képek nem szerepelnek benne. Elõre is köszi, annak aki tud segíteni.
hogy ilyneket hog ylehet?
komoly szaktudással, egyetemes végzettségel, és ferde szemmel japánba
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!