Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Szia!

Köszi a helpet, de nem nagyon jöttem rá, hogy kell.
2féle képpen próbáltam: a feliratot fotosopban egy fekete lapra írtam fel, és képként hívtam be vegasba, illetve vegasban is generáltam feliratot, de azt sem sikerült megdöntenem sztárvórszosra.
2x belekattintottam a feliratba, de akkor csak magát az elemet jelöli ki a program. Event pan/crop-ban sem sikerült megcsinálnom.

Mit rontok el?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Carlos
No, leszedtem a régi xvidet és feltettem egy újat és így már jó.
Nem értem, no mind1.

Þór vígi þessi rúnar

bertino
nincs ötletem akkor sajna.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Carlos
Vegas Pro 8.0b (Build 217)

Þór vígi þessi rúnar

bertino
vegas8.0, probáld meg azzal, az már xvidet is beveszi, elõzõ verziók nem voltak jóban vele, más ötletem nincs egyenlõre.

Carlos
oks. hogyan tudnám megoldani? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

bertino
a tömörítõ kodekkel nincs jóban a vegas, ezért nem engedi.

Carlos
Lenne egy kérdésem.
Nem tudok egy videót behúzni a szerkesztõbe. Van valakinek valami ötlete?
Se codecpack se semmi nincs fent. Több videómnál is kiirja, hogy "Stream attributes couldn't be determined". Ezeket nem lehet behúzni, hogy tudjak velük dolgozni. Ez micsoda és mitõl lehet?

Þór vígi þessi rúnar

Szia!

Szerintem, már nem állok olyan rosszul a Vegas használatával, de ha megnézed azt a filmet, amit utoljára készítettünk a barátommal, akkor szerintem el tudod dönteni, hogy mennyire ismerem a Vegas-t. A film címe Poliesztézia, és letölthetõ a www.titoklevi.extra.hu -ról! A weblap látogatásához szükséges információkat ez egyik lentebb található hozzászólásomban lehet olvasni. Szívesen várom a kritikákata filmünkrõl!

Üdv.!
csááá

könnyítsd meg életed és maradj a 7-nél! Nem tudom milyen szinten vagy, de 7 nagyon sokáig elég, sõt... 😊 meg 8s elrendezése teljesen fordított én kb 5 percig használtam utána le is szedtem 😄

üdv

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. ÉN a Sony Vegas 7-et használom. Mennyivel tud többet a Sony Vegas 8, és mennyire más a kezelése? Ha sokkal többet nyújt az elõzõ verziónál, és a kezelhetõsége is hasnoló, akkor lehet hogy lecserélem a régit?

Ha tehetitek látogassatok el a lentebbi hozzászólásomban említett weboldalra, ahol néhány Vegas-szal készített rövid filmet találtok.
Szívesen fogadom a kritikákat, hátha ezek révén fokozható lesz a továbbiakban készített filmek színvonala.

Kérlek a kritikákat ide írjátok, és ne a weblapon található fórumba!

Üdv.
bertino
nemtudom, azt még én nem használtam.

sok különbség van a platinum edition és a sima verziók között? :S
köszi a segítséget, asszem értem, csak akkor kell hozzá némi türelem 😛
bertino
jaaa... hát a vegas platinumba pontosan nemtom 😄
de valoszínûleg ugyanugy, mint a többi vegasban.
fogod, berakod video-t a sávra, kijelölöd azt a részt, amit visszafele szeretnél lejátszani, jobb klikk és reverse.
és így egymás mellé pakolgatod a visszafordított és "rendes" irányba halado felvétel részleteket és kész is ez az eredmény, ami a linken van. :-)

tehát: a 38. másodpercnél kezdõdik, amikor elindul a macska, felgyûri a szõnyeget, majd visszafele megcsinálja, megint elindul-felgyûri a szõnyeget, megint vissza és végül megy rendesen tovább.
tehát a 38. és a 42. másodpercek közötti rész
bertino
most ezt nem vágom bocsi.
most ebbõl te milyen effektet akarsz ? írd meg hányadik mp-nél megy a videoba, mert semmi extrát nem láttam benne igazság szerint.

Sziasztok!

Szeretnék csinálni egy effekt félét Sony Vegas Platinum Edtion 9.0-ban, de elképzelésem sincs, hogy hogy lehet megvalósítani.

Ebben a videóban benne amit szeretnék, a 38-42 másodpercek közt van, tehát amikor a macska elõre és hátra fele vicceskedik. 😛
http://www.youtube.com/watch?v=EZyG3EybE4s

Tehát, hogy lehet ezt megvalósítani?

Elõre is köszi a válaszokat 😊
szívesen!
Misi az ezredes
thx

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Szia!
Itt egy link:
http://dvdx.hu/index.php?=190&func=fileinfo&id=135&option=com_remository
Itt találsz letölthetõ effekteket.
De legközelebb azért google-zhatnál kicsit, mert a legelsõ helyen szerepelt a link a találatok között.
Üdv.
Misi az ezredes
és nem tudja valaki honnan lehetne effekt-eket ingyen letölteni? thx 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A Vegass-szal megoldható a Star Wars-os felirat effekt. Egy új képsávra rakod a feliratot, és a képsávhoz tartozó képet megdöntöd. Azt hiszem az ide tartozó menü megnyitásához a feliratot tartalmazó képsávra kell kattintani duplán. Ebben a menüben tudod állítani a képernyõ méretét és dõlését. Fonstos hogy az a képsáv legyen elöl, ami a feliratot tartalmazza, mivel különben a felirat nem fog látszani, A felirathoz tartozó képernyõ hátterét feketérõl átlátszóra kell állítani, mivel egyébként a felirathoz tartozó képsáv takarja el az alatta lévõt.
after effects el megdöntöd a kamerát(vagy mit, most nincs fennt sajnos a gépen)
Blasta
Sziasztok!

Jól sejtem, hogy vegas-szal nem tudom megoldani, hogy Star Wars-szerûen úsztassam a távolba a feliratot?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

A honlap tudom hogy elég halovány, de ez az idõhiány oka, mivel levi barátomnak meg nekem sincs idõm, hogy a honlap hibáinak kijavításával foglalkozzunk jelenleg. Az a lényeg hogy a honlap normálisan fog egyszer mûködni. Ha neked is annyi munkád lenne, mint nekünk, lehet, hogy nem az lenne az elsõ dolgod, ha szabadidõd van, hogy honlapot fejlessz.
Misi az ezredes
hát nem mondanék véleményt csak annyit h elég halovány honlap!

(a húgom php honlapokat csinál flash logókkal xD ti meg még azt sem tudtátok megcsinálni h Firefox3-al mennyen a honlap? röhej a köbön...

Misi az ezredes
-.-"

Azt elfelejtettem megírni, hogy a honlap még csak Internet Exlporer alatt müködik megfelelõen, aki teheti az azon keresztül próbálja megnyitni.
Misi az ezredes
Nem jó a honlap

Sziasztok!

Ha van kedvetek látogassatok el erre a weboldalra:
http://www.titoklevi.extra.hu
Ezen a weboldalon találhatók azon filmek, amiket levi barátommal együtt készítettünk, bár meg kell jegyeznem, hogy a videók egy részét levi egyedül készítette. Én kifejezetten a poliestesia címû kisfilmünkrõl szeretném a véleményeteket megkérdezni,és nem a színészi alakításunkkal kapcsolatban (mert az nagyon borzalmas), hanem inkább a vizuális megoldásokkal kapcsolatban. Egyébként a filmjeink Sony Vagas-szal lettek megszerkesztve. Esetleg ha valaki tud jó megoldásokat az általunk használt effektek megvalósítására, kérem hogy írja meg, mivel lehet hogy sokkal egyszeûbb megoldások is vannak azoknál, mint amiket mi használunk, mivel vannak olyan effektek amik megvalósítása igen hosszadalmas és körülményes volt számunkra. Hátha ezeket egyszerûbben is meg lehet valósítani.

Üdv.
lacibacsi
Szia!
Itt nézd meg: http://www.newbluefx.com
Korrekt árak, nagyon jó csomagok!
Üdv!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Misi az ezredes
Nekem 512 ram-al is ment a szerkesztõ igaz azóta 2 gb-van 😄

Misi az ezredes
hy sony vegas 7.0 -hoz valaki tud effekt packokat ?

sziasztok. nekem sony vegas 6-om van.. de indításnál "the system is low on memory" üzenettel leáll... nem tom h mitõl lehet.. 1 giga ramom van.. olyan ismerõsömnek meg akinek gyengépp a gép.. fut simán...:\

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

bertino
xvid

Sziasztok!

Web-re szeretnék videókat feltölteni, s ehhez kellene valami jó kis codec, amivel kis méretet és elfogadható minõséget kapok... Tudnátok ajánlani valamilyen kodeket?

Köszi
Misi az ezredes
hy sony vegas 7.0 -hoz valaki tud effekt packokat ?

Üdv!
Jó ideje használom a Vegas 8 pro-t. Most egy elég kellemetlen hibába ütköztem és érdeklõdnék fordult-e elõ már valakivel. Egy teljesen külön partícióra telepített Win xp pro alatt fut a Vegas, hogy ne zavarj a amûködését semmi, és most ehhez a telepítéshez szerettem volna a NewBlue fx csomagot felrakni. Minden gond nélkül települ is, viszont ha bármelyik áttünést, effektet használom a klippben, akkor az elmentett projectet késõbb nem lehet visszatölteni. 26-28%-nál megakad és csak a feladatkezelõn keresztül tudom kilõni a Vegast. Viszont ha a másik "zsúfolt" mindenes partícióra telepített win xp alá teszem a Vegast, minden frankón megy. Vajon mi hiányozhat neki, amikor NewBlue használat nélkül több hónapon keresztül simán ment a Vegas a saját partícióján.

TDU: nemere

K lite codec pack van fenn, de nincs kép...
kodek para, tedd fel a klite ot és lesz kép
lele
Sziasztok!
valaki nem tudja egész véletlenül hogy lehet olyat csinálni vegasba hogy vetitésnél a kép egyik pontjára zoomoljon és ugy váltson képet? illetve még hogy hogy lehet képen "rajzolni"? tehát mondjuk egy vonalat huzni?
elõre is köszi!!

sziasztok

nekem az a kérdésem lenne , hogy ha berakok egy videót vegas-ba akkor nincs rajt kép, csak hang...
ez mért lehet?

BoRo
összehoztam 1 videot😊
http://www.youtube.com/watch?v=hVUKktfVfM8

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

frászkarikát 120ig😄 2 secig😄 nem percig
a legegyszerübb, hogy a rulert, a prefencesnél second alapján íratod ki és 120 sec el keyezel😊
kösz a helpet😊 még egy kérdésem lenne..azt hogy tudom beállitani hogy 1 effektet a videóban csak pl 2 másodpercig alkalmazzon. Próbálkoztam ezzel a create keyframmel de nem igazán jött össze, bár szerintem nem állok messze a megoldástól😊

alap beállításkénet az szerpel a vegasban hogy a kijelölt részt rendereli csak, szal próbáld úgy, hogy kijelölöd azt is mielõtt mentenél videoba
vagy lehet az is, hogy fent a video tracken állítsd be a képek megjelenési idejét, és rendernél pipa ki a loop region és mindet megcsinázza
sziasztok!

Ha valaki tudna, segítsen pls! Az a problémám hogy 1 videó elejére bedobáltam kb 5db képet és utána jönne csak a mozgó videó része, de amikor rányomok hogy render as, akkor azt a részt nem tömöríti bele a videóba ami az elején van, tehát a képek nem szerepelnek benne. Elõre is köszi, annak aki tud segíteni.

akyyy
nos van egy az anime vagymiaz isten ez, van belõle 100 rész, fogta faszi, és mindegyik részbõl kivágott x jelentetett, és ezt egy videóba gyúrta, és igy lett a.... ez a videó😊 azt nem õ csinálta.

hogy ilyneket hog ylehet?

komoly szaktudással, egyetemes végzettségel, és ferde szemmel japánba

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok, van egy kérdésem. Eddig mindig felraktam a vegas 8-at, és nem volt különösebb gond, most viszont, hogy újraraktam a windowst, egyszerûen bármit csinálok, renderelésnél csak fekete kép lesz, még tömörítetlenül is. Már újratettem a codekeket, de semmi nem történik. Légyszi segítsetek, mindig K-lite-ot használok, de eddig nem volt gondom. Mi lehet a megoldás?

Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!