Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 6-os van fenn a gépemen, és gondoltam kiprószálom a 8-t.
Az install viszont leáll ott, hogy a gépen lévõ .NET-et frissíteni kell 3.0-ra. De ezt nem teszi meg magától. Gondoltam sebaj, majd letöltöm a microsofttól és megpróbálom külön. A 3.0 nem jó az XPmhez (SP3 van fenn és az SP2-t mondja a letöltõ oldal). A 3.5 pedig 'elszáll' az alkalmazások letöltése elött, vagyis "Hiba történt a(z) Mivrosoft .NET Framework 3.5 telepítése során. A telepítést nem sikerült megfelelõen befejezni." A letöltés kezdetekor kiírja, hogy inicializás aztán pedig, hogy kiszámítja a letöltés hátralévõ idejét. (Ez idõ alatt van hálózati forgalom is.) Majd pár másodperc múlva jön be az elõbb említett hibaüzenet.
Mi lehet a probléma?
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Sony Vegas 8.0-át használok már elég rég óta, de elég nagy gondom van amit nem tudok megoldani.Röviden és tömören annyi lenne a kérdés hogy miért nem tudok effekteknél key frameket használni.Tehát nem zoom-olni szeretnék key framekkel hanem effekteket akarok használni velük.Meg lehet oldani ? Elõre is köszi a segítséget.
Néztem az Sony honlapját és kérdeznék a videószerkesztõkkel kapcsolatban.
Ezek között mik a külömbségek, melyiket érdemes használni, vagy csak minõségbeli sorrend van?
-Vegas Movie Studio Platinum Edition
-Vegas Movie Studio
-DVD Architect Pro
-Vegas Pro
-DVD Architect Studio
Elõre is köszi a segítséget!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
még soha nem láttam ezt a progit és azt szeretném kérdezni hogy meg tudnám-e oldani igy kezdöként hogy több videobol csinálok egyet? meg esetleg pár videobol kivágni egy-két részt?
nincs vmi tutorial?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
hogy csak a néma videó maradjon meg
illetve ha aviba van, akkor virtualdub, és ott deinterlace vagy valami hasonló az tökéletesen megodlja. nekem is vannak ehez hasolnó problémák, de sajna nem aviba dolgozok és igy virtualdub nem kezeli
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy kerdesem lenne
A kamerarol letoltott video csikozik mozgaskor miutan renderelem vegasba
a reduce interlace flicker kipipaltam megis
mi lehet a gond??
surgos lenne
koszi elore is !!
sziasztok!
nem tudom jó helyre irok de majd kiderül.
van egy konkrét videó a neten amit sehogy sem tudok leszedni a gépemre.
http://www.rtlhirek.hu/video/10109
arra kérnék bárkit aki tud segiteni,hogy magyarázza el hogyan tudnám ezt megoldani.
elõre is köszönöm a segitséget.
nem épp Vegashoz tartozik, hanem inkább AAE-hez, de belinkeltem azért ide, akyyy találta.
egy kérdésem lenne!
most kezdtem el a vegas 7-rtel foglalkozni 😊
na most fel digiztem a gépre a cumot, egy kazi vagy 10 Gigát bir
megszerkeztetem szépen és a kérdés az lenne hogy miben érdemes elmenteni hogy megmaradjon a jo minöség?
mert 3 kazi van és azt rákéne nékem eröltetni egy dvd lemezre 😄
elöre is köszöntem
hali
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Érdemes egyébként youtube-on körülnézni, egész jól bemutatják alap szinten is h kell használni ezt a programot, sajnos amikor elkezdtem nem volt ennyire elterjedt igy hosszu órákat töltöttem a gép elõtt...
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
most kezdtem el életemben elõszõr foglalkozni a programmal, slideshow-t szeretnék csinálni két kérdésem lenne az egyik az hogy állítólag belehet állitani hogy ütemre váltson ezt hol tehetem meg, illetve hogyan lehet effekteket beszúrni a képek közé? (megtaláltam az effekteket de beszúrni nem tudom) tudom ez a lehetõ leglámább kérdés egy video vágó progival de már nagyon fáradt sry...
elõre is thx
viszont szedj le minden kodeket és egy klite kodek pakkot tegyél csak fel, és nem fog problémázni
7es vegas-om van.
A gondo pedig az, hogy egy darabig nem volt ilyen hiba, és ugyan azzal a profillal renderelek mint anno. Mpeg2, 128kbps hang, minden más defaulton.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
milyen vegast használsz? Igazából nekem is voltak mindenféle problémáim rendereléssel kapcsolatban, legjobb sztem ha egy tömörítetlen ntsc vagy pal elõremeghatározott sémát választasz ott bennt van minden alapon, igaz h nagyon nagy les z a mérete aviban is de jobban jársz ha egy virtual dubbal vs vmi más kódolós progival az elkészítettet lekicsinyíted, nekem ez bevállt 😊
üdv
Uszi
Adott ez a hang problémám és hiába minden eddigi próba, a gond megmaradt.
Az van, hogy -az új mûsorunknál pl- két hangsáv van egymáson. Egy szivdobbanás és alatta úszik be már a zene. Namost VEGASBAN szerkesztés alatt minden frankó, jól szól, ahogy kell.
Csinálok egy próba rendert -mpeg2- és olyan mintha mindkét hangsávra valami REVERB effekt kerülne.
Emiatt ha 2 hangsáv szól egyszerre, eléggé szar a hang.
Megnéztem, mindkét csatornán kivan kapcsolva, kivan törölve mindenféle effekt. A masteren sincs effekt, azt is ellenõríztem.
Igy valszeg a rendernél kerül rá valami marhaság, de nem tudom, hogy mi.
Az MPEG2 hangját így állítom be rendernél:
-Audio mode: Stereo mode
-Pscyhoacustic model: Pscyhoacustic Model 2 (EZ MI A RÁK?????????)
-Audio Layer: Audio Layer 2
-Bit rate: 128kbps
-Emphasis: No emphasis
-Sample Rate: 44kHz
Más beállítás MPEG2-nél nincs az audio részre vonatkozóan.
Tudna valaki segíteni??? Elõre is THX!!!!!!!!!
most pontosan a kodek nevét nem tudom mi, amit megeszik .mp3-ból, ha hazaértem meglesem.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A kérdés csak annyi, hogy egyáltalán LEHETSÉGES-E vegasszal dvd-t írni? Ha esetleg minden kötél szakadna...