Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
persze, hogy annyi lesz, ha tömörítetlenül mented le

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PJack
tudom de épp eza gondom hogy hogyha 480*280asban mentem le akkor is majd' 3 giga lesz belõle.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Most nincs elõttem, de mikor mented akkor nézegesd mik vannak, kiírja h milyen a felbontásuk.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

PJack
lol 😄
de milyen felbontásban?

Nem tom, valamit válassz ki 😄 Nekem a ~2 perces cuccom 600 megás lett.

PJack
tömörítve kéne konvertálnom? :o

Tömörítetlen, gondolom amiatt.

PJack
youtube.com topikban írtam ezt le de nem válaszoltak, úgyhogy bekopizom ide, hátha ti tudjátok.

egy 720x480as videót vágtam, ehhez kellet a vegas, utána uncompressed aviba mentettem, de mér van az hogy 1 órig konvertálja? 5 perces a videó.. és ilyen 2,5 giga lesz belõle. lehet ehhez nemértek eléggé, elég nagy noob vagyok, tudom, de abban biztos vagyok hogy nem ekkorának kéne lennie..

és hozzátenném hogy nem hd minõségben szeretném feltenni, mivel kissé lassú a feltöltésem.

JetiRulez
Hali. Kerestem már égen-földön, de sehol se találok effekteket a Vegas 8 Pro-hoz. Tudnátok linket adni? Amt találtam, csak egy halott torrent. Kösz.

JetiRulez

bertino
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080584636&no=1757

zöld hátteres effekteket én még nem variáltam vegassal.

Hello!
Ilyent lehet csinalni a Vegassal?? Hattar maskor van felveve es az emberkek is kulon?? Ezt maskolassal kell csinalni?

Gomber
lenne 1 olyan kérdésem hogy hogyan lehet elhomájosítani a videó széleit?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
glow efektõl tökre laggol a muvi :S

bertino
nincsmit.

Nagyon nagyon koszonom a leirast<#integet2> kuldok en is egy lada sört 😊

Ez az a fórum.<#vigyor3><#bee1>

linket!!! 😄
bertino
!
😄

Ezaz vegre ralaltem egy jo Sony Vegasos forumra 😄 Es raadasul magyar is.

Én 1 hete ismerkedtem meg ezzel és igazából alap szinten (ennyire 😄) nem nehéz használni. Max az zavaró h ha valaminek megváltoztatom a hosszát akkor át kell pakolni az összes többi videódarabot 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gomber
kijelelölöd az öszeset és beuhzod

hy all!
azt szeretném megkérdezni, hogy vegas-ban hogy lehet azt mgecsinálni, hogy
az idötengelyre pakolok vagy 50 db képet és azokat beidöziteni? mondjuk hogy 1 mp legyen a képek között, mert igy egyenként elég zsibbasztó behuzigálni :S 50-nél még elmegy de mondjuk 300-nál már nem fog 😄 aztán gondoltam biztos van valami csoportos egyszere való idözétés csak nem jöttem még rá :S elõre is köszöntem
Gomber
már megtaláltam és használtam is õket régebben de én azt hittem vannak mást effektek is amik máshowa vannak dugva!!! és ps elmár szerkeztettem már képet is!

nem láttam, nem ócsárolom, de ha az effekteket nem találod, engedd meg, hogy kezdõnek nevezzelek!

lesz meg egy sz, bassza a szemem, két sz el bassza, igen!

Az meg, ha photoshoppal sem találkoztál még, és a maszkolással nem vagy tisztában, az abszolút a hozzálláson múlik változni fog e.
Gomber
nem vagyok kezdõ, csak eddig még nem nagyon használtam effekteket! De azok holvannak???? milyen menübe???
Nemlessz szar öszedobott munka -.-' az 1 perces intron csak 4 órát dolgoztam... szval ne ócsárold kérlek!

pedig ezek igen alap dolgok 😊
az effektek FX néven vannak, emlékeim szerint, egyszerüen megnézed az elõnézetüket, ha tetszik valami, ráhúzod a videóra... de szerintem www.infprod.com, vagy http://www.videocopilot.net/ en nézz meg minden videót, azok igazán kezdõknek készültek...

photoshopnál meg maskolós videókat keress

ha meg nem vagy erre képes, akkor szerintem ne is erõltesd, ugyanis szart, összedobott munkát nem érdemes csinálni, akkor inkább semmilyet!
Gomber
#1 Fúúú 😄 Na most az a baj hogy fingom sincs hol vannak az efektek, és ezért kérdéeztem 😄 ha tudnám akkor már rég megkerestem volna! 😄
#2 ???? :S
#3 értem köszi, megpróbálom csak az a baj nemtudom h kell átlátszó maszkot csinálni ps el me nem naon értek hozzá :SSS

vegasban nézd át az effekteket és biztos, hogy lesz hasonló, bár én régen használtam már, de a glow-ra emlékszek, szerintem az lesz...
a 3adik kérdésedre meg simán csak photoshopban csinálsz egy képet aminek maskos az "átlátszó" része és pan croppal ráilleszted vegasban

de egyszerübb, ha már a maskos kép megegyezik ugye a vegasos videód felbontásával, és akkor nem kell szarakodni az igazítással
Gomber
sziasztok!
lenne pár kérdésem....
1# Hogyan lehet megcsinálni ugy a videót hogy ilyen fényes legyen? Ugy szeretném hogy ilyen szép fényes legyen, de ne ugy mint itt ebben a videóban hanem aranysárga legyen... VIDEÓ
2# A másik hogy hogyan lehet eltünteni 1 szövegrészt a videóbol?
3# Hogyan lehet ilyen fület rakni a videóra? Csak én a jobb alsó sarokba akarom tenni! És nem ilyen nagyot.... VIDEÓ

Elõre is köszi! Ha majd lesz kérdés, akkor ugyis írok! 😊

bertino
#1725 elsõ részének ablaka, csak bal oldalt alul nem mask, hanem position.
úgy forgatod, ahogy akarod.

Web mester
Nem anyira a témába illõ, de ki tud olyan videószerkesztõ programot amivel el lehet forgatni a videót 45fokkal?

Hali!Subclippet csak renderelés után tudom fordítva lejátszani?Mert most mindig máshonnan indítja az eredeti videóból.Még azt szeretném tudni hogy az elõzöleg szétvágot videót hogy tudom ujra összekapcsolni?Köszi!
Nápot, nem tud valaki egy alap tutoraial oldalt ? Bár igazából annyi is elég lenne h eventeket h tudok rárakni, onnan menne sztem 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Üdv Mindenkinek!
Valamit csúnyán elállítottam a Vegas7-ben! Eddig videóból, (vágásnál pl. reklámot), a képet és a hozzá tartozó hangot egyszerre ki tudtam vágni, most meg csak külön a videó sávból és külön a hang sávból. Próbáltam alapbeállításra állítani, de úgy sem sikerült vissza állítani. Kérem, segítsetek, hol lehet beállítani, hogy egyszerre kezelje a videó és hangsávot?

Suzaka
http://www.youtube.com/watch?v=vhgzIM-9lfA

2:17-nél itt is olyan van csak itt nem kicsibõl lesz nagy a felirat hanem nagyból kicsi, de ez is megfelel, PS-el gyorsan megcsinálnám csak videohoz macerás.

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Suzaka
Én azt szeretném kérdezni (Sony Vegasban nagyon új vagyok) hogy hogyan lehet olyan szöveg animációt csinálni mint a filmek trailereiben hogy a háttérbõl (ami általában fekete) a szöveg (ami fehér) gyorsan megnõ (elõtérbe kerül vagy nem tudom hogy fogalmazzak) majd még egy kicsit növekszik... trailerekben ilyenkor mindig valami mély hang van hozzá ilyenkor, de játékok új feature-jeit is így vezetik fel. (egy minta videot sem találtam de szerintem tudjátok mire gondolok mert elég hétköznapi effekt)

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Nincs mit 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Az újabb Codec meegoldotta a problémát! Köszi! 😄
bertino
látjuk, hogy mit írtál, nem vagyunk vakok.
ha valaki tud, válaszolni fog, nem para.

elsõ kérdésre abszolut nem vágom a választ, szerintem zöld háttérrel lehetne variálni, ha tudja a program kezelni az ezzel kapcsolatos dolgokat.
bár ez ügyben premiere vagy after effects jobb progi, elõzetes meglátásom szerint.
másodikra azért nem vágom a választ, mert azt a progit életemben kb 2x indítottam el, szal részemrõl ez van ezügyben :S

"szép estét mindenkinek!
nekem valami villám gyors help kéne 😄
most készitem a szakdolgozatomat és vegassal vágom a kis filmemet.
2 kérdés ezzek kapcsolatban:

1. Hogy lehet azt megcsinálni hogy adott egy kis film és mondjuk egy ember van benne aki mozog jobbra-balra, és kiakarom vágni az emberkét ugy hogy a mozgása megmarad? vagy a hátteret el lehet sötétiteni mondjuk feketére és az alakzat ugyanugy megmarad...?

2. DVD Architect 4.0-ben hogy lehet megcsinálni hogy a menü elé introt rakok mert sehogy nem tudok rájönni :S

válaszokat elõre is köszöntem"

erre ugy valaki esetleg??
bertino
nem fogom leírni azt, amit már 500x leírtak korábban.

sziasztok

Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem tudok tv rippeket megnyitni vegasban csak a hang sáv jelenik meg pl a megasztart megakarom nyitni és csak a hangsávot tölti be? Mondjuk semmibe sem nyitja meg nandub moviemaker pedig lejátszani letudom.

Ha vki tud vmi okosságot pls ossza meg velem 😊 koszi

Rámész a video képre. Jobb gomb: Insert/Remove Envelope->Velocity.
Kapsz egy zöld csíkot amivel lehet sebességet változtatni. Dupla kattintás a zöld vonalon és a sebesség átmenete is beállítható.
CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

K-Lite Mega Codec Pack 4.5.3 picit mintha újabb lenne xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

azzé kedves, nekem oda írod hogy keresõ, neki meg azért írsz vmit

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

bertino
klite és egyéb fosságok törlése, rendes kodekek installálása.

bertino
keresõ.

üdv all. hogy tudom belassítani a videot?úgy kéne hogy csak azt amit én akarok, de még arra se jöttem rá, hogy az egészet. pls help

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

szép estét mindenkinek!
nekem valami villám gyors help kéne 😄
most készitem a szakdolgozatomat és vegassal vágom a kis filmemet.
2 kérdés ezzek kapcsolatban:

1. Hogy lehet azt megcsinálni hogy adott egy kis film és mondjuk egy ember van benne aki mozog jobbra-balra, és kiakarom vágni az emberkét ugy hogy a mozgása megmarad? vagy a hátteret el lehet sötétiteni mondjuk feketére és az alakzat ugyanugy megmarad...?

2. DVD Architect 4.0-ben hogy lehet megcsinálni hogy a menü elé introt rakok mert sehogy nem tudok rájönni :S

válaszokat elõre is köszöntem