Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egy 720x480as videót vágtam, ehhez kellet a vegas, utána uncompressed aviba mentettem, de mér van az hogy 1 órig konvertálja? 5 perces a videó.. és ilyen 2,5 giga lesz belõle. lehet ehhez nemértek eléggé, elég nagy noob vagyok, tudom, de abban biztos vagyok hogy nem ekkorának kéne lennie..
és hozzátenném hogy nem hd minõségben szeretném feltenni, mivel kissé lassú a feltöltésem.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
JetiRulez
zöld hátteres effekteket én még nem variáltam vegassal.
Ilyent lehet csinalni a Vegassal?? Hattar maskor van felveve es az emberkek is kulon?? Ezt maskolassal kell csinalni?
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
azt szeretném megkérdezni, hogy vegas-ban hogy lehet azt mgecsinálni, hogy
az idötengelyre pakolok vagy 50 db képet és azokat beidöziteni? mondjuk hogy 1 mp legyen a képek között, mert igy egyenként elég zsibbasztó behuzigálni :S 50-nél még elmegy de mondjuk 300-nál már nem fog 😄 aztán gondoltam biztos van valami csoportos egyszere való idözétés csak nem jöttem még rá :S elõre is köszöntem
lesz meg egy sz, bassza a szemem, két sz el bassza, igen!
Az meg, ha photoshoppal sem találkoztál még, és a maszkolással nem vagy tisztában, az abszolút a hozzálláson múlik változni fog e.
Nemlessz szar öszedobott munka -.-' az 1 perces intron csak 4 órát dolgoztam... szval ne ócsárold kérlek!
az effektek FX néven vannak, emlékeim szerint, egyszerüen megnézed az elõnézetüket, ha tetszik valami, ráhúzod a videóra... de szerintem www.infprod.com, vagy http://www.videocopilot.net/ en nézz meg minden videót, azok igazán kezdõknek készültek...
photoshopnál meg maskolós videókat keress
ha meg nem vagy erre képes, akkor szerintem ne is erõltesd, ugyanis szart, összedobott munkát nem érdemes csinálni, akkor inkább semmilyet!
#2 ???? :S
#3 értem köszi, megpróbálom csak az a baj nemtudom h kell átlátszó maszkot csinálni ps el me nem naon értek hozzá :SSS
a 3adik kérdésedre meg simán csak photoshopban csinálsz egy képet aminek maskos az "átlátszó" része és pan croppal ráilleszted vegasban
de egyszerübb, ha már a maskos kép megegyezik ugye a vegasos videód felbontásával, és akkor nem kell szarakodni az igazítással
lenne pár kérdésem....
1# Hogyan lehet megcsinálni ugy a videót hogy ilyen fényes legyen? Ugy szeretném hogy ilyen szép fényes legyen, de ne ugy mint itt ebben a videóban hanem aranysárga legyen... VIDEÓ
2# A másik hogy hogyan lehet eltünteni 1 szövegrészt a videóbol?
3# Hogyan lehet ilyen fület rakni a videóra? Csak én a jobb alsó sarokba akarom tenni! És nem ilyen nagyot.... VIDEÓ
Elõre is köszi! Ha majd lesz kérdés, akkor ugyis írok! 😊
úgy forgatod, ahogy akarod.
Valamit csúnyán elállítottam a Vegas7-ben! Eddig videóból, (vágásnál pl. reklámot), a képet és a hozzá tartozó hangot egyszerre ki tudtam vágni, most meg csak külön a videó sávból és külön a hang sávból. Próbáltam alapbeállításra állítani, de úgy sem sikerült vissza állítani. Kérem, segítsetek, hol lehet beállítani, hogy egyszerre kezelje a videó és hangsávot?
2:17-nél itt is olyan van csak itt nem kicsibõl lesz nagy a felirat hanem nagyból kicsi, de ez is megfelel, PS-el gyorsan megcsinálnám csak videohoz macerás.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ha valaki tud, válaszolni fog, nem para.
elsõ kérdésre abszolut nem vágom a választ, szerintem zöld háttérrel lehetne variálni, ha tudja a program kezelni az ezzel kapcsolatos dolgokat.
bár ez ügyben premiere vagy after effects jobb progi, elõzetes meglátásom szerint.
másodikra azért nem vágom a választ, mert azt a progit életemben kb 2x indítottam el, szal részemrõl ez van ezügyben :S
nekem valami villám gyors help kéne 😄
most készitem a szakdolgozatomat és vegassal vágom a kis filmemet.
2 kérdés ezzek kapcsolatban:
1. Hogy lehet azt megcsinálni hogy adott egy kis film és mondjuk egy ember van benne aki mozog jobbra-balra, és kiakarom vágni az emberkét ugy hogy a mozgása megmarad? vagy a hátteret el lehet sötétiteni mondjuk feketére és az alakzat ugyanugy megmarad...?
2. DVD Architect 4.0-ben hogy lehet megcsinálni hogy a menü elé introt rakok mert sehogy nem tudok rájönni :S
válaszokat elõre is köszöntem"
erre ugy valaki esetleg??
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem tudok tv rippeket megnyitni vegasban csak a hang sáv jelenik meg pl a megasztart megakarom nyitni és csak a hangsávot tölti be? Mondjuk semmibe sem nyitja meg nandub moviemaker pedig lejátszani letudom.
Ha vki tud vmi okosságot pls ossza meg velem 😊 koszi
Kapsz egy zöld csíkot amivel lehet sebességet változtatni. Dupla kattintás a zöld vonalon és a sebesség átmenete is beállítható.
Nothing is True, Everything is Permitted
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
nekem valami villám gyors help kéne 😄
most készitem a szakdolgozatomat és vegassal vágom a kis filmemet.
2 kérdés ezzek kapcsolatban:
1. Hogy lehet azt megcsinálni hogy adott egy kis film és mondjuk egy ember van benne aki mozog jobbra-balra, és kiakarom vágni az emberkét ugy hogy a mozgása megmarad? vagy a hátteret el lehet sötétiteni mondjuk feketére és az alakzat ugyanugy megmarad...?
2. DVD Architect 4.0-ben hogy lehet megcsinálni hogy a menü elé introt rakok mert sehogy nem tudok rájönni :S
válaszokat elõre is köszöntem