Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis problémám...Mikor megakartok nyitni egy AVI fájlt a vegasban csak a hangsávot jeleníti meg...de eddig mindíg behozta a videósávot is! De a wmv fájlt pedig megnyitja!
Ha tudtok erre a problémára megoldástz kérlek írjátok meg!
Elõre is köszönöm!
lehet próbálkozni kodekekkel, de a siker egyáltalán nem garantált.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Kezdõ vagyok vegas-ban, keresnék egy olyan plugint amivel a kézbentartott kameraremegését meg lehetne szüntetni.
létezik ilyen ?
elõre is köszi a segitséget!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Tutorial
Vegas 8.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Itt a vegasban nem lehet valami olyasmit mint az adobe ban, olyan oscar dijatados dolgot.ilyesmire gondolok
Elég rég "Vegasozok", nem esne jól egy váltás. Vegasban legalább már majd "minden" (nagyképûség :-)) megy. Szóval elég idegesítõ, mert mint írtam a lejátszó programok (még a Media Player is) hanggal játsza le a videót. A Vegas valamiért nem hajlandó tudomásul venni a fenn lévó kodeket. Pedig tegnap, a Microsoft által 'gusztus közepén Vista alá kiadott kodekcsomagot is feltoltam, hátha segít rajta, de nem. Úgyhogy most egyesével a Vegason belül konvertálom át az AVCHD cuccot DVAVI-ba. Csak ugye ilyenkor klipp timeline-ra húz, "render as", kivárom még végez, jön a köv. Kár, hogy nem lehet a timeline-ra húzott 'x' mennyiségû klippet, 'x' külön file-ba renderelni. Úgy ott lehetne hagyni éccakára dolgozni. Egy olyan sony cucc is jól jönne amivl te határoznád meg a Vegasnak hogy milyen kodeket részesítsen elõnyben stb. No mindegy majd lesz valami...Kösz hogy foglalkoztál a kínommal egyébként ;-)
TDU: nemere
illetve, hogyha 2.0ával nincs baja, akkor egyértelmûen ez a gond.
jo kérdés, hogy mi a megoldás.
adobe premiere-t probáltad esetleg ?
Adott egy Pana-Hs100-ról származó, 4 órányi AVCHD formátumú anyag. A Sony Vegas Pro 9b timeline-ra frankón rá is húzhatóak a klippek, de sajnos az eddig bikának gondolt gépem csak 15-18 fps sebességgel képes visszajátszani. Ha már van rajta egy szimpla átmenet, akkor még rosszabb a helyzet. Tehát adott volt, hogy át kell alakítani a videót kezelhetõbb formátumba pl. DV AVI-ba. Erre tökéletes a Mainconcept AVCHD Transcoder 2.1 verziója. DE. Az eredeti AVCHD 5.1-es audióval rendelkezik. Ezt a Mainconcept prog. átalakítja Uncompressed PCM audio 5.1-é (GSPOT szerint "0xFFFE Extensible wave format") Így amikor az elkészült DV AVI-t ráhúzom a szerkesztõsorra, csak videóm van hang nélkül. Kérdés: milyen PCM kodek kell a Vegas alá, hogy legyen hangom? Érdekes még, hogy a GSPOT attól eltekintve, hogy az audióra azt írja "Codec not installed" minden további nélkül lejátsza a klipp hangját is. Ugyanez a helyzet a BSPlayerrel is. Magyarul úgy néz ki van ehhez a fajta audióhoz kodek a gépen, csak a Vegas nem vesz róla tudomást. (Két csatornás PCM frankón megy Vegas alatt, arra a GSPOT "codec not required"-et ír.)
Égre-földre keresek a neten 5.1 PCM kodeket, de eddig semmi. Esetleg valaki hasonló gondban volt már?
TDU: nemere
Én ilyenkor az Any video converter-el szoktam átaalkítani a fájlt és utána már engedi, hogy a képet is betöltsem! Remélem segítettem! 😊
Küldö egy linket is ahonnan letöltheted a programot:
http://download.chip.eu/hu/download_hu_1569567.html
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Azzal pedig lehet valamit kezdeni, hogy " egy kicsit gyorsabban" konvertáljon a végén? Mert pl. egy 90 perces videót 10-15 óráig konvertál olyanra, hogy aztán ki tudjam írni.. Valamit én rontok el? Nem jól mentem el, vagy mi?
Ebben kérném a segítségeteket!! köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem kellett volna magyarítást telepíteni.
magyarítottam a progit elértem vele,hogy most már el sem indul
magyarítást uninstalláltam de most már anélkül sem indul van megoldáss erre
Lenne 1 olyan kérdésem hogy EZT a képet hogyan tudom rárakni 1 videóra, sony vegassal? Már próbálgattam de csak ugy tuttam hogy vagy a videó vagy a kép halványabb.... a fehér rész az átlátszó maszk szóval jónak kéne lennie, elöre is köszi a választ, bb all
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
edit>split
pan&crop
mask
kijelölöm a száját a manyusnak
fordított kijelölés
és utána nem tudok hozzáadni semmilyen effektet,mert az egész video részletre kihat nem csak a kijelölt szájra.mit kell csinálni?
a másik nem olyan fontos,hogy létezik e RENDES kijelölõ eszköz (mint pl.: photoshopban) Vegashoz? vmi plugin? <#help>#help>
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
a választ elõre is köszönöm!
Olyan problémám van hogy a mai nap megszereztem a Sony Vegas 9.0 Pro-t és amikor telepíteni szeretném a szükséges összetevõket (Windows WMF 11 Redist for MTP , Windows Media and Video Support) akkor ezt a hiba üzenetet írja ki : Requirements not met . Press OK to Exit Install.
ÉS NEM TOM HOGY MIÉRT VAN .. google-ban kerestem a választ de nem találtam .. Kérlek segítsetek mi lehet a baj ?
Video-t h tudok felgyorsitani or lellasitani?
miki10 Nem nehéz berakod a vidi-t rámész a szélére addig mig egy nyíl féleség nem lesz és behuzod ameddig vágni akarod a video-t.
a sony vegasba egy videot hogy tudok ketté vágni?