3045
Music videok szerkesztese
-
Rony94 #2565 Unalmamban sikerült összevágni egy pofás kis intro-t. Rámegyek a Render as-ra, és lementi. Elindítom a lementett fájlt, de se kép, se hang. Miért van ez? És hogy lehet rendesen lementeni ezt a kib.szott intro-t? Mert már a faszom kivan már ezzel! -
#2564 Hát nem találtam választ..:S
Mi lehet a baja?=// -
#2563 az, hogy kereso a lap aljan.
letekersz a lap aljara, beirsz a keresobe valamit abbol, amit szeretnel es a talalatok kozott ha jol kerestel szerencsed lesz es megleled a valaszt.
erre talaltak ki a keresot.
tok hasznos tud sokszor lenni. -
#2562 Mi az h kereső lap alján? -
#2561 kereso lap aljan. -
#2560 Sziasztok.
Nekem van Sony Vegas Pro 9em és Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0ám is, és amikor berakok egy videót, csak a hangot rakja be, a videót nem.:S Ki tud segíteni..? -
#2559 a regisztrálás előtt tedd fel a magyarítást -
Trantorius #2558 Hello
A Sony Vegas 8a-t hogyan kell magyarosítani mert a program lefuttatása után nem hajlandó elindulni se magyarul se angolul. -
ffixer #2557 Hello! Én Sony Vegas 8.0-át használok, és eltűnt az az időcsík a Text-ek írásásnál/szerkesztésénél ott alul. Valami tipp, hogy hogyan lehet visszaállítani? -
extrafiu #2556 És még azt szeretném megkérdezni attól aki esetleg már régebbi programról az újabbra váltott, hogy mekkora mértékű újítást tartalmaz. Mert az miatt hogy mondjuk szebb lett a kezelőfelület, és mondjuk HD-ban tud dolgozni számomra fölösleges beszerezni. -
extrafiu #2555 Üdvözlet, én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a Sony Vegas 9 tartalmazza e az effekteket, pluginokat. Ha jól emlékszem a 8-hoz már külön kellett beszerezni, ezért is használok én még 7-es verziót. Nem tudom, hogy ez a 9-nél, hogy alakult. A válaszokat előre is köszönöm. -
#2554 Sziasztok. Tegnap letöltöttem a Sony Vegas 9.0-át. De nem tudom akitválni a programot, a széria számot elfogadja, de az aktiváló kódot azt a hosszút nem... Valaki nem tud egy akiváló kódot adni, vagy valamit? Üdv Krisz. -
#2553 ... most neztek a tiedet. -
#2552 akkor eddig miért nem tiltotta le az összesnek? mióta megújult azóta... -
Gibor #2551 Szerzői jogvédelem?? -
#2550 miért tiltja le youtube a feltöltött videóm hangját? eddig semmi baj nem volt most meg... -
Richard90 #2549 Hello!
Érdemes lenne egy memóriatesztet lefuttatni, hogy jól működnek-e. -
baluka16 #2548 hello az miért van amikor a sony vegas pro 8.0-val Renderelni akarok akkor ujra indul a gép? ezt már többször is elő fordult de ojankor ujra rakom a gépet! és utána pár hónapig jó és megint ujra indul:( szeritetek miért van ez?? -
#2547 default template (uncompressed) -
#2546 Én csak azt nem tudom h h lehet h megy a zene a video allat és pl dobpergésre más más effektet rárakni. Arra gondolok h lehet úgy eektet rakni dideoba h lássam a zene hullámjait.
-
KruGer86 #2545 We Don't Care
Igy akartam linkelni bocs -
KruGer86 #2544 Sziasztok itt az új videóm (kamera,vágás általam, tudom van még hova fejlődni) akit érdekel a gördeszkázás kicsit is az nézze meg :) --- http://www.youtube.com/watch?v=3hwX9w-Gw2w
-
#2543 na ugye a játékból frapssal szedem ki 1280*720-as felbontásba. .wmv 1280x720 mentettem eddig, de szerintem lehet jobb minőségbe is.
ez mit is jelent hogy tömörítetlenül? mentsem el AVIba?
-
#2542 tömörítetlenül.
aztán mpeg streamclip-el h264be tömörítve. -
Gibor #2541 .wmv 1280x720.... -
#2540 Legújabb videóm:
Kérdés:
720p-re tudd valaki mondani jó configot hogy mentsem le? -
#2539 "megtaláltam az effekt gombot"
-
Cat 02 #2538 Vélemény ? Igazából véletlen lett, de nekem tökre tetszik ez a szín -
#2537 Elég jó lett az intró
Milyen effekteket használtál fel? ha nem titok. -
Gibor #2536 Dehogy, Fraps 60fps, nem szeretem az avidemot. -
Cat 02 #2535 Most próbálgatok én is csinálni, zenére, kíváncsi vagyok sikerül majd. Mondjuk most vettem észre, hogy kb minden effektet lehet állítani, változtatni, szal el leszek vele :D
skynny: ez avidemo és vsync ugye? -
Gibor #2534 Nekem itt megtalálható minden Sony Vegas al készített videóm, CoD2 csak, mondjuk ezek ilyen gyorsak szóval 30-40p alatt csinálom, most jelenleg van egy elég nagy projectem, hmmm a béta introt megtudom mutatni itt lehet letölteni, mondjuk ez régebbi mint ahogy most áll az intro... Bár csakis azért tettem fel netre hogy megmutassam azoknak kiknek készül a movie. -
baluka16 #2533 én március 14 kezdtem el vidit csinálni a sony vegas 8.0a val és már kezdő vagyok de szerintem jó vidiket csinálok:) amv-ket szoktam:) itt is van 1: Bleach-The world Calling by balu -
Gibor #2532 Szerintem felesleges világosítani, nálatm legalábbis tökéletes. -
Cat 02 #2531 Világosításban nem voltam biztos, de akkor thnx, megnyugtattál -
#2530 Letölteni én le tudtam tölteni, pl az Internet Download Manager-rel, meg a világosítás is megoldható, szerintem -
Cat 02 #2529 Ezt a videót szerintetek le lehetne újra tölteni és normálisan világosítani? -
#2528 Szerintem, ez a progi jó lenne neked:
http://www.geovid.com/video_avatar/ -
bcrics #2527 Hello..ha szerkesztek ien kis faszságokat és azt szeretném lementeni majd gifbe azt hoygan lehet?..mert nem siekrult,vagy legalább mien progival tudom a vegassal elkészített videot átkonvertálni gifbe...uyge ami avit konvertált át pl. -
#2526 na azt vlszleg sehogy.