3045
Music videok szerkesztese
  • Rony94
    Unalmamban sikerült összevágni egy pofás kis intro-t. Rámegyek a Render as-ra, és lementi. Elindítom a lementett fájlt, de se kép, se hang. Miért van ez? És hogy lehet rendesen lementeni ezt a kib.szott intro-t? Mert már a faszom kivan már ezzel!
  • Miley Cyrus
    Hát nem találtam választ..:S
    Mi lehet a baja?=//
  • bertino
    az, hogy kereso a lap aljan.

letekersz a lap aljara, beirsz a keresobe valamit abbol, amit szeretnel es a talalatok kozott ha jol kerestel szerencsed lesz es megleled a valaszt.

erre talaltak ki a keresot.
    tok hasznos tud sokszor lenni.
  • Miley Cyrus
    Mi az h kereső lap alján?
  • bertino
    kereso lap aljan.
  • Miley Cyrus
    Sziasztok.
    Nekem van Sony Vegas Pro 9em és Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0ám is, és amikor berakok egy videót, csak a hangot rakja be, a videót nem.:S Ki tud segíteni..?
  • rexHUNter
    a regisztrálás előtt tedd fel a magyarítást
  • Trantorius
    Hello
    A Sony Vegas 8a-t hogyan kell magyarosítani mert a program lefuttatása után nem hajlandó elindulni se magyarul se angolul.
  • ffixer
    Hello! Én Sony Vegas 8.0-át használok, és eltűnt az az időcsík a Text-ek írásásnál/szerkesztésénél ott alul. Valami tipp, hogy hogyan lehet visszaállítani?
  • extrafiu
    És még azt szeretném megkérdezni attól aki esetleg már régebbi programról az újabbra váltott, hogy mekkora mértékű újítást tartalmaz. Mert az miatt hogy mondjuk szebb lett a kezelőfelület, és mondjuk HD-ban tud dolgozni számomra fölösleges beszerezni.
  • extrafiu
    Üdvözlet, én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a Sony Vegas 9 tartalmazza e az effekteket, pluginokat. Ha jól emlékszem a 8-hoz már külön kellett beszerezni, ezért is használok én még 7-es verziót. Nem tudom, hogy ez a 9-nél, hogy alakult. A válaszokat előre is köszönöm.
  • Krszti1160
    Sziasztok. Tegnap letöltöttem a Sony Vegas 9.0-át. De nem tudom akitválni a programot, a széria számot elfogadja, de az aktiváló kódot azt a hosszút nem... Valaki nem tud egy akiváló kódot adni, vagy valamit? Üdv Krisz.
  • bertino
    ... most neztek a tiedet.
  • ToCsEk
    akkor eddig miért nem tiltotta le az összesnek? mióta megújult azóta...
  • Gibor
    Szerzői jogvédelem??
  • ToCsEk
    miért tiltja le youtube a feltöltött videóm hangját? eddig semmi baj nem volt most meg...
  • Richard90
    Hello!
    Érdemes lenne egy memóriatesztet lefuttatni, hogy jól működnek-e.
  • baluka16
    hello az miért van amikor a sony vegas pro 8.0-val Renderelni akarok akkor ujra indul a gép? ezt már többször is elő fordult de ojankor ujra rakom a gépet! és utána pár hónapig jó és megint ujra indul:( szeritetek miért van ez??
  • bertino
    default template (uncompressed)
  • hungary27
    Én csak azt nem tudom h h lehet h megy a zene a video allat és pl dobpergésre más más effektet rárakni. Arra gondolok h lehet úgy eektet rakni dideoba h lássam a zene hullámjait.

• KruGer86
    We Don't Care

Igy akartam linkelni bocs
  • KruGer86
    Sziasztok itt az új videóm (kamera,vágás általam, tudom van még hova fejlődni) akit érdekel a gördeszkázás kicsit is az nézze meg :) --- http://www.youtube.com/watch?v=3hwX9w-Gw2w

• gviski
    na ugye a játékból frapssal szedem ki 1280*720-as felbontásba. .wmv 1280x720 mentettem eddig, de szerintem lehet jobb minőségbe is.

ez mit is jelent hogy tömörítetlenül? mentsem el AVIba?
  • bertino
    tömörítetlenül.
    aztán mpeg streamclip-el h264be tömörítve.
  • Gibor
    .wmv 1280x720....
  • gviski
    Legújabb videóm:

Kérdés:
    720p-re tudd valaki mondani jó configot hogy mentsem le?
  • bertino
    "megtaláltam az effekt gombot"

• Cat 02 #2538
    Vélemény ? Igazából véletlen lett, de nekem tökre tetszik ez a szín
  • Dj Tommy
    Elég jó lett az intró
    Milyen effekteket használtál fel? ha nem titok.
  • Gibor
    Dehogy, Fraps 60fps, nem szeretem az avidemot.
  • Cat 02 #2535
    Most próbálgatok én is csinálni, zenére, kíváncsi vagyok sikerül majd. Mondjuk most vettem észre, hogy kb minden effektet lehet állítani, változtatni, szal el leszek vele :D

skynny: ez avidemo és vsync ugye?
  • Gibor
    Nekem itt megtalálható minden Sony Vegas al készített videóm, CoD2 csak, mondjuk ezek ilyen gyorsak szóval 30-40p alatt csinálom, most jelenleg van egy elég nagy projectem, hmmm a béta introt megtudom mutatni itt lehet letölteni, mondjuk ez régebbi mint ahogy most áll az intro... Bár csakis azért tettem fel netre hogy megmutassam azoknak kiknek készül a movie.
  • baluka16
    én március 14 kezdtem el vidit csinálni a sony vegas 8.0a val és már kezdő vagyok de szerintem jó vidiket csinálok:) amv-ket szoktam:) itt is van 1: Bleach-The world Calling by balu
  • Gibor
    Szerintem felesleges világosítani, nálatm legalábbis tökéletes.
  • Cat 02 #2531
    Világosításban nem voltam biztos, de akkor thnx, megnyugtattál
  • Dj Tommy
    Letölteni én le tudtam tölteni, pl az Internet Download Manager-rel, meg a világosítás is megoldható, szerintem
  • Cat 02 #2529
    Ezt a videót szerintetek le lehetne újra tölteni és normálisan világosítani?
  • Dj Tommy
    Szerintem, ez a progi jó lenne neked:
    http://www.geovid.com/video_avatar/
  • bcrics
    Hello..ha szerkesztek ien kis faszságokat és azt szeretném lementeni majd gifbe azt hoygan lehet?..mert nem siekrult,vagy legalább mien progival tudom a vegassal elkészített videot átkonvertálni gifbe...uyge ami avit konvertált át pl.
  • bertino
    na azt vlszleg sehogy.