Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello nekem olyan gondom lenne hogy csináltam egy videót, .avi ként mentettem, de egyszerûen aránytalanul nagy a mérete. 3 perces videó lett majdnem 1 GB :S valahogy nem lehet ezt lentebb tornázni? Elõre köszi, és bocsi az amatõr kérdésért 😊

MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb

nem értem meg csinálok egy rész és mikor játszanám le az egyik résznél mass ürseg fekete képernyõ de hogy miért...
meg mi a retkes szar ez hogy csinálom vágom a videokat és akkor ami már megvan csinálva a film elején piros lesz és semmti nem mutat kilépek vissza töltöm az elözöt mikor még jó volt és kiveszi az effecteket csak jelzi hogy bevan rakva de nem lehet állitani
nem tudom miaz, amugy még console sincs szóval :S
Nincs avi_demo se ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MW2-höz nem értek sry, és igen tudom, fraps et úgy kell beállítani hogy ha felveszel "akad"jon azaz állandó legyen az FPS, én cod2 vel nyugodtan tudok 90fps el felvenni, nem tudom maximum mennyivel tudnék, de 90 már eléggé szépen mutat, mert ennél a movienál is látni hogy "lassú" mármint nem olyan szép mint kellene, mert csak 29,97fps, és igaz a szem ha jól tudom 25nél többet nem lát, vagy nem tudom hogy van, de 90fps el lényegesen szebbnek tûnik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

az fps dolog arra utal hogy a jatek fut neked 100 fpssel beallitod hogy 50 fps legyen a fraps mikor felvesz akkor 50 re lemegy az fps de ha pl. a jatekod csak 45 fpssel fut vagy kevesebbel hiaba allitod be 50 re akkor csak lefele fog menni de fölfele sose 😊

szóval elég drága mulatság ez a felvevõ?:'( csak egy kiba movie szeretnék csin. a
a demot- vágom de mw2 ben nincs console meg ses semmi GG IFWARD
Vágom de nem olyan géppel kell dolgozni akkor ami nem bírja, énis eddig 29.97fps el dolgoztam, de mostmár 90fps-el.

bertino
külsõ média felvevõ.
google.

gépbõl ki a jelet.
ebbe a dobozba be a jelet és amit játszol felveszed.

pofonegyszerû.
és nem is olcsó.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ez speciel csak azért nem igaz, mert hova vigye le 25 beállított fps-re a gamet, ha felvétel közben örül, ha a gép kikönyörög magábol 10 fps-t.

vágod ?

rexHUNter
demot kell felvenni a játék alatt,és azt lejátszva kell felvenni a frap-al és akkor már a játékot nem befolyásolja az fps

Én arra gondolok amit Metallica javasolt az a külsõ eszköz az mit takar?
Fraps. És egyértelmûen leviszi az fps-t annyira amennyit a fraps be beállítasz.

DE nekem külsõ kell nem olyan ami megeszi az fpsem és nem tudok egy normnális videot csinálni
pl fraps

jó lett fasza de mivel vetted fel ?😊
Arra tudnátok választ adni hogy mi a külsõ felvevõ?😮 amivel játékot feltudnám venni ?😊 Megteszi egy digitális camera? :XD
szétmodolt? 😮 meg milyen szerver? 😮

lol van még ilyen szerver
már unom a szétmodolt szarokat

új videóm, nem nagy cucc de gondoltam belinkelem 😊

uv
nekem az AVID csinált hasonló szarságot WIN7 alatt.

a megoldást sajnos nem tudom, mert 4-5 óra tökölés után hagytam a picsába a WIN7et, mert az AVIDre nagyobb szükségem van.

mellesleg az AVID Media Composer 2.7 verziója ugyanezt csinálta, ha SP2-rõl SP3 ra frissítettem....igaz nekem hiányolta a dll.-eket (mellesleg ott voltak)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Metallica arra tudnál nekem választ adni hogy hogy tudom beállítani (nézd meg a videomat) hogy teljesen kitegye max széleeségre és magasságra. Thát nelegyen ilyen vastag fekete kerete vagyis ne csak ilyenkis kockában legyen a film 😊
Shockmaster
Az üzenet alapján az Xvidvfw.dll-el van gondja, próbálkoztam ezen segíteni. Elsõ nekiutásra kitöröltem a leírt file-t, aminek eredményeképp a sony vegas nem ismerte fel az xvid codecet. További megoldásokként leszedtem 3 különbözõ verziójú codecet, egyik se mûködött. Aztán kerestem rá windows 7 alatt futókra. Találtam is 3 ilyen oldalt, az elsõ kettõ olyan vírusos volt, hogy az AVG leüvöltötte a fejem, a harmadik egy windows 7-re kitalált megapack codecekbõl. Ezt feltessékeltem a gépre. Eredményképp ugyanazt a hibaüzenetet dobta ki. Sajnos kezdek kifogyni az ötletekbõl 😞

bertino
ja.
mondtam én, hogy csak idõ kell.

msot nézd meg a videot véglüs nem lett rossz nem ? 😊 amit linkeltem
:S hát most talán a fraps is megteszi 😊
Figy már esetleg nem tudsz segíteni megszerkezteni a videomat?😊 vagy legalábbis egy két ötletet adni
bertino
akkor tudod elkerülni ezt, ha veszel egy külsõ felvevõ eszközt képfelvételre, amivel felvételt tudsz készíteni, aztán vissza tudsz másolni gépre és szerkeszteni.

bertino
nagyrészt mindegyik halálra fogja enni.

Az a baj hogy olyan progikéne ami nem eszi halálra a gépem játék közben :S
bertino
fraps.

az viszont tény, hogyha 1024 a képernyõfelbontás, kicsi az esély 1280as felvételre.

persze sufnimódon ugy megoldhato, hogy 1024ben felveszed, a video project beállításoknál meg 1280ba renderelsz és akkor kicsit mosott lesz a kép.

És ezt pontosan hogy értelmezed hogy felvenni?😊 Magát a "nyers" anyagot a játéból? mert ha igen én ezt használom felvételhez "WeGame" ugyanis nem találtam más progit Modern WArfare 2 höz
bertino
miért lenne gáz ?
640x480as win felbontáson is készíthetsz 1920x1080as felvételt.

De hogy érted hogy felrakni?😊a monitorom csak 1024*768 at bír 😊 gondolom akkor az gáz
de most nézem amit leirkáltam a videórol subscribe meg minden faszság meg se maradt😮
bertino
persze, hogy gagyi.

szerintem még át se konvertálta rendesen 😊

egyszerû.
1280*720ban kell felrakni videot és lesz 720p.

http://www.youtube.com/watch?v=J7Z31LRWGJg
elég ratyi lett a minõsége :Spedig gépen sokkal jobb
azt szeretném tudni hogy én tudok e olyan videot csinálni hogy kilehessen választani pl. youtubeon hogy 720p legyen a minõség vagy mi
Kész van. Töltöm fel Youtubra.
Most igy nem tudom csak annyit hogy a .wmv kiterjesztés és wmv11 asszem, ha modosítani akarok rajta Csutommal akkor már nem engedi. hibát ír ki
HD videó? Mert egy sima NTSC-t nem 8óra alatt kellene renderelnie.

Pentium Dual Core E5200 2.5 Ghz 1.9 Ghz
valami e5200 😊
Gyenge processzor.

bertino
milyen procid van ?

Fasza hogy 6 perces videót 8 óráig kell csinálni /rendering/
Fél óráha csinálom és 5% remélem kiirva ja megint hogy out of memory.... de vajon miért lehet ez a sokáig tartó összerakás?😮
Shockmaster
Amit elfelejtettem mondani, hogy csak néhány esetben lesz ilyen katasztrófa a renderelés. Általában egyáltalán nem enged renderelni, mert mindig egy hibaüzenetet ad ki és kidob a programból: Kép

Shockmaster
Sziasztok,
elég régóta szerkesztgetek videókat Sony Vegas Pro 9-el. Egy pár hete felraktam a Windows 7-et, azóta nem próbáltam meg szerkeszteni vele. Azonban tegnap megint kedvet kaptam rá, beállítottam az XP-n futó beállításaimat, majd rendereltem ugyanazokkal a paraméterekkel, mint az elmúlt 100 alkalommal. A dolog már ott furcsa volt, hogy több mint 1,5 órán keresztül csinálta, holott egy 10 perces videót is maximum 20 perc alatt be szokott renderelni. A képi minõsége egyszerûen borzalmas lett, ráadásul akár hányszor újra kezdtem mindig más és más formában lett az. Csináltam próba videókat, 15-20 másodperceseket, azokban meg megint a szokásosan szép volt a kép, mint az XP-n.
Nem látom benne a logikát, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hátha valakinek volt hasonló gondja vagy esetleg tudja mit lehetne tenni.
Elõre is köszönöm!

Szevasztok. Olyan gondom lenne hogy vettem fel videót Modern Warfare 2-bõl WEGAME programmal. Na most hogy tudom megoldani azt hogy Youtubra feltöltsem HD-ban úgy hogy a monitorom csak 1024x768 vagy mennyit tud max.
Vagyis ez is lehet e a probléma?
Közben csináltam egy videoót egykét effektel zenével Vegasban 10 perces lett. A Render As után nem csinálja meg a videot mert aszt irja nem elég memória és kapcsoljam ki a többi alkalmazást vagymi. Esetleg valami normális beállítás kéne nekem hogy a videot amit importálok hasonló minõségben jöjjön ki a Vegasból is. Ez hogy lehetne kivitelezhetõ?😊 Valahol nincs valami olyan honlap ahol levan irva mi mit jelent és hogy lenne a legjobb a beállítás?

Elõre is kösz.
köszi a választ
Garrett27
A Vegasban el tudod menteni mpeg4/AVCHD-ban, ami a blu-ray elfogadott formátuma (ha még nincs meg ilyen formátumban). De ISO képfájlt nem tud készíteni, arra ott van a DVD Architect.

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Garrett27
A Youtube-nak van saját segítõje, ahol ezt megkérdezheted.
Amúgy, ha ajánlhatok, máskorra inkább nyiss egy másik fiókot, vagy a sajátodban privátban tölts fel egy részletet a videódból, hogy megtudd, a zenéd "dns"-e fenn van-e a youtube adatbázisában.
De ha eleged lett ebbõl, nyiss fiókot más videó megosztón. Kérdés, hogy mikor jut el ez a "Content Match" nevû szarság a többi megosztóra is..

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Dj Tommy
Ezek a szerzõi jogok, amiért tiltják a zenét a videó alól<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX