3045
Music videok szerkesztese
  • Scharnhorst
    Nem veszi be az mkv formátumot, viszont az átkonvertálás csöppet hosszú idő, ezért kérdeztem h a Sony Vegas-hoz van-e valamilyen addon amivel lehetne mkv-t szerkeszteni.
  • KAKOLUKIA
    Nem tudom, hogy beveszi-e ezt a formátumot, de ha nem, át is konvertálhatod.
  • Scharnhorst
    Hát konkrétan egy mkv kiterjesztésű videóból szeretnék részleteket kivágni majd azok egyberakni.
  • KAKOLUKIA
    Szia!
    Mit szeretnél szerkeszteni?
  • Scharnhorst
    Üdv!

Szeretnék segítséget kérni ahhoz, hogy a Sony Vegas-hoz van-e olyan addon amivel mkv videó szerkesztése is lehetővé válik avagy ahhoz tud-e valaki ajánlani olyan szerkesztőt amivel megoldható a dolog. Előre is köszi a válaszokat.
  • KAKOLUKIA
    Igen abba is lehet :)
  • KAKOLUKIA
    Ahogy látom ez egy kép.Videóba is lehet?
  • KAKOLUKIA
    Hű ez érdekes.
  • RaZoK
    mindent lehet csak akarni kell :)

egyébként találtam valami hasonlót a jútyubon:

majd valamit kiokoskodok belőle, egyébként csak egy három perces vidit szeretnék összehozni...
  • KAKOLUKIA
    Szia!
    Nem tudom, de szerintem ilyet nem lehet.
    Esetleg megpróbálhatod, hogy beleteszel egy képet vagy videót a másikba és illeszgeted, de az nem mindíg tanácsos.
  • RaZoK
    üdv,

Olyat kérdésem lenne, hogy a videomat úgy effektelném, hogy az egész fekete fehér csak egy adott szín lenne kiemelt, teszem azt a piros...

Hogy tudnám ezt megvalósítani? Nem baj ha nehéz megoldjuk...

Csak kéne valami tipp, köszi
  • KAKOLUKIA
    Sajnos mint mondtam ezeket nem ismerem, de én VirtualDub-al vágok de az Avidemux-ot használja mindenki.A Xlilisoft ajnos nekem valamiért automatice levágja a videó végét mikor lementem tehát az első 2-t ajánlom.
  • tasinho
    kosz szepen es te melyiket ajnlanad?
  • KAKOLUKIA
    Ulead DVD MovieFactory v6.0
    Adobe PhotoShop CS4 11.0 Extended
    Windows XP Pro Corp SP2
    Portable Ashampoo Burning Studio 9.10 Multilingual
    PowerDirector 8
    Ashampoo Burning Studio v9.12
    Mediatox.Aurora.Media.Workshop.v3.4.45-ARN
    Elecard.AVC.HD.Player.v5.7.24606.100629.WinAll.Incl.K...
    Movavi Video Suite 8
    Cool Edit Pro 2.0 Studio Service

Ebből már bőven válogathatsz (ezeket sajnos nem ismerem úgyhogy ebből nem tudom, melyik jó csak rákerestem)
  • KAKOLUKIA
    Nos van még egy lehetőség.
    Vágni sok program tud.Itt van néhány hd-ba nem biztos, hogy mindegyik tud de próbáld meg:
    Xilisoft Video Cutter
    Avidemux
    VirtualDub
  • tasinho
    es mas videoszerkeszto program nincs ami be fogadja a HD-t?
  • bcrics
    hát,,én 9,öe verziót használok de nem mindegyik avit rakja be,vmeiknek csak a hangjsávját,rejtély miért?..ám nem akarlak elkeseríteni,de lehet hiába konvertálod át aviba :)-

• tasinho
    akarnek csinalni egy House-os videot de csak HD-verzioba vannak meg az evadok es nem tudom be vagni,ezert azt hiszem az lesz a megoldas hogy megszerzem aviba es ugy sikerul be rakni, csak nem lesz olyan jo minosegu a video mint HD-ba lenne ezert ragaszkodtam hoza:(
  • KAKOLUKIA
    Ez érdekes.Hát már sokmindent mondtam de egyik em jó.Hmm...
    Miért szeretnéd szerkeszteni?
    Lassítani szeretnél vagy feliratozni vagy mit?
  • tasinho
    meg van az insert video track ra katintok es utana be huzom a total comaderbol a fajlt es le fagy:))
  • KAKOLUKIA
    Kezdjük ott, hogy file és new.Ott lesz egy idő amiben rengeteg 0 van és alatta egy kis üres hely.Ott kell (lehet hogy más verzióban máshol van én a 9-st mondom).
  • tasinho
    nem igy de most meg probalom hatha bejon:) de hol van az a Bal oldalon jobb gomb-Insert Video Track?
  • KAKOLUKIA
    Hát nem tudom.Így csináltad?:
    1.Bal oldalon jobb gomb-Insert Video Track
    2.Total Commanderből behúzod a filmet
  • tasinho
    egy House-os resz HDTV 720 p
  • KAKOLUKIA
    Nem így értettem.
    pl.: .avi vagy mi?
  • tasinho
    720 p-as a video. Neked be vette a sony vegas 9 el?nem ertem akkor mi baja van nalam:((
  • KAKOLUKIA
    Milyen a kiterjesztése annak a fájlnak?
    Én az előbb kipróbáltam egy hd videót és simán bevitte.
  • KAKOLUKIA
    Ennyire sajnos én sem értek hozzá.
  • tasinho
    oks koszi szepen megnezegetem.De remelem van megoldas arra hogy a HD verziot is befogadja:S
  • KAKOLUKIA
    Hát ez nem jó.
    Nos Nekem eddig a youtube downloader kiváló konvertáló volt.
    Ha valami jobbat akarsz akkor ezt böngészd át:
    http://video-converter-software-review.toptenreviews.com/
    Ha nem értesz angolul akkor viszont nézd át a a topicokat hátha találsz valami jó konvertálót vagy a itt a youtube downloader:
    http://download.chip.eu/hu/YouTube-Downloader_1943394.html
    Ha nem találsz és ezt nem szimpatikus válaszolj.
  • tasinho
    valami tipp?
  • tasinho
    a 9-es verzioval se lehet HD-t be masolni:(
  • tasinho
    kosz szepen akkor letoltom a a 9-est hatha be veszi,de ha nem sikerul akkor melyik programmal konvertaljam at?
  • KAKOLUKIA
    Most lehet, hogy kiszúrok veled, de szerintem tegyél egy próbát 9-be.
    Nekem a netről youtube downloader-el letöltött avikat nem viszi be, de amit kameráztam avit azt igen, úgyhogy nem nagyon értem.Ha esetleg nem sikerül hd-vel, akkor próbáld meg átkonvertálni (persze ha nem olyan fontos), úgy, hogy be is tudja vnii a vegas-ba és a minőség is elég jó maradjon.
    (szerintem próbáld meg pl. mp4-el)
  • tasinho
    van hd platinum10 es egy 8.0-om:)
  • KAKOLUKIA
    Hányas verziót használsz?
  • tasinho
    Lenne egy kis problemam a programmal amit gondoltam itt tudnatok segiteni:)Az a problemam nekem hogy nem hadja be masolni a project media fulbe a HD-verzioju videokat csak a vmw,mpeg stb.De nekem most a HD-verzioju fajlok kellenenek:( ezt irja ki mikor be akarom masolni "None of the files dropped on vegas studio hd platinum could be opened" Valaki valami tippet tudna adni?Esetleg valami codec vagy plugin kell mert en nem tudom.Elore is kosz a valaszokat es tovabbi szep napot!:)
  • KAKOLUKIA
    Szia!
    Itt mindent megtalálsz:
    http://csiri.blog.hu/2008/02/17/sony_1
  • akyyy
    hogy lehet vegasba azt megcsinálni hogy képeket egymásra pakolnék, ilyne videóátmenettel, anélköl, hogy sok video tracket ( réteget) hoznék létre?
  • bcrics
    What?