Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
9.0e vezió van
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Már kicseréltem a dll-t egy régebbi típusúra, az eredetire is, de semmi.
Valaki tudja esetleg miért nincs ott, vagy hogy hozhatnám vissza, mert szeretném avi formátumban menteni az elkészült videót.
A segítséget elõre is köszönöm.
Kipróbáltam win7 en XP-n 2 külön vinyón az 1ik satás volt ott csak simán kilépett renderelésnél most at IDE-s vinyón meg laggosan renderel
Ja és Cinema 4d ban animáció renderelésnél a cpu kihasználtsága 99-100% közt ugrál szval biztos nem a mérésel van baj
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valakinek nem volt még olyan hogy a sony 8-9% nál fogja magát és csak úgy kilép minden hiba üzi nélkül? Meg olyan hogy fogja magát és lefagy, ugy hogy közbe a másodperc számláló megy tovább? Mert ha igen akkor írjon már mert fontos lenne
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Olyan kérdésem lenne hogy Sony Vegas 7.0 val hogy lehet mozgó képet bevágni egy másik mozgó videóba (pl.: mondjuk felvettem hogy egyhelyben táncolok és azt akarom bevágni egy másik videóba ahol szintén táncolnak az emberek) Mint mondjuk az annoying orange-ban amikor a kobold mozog az asztalon.
eleg konnyen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
WMA-nál engedi.
Amúgy lehet szarul renderelni, szar beállításokkal nem lesz jó.
Régebben nem emlékeztem, hogy ilyen gondjaim lettek volna. Minden esetre megpróbálom abban is.
Még két kérdés!
A hangot csak tömörítetlen formában engedi, mp3-nál kilép. Javaslat?
A másik, hogy 32 bites Win7-em van.
A gépem egy Dell Optiplex 780-am van.
Processzor: Intel Core 2 Duo E7500 (2.93GHz/3MB/1066MHz)
Memória: 4GB DDR3
62 biten gyorsabban dolgozna a program? Azt tudom, hogy elvileg igen, de mennyivel?
Valakinek van gyakorlati tapasztalata?
Tudja valaki, hogy renderelés után miért vannak hullámos sávok az alakok körül?
Fõleg alakok, emberek mozgásánál lehet látni
ugy remlik nekem, hogy a 8as es attol felfele rendereleskor mar hasznal 2magot.
legalabbis annak idejen neztem, hogy renderelesnel mindket mag hasznalva van-e es mindketto hasznalva is volt.
Cuccaim: amd athlon 6400 + 3.2 dupla mag
gigabyte ati hd 5450 512mb (most vettem)
meg 3 giga ram... szval fél percet nem 2 óráig kéne renderelnie!
ja meg valamiért a megui is furcsán viselkedik elõzõ rendszerrel ami ugyan ez a win7 volt ami most fenn van a megui 10 fps el convertált egy 2perces muvival végzett 10 perc alatt most meg 0,20 meg 0,60 fps el convertál és kell neki 1 óra is ... nem értem miért csinálja ezt szerintem ott is át rakja magát 1 magra és ezért ilyen lassu! valaki segíthetne mert csináltam egy 10 perces muvit és csak az introt ami 1 perc kb 5 óra alatt renderelné le! választ elõre is köszi
Vegas 9-et használok, és az a problémám, hogy szerkesztésnél (pl. átmeneteknél) szörnyen belassul a videó a preview ablakban. Nem tudom visszanézni egyáltalán, mert úgy akadozik.
Mi lehet a probléma, valaki segítene?
(A gépem Core2Duo E6550 @ 2.33Ghz, 2GB Geil Black Dragon, ez elég neki gondolom...)
Elõre is köszönöm!
Fölvettünk egy videót féldigitális kamerával, rákötött mikrofonnal, de amikor SONY Capture 6.0-val kepcsöröljük, ez a program még lejátssza utána a hangot, viszont semmilyen más program nem, beleértve a SONY Vegas 8.0-t is... Miért?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
letekersz a lap aljara, beirsz a keresobe valamit abbol, amit szeretnel es a talalatok kozott ha jol kerestel szerencsed lesz es megleled a valaszt.
erre talaltak ki a keresot.
tok hasznos tud sokszor lenni.
Nekem van Sony Vegas Pro 9em és Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0ám is, és amikor berakok egy videót, csak a hangot rakja be, a videót nem.:S Ki tud segíteni..?
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
A Sony Vegas 8a-t hogyan kell magyarosítani mert a program lefuttatása után nem hajlandó elindulni se magyarul se angolul.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Érdemes lenne egy memóriatesztet lefuttatni, hogy jól mûködnek-e.