221
Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
-
#221 Szerintem ha nem a pénzed, vagy az EGÓd érdekli a nőket, akkor bánja a fene...
A nők többsége sztem kutyát akarnának belőlem csinálni, megérzem, oszt inkább meg sem szagolom. Az oké, hogy vauvau, de ha már én kutyásdit játszanék, akkor köszönés képpen kinya... és utána kezdődne a vaúúúú... -
bcrics #220 vhogy én ezt sosem bánom,
ienek ezek az ösztönlények:D -
#219 Beszélj férfiakkal kiket töküknél fogva ragadtak a nők, s rögtön áldani fogod a sorsot. -
bcrics #218 -
Retsu #217 Dettó, mondjuk én nem úgy nézem hogy feltétlenül hátrány lenne. 1előre csípem a szabadságot, ha vmikor megállapodok akkor legalább tényleg komolyan tudok hozzáállni a dologhoz. -
#216 Még szerencse, hogy próbálom néha előre látni a dolgokat.
De sajnos ennek van egy hátránya is: itt vagyok majdnem 23 évesen, és nem volt egy kis fikarcnyi kapcsolatom sem.
-
Retsu #215 IGEN, ha megcsal a "kedves" akkor rájöhetünk h nem is volt kedves igaz án. omolyan mndom be kéne vezetni a leszoktatást a csalásról... így semmilyen komoly eggyütlétnek nincs a égvilágon semmi értelme hosszútávon. -
Accera #214 Kevesebb rossz dolog van mint mikor megtudja az ember, hogy hűtlenek voltak vele szemben. :( -
#213 Ha megcsal már pakolhat is,vagy én pakolok.Az már a rossz kapcsolat végső tünete,a nagy megalázás,megaláztatás. -
#212 államilag házasodni viszont már teljesen felesleges, mivel a "hűség" szót kivették a tanácsi esküvő szövegéből -
Stupid Peach #211 ha megcsal a "kedves", akkor már nem kedves...
megoldás: KIDOBOD!!! -
kenomy #210 A feleséged ezek szerint nem szeretet igazán, mert ha szeretet volna, akkor a szemedbe mondta volna, hogy már nem szeret és nem támadott volna hátba. Nem minden kapcsolat tart életünk végéig, de lehet normálisan is szakítani. A megcsalásban nem a testiség a legrosszabb (hogy a párunk mással is lefeküdt), hanem a lelki része, hogy átgázoltak rajtunk és semmibe vettek, a képünkbe nevettek. Tehát csak keresgélj bátran, és hidd el megtalálod aki hozzád való. -
#209 Egyet értek veled nagyon igazad van.... -
#208 Ebbe igazad van barátom engem a feleségem 5 év után csalt meg lelépett egy pasival megtudtam 3 hónapja volt mellettem az illetővel és tudod mit ha meglátnám csak szembe köpném mindkettőt. -
#207 Én még nem találtam fehér hollót, de nem is keresem.... -
kenomy #206 Sziasztok!
Szerintem a hűség alap dolog egy kapcsolatban, és igen is vannak hűséges emberek. Ha megcsal a másik fél, akkor arra szerintem nem érdemes időt pocsékolni. :) -
huntofa #205 ha megcsal a kedves és talán azt gondolod hogy elhagy amiatt... KERESD MEG A PASIT és verd szét a pofáját! Tuti megkapná a magáét. -
#204 mondj jobbat mert én nem tudok. azt nem mondtam h csakazértis. ez már saját szöveg... -
#203 természetesen vannak csak ritka mint a fehér holló -
#202 1, Ott tudod hagyni, akit szeretsz? Tudsz vele nem foglalkozni?
2, 'Csakazértis' megcsalod?
Szerintem ha nem is mind a kettő, de elég érdekes felfogás. -
#201 Sztem vannak hűséges emberek...
-
#200 két lehetőség van: vagy otthagyod és nem foglalkozol vele többet, vagy leszarod és esetleg te is megcsalod. azok a pasik viszont szánalmasak akik felkapják a vizet és elkezdenek fenyegetőzni meg nyomozni a nő után mert ők annyira szerelmesek. sajnos manapság nincs hűséges nő. -
#199 Milyen igaz.
Csak kár, hogy nagyon kevés ember teszi ezt. -
kenomy #198 A szerelem idővel elmúlhat, de ez nem ok arra hogy megcsaljuk a másikat. Akit szeretsz annak nem okozol fájdalmat, meg kell mondani, hogy már vele nem megy. Biztos nehéz lesz, de ez így sportszerű. Akit szeretünk azzal nem teszünk olyasmit amit magunknak se kívánnánk. -
Stupid Peach #197 ha megcsal, otthagyod..ennyi:D -
#196 ...sikerült neki 'normálisan' is... -
#195 szerintem nem tizenéves gyerekektől kellene tanácsot kérned... -
#194 Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. -
#193 Uccsó sorod a lényeg. Kis magabiztosság kellene. Ha nem szereted a férjedet, akkor válj el. Öngyilkossággal meg csak fenyegetőzik, úgysem fogja megtenni. Gyermeked meg annyiszor láthatja az apját, ahányszor csak akarja, ha szétmentek, akkor is.
Szerető dolog nekem meg nem tetszik. Ha nem szereted azt, akivel együtt vagy, akkor hagyd el. Mindkettőtöknek csak szenvedés ez adolog, ahogy leírod. Utána pedig szabad a pálya, nem kell megcsalnod senkit. -
Josefine #192 Hogy tisztán lássatok:
A férjemmel 11 éve vagyunk együtt.. Gyerekek voltunk még mindketten, amikor megismerkedtünk. Egyértelműen naív vagyok, ahogyan ezt Nyarlathotep is írta. De buta, az nem, mert azért maradtam végig a Balázzsal, mert ő mindig könyörgött, hogy ne hagyjam el. És már akkoriban is fenyegetőzött öngyilkossággal, ha elhagyom. Azt hittem, ez a szerelem jele.. És azért maradtam mindig vele, mert megígérte, hgoy megváltozik, és nem bant soha többé.. Na ekkor lehet, hogy buta voltam.. Nem is kicsit! Hiszékeny vagyok, és befolyásolható. Szili már majdnem egy éves volt, amikor összeházasodtunk.. De hogyan?!?!
Mondhatni belekényszerítettek a dologba. Nem akarom magam sajnáltatni, tényleg nem! De mindenki csak nyomta a hülyeségét, mert ott a gyerek, annak család kell, meg, hogy milyen jó ember ez a Balázs... Stb..
De én akkor már rég azt a fiút szerettem.. Nem mertük felvállalni egymást.. Bizonytalanok voltunk, meg ott volt a kicsi.. Akit már nagyon szeret.. Komolyan!
Zavaros.. de pont így éreztem magam.. És ott volt az esküvőnkön, és láttam, hogy neki is rossz, én meg csak sírtam folyamatosan..a wc-ben.. És tudtam akkor már, hogy mindketten hülyék voltunk..
Ez nem egy egyszerű félredugás... NEm egy ribanc vagyok! Hűséges voltam én mindig is.. De nem hiszem, hogy egy olyan emberrel kéne leélnem az életem, akit nem szeretek, aki csak mondja, hogy szeret, de jelét nem mutatja, és agresszív velem, és a Szilivel is!
És szex azért nincs az életünkben, mert én nem akarom, régóta nem, és, mert mint mondtam, hűséges vagyok, ahhoz, akit szeretek..
És a gerinctelen én vagyok... De csak azért, mert gyáva vagyok! -
Ronny #191 ezzel nagyon egyetértek. Gondolj bele, minden este hazament és belenézett a párja szemébe, titokban meg a "Feri" kefélte a szomszédból és mindezt több éven keresztűl...gyáva, gerinctelen, csúszó-mászó lényre utal mindkét oldalról. -
Nyarlathotep #190 Nézd, az, hogy titokban dugnak egy dolog, minden embernek szüksége van rá, ezzel semmi baj. Az viszont egy másik dolog, ha egy kapcsolatban élő valaki találkozik valakivel, akitől azonnal szétesik az agya, és hirtelen beleszeret abba az illetőbe, van ilyen is, mondhatni ez is természetes emberi dolog. Ilyenkor viszont nem marad egyik sem azzal akit nem szeret, nem hazudozik évekig, hibába van egy gyerek, hiába bármilyen szemét is volt az egykori kedves! -
#189 Pont az ellenkezője az igaz.
A feleségem rossz házasságba nőtt fel,szüleimnek milyen volt a házassága nem tudom nem faggattam Őket!
Hogy miért nem feküdtetek le egymással azt megbeszéltétek?Lehet Te is közrejátszol -
Ronny #188 amíg külön élsz lehet ismerkedni is. -
Ronny #187 Én azt ajánlom költözzetek kicsit külön, így kívűlről láthatod a helyzeted és esélyt adhatsz a mostani kapcsolatnak anélkül, hogy felégetnél mindent magad mögött. A másik srácot meg hagyd a francba, csöbörből-vödörbe ugrás lesz, csomó rendes fickó van. -
Ronny #186 nagy valószínűséggel nem fogja úgy szeretni(nálunk is így volt), de sok múlik az egyénen is.
Majdnem biztos, hogy Josefine egy balféket fog másodszorra is kifogni. A mostani srác is elég gerinctelen ha egy ilyen szeretősdibe belement. -
Ronny #185 miért lenne mindegy? Ha "normális" körülmények között nöttél fel akkor neked ez csak egy elméleti fejtegetés, tapasztalatok nélkül.
"Ha nem titeket üt, akkor öngyilkossággal fenyegetőzik, ha szóbakerül a "válás" szó.."
Szerinted ez az ember milyen apakép lesz? Vagy a késsőbiekben megtáltosodik és gerincet növeszt? Nem hiszem, arra ott volt a kamaszkor.
-
#184 Simán kevés 1 évben 4-5 alaklom, szerintem havonta 2 az egészséges még. Egy-egy péntek vagy szombat estét minden kapcsolat kibír. -
#183 Hogy mibe nőttem fel az teljesen mindeggy!
Azt viszont megnéztem kit veszek el.Ha valamni probléma van 1 házasságba akkor nem mindjárt más ágyába kell bújni hanem megpróbálni megoldani.
A másik probléma a barátok,amik miatt a legtöbb válás van.
Lehet barát ,de 1 évbe 4-5 alkalom és kész. -
Nyarlathotep #182 Inkább gondolj arra, hogy ha összeköltözöl a sráccal, és töle is lesz egy gyereked, akkor a srác menyiket fogja jobban szereti! Te tényleg azt hiszed, hogy ugyanugy fogja szereti a két gyereket? Naiv vagy! Mindenben, mindenben előnyben fogja részesíteni a saját gyermeket! Minden ember ilyen! Ebből a "szeretőbe beleszeretek" dologból a nők csak és kizárólag szarul jönnek ki, mindig! Te iszonyat naív, és ne haragudj, de buta is vagy, de ez a te dolgod!