35611
-
Rio írta ki egy meccs után h 5KG-t FOGYOTT! azért nem semmi terhelés lehetett olyan páratartalom mellet játszani mondjuk kár h nem Ando fogyott annyit :D mert akkor minden meccsen játszva formába jött volna :D -
Nézd 19 éve sportolok, és szerintem többet edzettem és fociztam vagy játszottam meccsen mint te. szerintem ez egyébként teljesen mindegy. És honnan veszed a bátorságot h azt írd h életbe nem rúgtam labdába és tapasztalatlan vagyok. mit képzelsz , te kivel beszélsz ?!
Marketing szempontból biztos h jó, és jópofa dolog h elmennek ázsiába, ausztráliába meg mittudomén hova igazolnak parkokat, meg kagawakat, meg howardokat. Azt hogy bajnokok lettünk van persie nek köszönhetjük elsősorban. Oké neki ez a dolga de nézzük már meg azt hogy wellbeck, young, valencia, hány gólt lőtt az egész bajnokságban?!
Darthmushroom !
legyen igazad, kiváncsian várom a szezont ! :) -
pont erről volt szó h az ilyen meccsek csak a közönségnek vannak, és a játékosok jobban elfáradnak edzésen (főleg Moyesnál akinél állítólag az egyik legnehezebbek az edzések) Ha meg nem igazolunk szerintem akkor is bajnok esélyesek vagyunk megint olyan jó fiatal generációnk van, ha ősszel nem is de tavasszal nagyon össze állna a csapat. -
mert az életbe nem rúgtál még labdába és tapasztalatlan vagy. szerinted mit csinálnak ha nem készülnek a szezonra? jézusom ez a komment... -
Figyelve a közösségi oldalakat meg az internetes portálokat egyre jobban az jut eszembe h ahelyett hogy utazgatnak mindenfele, és hírverő meccseket játszanak valami helyi hitvány csapattal - akit lehet lesem tudnak győzni - az helyett inkább maradjanak otthon és igazoljanak 2 - 3 normális srácot - az sem baj ha britek - és készüljenek a szezonra mert nehéz lesz a címet megőrizni a mostani kerettel szerintem. -
Zenszkij #31679 CR7 -
ott körül. am osztom azokat a véleményeket h Zaha idén kezdő, Januzaj csere +kisebb meccseken kezdő (20-30m min. az évbe legyen meg az ütemes fejlődés érdekébe) és Lingard meg menjen kölcsön talán neki még jobb volna. -
pilboy #31677 nem számoltam ki, de kb 21 év az 5 gólszerzőnk átlagéletkora???
respekt -
sajnos melóztam és nem tudtam nézni a meccset, de láttam a gólokat, megint mit művelt Lingard a végén, Januzaj is betalált végre.
KEEP CALM! The Future of ManUTD is bright! -
Vicc a 3 fiatal megint mit művel(Zaha,Januzaj,Lingard) mintha évek óta a nagy csapat tagjai lennének. -
válogatott szempontjából örülnék neki.
Am nem rég Moyes-ék kint voltak a Spurs meccsen szóval mi is lehet bepróbálkozunk megint Bale-ért. kár h anno mikor még balhátvéd volt nem minket választott a kevés játéklehetőség miatt. -
attól h nyereséget termel ott van az adósság nagy része, akkor miért ne lehetne csőd?
am meg a csőd az kb. semmi (ha valaki tanulta tudja), akkor lenne baj ha felszámolás lenne -
Monoton #31672 Tényleg, mindig benézem, hogy nem angol. Múltkor pont téma volt, hogy 10-ből 8 ember hiszi azt, hogy Bale angol. :) -
Monoton #31671 Jó, hagyjuk. Csődeljárás nyereség mellet ... -
1. nem angol hanem walesi 2. Bale se menne oda szerintem ha nem rá épülne a csapat,és csak másod hegedűs lenne Ronaldo mellet (szerintem attól értelmesebb) szóval szerintem a Madridnak választani kell vagy egyik vagy másik, főleg ha már ilyen 90m körül vennék Bale-t -
Zenszkij #31669 Majd jön a csődeljárás azt heló. -
Monoton #31668 Az elmúlt 3 évben több, mint 60%-al növeltük a bevételeinket, így az adósságaink is apadnak. (azt hiszem 5%-os plusz volt az előző év) A hitelezőknek rendesen tudunk fizetni, idén valószínűleg elkezdődik a stadion átalakítás is. Ronaldo kevesebb, mint egy év alatt visszahozta az árát, csak mezeladásokból, amire Bale esetében is jó esély van. Szóval nem akarok offolni, de azért a tényeket vegyük már figyelembe. -
Zenszkij #31667 Mert a Madridnak csak adóssága van. Ezért el is kell adniuk CR, míg kapnak érte zsetont. -
Monoton #31666 De te miert gondolod allandoan azt, hogy ha Bale jon akkor Ronaldo mehet? Alapbol az angol a masik szelre jonne. -
1. szerintem lesz,mivel még több mint 1 hónapig lehet igazolni
2. egy középpályás szinte biztos ez lehet akár Fabregas,Fellaini,Cabaye,Modrid vagy egy eddig szóba se hozott,+ mellé ha lehetőségünk nyílik egy nagy tehetségre vagy sztárra biztos h be szállunk, mivel a pletykák szerint 100m font van félre téve igazolásokra (sok múlik szerintem azon h Bale megy e madridba mert ha igen könnyen elengedhetik Ronaldot), és ezaz összeg lehet nő egy esetleges Nani,Roo,Evra eladással -
Ha Rooney nem megy el, és elfogadja hogy középpályásként is fontos tagja lehet a csapatnak, akkor nem is kell feltétlenül igazolni. Ez a keret még így is elég lenne a top3-ba szvsz. Egy Cityvel úgy sem fogunk versenybe szállni igazolások terén, tehát tök mind1, mert ők ismét nagy bevásárlást csináltak, kérdés, hogy milyen erőt képviselnek majd csapatként.
Inkább egy jó orvosi csapatot igazoljunk, akik nem 2 fordulóra rakják össze az embereket. -
ja ránk támadt az Arséne-szindróma -
pilboy #31662 kíváncsian várom a válaszokat:
1. lesz igazolás?
2. ha igen, ki lesz az? -
0 igazolás, Andersonnal akarja pótolni a középpályát, ami sajna nem fog működni, semmi játékkedv.... -
Kezdek aggódni. -
Monoton #31659 Értem én, hogy barátságos, de ilyen lélektelen játékot ... -
Én nem félek majd jön valaki, jó mondjuk Én nem is várom el Moyes-tól első évbe a bajnoki aranyat csak a dobogót. Én szívesen látnám Januzaj-ékat is akár a pályán év közbe. am Thiago azt nyilatkozta h mi nem kerestük meg, az apja meg azt h éppen h lemaradtunk róla. -
Bő 2 hét múlva CS, nem kéne már intézni valami kp-t? Úgy volt, hogy ezen a héten már nyélbe lesz ütve valami biznyák, Woodward azért utazott vissza Angliába. -
:DDD -
Rooney valóban távozna
-
ki fogunk kapni... -
Young nem játszik szarul -
nagyon tré ez a bíró -
már vezetünk.
ez a Januzaj gyerek nagy játékos lesz ha így folytatja! -
szerintem amúgy Mino Raiola keze is rendesen benne van a dologban, gondolom telebeszélte a fejét a kölyöknek, és hát nem is volt nehéz dolga, látszik hogy Pogbának több egót osztott az Isten mint agyat. Ferguson is emiatt akart még várni vele gondolom. -
vezetnek a japánok az első percben :P -
Dehogy érezte jogosan, annyira kiforratlan még, hogy ihajj. Anderson szintjétől is nagyon messze volt még, de 18 évesen nem is vártak volna többet. Ő szimplán úgy gondolta, hogy helye van a felnőttek között, annak ellenére hogy mikor megkapta a lehetőséget, akkor látszott igazán, hogy mennyire éretlen még az első csapathoz. Cleverley is képes volt végigjárni a szamárlétrát kölcsönszerepléstől kezdve, ligakupa 10 percekig, nem követelőzött 18-9 évesen, mert magát többre tartotta. -
Pedig jogosan érezte, hogy inkább helye van a csapatban alibiző Anderson meg társai helyett. Szerintem.
Fantasztikus középpályás Pogba. -
Mert egy igazi paraszt volt. Zöldfülű fos létére követelte a játékot a nagy csapatban, de mikor lehetőséget kapott, akkor lófaszt nem mutatott. A nyilatkozatai után meg csak azt sajnálom, hogy mi voltunk a nevelő klubja... -
amúgy Pogbát mégis miért adtuk el? Mekkora baklövés volt...