35611
-
#31644 bezony! Lingard, egy A-val :-) -
#31643 zseniális fiataljaink vannak (lingaard,zaha,januzaj) remélem tét meccsen is kapnak majd lehetőséget idén. -
#31642 1-5 -
#31641 de még milyen szép -
#31640 Lingard szép gól, 3-1 -
#31639 Welbeck 2-0 -
#31638 Lingard 1-0 ide. -
#31637 Moyes megerősítette, hogy a Fabregas téma nem vicc. -
pilboy #31636 -
halleck #31635 Mielőtt leférgezi valaki Moyest nem ártana a tényeket teljes egészében megismerni. Néhány nagyeszű, szenzációhajhász újságíró kiragadott egy interjúból egyetlen mondatot, és teljesen más értelemben tálalta. Néhány nagyeszű futballszurkoló meg rögtön ugrik minden hülyeségre, amit az újságokban olvas. Az eredeti nyilatkozat nagy vonalakban így szólt:
"Fontos szerep jut Rooney játékának, mert meg kell próbálnunk annyi gólt szereznünk, amennyit csak tudunk. Wayne tud elől és hátra vonva is játszani. Összességében azt gondolom, hogy kulcsszerep jut majd neki. Ha Robin megsérül, nagy szükségünk lesz rá. Játszatni akarom a két játékost együtt, és használni akarom Welbecket és Chicaritót is. Az első évben meg kell nézzük, hogy hogyan tudjuk őket a legjobban hasznosítani. Ez egy esély, hogy Wayne-t visszajuttassuk arra a szintre, ahol korábban volt. Ez egy kihívás, és én állok elébe. Ugyanakkor azt is biztosítanom kell, hogy ez ne csak Rooneyról szóljon, hogy ne csak rá koncentráljunk. A Manchester United nem Wayne Rooneyról szól. A Manchester United a csapatról és klubról szól." -
#31634 Nem féreg Moyes, teljesen reálisan nyilatkozott róla mindig is. Ez a Daily Mail-es cikk vitatható hitelességű, de ha azt vesszük, hogy Rooney RvP posztját akarja, annak ellenére, hogy a holland tavaly húzta a csapatot, akkor ebben semmi aljas szándék nincs. Rooney játszhat hátrébb ha akar, ha befejező akar lenni, akkor csináljon valamit ez ügyben. Ez úgy tisztességes mindenkivel, ha nem alanyi jogon biztosítják egyeseknek az állandóságot.
Részben sajnálom én is, hogy Fergie csapatfelforgatásának ő issza meg a levét, nem ezt érdemelné, de a hisztije kicsit sok nekem. Menjen hozzátok, nem fogom utálni ezért, nálunk sorban állnak a fiatalok a lehetőségért, anélkül, hogy ultimátummal próbálnának előrébb kerülni. Hernándeznek soha egy rossz szava nem volt ez idáig, annak ellenére, hogy tavaly is többet csinált csatárként, mint Rooney. -
#31633 szerintem alapból hülyeség két játékost összehasonlítani akár így akár úgy, akik nem ugyan azon a poszton játszanak. mata többet érne rooneynál? kit érdekel mikor nem ugyanazon a poszton játszanak, amúgy meg szerintem amennyiben rooney képes a régi önmagát előkaparni, kétszer annyit érne a jelenlegi matánál, just my 2 cents...
amúgy meg kezd a tököm tele lenni a sok kacsával, ferike chelseafan blog oldalára kirakja azt a "hírt" hogy rooneynak sosem volt igazi haja, mindig csak parókát hordott, és már mindenki tényként kezeli...
amikor a csapatok hivatalos oldalán tényként van közölve a játékos átigazolása, akkor lehet ujjongani.
persze megértem és egyet is értek: izgalmas meg szórakoztató a csodás nyáron olvasgatni transfer pletykákat, hisz ez is egy nagyon izgalmas pontja az évnek a focifanok számára, de tudja már mindenki a valóságot meg a kacsát megkülönböztetni!... -
#31632 Chelsea-n kívül is unszimpatikus volt -
#31631 Ez is egy bullshit volt. Ami eleg egyertelmu volt mivel Mata meg a kerettel sincs, konfed kupa utani piheneset tolti. Egy edzo nem beszel, dont arrol h elad vkit, akivel meg egy kukkot sem beszelt eleteben egy edzesen nem latta. Raadasul egyik legjobb iranyito europaban most:) aki ezt komolyan vette.. -
#31630 Akkora baromsagok vannak a sajtoba, h ihaj:D Mata-t sosem adnank el, de foleg nem ennyiert. Rooney nal per pill joval tobbet er. Remelem marad nalatok. Amugy meg sajnalom szerencsetlen. Moyes fereg modon nyilatkozott rola. "Ha rvp leserulne esetleg akkor kelleni fog Rooney" ez eleg revans szagu amiert Evertonnal ugy valtak el. -
#31629 Miért? Csak nem a Rafaeles eset? -
#31628 Luiz még ingyen se kéne soha, egy akkora tetű játékos h eszméletetlen... Mata oké, párszor a sajtó már am is lehozta h Mou nem számít rá. -
#31627 "Bár az ajánlat feltételei bizalmasak, a félreértések elkerülése végett és ellentétben azzal, amit a Sydney-i sajtó kiadott, a vételár nem tartalmaz egyetlen Chelsea játékos át- vagy kölcsönadását a Manchester Unitedhez." - Chelsea.
Kapjákbééé :) -
#31626 Én a Mata+10milliót azonnal aláírnám, ha tényleg menni akar. Mondjuk Matát hülyék lennének elpasszolni, Luizzal meg nem lennénk kisegítve, bár őt is csípem. -
Zenszkij #31625 Ha Roo menni akar menjen. -
#31624 A legújabb hír - Luiz vagy Mata + £10m
a 10 milla nevetséges ... -
#31623 Jó nagy büntetés ez mindenkinek. -
#31622 szerintem még Ronaldo-ra is több esély van mint egy tavaly klubot váltó Modrid-ra -
Zenszkij #31621 na ha Modric idejön az FM 2014-ben nem játszok a MU-val -
#31620 Állítólag most Modric a lista élén. -
pilboy #31619 sztem nem feltétlenül kell elvárni az első évben a kupá(ka)t moyestól
igencsak hozzá kell azért szokni a több meccshez, a környezethez. többszörösen nagyobb és komolyabb klub vagyunk az evertonnál (nem lenézésként mondom ezt. minden tiszteletem az övék, nagyon jó csapatnak tartom őket évek óta és szimpatikusak is)
igazolás tuti lesz. azért vannak itt még nevek...
és ha fabregas jön, akkor mi van? főleg, ha ugyanúgy beválik, mint rvp. azt is el tudom képzelni, h éppen ő beszéli rá a spanyolt a váltásra...
középpályán kivül nem sok helyre kell igazolni (viszont ide többet is: szélsőt, belsőt)
igaz, jó lenne minél előbb, h összeszokjon az új igazolás a csapattal -
#31618 Kezdek aggódni az igazolásokkal kapcsolatban, strootman elmegy egy romához vagy hova, thiago bayernbe, kivel akarunk frissiteni a kozeppalyan? fabregassal aki ugyancsak agyus volt? keszulhetunk az idei szezonra, kapjuk majd az ivet, ha nem megy moyesnak meg a csapatnak az elso evben, eme uj korszak kezdeten... -
#31617 25m fontot ajánlott a klub Fabregasért, ez hivatalosnak tűnik a Thiago pletykákkal ellentétben. Továbbra is a legértelmesebb embernek tartom középpályára a hírbe hozottak közül. -
#31616 -
#31615 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
15.00 Singha All Star XI-Manchester United
streamek: -
#31614 supermarioFERGI -
#31613 Scholes-t meg Keane-t :P -
#31612 tipikus MU-s nyilatkozat, hányszor nyilatkozott Fergi hasonlót. meg h nem akarunk senkit venni és akkor 3-4 ember érkezett és nem csak ifik. -
#31611 "Vannak kiszemeltek, akiket ebben a pillanatban is próbálunk leigazolni" - nyilatkozta Moyes Bangkokban egy sajtótájékoztatón. "Jelenleg nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan a dolgok alakulnak."
Arra a kérdésre, hogy Thiago még célpont lenne, így felelt: "Soha nem mondtam, hogy kiszemelt volt."
Akkor ennyit a Thiago ügyről. Nem buktuk be, mert nem is volt opció :) -
#31610 nem újdonság, mert állandóan sérült és csomó idő kel, míg újra formába lendül, aztán mire teljesen formában van megint lesérül. ördögi kör... :D -
#31609 elég csalódott vagyok, hogy thiago nem kerül ide. bayern picit túlzásba viszi az igazolásokat SZVSZ... götze, thiago... + a meglévő középpályások, mit akar ez a pep?
kit tudnánk hozni a középpályára aki már bizonyított komolyabb szinten? ilyen strootman félékben nem bízok, bár ezek csak személyes vélemények... -
#31608 Hát ez meg nem újdonság, de Vidic is lesérült az első edzésen :D -
#31607 jól indul a szezon... (már megint sérülés) -
#31606 Rooney sérülés miatt kihagyja a felkészülést. Nem gondolom, hogy ennek a távozáshoz lenne köze, mielőtt valaki erre következtetne. -
pilboy #31605