Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Én Schmeichelt várom a kapuba, még csak 50 lesz idén.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Giggs, Scholes, Lampard!! Ez igen! Beckhamet mikorra várjuk?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
A The Sun úgy tudja, hogy a találkozóra az elmúlt napokban került sor, de Lampard átigazolására csak a nyár folyamán kerülhet sor, amikor lejár a szerzõdése a Chelsea-nél.

Az angol válogatott középpályását már korábban "lapátra" tett a Chelsea, amely nem kíván szerzõdést hosszabbítani a 34 éves játékossal.

Sir Alex Ferguson korábban több fórumon is úgy nyilatkozott, hogy meglátása szerint Lampard 34 éves kora ellenére is képes a lehetõ legmagasabb szinten futballozni még évekig. Ez pedig jól jöhet a Manchester Unitednek, amely ingyen szerezhetné meg riválisa karmesterét.

Mekkora lenne<#hehe>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
FA köv. fordulójában a Fulham-Blackpool továbbjutója játszik a van Persie-West Ham továbbjutójával.

attiGT
<#eljen> az biztos, hogy a kritizálóknak most jól beintett a téli formájával és ezzel a mai csodapasszal.

gercse
Kis off:
Juvés vagyok, a Manchestert sosem szerettem, ha Anglia, akkor Arsenal, Newcastle, vagy Leeds. De hogy bakker venni fogok egy Giggs mezt valamikor a jövõben, ez teljesen biztos...óriási ember, 39 évesen a MU-ban focizni?

Hihetetlen, ha van rossz formája néha, ha nincs, kalapomat emelem.

ON

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

micsoda cserék!
giggsy assziszt rvp-nek

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
Kagawa bele kell jojjon, 0 eddig a teljesitmenye. Valencia tenyleg nem jatszik jol de tavaly sokat koszonhettunk neki, ha belejon jo lesz o is.

Tyler1
Valenciáról meg csak annyit, hogy bár csak Nani egészséges lenne. Ezzel mindent el is mondtam.

Tyler1
Kurva jó, hogy Persie nélkül kalap szar a csapat...
Valaki említette nem rég, hogy Scholes meg Giggs már kiöregedett, ahhoz képest ezek a vén faszok viszik még mindig a középpályát, mert amit Cleverley és Kagawa csinált az nagybetûs vicc.
Welbeck is össze-vissza trükközik, de hogy normális passzt leadjon az nem megy. És Hernandezt cserélik le, akit nem is emlékszem mikor láttam ilyen összeszedetten játszani a mezõnyben, labdát tartott, lefutott embereket, gólpasszt adott.
Védelem is egy vicc, kétszer ugyanúgy, ugyanaz az ember, ugyanonnan gólt fejel. Nem De Geán múlott, de hogy õ is állva végignéz egy labdát, amit 13-14 méterrõl fejelnek...

Nem baj, játszatok még egyszer faszok. <#szomoru2> Elmentem inni!

contraste
Menetrendszerû 90 ik perces 😊 nálatok RVP ilyen a Citynél Dzeko, nálunk anno meg Drogba volt😊

ain't got no history

ReszegKoldus
Kösz RVP a +1 meccset, még úgysincs elég 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
😄😄😄😄😄:

<#nevetes1>
Darthmushroom
haha, na ezen besírtam 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Írd be az Arsenal-os topikba is... sose tudni <#hehe>

Glory, Glory Man. United!

HRC Dodi
FA kupa, 3.forduló
West Ham United - Manchester United
Upton Park, 2013.01.05. 18:15

Játékvezetõ: M.Atkinson

De Gea, Smalling, Evans, Vidic, Büttner, Rafael, Scholes, Cleverley, Welbeck, Kagawa, Hernández.

Subs: Lindegaard, Rio, Valencia, Giggs, Young, Van Persie, Macheda.

Stream: BANOK

Sziasztok!

Van egy eladó v.PERSIE mezem L-es méret(sanos nekem qva nagy(184cm,78kg)).A galériámban megtalálhatjátok a képet róla.
Akit érdekel írjon pü-t!
Köszi
HRC Dodi
A PL magazinban a Digin is téma volt Lewandowski. Én speciál bírom, de nem akarom, hogy jöjjön. El kell fogadni, hogy Giggs már tényleg elfogyott, Scholes még úgy ahogy, meg Rio is, de a helyükre kell mindenképp ember... Talán még egy szélsõ, de az se CR(bár álom lenne õ), vagy egy jobb hátvéd, mert hogy Smalling és Jones nem tud ott játszani, az biztos 😄

Amúgy off téma, de egyik legutáltabb játékossá vált számomra a buzi BÁ, és most mivel a csúzliban folytatja, még egy ok amiért nyugodtan utálhatom... 😄 (Nem is tudom mi történt a castle háza táján.. nagyoon gyengék..)

Még valami, PL magazinban volt ez is, hogy a boxing dayre és az ünnepi napokra könnyû sorsolásunk volt? WTF? Ja, meg hogy a Poolal talán a legrosszabbkor találkozunk, egész jó formában vannak.

Tyler1
Hát remélem nem a gázsi lesz a fõ szempont a csapatválasztásnál, viszont ha olcsóbban akarnánk elhozni, akkor tuti lennének olyan záradékok a szerzõdésben, hogy vagy 20 évig törleszthetnénk a Madridnak így vagy úgy.

Szerintem be lesz áldozva egy csatár is, azért akarják Lewandowskit.

Darthmushroom
Nani meg pénz oké, De Gea-t nem érné meg ilyen korán elveszíteni. meg am is támadó szekció jó idén, bár én is örülnék ha Ronaldo újra MU mezbe játszana. ha tényleg nem hosszabbít nyáron akkor úgyis valamennyivel olcsóbb lesz.Õ meg nem hülye h ilyen PSG vagy orosz fosokba menjen, Angliába meg csak hozzánk jönne ezt már sokszor nyilatkozta.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

attiGT
Ebben a formában nem kell CR.

Tyler1
Nani + De Gea + 60 millió az ajánlat CR-ért nem hivatalos források szerint. Ez kicsit sok. Nani mehetne, a 60 millió is(sztem mezeladásokkal azonnal hozná az egyharmadát), Geát viszont sajnálnám. Sztem tuti kamu, de amilyen fanatikus SAF, nem csodálkoznék ha valami hasonló õrültségbe menne bele a portugált visszacsábításához.

kettes sorozat!
idei rekord 😊 (vagyis idénybeli xD )

ffxi
Yé! Nem kaptunk gólt 😊

Fákjúal!

pedig õk sem kezdtek túl jól

Smithie

RvP úgy folytatja, ahogy tavaly abbahagyta az Arsenalban.

A Spurs jelenleg a dobogó 3. fokán áll.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
Jól kezdõdik ez az év. Chicha mesternégyes, kár hogy csak a felét adták meg 😊

4 a vége
csicsa (2) és rvp (2)
szép évnyitó!<#eljen><#wave>

3 ide
most már csak meglesz 😊
jó lenne ismét egy clean sheet 😊

látom vezetünk, bár sajna nem tudom nézni a meccset

attiGT
Azt se bánom ha ilyen "feledhetõ" meccs marad a kis labdabirtoklásunkkal, de innen nem kéne már kiengedni a kezünkbõl a 3 pontot.

Rash87
Jó kis meccs 😊 Jól kezdjük az évet,ha így marad.

ffxi
<#eljen><#worship>

Fákjúal!

MR ME
köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HRC Dodi
Elõször is, Boldog Új Évet kívánok! 😊

Továbbá akkor...

Premier League, 21.forduló
Wigan Athletic(16.) - Manchester United (1.)
DW Stadium. 2013.01.01. 16:00

Játékvezetõ: A.Marriner

MU: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Young, Carrick, Cleverley, Giggs, van Persie, Hernandez.

Pad: Vidic, Smalling, Scholes, Kagawa, Valencia, Welbeck, Lindegaard

Wigan: Al Habsi, Ramis, Caldwell, Figueroa, Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour, Di Santo, Maloney, Kone

BANOK

búék
sztem nyerünk, de kapunk gólt

BÚÉK nektek is vörös drukkerek😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
A rengeteg kapott gól idén menetrendszerû sajnos, leginkább az elsõ félidõben. Az x-re kicsi az esély, ha gólt kapunk azt viszonylag sikeresen korrigáljuk is, de jan.1-én bármi megtörténhet, attól függ hogy telik majd az este. Én gyõzelmet tippelek.

kössz 😄
7 meccse nem bír gólt lõni a wigan, 17 meccse nem ikszeltetek ellenük 😄 nálam nagyon gg és ikszes a meccs, csak kíváncsi voltam mint hû fanok mit gondolnak, sérülés,eltiltás ügyileg jobban képben vagytok...stb. esetleg így szilveszter után a csapat játékosai mennyire szokták felszívni magukat ilyeneket gondolom van aki tud.
Rash87
Boldog Új Évet Mindenkinek! <#eljen>

Rash87
Ami nem megy,ne erõltesd...Ne tippmixelj <#idiota>

Mint MU drukkerek mit gondoltok, holnap a wigan félidõben fog nektek gólt lõni? esetleg mekkora esélyt láttok arra,hogy kaptok minimum 1 gólt? Egy döntetlen mennyire esélyes?
szépen rám cáfoltak hipp-hopp 😊

Tyler1
14-ig csak.

ReszegKoldus
Neki nem valami 6 éves szerzõdése van? Akkor nem 2015-ig van ott?

attiGT
KAGAWA & WELBECK!!!!

HRC Dodi
Premier League, 20.forduló
Manchester United(1.) - West Bromwich Albion(6.)
Old Trafford, 2012.12.29.16:00

Játékvezetõ: J.Moss‎

Kezdõ: De Gea, Smalling, Vidic, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Kagawa, Welbeck.

Pad: Lindegaard, Ferdinand, Giggs, Scholes, Büttner, Chicharito, RvP.

Stream:
FANATICS TV
BANOK

Tyler1
CR nem hosszabbít, nyáron távozhat. Kérdés, hogy hova?

(már ha nem kacsa)