35611
-
#31724 RvP ahol abbahagyta ;) -
#31723 nagyon kéne Moyes-nak -
#31722 Be kéne húzni nagyon ezt a trófeát! GGMU -
#31721 Nem hiszem el, eljött az a nap mikor tét meccsre Fergi nélkül megyünk ki a pályára, :( azért Glory MU! -
#31720 Hivatalos h Valencia 25-s mezbe fog idén játszani, felszabadult a 7-s mez. Remélem így Ő is felszabadul a nyomástól és úgy fog játszani mint 2 éve -
#31719 A United és a Pool tulajdonosai közös egyezményt kötöttek, hogy sem Rooney, sem Suarez nem igazolhat Londonba. Érdekes. -
#31718 Aug 17 18:30 -
pacclacc #31717 Mikor lesz az első bajnoki? -
#31716 kéne még 9 Januzaj mert ez a srác zseniális -
pacclacc #31715 na meccs meglesz ugye? mert fogadtam :D -
#31714 bazmeg :DDD kész komolyan, olyanokat látok, amit egy puskás akadémia játékos nem csinál... sorolhatnám de komolyan ez kész vicc. tényleg az jön most, hogy 3-4 évig ilyen szar közép csapat leszünk? mert ezzel a játékkal még ki is eshetünk... van egy baromi tehetséges fiatalunk Januzaj nevében de mindenki más kibaszott nagy 0. kagawa nem tud átvenni egy labdát, passzolni nem tud két méterre, valencia hozza a tavalyi szar formáját, védelem meg középpályánk közt át is tudnának sétálni, cleverley komolyan mintha pályán se lenne, anderson még mindig lassú és gyenge arra a szerepre amire szánnák... még szép hogy rooney itthagyja a csapatot ha trófeákért akar küzdeni, ő sem játszik örökké... -
#31713 Azért ha Mataval megdobnának, tudnék örülni. Persze ez esélytelenebb, mint CR. -
#31712 azért nem így kéne hozzá állni akkor se ha távozni akar, sokat tett Ő a klubért és mindent megnyert amit lehetett, oké Ő is sokat kapott a klubtól, de valamennyire illene tisztelni Őt. Én annyit remélek ha távozik annyi lesz benne h nem angliába marad. -
#31711 Ha Rooney megy és a Chelseahez, akkor garantálom a Chelsea sikerét, viszont 30 millióért, se 40-ért, se 50-ért nem tudnánk őt helyettesíteni... -
#31710 Az a nem mindegy, hogy angol bajnokságban lévő csapat nyújt 8 játékost a válogatottnak. -
#31709 Mondjuk, hogy 8 embert adunk a válogatottba, az nem mind1 :) "Szar egyemberes csapat" -
#31708 A "sérült" Rooney nevezve lett az angol válogatott jövő heti meccsére, mivel Hodgson szerint a meccs hiányon kívül játékra alkalmas állapotban van. Ezzel alighanem választ is kaptunk a jövőjét illető kérdésekre. Ennyi volt sajnos. -
Zenszkij #31707 Itt lett nagy focista, nem tudom mit játsza az eszét. Van Persie jobb csatár, el kell hogy fogadja. Ő nem egy CR7 képességű játékos, hanem egy buta tőzsgyökeres angol tuskó futballista. Ha innen eligazol sehol se fogja megállni a helyét, ő nem egy Beckham, hanem egy majom. -
#31706 Ha igazak a Rooney hírek ha nem, én a helyében csak kiállnék a sajtó elé és közölném a szitut. Elég gáz, ha ez valamilyen okból kifolyólag nem lehetséges vagy egyszerűen nem is akarja tisztázni magát, mert kb 0 hivatalos info van a helyzetéről, annyival kell megelégedjünk, hogy nem eladó... -
#31705 Nagyon kamu szagú. -
#31704 Mehetne bannerba egy RvP-Evra-Rio trió, de egy Chicha-Giggs-Vida is frankó lenne. -
#31703 Manchester United switch transfer targets to Marouane Fellaini of Everton and give up on Cesc Fabregas -
Zenszkij #31702 Takarodjon. Bannerből is. -
#31701 Rooney helyzete tarthatatlanná vált Manchesterben -
Zenszkij #31700 Akkor majd érkezik David Edward a Lutonból kb. -
#31699 Moyes: "We will sign some players before the end of the summer. But these are the champions of England. I look forward to season with them.”
ez friss nyilatkozat elméletileg -
#31698 szerintem meg pont fordítva h most jön valaki, ált. mi igazolásaink am se voltak nagy dobra verve, 1-2 hír vagy még annyi se meg h bejelentettük. -
Zenszkij #31697 mert nem is jön senki, röhej, hogy a világ legnagyobb klubja képtelen leigazolni bárkit is -
#31696 am feltűnően nagy a csönd Velünk és az átigazolásokkal kapcsolatban, szinte már pletyka se érkezik -
#31695 Ne legyél már ennyire tájékozatlan.
A csapatot nagyon meghajtja Moyes az edzésen és így nem csoda, hogy egy bulimeccsen csak lézengenek a pályán! -
#31694 Evans is elszállt. már egy hetünk sincs és totál 0 a csapat. fájdalmas nézni ami a pályán van... -
#31693 Nani fél óráig bírta... pedig jól tolta -
#31692 Valószínűleg ez már egy szószoros értelemben vett felkészülési meccs volt, amit többnyire rendes kerettel játszottak a carringtoni edzőközpontban. -
#31691 és aztán azt meg miért? -
#31690 Zárt kapus volt. -
#31689 eredmények.comon semmi nincs róla... -
#31688 Man Utd- Real Betis 3:0 -
#31687 Hol játszott? valamiről lemaradtam? -
#31686 Rio az egyik legatletikusabb játékosunk szerintem.
Remélem jóformában lesz a szezonra !!!:) -
#31685 Rooney játszott és gólt szerzett a Betis ellen, juj mi lesz most?