35611

• Darthmushroom
    RvP ahol abbahagyta ;)
  • Darthmushroom
    nagyon kéne Moyes-nak
  • attiGT
    Be kéne húzni nagyon ezt a trófeát! GGMU
  • Darthmushroom
    Nem hiszem el, eljött az a nap mikor tét meccsre Fergi nélkül megyünk ki a pályára, :( azért Glory MU!
  • Darthmushroom
    Hivatalos h Valencia 25-s mezbe fog idén játszani, felszabadult a 7-s mez. Remélem így Ő is felszabadul a nyomástól és úgy fog játszani mint 2 éve
  • Tyler1
    A United és a Pool tulajdonosai közös egyezményt kötöttek, hogy sem Rooney, sem Suarez nem igazolhat Londonba. Érdekes.
  • attiGT
    Aug 17 18:30
  • pacclacc
    Mikor lesz az első bajnoki?
  • attiGT
    kéne még 9 Januzaj mert ez a srác zseniális
  • pacclacc
    na meccs meglesz ugye? mert fogadtam :D
  • attiGT
    bazmeg :DDD kész komolyan, olyanokat látok, amit egy puskás akadémia játékos nem csinál... sorolhatnám de komolyan ez kész vicc. tényleg az jön most, hogy 3-4 évig ilyen szar közép csapat leszünk? mert ezzel a játékkal még ki is eshetünk... van egy baromi tehetséges fiatalunk Januzaj nevében de mindenki más kibaszott nagy 0. kagawa nem tud átvenni egy labdát, passzolni nem tud két méterre, valencia hozza a tavalyi szar formáját, védelem meg középpályánk közt át is tudnának sétálni, cleverley komolyan mintha pályán se lenne, anderson még mindig lassú és gyenge arra a szerepre amire szánnák... még szép hogy rooney itthagyja a csapatot ha trófeákért akar küzdeni, ő sem játszik örökké...
  • Tyler1
    Azért ha Mataval megdobnának, tudnék örülni. Persze ez esélytelenebb, mint CR.
  • Darthmushroom
    azért nem így kéne hozzá állni akkor se ha távozni akar, sokat tett Ő a klubért és mindent megnyert amit lehetett, oké Ő is sokat kapott a klubtól, de valamennyire illene tisztelni Őt. Én annyit remélek ha távozik annyi lesz benne h nem angliába marad.
  • attiGT
    Ha Rooney megy és a Chelseahez, akkor garantálom a Chelsea sikerét, viszont 30 millióért, se 40-ért, se 50-ért nem tudnánk őt helyettesíteni...
  • attiGT
    Az a nem mindegy, hogy angol bajnokságban lévő csapat nyújt 8 játékost a válogatottnak.
  • Tyler1
    Mondjuk, hogy 8 embert adunk a válogatottba, az nem mind1 :) "Szar egyemberes csapat"
  • Tyler1
    A "sérült" Rooney nevezve lett az angol válogatott jövő heti meccsére, mivel Hodgson szerint a meccs hiányon kívül játékra alkalmas állapotban van. Ezzel alighanem választ is kaptunk a jövőjét illető kérdésekre. Ennyi volt sajnos.
  • Zenszkij
    Itt lett nagy focista, nem tudom mit játsza az eszét. Van Persie jobb csatár, el kell hogy fogadja. Ő nem egy CR7 képességű játékos, hanem egy buta tőzsgyökeres angol tuskó futballista. Ha innen eligazol sehol se fogja megállni a helyét, ő nem egy Beckham, hanem egy majom.
  • attiGT
    Ha igazak a Rooney hírek ha nem, én a helyében csak kiállnék a sajtó elé és közölném a szitut. Elég gáz, ha ez valamilyen okból kifolyólag nem lehetséges vagy egyszerűen nem is akarja tisztázni magát, mert kb 0 hivatalos info van a helyzetéről, annyival kell megelégedjünk, hogy nem eladó...
  • Tyler1
    Nagyon kamu szagú.
  • Smithie
    Mehetne bannerba egy RvP-Evra-Rio trió, de egy Chicha-Giggs-Vida is frankó lenne.
  • Smithie
    Manchester United switch transfer targets to Marouane Fellaini of Everton and give up on Cesc Fabregas
  • Zenszkij
    Takarodjon. Bannerből is.
  • Smithie
    Rooney helyzete tarthatatlanná vált Manchesterben
  • Zenszkij
    Akkor majd érkezik David Edward a Lutonból kb.
  • Darthmushroom
    Moyes: "We will sign some players before the end of the summer. But these are the champions of England. I look forward to season with them.”
    ez friss nyilatkozat elméletileg
  • Darthmushroom
    szerintem meg pont fordítva h most jön valaki, ált. mi igazolásaink am se voltak nagy dobra verve, 1-2 hír vagy még annyi se meg h bejelentettük.
  • Zenszkij
    mert nem is jön senki, röhej, hogy a világ legnagyobb klubja képtelen leigazolni bárkit is
  • Darthmushroom
    am feltűnően nagy a csönd Velünk és az átigazolásokkal kapcsolatban, szinte már pletyka se érkezik
  • Magic Boy
    Ne legyél már ennyire tájékozatlan.

A csapatot nagyon meghajtja Moyes az edzésen és így nem csoda, hogy egy bulimeccsen csak lézengenek a pályán!
  • attiGT
    Evans is elszállt. már egy hetünk sincs és totál 0 a csapat. fájdalmas nézni ami a pályán van...
  • attiGT
    Nani fél óráig bírta... pedig jól tolta
  • Tyler1
    Valószínűleg ez már egy szószoros értelemben vett felkészülési meccs volt, amit többnyire rendes kerettel játszottak a carringtoni edzőközpontban.
  • attiGT
    és aztán azt meg miért?
  • Tyler1
    Zárt kapus volt.
  • attiGT
    eredmények.comon semmi nincs róla...
  • Tyler1
    Man Utd- Real Betis 3:0
  • attiGT
    Hol játszott? valamiről lemaradtam?
  • smith09 #31686
    Rio az egyik legatletikusabb játékosunk szerintem.
    Remélem jóformában lesz a szezonra !!!:)
  • Tyler1
    Rooney játszott és gólt szerzett a Betis ellen, juj mi lesz most?