35611
-
Mondjuk ha nem tett ilyet, akkor nem értem miért nem szólalt fel azóta, hogy fals hírek terjengenek róla. -
"Tudom, hogy Sir Alex Ferguson azt mondta Wayne kérte az áthelyezését, de én beszéltem Wayne-nel, és azt mondta nekem, hogy nem tett ilyet" - mondta Schmeichel."
"Továbbá sosem mondta, hogy a Chelsea-hez, az Arsenalhoz, vagy bárhova szeretne igazolni. Remélem hétfőn játszani fog és végre, véget érnek a spekulációk. David Moyes már többször elmondta, hogy Wayne nem megy sehova, de valahogy ezt senki sem akarja meghallani." -
-
-
Becserélték. Rohant, futott, küzdött, gürizett, labdát szerzett, védekezett, aktívan segítette a támadásokat, adott két gólpasszt. Onnantól, hogy pályára lépett, a legjobb játékosunk volt a pályán. Nem ment oda örülni a társakhoz, mert vannak gondjai ezt senki nem vitatja, nekem is fáj, hogy látom, hogy nem ugrál mások nyakába mint szokott, de az amit egyesek megengednek maguknak vele kapcsolatban itt és egyéb fórumokon felháborít, és elszomorít.
Már csak azért is megérdemelné a tiszteletet amit ezért a klubbért a mi klubbunkért eddigi pályafutása során tett. És akkor azt még szóba sem hoztam, hogy remekül felültök minden szarnak amit az angol és spanyol szennylapok lehoznak vele kapcsolatban. Majd ha ő azt mondja, megy, akkor a régi nagy győzelmekre és gólokra emlékezve elengedem, viszont amíg nem mondja addig fölösleges fújni rá szvsz. -
aki ezt komolyan veszi azon csak nevetni tudok -
Zenszkij #31758 aki ezt komolyan veszi azon csak nevetni tudok -
ja elég nagy hülyeségeket beszélsz -
Jól van, ez már gyerekes... -
és közbe fizetnéd a semmire a 12 millió euró éves bérét. -
Zenszkij #31754 bevágnám a tarcsiba és szerződése lejártáig nem játszatnám és kapusedzést gyakoroltatnék vele -
köszi, nem nagyon néztem facet az elmúlt időszakban :D -
[url=http://rutube.ru/video/65054a44f67135739d2a6db2d2aa89f3/]Itt van[/b]
A facebook oldalamra meg a fórumra már tegnap este kitettem :) -
egy összefoglalót vki majd linkelne? :) -
cabell2 #31750 Rooneyra tényleg nem tudok mást mondani valaki verje már fejbe, és ébredjen már fel! Hahó ember, a világ asszem legjobban kereső játékosa vagy, többet keresel itt is mindenkinél, mindig is a csapat sztárembere voltál, tavaly ki lettél hagyva egyszer-kétszer, tedd már túl magad rajta. -
pilboy #31749 mondjuk én giggsy helyett el tudnám képzelni vagy őt (és akkor danny kimegy szélre), vagy zahat -
Szar játék volt, de tipikus első meccses formában játszott mindenki. Meg is lepett ez a 4 gól. Következő fordulóban már valódi erőpróba lesz, na ott kíváncsi leszek hogy Rooneynak lesz-e szerepe. -
Ez elárul mindent... -
pilboy #31746 kicsit úgy érzem, h olyan voltunk, mint a csendes gyilkosok (főként az 1. félidőben)
altattunk, altattunk, a swansea birtokolta a labdát, játszott, de helyzetig nem igazán jutott, amikor pedig nálunk volt a labda, igencsak veszélyes helyzeteket alakítottunk ki. megjegyzem, úgy, h rengeteg labdát eladtunk
rvp és danny óriásiak voltak!
mi lesz veled rooney??? -
Rooney beállt csereként -
2:0 -
Épp írtam volna, hogy elég harmatos eddig a meccs :) -
1-0 ide. ki más... :)))) -
Hátul annyira rosszak nem vagyunk, elől rvp meg csak ver egyet. aztán reméljük a legjobbakat.
-
pilboy #31740 végre eljött a nap, amikor komolyabb tétmeccsen bemutatkozik az új manager és a stáb
kíváncsian várom, de kicsit tartok is a meccstől -
Zenszkij #31739 Nem jön ide senki. Rooney fog távozni és pont. Rooneynak nem tudom mi a baja. Annyi pénze van, mint a dög, azt focizni se akar. Túl jó dolga van ennek a majomnak. Azért annyira nem nagy szám. -
Talán tényleg érkezik vagy elmegy ( ? ) egy normálisabb játékos a napokban,és talán ezért.
Tudtommal eddig Özilről szó sem volt, aztán most már őt is lehet olvasni.
Egyébként szerintem a sok sok pletykának az az eredménye h az embereket talán már nem is érdekli h létre jön 1 - 1 átigazolás mert a hírek 80 % kamu. :(( -
valami van a háttérbe ha elmarad mivel tényleg ma kéne lenni a hivatalos meccs előtti sajtótájékoztatónak, legalábbis előzetes hírek alapján úgy volt h ma lesz. -
Ma elmarad egy sajtótájékoztató, állítólag egy orvosi miatt. Gyanítom fb információ, de ki tudja. -
Zenszkij #31735 Nekünk nem Fabregas meg CR7 a kiszemeltünk. Chuck Norris érkezik a középpályára. -
Azért így belegondolva és most más téma felé elindulva, szívesen megkérdezném a vezetőséget, főként a tranzakciókat kezelő személyeket, hogy nyílt tény, középpályást akarunk igazolni, aki remekül szűr, de egyben jól vezeti a támadásokat, összesítve, LÁT a pályán, úgy mint Carrick. Nos, akkor miért van az, hogy a "fillérekért" elhozható Luiz Gustavo-t meg se közelítjük, és helyettünk a Wolfsburgban köt ki. (Zárójelben annyit az egészről, rajtunk kívül más nagy csapat úgy szint nem érdeklődött felőle, vagy nem tett érte semmit, hogy leigazolják, pedig fiatal és elég meghatározó személyiség lett!) -
Én úgy vagyok, ha nyer hétvégén a csapat akkor örülök h de jó nyertek, esetleg ha van időm a digin meg is nézem a meccset de rége nem érzem azt mint a 90 es évek végén mikor tényleg érdekelt.
Korábban már többször leírtam h miért gondolom ezt, ( üzlet, multiulti, marketing ) de már jó ideje nem tudok úgy nézni a unitedre mit hajdanán.:(
Remélem a hétvégi meccset azért behúzzák !! -
cabell2 #31732 ja tudom, csak akkor is szomorú ezt látni. mi szerencsétlen balekok néha a csapattal kelünk meg fekszünk, ők meg gátlástalanul hazudnak a pofánkba. (ezt tényleg nem tudom szebben megfogalmazni)
Hiába, ez egy egyoldalú szerelem -
azért kell hazudni (am Fergi is azt tenné) mert ha kijelentené h távozhat akkor 10-15m csökkenne az értéke. Ronaldo-t vagy Becks-et is anno utolsó pillanatig tagadtuk és így is kell. am szerintem már maradni fog ha eddig nem adtuk el,am Moyes mondta h szuperkupán kisebb sérülés miatt nem játszott csak+nincs formába és örül is h játszott a válogatottba mivel kell a meccs neki. -
cabell2 #31730 Őszintén kiváncsi vagyok, hogy Rooney elmegy-e. Ha igen, akkor kijelenthetjük majd, hogy Moyes (nyilván nem önszántából) gátlástalanul hazudott egész eddig a szurkolók pofájába. Ha elmegy, arról már most tudnak.
Miért kell azt hazudni, hogy érdekes módon az egész felkészülési szezon alatt sérült volt, miközben a skótok ellen meg játszik?
Nem értem. Nyilván a klub kulisszatitkait nem lehet kikotyogni, de teljesen hülyének, sőt idiótának miért kell nézni az embereket? -
Még a repülőtér is tweetelt...csak ők azt, hogy Cristiano biztos nem sétált be a kapujukon, max a brazil :) -
LOL twitereken most az megy h Ronaldo már Manchesterbe van :D -
pilboy #31727 1 meccs, 1 trófea
csak így tovább! :D (nem a szép játéknak szól) -
Hipp Hipp Hurrá! -
Fú de szar meccs ez. Az egyik fél nem tud focizni, a másik meg nem is akar. Cselezés az megy mindenkinek, csak nem tudom mi a picsáért. Ezt tanulták nyáron?