35611

• smith09 #31804
    A bbc azt írja h Rooney és Jones sérülése is helyrejeött, mindaketten vállalják.

Jó kis meccs lesz na,
  • Darthmushroom
    elférne, de minden évbe elvan kezdve utána valamikor meg hetekig nincs frissítve mert nem ér a rá a készítő, úgy meg felesleges.
  • MR ME
    sztem egy tabella meg a következő meccs időpontja elférne rajta...
  • Darthmushroom
    gondolom egy banner, meg a két legnagyobb hazai oldal (manutd.hu meg mantutdfanatics link mellé) szerintem ilyen tabella meg ilyenek felesleges.
  • HRC Dodi
    Korábban szó volt róla, hogy Rash átadja valakinek a házigazda jogot, mert nincs ideje. Ha úgy adódik, szívesen vállalom, csak írjátok le, mi az igény...
  • MR ME
    bannert nem akar vki majd csinálni? :)
    sok infó volt rajta, meg am is sztem megérdemelne a topik egy szép bannert :)
  • Darthmushroom
    ezt vártam legalább Moeyes bízonyithat
  • rooney8
    amúgy mi van a dizájnnal? :D
  • pilboy
    jó kis meccseket játszhatunk, nem lesz egyszerű
  • Tyler1
    Shakhtar is az, meg igazából mindegyik. Félvállról venni nem lehet, ez pont annyira kemény csoport, ami Moyesnak kell a BL-be szokáshoz.
  • ffxi
    R. Sociedad keménydió. Kiejtette Lyon-t :O
  • Tyler1
    Man Utd, Shakhtar D., B. Leverkusen, R. Sociedad

Moyesnak pont jó lesz gyakorlásra.
  • Darthmushroom
    na majd idén belehúznak ott is h Moyes tudjon bizonyítani :D
  • Oziris666
    Kivéve a BL
  • Darthmushroom
    meg kell szokni h mindenhol a mi sorsolásunk a legrosszabb, ez már évek óta így van, azért se akar összejönni rég az fa kupa se már.
  • pilboy
    a már-már szokásos húzós ligakupa 3. körében a liverpoolt fogadjuk
    "természetesen" a city és a chelsea is alsóbb osztályú csapatot kapott. előbbi a wigant fogadja, utóbbi a swindonhoz látogat
  • HRC Dodi
    Az egy lábast mire írtad? Mert ha arra amire gondolok, akkor mondok egy nevet: Valencia! Egyébként egyetértek veled teljes mértékben. Nem értem a többségnek mi a gondja Fellainivel... Jó, én se szeretem, RvP-t is utáltam mint a bűn, mert ugyebár bennem volt az elviselhető és megszokott szurkolói gyűlölet más csapat jó játékosa iránt, de mit tudok tenni, ha megszerettette magát velünk és most a fordított van az Arsenal drukkereknél. De őszintén megmondva az ilyen Ronaldo, Bale kaliberű szélsőkből nem ártana még egy. Úgy mondhatnák jó lenne teljes mértékben a csapat, mert minden posztot, minden apró hiányt nem lehet túlzsúfolni, pótolni.
  • Darthmushroom
    am elméletileg elfogadta az Everton Fellainiért tett utolsó ajánlatunkat (24m körül)+egyre közelebb van Özil-lel is a megállapodás,de ez is szintén elméletileg.
  • Darthmushroom
    az évszázad, bocs évezred kacsáját vele kapcsolatban olvastam tegnap, h 120m fontot ajánlottunk érte... ugyan már mi nem ilyen klub vagyunk SZERENCSÉRE. menjen csak bale a madridba...majd jön jövőre szinte ingyen Ronaldo
  • pilboy
    szélsőkkel egyébként sem vunk eleresztve... legtöbbször ők a sérültek
  • Zenszkij
    Körberöhögném a Madridot. Nagyot nőne Moyes a szememben.
  • Magic Boy
    Az Angol sajtó nagyon pedzegeti, hogy beszálltunk a Baleért folytatott harcba.

Mit szólnátok hozzá, ha végül nálunk kötne ki?
  • Darthmushroom
    Oké és???
    Anno Fergi oda meg vissza volt érte próbálta is megszerezni Ő nem akart ide jönni, akkor most már ne is akarjon ide jönni. ez meg h motiválatlan még jobban zavaró.. lehet idejön és játszik egy torres témát hát inkább kösz, de nem. meg én gyengének tartom a premier ligához, oké sok hasonló test alkatúnak nagyon jól megy ott, de nekem az az érzésem h amennyire egy lábas ő nem bírná ezt.
    LEHET h ide jön és lehet h beváll úgy mint RvP (Neki se örültem) és elfogom fogadni, de egyenlőre Én így vagyok Vele.
  • Monoton
    És legtöbbször nem is a posztján játszik.
  • pilboy
    mourinho visszahozta a régi dögunalmas célfociját. szégyelleném magam, h egy olyan csapat, ahol olyan nevek játszanak, mint oscar, hazard, schürlle, torres, lukaku, ba, mata, moses, lampard (willian!!) [és most csak a támadókat, támadó kp-kat soroltam], képesek bunkerfocizni, és még egy épkézláb támadást sem vezettek... mindössze 20-25ről kóstolgatták de gea-t

nem is csoda, h alig volt helyzetünk. a védekezést nagyon megoldották a kékek.
    rooney és vida a mezőny embere. nagyon hiányzik középről egy kreatív, támadásban is erős kp

ja, és átnevezhetjük őket chelsea handball clubnak. nem is csak a lampard-féle kezezés miatt, hanem annyi kezezést nem fújt le atkinson, amennyit nem szégyellt
  • 6unn3r
    Özil pénzkidobás?
    Az elmúlt 5 évben adott gólpasszainak száma: 15, 17, 19, 20, 16
    SZVSZ világ egyik legjobb irányítója, csak mostanság némiképp motiválatlan és kissé görcsösen játszik.
  • Tyler1
    Kiábrándító biztonsági játék egy ilyen derbin.
  • attiGT

RATkinson elvett 2 pontot tőlünk. lampi kezezését már csak befújtam volna...
  • ReszegKoldus
    0:0-n kívül bármit el tudtam volna képzelni.

Le a kalappal Rooney előtt.
  • Tyler1
    Rooney az egyik legjobb, remélem nekünk akar bizonyítani.
  • attiGT
    Rooneyban mintha újra egy küzdő egyént látnék!
  • ReszegKoldus
    Nem lehet azt mondani, hogy ész nélkül egymásnak estek a csapatok :)
  • ReszegKoldus
    De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Welbeck; van Persie.
    Subs: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Giggs, Young, Kagawa
  • pilboy
    sztem el akar jönni onnan, akkor szoktak nagyon gyengén teljesíteni a jó játékosok. motíválatlan, ennyi
  • Tyler1
    Özil pénzkidobás, minek? Remélem egy rossz vicc csak, hogy azért akármit is ajánlottunk.
  • Darthmushroom
    hallottam h Ő is meg Baines is nagyon sz@r eddig idén, de ha igazak a hírek h tényleg akarjuk mind2t akkor valahol érthető is h nem erőlködnek már az Everton-ba. +ha valaki tudja az Moyes h lehet Őket formába hozni
  • attiGT
    Fellaini idén eddig Clev szintjét se éri el, nem tudom mi van vele, talán ez a sok körülötte forgó mizéria, de ilyen formával ne tegye be a lábát a klubbunkba!
  • Darthmushroom
    Bannerral mi van? vagy csak nekem nem tölti be? esetleg készül az új?

Igazolásokkal kapcsolatban Én nagyon remélem h legalább az everton-nal megtudunk egyezni és jön Fellaini és még esetleg Baines bár ő nem létfontosságú. Egyes hírek szerintem a Madrid elfogadta a 38m-s ajánlatunkat Özilért. Neki nem örülnék, de mondjuk RvP-nek se örültem tavaly. és ha így betudnánk fejezni a nyarat az már egész pofás lenne: Fellaini,Baines,Özil és a szurkolok is megnyugodhatnának,+lehet kicsit komolyabban vennék a klubot, mert ahogy nézem mindenhol mocsok módon leírnak minket.
  • ReszegKoldus
    Ma a city megmutatta mire jó a sok igazolás :)
  • pilboy
    inkább ne igazoljunk, mint, hogy olyan eszetlenül, bután (játékosok karrierjét szétbarmolva) igazoljunk, mint a chelsea és a city
    chelsea: 1 csatáros rendszerükbe leigazolják eto'o-t 4.-nek, plusz a 162. kp-t igazolják willian személyében

a city meg ugyebár megy a nagy nevekre. minden évben változik a csatárduó

gusztustalan