35611
-
#31804 A bbc azt írja h Rooney és Jones sérülése is helyrejeött, mindaketten vállalják.
Jó kis meccs lesz na, -
#31803 elférne, de minden évbe elvan kezdve utána valamikor meg hetekig nincs frissítve mert nem ér a rá a készítő, úgy meg felesleges. -
#31802 sztem egy tabella meg a következő meccs időpontja elférne rajta... -
#31801 gondolom egy banner, meg a két legnagyobb hazai oldal (manutd.hu meg mantutdfanatics link mellé) szerintem ilyen tabella meg ilyenek felesleges. -
#31800 Korábban szó volt róla, hogy Rash átadja valakinek a házigazda jogot, mert nincs ideje. Ha úgy adódik, szívesen vállalom, csak írjátok le, mi az igény... -
#31799 bannert nem akar vki majd csinálni? :)
sok infó volt rajta, meg am is sztem megérdemelne a topik egy szép bannert :) -
#31798 ezt vártam legalább Moeyes bízonyithat -
#31797 amúgy mi van a dizájnnal? :D -
pilboy #31796 jó kis meccseket játszhatunk, nem lesz egyszerű -
#31795 Shakhtar is az, meg igazából mindegyik. Félvállról venni nem lehet, ez pont annyira kemény csoport, ami Moyesnak kell a BL-be szokáshoz. -
#31794 R. Sociedad keménydió. Kiejtette Lyon-t :O -
#31793 Man Utd, Shakhtar D., B. Leverkusen, R. Sociedad
Moyesnak pont jó lesz gyakorlásra. -
#31792 na majd idén belehúznak ott is h Moyes tudjon bizonyítani :D -
#31791 Kivéve a BL -
#31790 meg kell szokni h mindenhol a mi sorsolásunk a legrosszabb, ez már évek óta így van, azért se akar összejönni rég az fa kupa se már. -
pilboy #31789 a már-már szokásos húzós ligakupa 3. körében a liverpoolt fogadjuk
"természetesen" a city és a chelsea is alsóbb osztályú csapatot kapott. előbbi a wigant fogadja, utóbbi a swindonhoz látogat -
#31788 Az egy lábast mire írtad? Mert ha arra amire gondolok, akkor mondok egy nevet: Valencia! Egyébként egyetértek veled teljes mértékben. Nem értem a többségnek mi a gondja Fellainivel... Jó, én se szeretem, RvP-t is utáltam mint a bűn, mert ugyebár bennem volt az elviselhető és megszokott szurkolói gyűlölet más csapat jó játékosa iránt, de mit tudok tenni, ha megszerettette magát velünk és most a fordított van az Arsenal drukkereknél. De őszintén megmondva az ilyen Ronaldo, Bale kaliberű szélsőkből nem ártana még egy. Úgy mondhatnák jó lenne teljes mértékben a csapat, mert minden posztot, minden apró hiányt nem lehet túlzsúfolni, pótolni. -
#31787 am elméletileg elfogadta az Everton Fellainiért tett utolsó ajánlatunkat (24m körül)+egyre közelebb van Özil-lel is a megállapodás,de ez is szintén elméletileg. -
#31786 az évszázad, bocs évezred kacsáját vele kapcsolatban olvastam tegnap, h 120m fontot ajánlottunk érte... ugyan már mi nem ilyen klub vagyunk SZERENCSÉRE. menjen csak bale a madridba...majd jön jövőre szinte ingyen Ronaldo -
pilboy #31785 szélsőkkel egyébként sem vunk eleresztve... legtöbbször ők a sérültek -
Zenszkij #31784 Körberöhögném a Madridot. Nagyot nőne Moyes a szememben. -
#31783 Az Angol sajtó nagyon pedzegeti, hogy beszálltunk a Baleért folytatott harcba.
Mit szólnátok hozzá, ha végül nálunk kötne ki? -
#31782 Oké és???
Anno Fergi oda meg vissza volt érte próbálta is megszerezni Ő nem akart ide jönni, akkor most már ne is akarjon ide jönni. ez meg h motiválatlan még jobban zavaró.. lehet idejön és játszik egy torres témát hát inkább kösz, de nem. meg én gyengének tartom a premier ligához, oké sok hasonló test alkatúnak nagyon jól megy ott, de nekem az az érzésem h amennyire egy lábas ő nem bírná ezt.
LEHET h ide jön és lehet h beváll úgy mint RvP (Neki se örültem) és elfogom fogadni, de egyenlőre Én így vagyok Vele. -
Monoton #31781 És legtöbbször nem is a posztján játszik. -
pilboy #31780 mourinho visszahozta a régi dögunalmas célfociját. szégyelleném magam, h egy olyan csapat, ahol olyan nevek játszanak, mint oscar, hazard, schürlle, torres, lukaku, ba, mata, moses, lampard (willian!!) [és most csak a támadókat, támadó kp-kat soroltam], képesek bunkerfocizni, és még egy épkézláb támadást sem vezettek... mindössze 20-25ről kóstolgatták de gea-t
nem is csoda, h alig volt helyzetünk. a védekezést nagyon megoldották a kékek.
rooney és vida a mezőny embere. nagyon hiányzik középről egy kreatív, támadásban is erős kp
ja, és átnevezhetjük őket chelsea handball clubnak. nem is csak a lampard-féle kezezés miatt, hanem annyi kezezést nem fújt le atkinson, amennyit nem szégyellt -
#31779 Özil pénzkidobás?
Az elmúlt 5 évben adott gólpasszainak száma: 15, 17, 19, 20, 16
SZVSZ világ egyik legjobb irányítója, csak mostanság némiképp motiválatlan és kissé görcsösen játszik. -
#31778 Kiábrándító biztonsági játék egy ilyen derbin. -
RATkinson elvett 2 pontot tőlünk. lampi kezezését már csak befújtam volna... -
#31776 0:0-n kívül bármit el tudtam volna képzelni.
Le a kalappal Rooney előtt. -
#31775 Rooney az egyik legjobb, remélem nekünk akar bizonyítani. -
#31774 Rooneyban mintha újra egy küzdő egyént látnék! -
#31773 Nem lehet azt mondani, hogy ész nélkül egymásnak estek a csapatok :) -
#31772 De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Welbeck; van Persie.
Subs: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Giggs, Young, Kagawa -
pilboy #31771 sztem el akar jönni onnan, akkor szoktak nagyon gyengén teljesíteni a jó játékosok. motíválatlan, ennyi -
#31770 Özil pénzkidobás, minek? Remélem egy rossz vicc csak, hogy azért akármit is ajánlottunk. -
#31769 hallottam h Ő is meg Baines is nagyon sz@r eddig idén, de ha igazak a hírek h tényleg akarjuk mind2t akkor valahol érthető is h nem erőlködnek már az Everton-ba. +ha valaki tudja az Moyes h lehet Őket formába hozni -
#31768 Fellaini idén eddig Clev szintjét se éri el, nem tudom mi van vele, talán ez a sok körülötte forgó mizéria, de ilyen formával ne tegye be a lábát a klubbunkba! -
#31767 Bannerral mi van? vagy csak nekem nem tölti be? esetleg készül az új?
Igazolásokkal kapcsolatban Én nagyon remélem h legalább az everton-nal megtudunk egyezni és jön Fellaini és még esetleg Baines bár ő nem létfontosságú. Egyes hírek szerintem a Madrid elfogadta a 38m-s ajánlatunkat Özilért. Neki nem örülnék, de mondjuk RvP-nek se örültem tavaly. és ha így betudnánk fejezni a nyarat az már egész pofás lenne: Fellaini,Baines,Özil és a szurkolok is megnyugodhatnának,+lehet kicsit komolyabban vennék a klubot, mert ahogy nézem mindenhol mocsok módon leírnak minket. -
#31766 Ma a city megmutatta mire jó a sok igazolás :) -
pilboy #31765 inkább ne igazoljunk, mint, hogy olyan eszetlenül, bután (játékosok karrierjét szétbarmolva) igazoljunk, mint a chelsea és a city
chelsea: 1 csatáros rendszerükbe leigazolják eto'o-t 4.-nek, plusz a 162. kp-t igazolják willian személyében
a city meg ugyebár megy a nagy nevekre. minden évben változik a csatárduó
gusztustalan