Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Ez egy BL fináléra esélyes csapat volt, kétlem, hogy mostanában lesz még ilyen menetelésünk, mint az idei lett volna.

Mellesleg ha a Real kiesik, akkor van Persie akár az aranylabdáért is mehetett volna.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
és majd egy jogtalan büntetõvel fogunk kiesni...remélem nem lesz igazam

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
még mindig dúl bennem rendesen a csalódottság h így kellet kiesnünk, de szerencsére NAGYSZERÛ CSAPATUNK VAN!!! és ezt bizonyították tegnap is. jövõre retteghet Európa mert visszatérünk még nagyobb vággyal még nagyobb akarattal.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij
Innentõl kezdve hajrá Borussia Dortmund! Remélem a végén õk emelik most már magasba a trófeát!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1

Tyler1
Igazából felesleges 1000x visszanézegetni akárkinek is, mert látható, hogy nincs egyetértés. Nem volt egyértelmû piros lapos szabálytalanság. Viszont ott, abban a helyzetben a bírónak kellett volna annyi felelõsségtudat, hogy átgondolja, érdemes-e belenyúlni így egy ilyen mérkõzésbe.

Tyler1
És madridi lap a Marca ugye...

Tyler1
"Juan Andújar Oliver exjátékvezetõ, a Marca jelenlegi szakértõje szerint Nani belépõje a Manchester United–Real Madrid mérkõzésen nem ért piros lapot."

graham poll szerint minél többet nézi a visszajátszást, annál inkább azt mondja, h jogos volt...
érdekes. vajon csak a kollegalitás beszél belõle? vagy melyik felvételt nézegeti? 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Akkor derült volna ki, hogy mennyire spanyol hatalom, ha mondjuk egyenlítettünk volna. Mert így egyértelmûen megvoltak a helyzeteink, csak egy sem ment be. Mi van, ha Welbeck nem a kapus kezébe rúgja 3 méterrõl, ha Vidic jó irányba fejeli valamelyik labdát, ha RvP jobban helyezi a távoli lövését, stb. Egy komoly bírói hiba volt, amire ráment a meccs sajnos. Nem az a gáz, hogy egyel kevesebb ember volt a pályán, 10 ember is képes meccset nyerni, ha fejben összeszedettek, de a piros egyik oldalról hatalmas mentális csapás volt, másik oldalról meg óriási lelki erõ. Ennyin múlik. Ha az Uefa keze benne van, arról a Madrid nem tehet, alakulhatott volna másképp is a tegnap este.

Én egyébként nem aludtam szinte semmit az éjjel, végig a meccs képei pörögtem a fejemben.

"aludtam" egyet a meccsre, már amennyit sikerült. természetesen tiszta ideg vok...
kiállítás: jogtalan, puhl sanyi is megmondta, nem kedvelem, de ritkán mond olyan véleményt az ítéletekkel kapcsolatban, amivel nem értek egyet (vmit csak konyít hozzá 😊 )
a tegnapi meccsel sikerült elérni, h mindkét spanyol "gigászt" megutáljam.
eddig a barsza folyt a csapból is, csatornából is. joggal köpköd rá már minden más csapat. igen, többször mentek tovább bírói segítséggel. az esti meccs után egy bizonyos chelsea-barsza bl visszavágó jutott eszembe, vmint egy barsza-arsenal, ahol rvp-t kinyomták...
arra kell, h rájöjjek, h az uefa spanyol hatalom, akiknek érdekük, h legalább 1 spanyol a legjobb 4ben legyen (ha egyáltalán a köv körben továbbmennek - remélem nem)??? ugyebár a valencia és a barsza elég kaki helyzetben van, bár ezek után...
ez lehet, h nem a spanyolok hibája, de nálam elérték ezt az ellenszenvet.

a csapatnak maximális respekt. 10-15 percig tartott az az ütés, amit benyeltünk a töröknek köszönhetõen. egyszerûen nem találtuk magunkat és kóvájogtunk a pályán. sajnos késõ volt, mire összekaptuk magunkat, de utána hatalmasat játszottunk. ramos ütésért (welbecket könyökölte le a 16osnál) nem sikerült kiállítani. elmaradt 1-1 büntetõ (rafael kezezését durva lett volna, ha befújja), a mienket nem is értem, h a 92. percben miért nem merte befújni???? félt, h 2 perc alatt még rúgtunk volna egyet??? igaza van, benne volt a csapatban a gól, kis túlzással több helyzetünk volt, mint a realnak a kiállítás után
de geanak védeni valója sem volt a kiállításig, nem tudom, h akart a real gólt lõni...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Nagyon tetszett a MU küzdelme a pályán, pedig én a Bayernnek drukkolok. Sajnáltam õket, hogy nem jutottak tovább megérdemelték volna!

Atti12

Sippie
megkaptátok cserébe tavaly, amikor nem nektek kellett volna tovább jutnotok.
Jagumo
Pedig benne volt a pakliban,hogy a MU nyer idén. A Realban nem látom, hogy egy ilyen formában lévõ Bayern-t megverne. Maximum ha hasonlóképpen velük van a szerencse.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Darthmushroom
Grat a Realnak. a jogtalan pirosat szépen kihasználták, és pont ezért remélem nem nyerik a blt idén se. a CSAPAT hatalmas küzdött 10 emberrel is így is megvolt az esély, de hát ez a UNITED mentalitás. sajnos az az az érzésem Fergi így is bejelenti a visszavonulást h BL-t nem nyerünk idén.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jagumo
Sokkal jobb volt a MU. Egyértelmûen tovább kellet volna jutnia. Chelsea drukker lévén is így gondolom ^^

Erre a meccsre emlékeztetett: https://www.youtube.com/watch?v=YOsbmyy2Ynk

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

attiGT
az idei mez nem tartozik a kedvenceim közé de jövõre akármilyen legyen Giggs mez be lesz rendelve!

Nyilván, ezt nem a 2-1 es állásnál értettem.

Smithie
Giggstõl elég sokan féltek ma, de szerintem bebizonyította, hogy nem lógott ki ma a csapatból, hajtott, küzdött 39 évesen...

LEGENDA

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Effe88
😄😄nagy megmondó a pali😄

ReszegKoldus
Tõle mégis mit vársz?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
nekem most ilyen is eszembe jutott a meccsrõl, amikor lopez kijött a kapuból szögletnél és két kézzel bumm a fejbe volt vidicnek. kiállítást érdemelt volna! :ADS

Grove4
😄DDDD na jó tényleg! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

attiGT
nem is tudom hova gondoljak ilyen piszkosul buta emberek véleménye után 😄

ixemgabeo vagy ki, nyilvan remlik a neve itt az sgn egyeseknek, egy kis hulye szuz pocs: hmm Nani ezt elbaszta csúnyán...magas láb volt, ami veszélyes és azonnali pirossal jár. Jól döntött a bíró, de ezek máris reklamálnak haha...

aszongya magas láb = piros lap 😄

Giggs játéka nekem is nagyon tetszett! Kora ellenére sokat mozog és a labdát is egész jól kezeli 😊

Atti12
szánalmas volt.. viszont Giggs mellett ne szaladjunk el.. 40 évesen a csapat legjobbja volt <#eljen>

szucsy89
De, pont azért írod 😄
Grove4
Tizik a végén semmiképpen nem lehettek volna, tekintve, hogy 1-1 lett az elsõ meccs, a Unitednek már a második Real gól után két gól kellett volna a továbbjutáshoz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sippie
bezzeg ha a Barcának fújnak akkor nem a bírót szidják, hanem a Barcát 😊
milyen érdekes...
Maximális respectet érdemel a MU. A végén már kicsit annak drukkoltam, hogy legalább tizik döntsenek.

Grove4
Jajj ezzel a Milannal ne röhögtessetek már! 😄 😄 😄 és most nem azért írom, mert Juves vagyok.

attiGT
VISZONT. mindezeket félretéve. mindig büszke vagyok a csapatra, de a mai után szavakba se tudom önteni, hogy mennyire. engem személyes élmények fûznek a MUhoz, kiskoromban legelõször MU meccsen voltam mikor még kint éltem a szüleimmel.

Amit leharcoltak a végsõkig... és még volt 2 gólnyi helyzetünk is 10 emberrel. MAD RESPECT, GG MU FOREVER!!!!

Tibi7
Látom én, nyugi 😊
attiGT
56. percig a mi akaratunk érvényesült. eljutottatok a tizenhatosig de ott - mint, ahogy a nagy szakértõk is mondják - megállt a tudomány. Mou is lenyilatkozta, hogy a jobbik csapat veszített, de ilyen a foci. Abban igazad van, hogy sosem tudjuk meg , mi lett volna, ki is eshettünk volna és ugyanúgy az utolsó bõ fél órában is a mi akaratunk érvényesülhetett volna. NEM TUDJUK MEG.

Manutdfanatics-ról szedtem egy ilyen hozzászólást, de milyen igaz:

"Ez olyan mint amikor az ember megy feladni
a nyertes lottószelvényét és útközben fejére esik egy tégla."

Így jellemezném ezt az egész kabarét én is.

Golyo69
ki szid kit? mi a bírót szidjuk...a Madrid most nem tehet semmirõl!!

GGMU

Igazából, itt megint nem a MU fanok azok, akik a Reált szidják, hanem az SG-re csoportosult, szerény intelligenciával ellátott Barca drukkerek.

ReszegKoldus
Kár, hogy így dõlt el, de nagyon tetszett, hogy 10 emberrel is mennyi helyzetünk volt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tibi7
Fejezzétek már be egymás szidását. Melyik madridista tehet arról a kiállításról? Egyik sem! Láthattátok, hogy ma a manunak semmi sem jött össze, gyakorlatilag a gólt is Ramos szerezte. És honnan tudjátok, 11 emberrel mi lett volna? Én csak azt láttam hogy egyik csapat sem szerez gólt, még szerencsével sem. Honnan tudjátok, hogy nem lett volna hosszabbítás??? Mindenki olyan biztosan kezeli a manchesteri továbbjutást. SOHA nem fogjuk megtudni, mi történt volna, HA....
Golyo69
A mocskos retkes török kurva anyját...vicc...így belenyúlni egy ilyen meccsbe!! ....hihetetlen! remélem eltiltják örökre a retkes cigányt.....Grat a Madridnak!!

GGMU

attiGT

attiGT
<#eljen>

Tyler1
Mourinho: "The best team lost. We played bad. I don't know about the red card. The best team lost."

attiGT
én egy ilyen milan dortmund vagy milan bayer döntõt megnéznék

DasIsFuck
így lesz vége idén az angolok dicsõségének azért elég gáz, hogy 8 közé 1 angol se jut be.
manu meg végsõ esélyes volt, de így lehet h a 3 legnagyobb esélyesbõl 2 már a 8 közé se kerül be az nem semmi.
így a psg,dortmudnank eléggé kikövezhetik az utat.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
kár, hogy elcsalta spori
szerintem jobbak voltatok 11 emberel
simán tovább mentetek volna😊
meg egy Bayer-MU döntõt de szerettem volna:/

SLICK
Sajnálom ezt a meccset, mert nem ezt vártam. Mindvégig azért izgultam, nehogy 11-es vagy piros lap vagy egy öngól (ami végül meg is történt)döntsön a továbbjutás sorsáról. Mindkét meccsen azt játszottátok amit kellett, bár az elsõn sokkal jobban nyomott a Madrid mint most és sokkal több helyzeteik voltak, amit NB-1es szintnél csúnyábban használtak ki. SAFnak meg Respect amiért meglépte azt hogy csak az idegenben lõtt gól elõnyének tudatában bunkert játszatott az MU-val egy Real ellen. Azért valljuk be, könnyen baj lehet egy idegenbeli gól adta elõnyre ráülni. Az a baj, mivel nem volt tiszta meccs így nehéz is lett volna teljesen megmondani, hogy ki érdemelte volna meg a továbbjutást. Mindkét csapat meleltt szólnak érvek..

attiGT
geci ilyen 14-18 éves pöcstõl kapok PMeket hogy jól kiszoptunk :ADS
jaaajjjjj

Sajnálom srácok. Nagy RESPECT nektek, mondom ezt, mint Reálos...

Tyler1
EZT NEM ÉRDEMELTÜK MEG BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ KIBASZOTT NAGY VICC!!!

A faszért kellett egy ilyen meccsbe így belenyúlni. Remélem ott rohad meg ez a geci török az anyjába, és soha többet nem kap még megye 3mas meccset sem.

Gratula a Realnak, csinálták amit ilyen helyzetben kell.