Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg ha a Real kiesik, akkor van Persie akár az aranylabdáért is mehetett volna.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A török "játékvezetõ" twitter követései
érdekes. vajon csak a kollegalitás beszél belõle? vagy melyik felvételt nézegeti? 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Én egyébként nem aludtam szinte semmit az éjjel, végig a meccs képei pörögtem a fejemben.
kiállítás: jogtalan, puhl sanyi is megmondta, nem kedvelem, de ritkán mond olyan véleményt az ítéletekkel kapcsolatban, amivel nem értek egyet (vmit csak konyít hozzá 😊 )
a tegnapi meccsel sikerült elérni, h mindkét spanyol "gigászt" megutáljam.
eddig a barsza folyt a csapból is, csatornából is. joggal köpköd rá már minden más csapat. igen, többször mentek tovább bírói segítséggel. az esti meccs után egy bizonyos chelsea-barsza bl visszavágó jutott eszembe, vmint egy barsza-arsenal, ahol rvp-t kinyomták...
arra kell, h rájöjjek, h az uefa spanyol hatalom, akiknek érdekük, h legalább 1 spanyol a legjobb 4ben legyen (ha egyáltalán a köv körben továbbmennek - remélem nem)??? ugyebár a valencia és a barsza elég kaki helyzetben van, bár ezek után...
ez lehet, h nem a spanyolok hibája, de nálam elérték ezt az ellenszenvet.
a csapatnak maximális respekt. 10-15 percig tartott az az ütés, amit benyeltünk a töröknek köszönhetõen. egyszerûen nem találtuk magunkat és kóvájogtunk a pályán. sajnos késõ volt, mire összekaptuk magunkat, de utána hatalmasat játszottunk. ramos ütésért (welbecket könyökölte le a 16osnál) nem sikerült kiállítani. elmaradt 1-1 büntetõ (rafael kezezését durva lett volna, ha befújja), a mienket nem is értem, h a 92. percben miért nem merte befújni???? félt, h 2 perc alatt még rúgtunk volna egyet??? igaza van, benne volt a csapatban a gól, kis túlzással több helyzetünk volt, mint a realnak a kiállítás után
de geanak védeni valója sem volt a kiállításig, nem tudom, h akart a real gólt lõni...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Erre a meccsre emlékeztetett: https://www.youtube.com/watch?v=YOsbmyy2Ynk
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
LEGENDA
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ixemgabeo vagy ki, nyilvan remlik a neve itt az sgn egyeseknek, egy kis hulye szuz pocs: hmm Nani ezt elbaszta csúnyán...magas láb volt, ami veszélyes és azonnali pirossal jár. Jól döntött a bíró, de ezek máris reklamálnak haha...
aszongya magas láb = piros lap 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amit leharcoltak a végsõkig... és még volt 2 gólnyi helyzetünk is 10 emberrel. MAD RESPECT, GG MU FOREVER!!!!
Manutdfanatics-ról szedtem egy ilyen hozzászólást, de milyen igaz:
"Ez olyan mint amikor az ember megy feladni
a nyertes lottószelvényét és útközben fejére esik egy tégla."
Így jellemezném ezt az egész kabarét én is.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
GGMU
manu meg végsõ esélyes volt, de így lehet h a 3 legnagyobb esélyesbõl 2 már a 8 közé se kerül be az nem semmi.
így a psg,dortmudnank eléggé kikövezhetik az utat.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
szerintem jobbak voltatok 11 emberel
simán tovább mentetek volna😊
meg egy Bayer-MU döntõt de szerettem volna:/
A faszért kellett egy ilyen meccsbe így belenyúlni. Remélem ott rohad meg ez a geci török az anyjába, és soha többet nem kap még megye 3mas meccset sem.
Gratula a Realnak, csinálták amit ilyen helyzetben kell.