35611
-
#31884 Fellaini továbbra is rohadt szimpatikusan nyilatkozik:
'Will we win the Premier League? I really hope so. I will do everything I can to make it happen'
'I'll never forget sitting at home and watching the 1999 CL Final all those years ago and I made up my mind that United were my team.'
'I was Captivated and it has been a dream ever since that I might one day pull on the Jersey and call myself a Man United player.'
I have counted myself a Manchester United fan all these years and when the call came, I didn't have to think twice'
'The Clock was ticking and when the form was put in front, I signed straightaway. I've never signed my name so fast in all my life'
'I sacrificed some money , but that didn't matter. All that counted was getting the deal done and realising my dream.' -
pilboy #31883 én most azt olvastam erről, h a real visszalépett mondván nincs utánpótlásuk a helyére. marcelo egyedül meg kevés egy idényre -
#31882 Ez még sérülés nélkül se lenne az :D :D -
#31881 kicsit távolibb kép (18+)
nem szép látvány... :S -
#31880 Nem ütközött, hanem belefejelt Jones stoplisába mikor valami labdát akart levenni. Szóval lehetett volna akárki az, vétlen volt mindegyik. -
#31879 mert pont Jones-el kell ütköznie aki szerintem a legnagyobb vadállat felépítésileg a keretbe... -
#31878 Rooney's injury 18+
Jól kifogja ezeket baszki :O -
#31877 Sokat kell még tennie, hogy felkerüljön :D -
#31876 Nekem is hasonló lenne jövőben: (Rio,Vidic visszavonult)
---------De Gea----------
Rafael-Jones-Evans-Baines
----Carrick-Fellaini----
Ronaldo--Rooney--Hernanes
----------RvP------------
cserék: Linde,Fabio,Smalling,Borsó,Welbeck,Zaha,Januzaj
Olyan jó volna Andot felajánlanánk meg ráfizetnénk a Lazio-nak és az új 8s Hernanes lenne.
-
pilboy #31875 itt meg is van az új szélső, cr személyében. tudom, h nem bal lábas, de jelenleg messze ő a világ legkétlábasabb (wow, mi szó) labdarúgója
nálam nem kérdés, h rooney játszana és nem kagawa
baines-nél nálam jobb evra, bár a kor az angol mellett szól
jones helyett vida (még 2-3 évet bír, ha elkerülik a sérülések)
herrera-t még nem láttam játszani, így azon a poszton nálam: herrera v clev v kagawa
a többi okés :) -
#31874 :)
@pilboy de én nagyon hiányolok egy szélsőt, habára a chelsea elleni meccsen Valencián látszott a régi önmaga illetve Nani mikor játszott valamelyik felkészülési meccsünkön 15 percet mielőtt lesérült, ő volt a meccse embere, ha úgy folytatnák nem kell szélső.
mit szólnátok egy ilyen felálláshoz? számomra ez az álom:
---------------RvP-------------
Rooney/Kagawa-----------Ronaldo
----Herrera-----Fellaini-------
-------------Carrick-----------
Baines---Evans---Jones---Rafael
-------------De Gea------------ -
pilboy #31873 kagawaval kapcsolatban nekem anderson jut eszembe
nehogy úgy járjunk vele is, mint a brazillal. minden évben várjuk tőle a kiugrást és mindig csalódnunk kell :/
milyen jó is lenne, ha most mindketten rám cáfolnának :)
én azért egy szélsőt még nagyon hiányolok (bal lábast). ti nem? -
Zenszkij #31872 Remény hal meg utoljára :D. -
#31871 Mi ez a hirtelen optimizmus tőled ? -
Zenszkij #31870 tedd*
Egyébként ez a Moyes nem hülye sőt! Végülis sikerült Rooneyt megtartania. Idehozta szerintem a PL legjobb védekező középpályását, aki támadásban is erősségére lehet a csapatnak. Fellainit óriási igazolásnak tartom, jobban örülök neki, mintha CR jött volna vissza. Moyes hiányposztra hozta. Remélem a közeljövőben Kagawa is több szerepet kap, mert őt is nagyon jó játékosnak tartom, csak önbizalmat kell még szereznie Angliában. Amennyiben elkerülnek a nagyobb sérülések, simán ott lehetünk a bajnoki címért vívott harcban. Sőt továbbmegyek, milyen szép nyitány lenne egy esetleges BL elődöntő az első szezonjában az új skótnak. -
Zenszkij #31869 Rooney helyére tett be a belgát. -
pilboy #31868 hol van az új kedvencem, mikrofonfej?
egyébként sztem jó lesz -
#31867 jóféle :D simán mehet. -
#31866 Bannerba?
-
Zenszkij #31865 El ne hidd már. Itt nincsenek véletlenek. -
#31864 "Hiába tűnt úgy éjfél táján, hogy a Manchester United sikerrel kölcsönvette Fábio Coentraót a Real Madridtól, az üzlet végül elbukott, a Vörös Ördögök ugyanis nem tudták időben befejezni a papírmunkát."
Ez valami vicc? 3 tetves hónap áll rendelkezésre, és ezek az utolsó nap, utolsó órájában baszakodnak mindenkivel. Én nem tudom mi a pontos menete egy igazolásnak, de ez az amatőrség ne továbbja...
Másodszorra maradunk le róla, a f@szom bele komolyan -.- -
#31863 Bebe kölcsönbe?! biztos kezdő lehetne... -
pilboy #31862 akkor viszont nem értem a kölcsönvételt
1 poszt, 3 ember -
#31861 Büttner marad végül, legalább is én úgy tudom. Bébé meg Powell ment tegnap kölcsön. -
pilboy #31860 jah nekem egyébként annyira nem meggyőző coentrao. jobban örültem volna büttner maradásának
persze örülnék, ha rám cáfolna -
#31859 Coentrao 1 szezonja nálunk pedig hozzájárulhatna egy esetleges Ronaldo átigazoláshoz jövő ilyenkor :) -
Monoton #31858 Valószínűleg maradt nálunk, mert lejárt a határidő. És a helyére kinézett Siqueira is elvileg a Benficaba ment kölcsön, bár erről sincs semmi hivatalos infó. Csak lesz valami nyilatkozat. -
#31857 Neki mindig is erőssége volt, hogy 3 ember között is képes volt megtartani a labdát és biztonságosan társhoz passzolni közüllük.
Ezért is nagy igazolás.
Na meg kiváló a fejjátéka, tud szabadrúgást lőni, igazi "kemény fiú" a védekezésben és lapot is ritkán kap.
Na meg nem akar majd 2 év múlva a Realba menni! -
pilboy #31856 még csak a videó 2. percénél járok, de vmi hihetetlen, ahogy fedezi és megtartja a labdákat (mondjuk ezt eddig is tudtam, mindig tőle tartottam legjobban az evertonból) -
#31855 Nagy nehezen leigazoltuk Marouane Fellainit, aki hiányposztra érkezett, de az elkeserítő, hogy kb 5 millával olcsóbban is leigazolhattuk volna!
-
#31854 Edwood, aki egyébként Ed Woodward, de még korán van :D -
#31853 -
#31852 Kétségbe ejtően semmi hivatalos azóta. Ha ez nem jött össze, szétfejelem a monitort :)
Herrera bizniszhez meg kb. annyit, hogy a 3 "United képviselő", akik elutaztak Spanyolországba, kb. annyira voltak a klub alkalmazottai, mint én. Szóval ez az ügyet el is lehet felejteni, mert nem is volt. Se nem Moyes hibája, se nem Edwood balfaszkodta el, hanem átverés volt az egész! -
Zenszkij #31851 Nagyon jó és hasznos, hovatovább égető igazolás volt. -
#31850 Fellaini csak meglett, egész nyáron vártam h jöjjön. univerzális több poszton bevethető, fiatal és bizonyított a angliába. Ráadásul belga akinek az is nagyon jót tehetett h válogatott tör fele a legjobbak közé. Én nagyon bírtam a stílusát már régóta nem csak tavaly mikor támadóbb volt hanem mikor védekező volt is. Sajnos lehetett volna olcsóbb is ha júliusba lépünk, érthetetlen miért szenvedtünk az utolsó napig. (futottunk fabre után 1 hónapig úgy h mellette senkivel se tárgyaltunk..az új sport igazgatóval messze nem vagyok elégedett nevetséges volt a nyáron) Sok szerencsét Fella a United-be sok trófeát és sok szép élményt. (végre valaki feltudja majd venni a harcot az égimeszelőkkel a Stoke-ba és lesz kit Yaya-ra állítani aki nem pattan le róla :D)
-
#31849 nekem nagy kedvencem volt ő a Realból,már ha nem abszurd ilyet mondani :DD Én amikor láttam akkor jól játszott,Alba-val rotációba én is megnéztem volna nálunk -
#31848 Herrera még nagyon kellett volna, Fellaini kevés lesz a problémáink orvoslására. -
#31847 Kölcsönben érkezik beszarás :D Na neki tényleg örülök! -
Monoton #31846 Coentraoert tenyleg tettetek ajanlatot az utolso pillanatokban? :D -
#31845 Hivatalos oldal le is fagyott a picsába :)