35611
-
pilboy #31924 számomra még kevéske volt a játékideje
majd man city ellen kiváncsibb leszek rá ;) -
#31923 Anderson után nem volt nehéz. Remélem idén többet kezdőben nem kell látni. -
#31922 És Fellaini??? akkora stabilitást hozott középre h csak pislogtam. -
pilboy #31921 valencia, evra, vidic és januzaj
ők játszottak ma elfogadhatóan -
Zenszkij #31920 Rooney..ALLAAAAH! -
#31919 És többet is. -
#31918 Volt 1-2 elszórt labdája, de pontosabban passzolt, mint pl. Rooney. -
#31917 Lehet nekem csak a kismillió elpasszolt labdái maradtak meg. -
#31916 Carrick 5? A meccs egyik legjobbja volt (megint). -
#31915 Játékosértékelés részemről:
De Gea 6 - nem volt dolga
Fabio 6 - tesója jobb
Ferdinand 6 - első félidőben volt egy nagy hibája, már öregszik
Vidic 7
Evra 7
Carrick 5 - passzolni elfelejtett
Anderson 3 - pénzt kéne csinálni belőle, amíg lehet
Valencia 7 - meh...
Young 5
Rooney 7.5
Van Persie 7
Fellaini 7.5
Januzaj 7.5
Chicharito 6
Összességében támadójátékunk egy kikúrt nagy 0. -
#31914 ez a Januzaj hatalmas játékos lesz :D -
#31913 na végre rooney 2:0 -
#31912 Azt a 2 pontot amit elvettek tőlünk a chelsea ellen itt visszaadják. Ennyi. -
#31911 Young meg egy vicc, az lett volna már piros amiket ez összeesik -.- -
#31910 lehet valami csúnyát mondott ráá -
#31909 Ez sem nem büntető, de piros meg aztán főleg nem, örülök, hogy ezt is a játékvezetés bassza el...természetesen a mi meccsünkön. Hurrá! -
#31908 hát szerintem 11s nem volt, de a piros jogos. utolsó emberként sodorta el. -
#31907 Már azt hittem ezen a mérkőzésen is velünk basznak ki a játékvezetők de most csak be mert fújni valamit. -
#31906 1:0 na
-
#31905 könyörgöm adjuk már el ezt az andersont, valami iszonyat ez az ember.. Young is amilyen jó volt mikor ide igazolt, annyira sz@r közel 1,5 éve -
#31904 Mai kezdő: De Gea; Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Young; Rooney, Van Persie
Stream -
#31903 Oké nem a lábával volt baj, de valami gyomor vagy milyen betegsége volt, és látszik h testileg nagyon megviselte, és pl. tavaly is visszatérése után megint beteg lett. közel 2 évet hagyott ki a pályafutása kb. közepén (2év 20meccs az semmi, és kb. mind ősszel volt utána nyárig semmi, wiki info, Én nem emlékszek ennyire se h 10-10 lett volna)
Teszem hozzá Én nem is voltam régen Fletch hater mint sokan, Én kifejezettem kedveltem h felépítette magát az évek alatt kezdő játékossá, de ezt így közel a 30-hoz szerintem nem tudja megcsinálni megint, mivel most testileg is formába kéne hoznia magát.
és soha nem felejtem el a Chelsea elleni fejesét amivel hosszú idő után megvertük újra őket, vagy az Everton elleni kapás lövését. :)
-
#31902 Az ő betegsége teljesen rendbe hozható, elvileg ezért nem játszott eddig, nem azért mert nem tudott. Tehát ha valóban teljesen felépül, akkor könnyen visszaterhelhetik. Én bízom benne, hogy hasznára lesz még a csapatnak. -
#31901 Én már nem sok reményt fűzök ahhoz h régi formájába tudjon játszani, sajnos testileg is gyengült, meg nagyon sokat kihagyott. már kb. epizód szereplő lehet. Tisztelem mert próbálkozik, de anno Hargo is azt csinálta, és Neki se nagyon jött össze. -
#31900 Fletcher elvileg sikeresen felgyógyult és már a csapattal edz. Remélem hozni tudja a régi formáját és akkor a kp-val nem lehet gond. -
#31899 Egy jó "skin" kellene, olyan elhanyagolt a kedvenc topicom... -
#31898 Köszönöm előre is a bizalmatokat! Ugyan nem vagyok nagy szöveg gyáros, de ha úgy van, szívesen hozzászólok bármihez, viszont az SG-t a regisztrálásom óta nap mint nap nézem... ezt a topikot pedig régóta követem! Ne vesszen kárba akkor! -
#31897 Hajrá -
#31896 Áldásom rá :) -
#31895 OKÉ -
#31894 lehet ő -
Monoton #31893 Csak a formalitás miatt:
"Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide (moditopik), és pár napig várj türelemmel."
A modimail nem működik, azért ez az eljárás menete. Ha mar tudtad akkor tárgytalan :) -
Zenszkij #31892 Felőlem jó. -
#31891 Mivel idő hiányában szenvedek HRC Dodi-nak átadnám a házigazda jogot.
Mivel kell hozzá pár megerősítő hozzászólás,ezért muszáj megkérdeznem, hogy ez ellen van valakinek ellenvetése? Lehet-ő? :-) -
#31890 Welbeck 2 szép gólt lőtt. -
#31889 Fellainit lecserélték a 68. percben, nagyon remélem NEM sérült meg... -
#31888 Kell ő még ide, már csak azért is, mert Zaha még nagyon nem áll készen a nagy csapatra. -
pilboy #31887 ez szép.
akármilyen játékos is, az ilyet meg kell becsülni.
sztem ebben már moyes keze van, vmiféle ígéret lehet, h játszani fog többet -
#31886 Nani 5 évre aláírt. Kitartó. -
#31885 Hat nem elete kepe az biztos :D