Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a védelem közepén tud játszani smalling is, tehát ott még nincs nagy gond, habár az 5 belsõ védõ közül (rio, vida, evans, jones, smalling) szinte mindegyik sérülékeny
http://www.powerplaymanager.com/r57633
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kagawa helyett igazi kp kellett volna, remélem Anderson nyáron lelép, aztán a helyére jön valami értelmes játékos. Jones világklasszis lesz, ha a sérülékenységét kinövi (ha nem, az szivacs).
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Viszont Rooney nagyon szarul játszik mostanság vagy csak én látom így? Passzolása nagy 0, szerintem már nem a régi... Az is gáz, hogy pl City ellen végén Hernandezt cserélték be helyette, azelõtt nem sokszor láttam, hogy Wazzát lehozták volna, habár tavalyi szezon közepe óta nézem rendszeresen a meccseket, azelõtt kihagytam jópár évet, sajnos legtöbbet CR idõszakából :-(
Középpályával mi lesz? Cleverlyrõl most mondjuk azt a statisztikát olvastam, hogy amikor pályára lép 87%ban nyert a csapat, vagy valami ilyesmit, de Clev-en kívül középre nincs más fiatal... Carrick se játszik örökké...Kurvára aggódom a csapat jövõjéért, habár amíg Fergi nálunk van addig õ ezt általában megoldja, de mivan ha 2 éven belül elmegy és jön valami balfék. Én személy szerint nem nagyon bíznék Solskjær-ban edzõként.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://hereisthecity.com/2013/04/09/ld-forget-di-maria-united-should-be-after-this-hungarian-winger/
Mondjuk én csípem Falcaot, jobban is örültem volna neki tavaly, mint Robinnak, de jelenleg az egyetlen csatárproblémánk az, hogy túl sok van belõlük 😊 Valószínû valamelyik riválisé lesz, amit sajnálni fogok, de ez van.

Mancininek annyiban igaza volt, hogy ez a 12 pont nem tükrözi hûen a teljesítmények közti különbséget. Nem lehet azt mondani, hogy a sok comeback az parádés, kreatív, szélvészgyors támadójátéknak köszönhetõen volt.
Ezt a csapatot Isten szele repítette sokáig, és bizony ez elfedett néhány olyan problémát, ami bizony attól még nagyon is valós.
Mégpedig azt, hogy az imádott Unitedünk bizony már közel sem annyira bivalyerõs kerettel bíró csapat. És ezt nem fifa-gamerkedésbõl mondom, de Giggsy, bár megható, mégiscsak 40 éves, Rooney mégiscsak árnyéka önmagának, a szélsõink mégiscsak villámgyorsak és ügyesek, de kiegyensúlyozatlanok és nem extraklasszisok, és hát na.
Szerintem ettõl függetlenül meg lesz a bajnokság, de kétségem sincs afelõl, hogy a végén azért izgulni fogunk..
Csalódott vagyok, és egyben aggódom is a csapatért. A rossz formának az okát valahogy csakis arra a bizonyos real elleni meccsre tudom visszavezetni. Nem ment ma senkinek, õk birtokolták többet a labdát, Fergi pedig érdemlegesen semmit nem tudott változtatni... Hát nem tudom...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
eddig elég kiegyenlített a meccs, x szagot érzek
Amúgy mi köcsög módon lefújta az elsõ félidõt 😄
Glory, Glory Man. United!
vizsgát lesz@rnám ilyen meccsnél 😄
Amit itt benzema csinált egy sárga, amit nani csinált az is. Nanié ráadásul inkább volt szerencsétlen, ez, ahogy látom idióta. De egyik sem az ellenfél szándékos kiiktatására ment, és sérülést sem okozott, nem piros.
Ja, amúgy tragédia lenne, ha a real nyerne idén BL-t.
Módosítani kell a szabálykönyvet és egyértelmûsíteni az ilyen eseteket, mert ilyen nincs, hogy egyik meccsen piros lap, másikon semmi, csak mert bírója válogatja, hogy épp milyen kedvében van.
aki nem látja be, hogy mi érdemeltük volna a továbbjutást, ráadásul azok után, hogy mou is bevallotta... nézek meccseket, amikor csak vannak, mindenhol tévednek a bírók, nagyokat... és baromira kéne valamit tenni ez ellen, mert így valamilyen részt lényegét veszíti az egész sportág

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Egyébként pedig annak a Mourinho csapatnak erre épült az egész taktikája, nekünk pedig épp nem megy másképp.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ain't got no history
ezt az elsõ meccsen szúrtuk el, ott elõbb kellett volna frissíteni a kp-n
az egyik chelsea-fan itt mondja, h azt is simán megnyerhették volna. de hol voltak az elsõ félidõben??? 😄
city ellen jó lenne nyerni
Nem egy emberen ment ez el, hanem a konkrét összeállításon, nulla egyéni teljesítményekkel(tisztelet a kivételnek).