35611

• Zenszkij
    Ez a Januzaj! Játszatni kell a gyereket!!!!
  • pilboy
    mi gól volt a második...
  • Rockynhooo
    Hatalmas játékos (lesz) Januzajból.
  • ReszegKoldus
    Januzáj morálját úgy látszik még nem sikerült eléggé lerontania
  • Zenszkij
    Ferguson megmondta, hogy milliomos fiatalokkal nehéz bánni. Lehet Moyesnek ez nem megy.
  • attiGT
    ilyen egyéni hibák ráadásul ilyen klasszis védőtől csak egy okból fordulhat elő: morál a béka segge alatt van, erről pedig moyes tehet
  • ReszegKoldus
    Szerintem Moyes külön szólt Vidicnek is, hogy rúgja oda az ellenfélnek a labdát a 16-oson belül
  • Zenszkij
    A világverő Sunderland megver minket. Ez tényleg nagy mélyrepülés. Erre a vereségre már nem lehet magyarázat!
  • attiGT
    ti nagy moyes hívők, hozzátok fordulnék most egy kérdéssel: meddig tudtok még ebben az emberben bízni? egy nagy 0 a csapat a 2. meccsünk óta. ha itt is kikapunk, márpedig szerintem kifogunk arra mi lesz a magyarázat? jaj majd belejövünk, adjunk esélyt ennek az embernek, majd a következő meccsen másképp lesz... ?? ha???

ugyanazt csináljuk mérkőzésről mérkőzésre: visszaszerezzük a labdát a térfelünkön -> passzolunk Carricknek vagy Cleverleynek -> a szélső védőink kapják meg a labdát ezután -> odapasszoljuk valamelyik szélsőnknek (nani/januzaj) -> gyenge/lassú/körülményes/mély beívelés középre, ahol rvp/rooney található 4-5 védő díszkíséretében -> labda eladva
  • ReszegKoldus
    Vidic megint gólpasszt adott? Szunderland vezet (már majdnem 2-vel)
  • pilboy
    micsoda gólt kaptunk már megint. belső védőink idén "topon" vannak
  • Zenszkij
    7 percig bírtuk a nyomást.
  • Magic Boy
    Mindig az anya a kulcs
  • Darthmushroom
    Legnagyobb kép idén am:
  • Darthmushroom
    TRUE
  • Darthmushroom
    számomra is az eredmény fontosabb. és ukrajnába egy X nekem megfelel amúgy. nem vártam h 100% legyünk a csoportba. Hazaiakat hozzuk meg min. 1-t idegenbe másik kettő lehet X.
  • ReszegKoldus
    Én pont fordítva gondolkodom eszerint.
  • attiGT
    mi lesz így velünk... leszarnám az eredményt ha látnék jó játék végre valahára...
  • ReszegKoldus
    Keane and Co gave Ronaldo a kicking in training

Jó ötlet volt
  • Darthmushroom
    Úristen megint milyen koreográfiát csinálták a Celtic drukkerek, nem igaz h nálunk nem lehet csak ha búcsúztatunk valakit... jó mondjuk hangulat is hol van a miénk az elithez képest. 1szer pedig mikor a bl elődöntő visszavágót nyomtuk a barca ellen (2008) félelmetes hangulat volt, jó tudom drágák a jegyek, de nem értem a vezetőséget h az egyik kapu mögötti részt (ált. mindig ott vannak mindenhol az ultrák) miért nem lehet odaadni a Red Armynak (olcsóbb bérlet/jegyek) és végre lenne hangulat ami sokat segíteni hátrányba meg a rangadókon, ja meg többször csinálni lehetne egész stadionos koreográfiákat.
  • Rash87
    Moyes nem kért Ferguson tanácsából
  • attiGT
    itt a gólja
  • Darthmushroom
    nem véletlenül mondják rá h Ronaldo óta a legnagyobb tehetség a MU-ba.
  • attiGT
    aztapicsa :O amiket ez a Januzaj srác csinál hát beszarás... ha lesznek gifek berakom őket. érdemes nézni!
  • attiGT
    mekkora gólt lőtt Januzaj u21be :O

asszem az ő meccseiket nézem egy pár hónapig, ők jól játszanak
  • Magic Boy
    Ferguson magával vitte a manchesteri titkot
  • Atti12

ha ilyen szar a helyzet legalább nevessünk kicsit :D
  • Zenszkij
    5-6 világsztár? Van Persie, Rooney, Vidic, Evra, Carrick? Itt a fejekben van komoly baj. A játékosok fejében. Nincs az öreg szerintem, mert tőle fostak, Moyessel meg úgy vannak, hogy majd lesz valami.
  • attiGT
    ez megint mi?

jobb lenne ha most elhúzna a picsába, kikészít és nem vagyok ezzel egyedül...!
  • pilboy
    halkan jegyzem meg, h mindössze 4 pontra vagyunk a dobogós helytől
    atti kicsit olyan, mint a pedofilok... türelmetlen
  • Darthmushroom
    Inkább most hibázzon az első pár hónapjába mint később. és am se szoktunk sose jól rajtolni. meg Fergi is megmondta h türelmesnek kell lenni. Lehet pedálozni h bajnok csapatott vett át, de egy olyat aki kb. mindenki leírt és Fergi zsenialitása miatt lett bajnok. Lesz ez sokkal jobb is. de h 1,5 hónap után elzavarni valakit... jó h nem adjuk el a fél keretet mert sz@rok vagyunk. Még ha tavasz lenne és alig lennénk top 10-be talán megérteném,de így. Fergivel is kaptunk nagy pofont a City-től meg kb. kikapni jártunk az anfield-re. Most sajnos így alakult h mind az elején volt a sorsolásnak.
  • attiGT
    ezekkel a kommentekkel pedig annyira egyet tudok érteni, kagawat teljesen tönkreteszi...

Moyes has no faith in kagawa. He is a old fashioned manager that love to play those crossing football.
    I thought we are moving into a new era but it seem we are still stuck in the past.

ez pedig annyira igaz..
  • attiGT
    nem vagyok divat drukker csak reálisan nézem a dolgokat. moyes sorra halmozza a hibákat, taktikailag legfőképp. kagawat ki hozta volna le rajta kívül félidőben? senki. mivel magyarázza? "tactical decision" LOL

azzal sem érvelhettek, hogy de bezzeg Fergie sem kezdett túl mesésen anno. hát nem is, de nem egy PL bajnok csapatot vett át, sőt...

az idők változnak, ahogy a foci is. tradíciók ide vagy oda, a mai foci világban úgy tudsz érvényesülni ha ránézel a csapatodra, látod a hiányosságokat és klasszisokat igazolsz a helyükre. sajnos ez van, pénz beszél... nem lép senki sem Fergi utódjában...SOSEM! még egy olyan géniusz nem fog születni. moyes pedig 100x is újraszülethetne sem tudna fele olyan teljesítményt nyújtani mint elődje.

arsenal behúzza a PLt idén, ebben biztos vagyok, majd idézhettek év végén. mi pedig ha nem leszünk benne a 4ben és moyes mosolyogva üldögél az irodájában jövőre is akkor valszeg el fogok gondolkodni hogy érdemes e továbbra is ilyen klubbot támogatni.
  • Darthmushroom
    LOL oké nem semmi amit a Dortmund-al művelt, de akkora divat lett már az Ő neve h vicc mindenki őt szeretné mindenhova. Szép focit játszanak ami eredményes is, de várható volt h Dormund felfog jönni akárki lesz az edző mivel 2000s évek elején iszonyat pénzt forgattak az utánpótlásba. Dormundból inkább a játékos figyelőket kéne elhozni akik mindig találnak semmi bajnokságokba hatalmas tehetségeket.
    Én ha nem is Moyest választottam volna akkor is mindenképp brit edzőt: O'neil (Őt különösen nagyra tartom kár h Villa-ba nem adtak még neki egy kis időt pedig voltak jó szezonjaik, Celtic-el meg uefa kupa döntőzött Mou féle Porto ellen) vagy Lennon nagy motivátornak tartom aki nem mellesleg taktikailag is nagyon jól szokott dönteni, nem mellesleg igen fiatal még.
  • attiGT
    ha nem láttátok ezt a ramsey gólt nézzétek meg, sajnos mi ilyet régen csináltunk, és ezzel a balfasszal nem is fogunk sosem
  • Darthmushroom
    Ebbe bízok Én is h csak az igaziak maradnak :)
  • attiGT
    klopp év végén
  • ReszegKoldus
    Egyébként kit tennél a helyére? Persze csak, ha nem titok
  • Tyler1
    Gyorsan kiderül ki a divat, ki nem :)
  • McFrost
    Szedjél nyugtatót -.-