Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attiGT
jaja, ha ma nem lesz szép játék egy ilyen aston villa ellen otthon, amikor ezzel lezárhatjuk az idényt, akkor elmehetnek a pöcsbe!

Darthmushroom
remélem ma mutatnak is a fiúk valamit "talajon" és egy szép gyõzelemmel leszünk bajnokok, onnan leszarom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Tavaly is vezettük a bajnokságot nem kis elõnnyel, mi basztuk el. Megérdemeltük.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
szégyen, hogy tavaly a City nyert...ha egymás után 10szer is nyerjük meg engem nem boldogít kicsit se

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
😊

ffxi
Azt nem merült fel bennetek, hogy elfáradtak a fiúk? Nagy útat tettek meg.

Fákjúal!

Tyler1
Ha ennyit nem tesznek meg saját közönségükért, szurkolóikért, akkor elmehetnek a picsába. Így is szemét dolog amit egy ideje csinálnak, az emberek megveszik a jegyet a meccsekre, milliók nézik õket a tv-ben, és képesek szarni az egészre(nem csak a játékosok, hanem SAFék is).

asszem ha holnap nem nyernek akkor azt nem bocsájtom meg egyhamar 😄
ReszegKoldus
Megint éhes volt. 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
suarez beleharapott ivanovicba 😄 mire nem képes az a nyomorék

ReszegKoldus
Jól.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
jól számolom ha holnap gyerünk bajnokok vagyunk??

attiGT
Illene az Old Traffordon megnyernünk az idei trófeát! 😊

Atti12
a Spurs elintézi nekünk 😊

rooney8
én is néztem és nem tudtam hova tenni. máskor odateszi magát a csapatért, nincs számára elvesztett labda, most meg olyan fásult volt, hogy rossz volt nézni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
ez már régi hír, azóta cáfolta Anchelotti is h esélyük nincs megszerezni.+hosszabítást is írták már h nyáron meglesz

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
pontosan,csapat már pihenne és szarik a maradék meccsre a bajnoki cím úgy is megvan

Tyler1
Pont a nagy elõny miatt szarnak már az egészre, kiestünk mindenhonnan, ez meg már zsebben, remélem ez lesz az utolsó, hogy márciusban már 15-18 pontokkal vezetünk, mert azóta a mutatott játék olyan szinten kritikán aluli, hogy a másodosztályban különb meccseket játszanak.

Erõsen gondolkodom, hogy akarok-e én még ebbõl a szezonból meccset nézni, mert focit másfél hónapja nem láttam...

mondtam én, hogy szükség lesz a sok pont elõnyre a végén 😄
Rash87
Rooney-t ilyen unottan ritkán lehetett látni játszani.

Glory, Glory Man. United!

attiGT
Kajak fel vagyok háborodva, carrollt simán leküldhette volna a ge*ibe...

ReszegKoldus
Innen már nem fér bele pontvesztés, ha tényleg a rekordra hajtanak...

attiGT
jön villa otthon, citynek spurs idegenben... bale még sérült?..

rooney8
mondjuk ez szép gól volt <#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

attiGT
Ez a szerencsétlen balfék carroll mi a szart képzel magáról?

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Darthmushroom
régen én is kedveltem õt, de aki shity megy az parasztá válik mi sem bizonyítja jobban mint ez vagy a tavalyi tevez eset.. szövegség/spori meg szánalmas

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/man-city-a-brutalis-aguero-meguszta-az-fa-nem-buntet-2235953

személy szerint én még bírom is Agüerót de ezért hogy lehet nem utólagos eltiltást kiosztani? Miféle szövetség az ilyen? Meg méginkább, miféle gyáva, kizárólag a saját érdekeit érvényesíteni akaró bíró az, aki utólag is azt jelenti, hogy látta az esetet, és direkt nem adott pirosat?
Lenyûgözõ, ez a profi foci igazán lenyûgözõ..
Tyler1
Remélem RvP nem hagyja, hogy Suarezé legyen az aranycipõ.

rooney8
a chelsea kikapott a citytõl, így búcsúzott az fa kupától is

Smithie
Robin, miért nem jöttél elõbb hozzánk! <#worship>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

attiGT
<#eljen><#eljen><#eljen>

Darthmushroom
"Fontos pont volt ez a meccsen. Gólt kellett szereznem és sikerült is szerencsére, utána pedig kijött rajtam a megkönnyebbülés, mely néhány hete érlelõdött" - mondta van Persie a Sky Sportsnak.
"Mindenkivel akartam ünnepelni, az összes játékossal, a stábbal és még a padon ülõkkel is, mert mindannyian nagyszerûen bántak velem az elsõ naptól kezdve."
számomra szezon egyik legszebb pillanata volt ez a gólöröm ahogy mindenkihez odament, még a padon ülõkhöz is.

Darthmushroom
õ rugdosót mostanában, messze nincs ilyen góltalansági sorozatta

ffxi
Akkor Rooney-ra is ráférne 1-2 találat.

Fákjúal!

Darthmushroom
febr. vagy mióta nem tudott a MU-ba gólt lõni és azért volt fontos h végre megtörjön a jég, am 20valamennyi

Tyler1
Szép jelenet a gól után 😊

ffxi
Mért? A hányadik?

Fákjúal!

Darthmushroom
Fuhh végre megvan az RvP gól. végre átszakadt a gát, hatalmas volt a gólöröm, Fergivel ölelkezés meg kb. mindenkivel pacsi.

zalrobto
0:2 <#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Darthmushroom
nagyon az látszik a csapaton h Õk legszívesebben már túl lennének a szezonon, tudják h bajnokság megvan, csak lenne már vége...

zalrobto
köszi<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zalrobto
streamet tudna valaki digiset?

ffxi
Gyors volt...

Fákjúal!

Effe88
Igaz.

rooney8

+1
én is így voltam evans-szel 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Azért emlékezzünk Evans is honnan indult. Akkora balfasz volt, hogy kész csoda, hogy itt maradt, és nem adták el a faszba, mára pedig egy megbízható, masszív védõvé nõtte ki magát.