Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
Rooney ágyék sérülést szenvedett a montenegró elleni vb selejtezõn ezért nem játszott.. ettõl függetlenül nem értem hogyha már egész évben széthajszoljuk RVP-t, akkor ezen a meccsen miért nem lehetett volna berakni.. állítom más lett volna a játék képe, ne adj isten még az eredmény is 😊 mind1, ez így történt, bajnokság legyen meg, még talán a rekord is lehetséges, innentõl kezdve egyértelmû hogy ez a cél.

contraste
Amúgy azt hozzátenném minden rossz indulat nélkül, hogy az elsõ meccset is simán nyerhettük volna a végén 2 ziccerünket is De Gea védte óriási bravúrral. De ez odavissza megvan mindig persze. Ha RVP kezdõ valszeg melegebb lett volna, de ki tudja, SAF lehet nem is akarta ezt megnyerni annyira. RemélemJosé visszatér hozzánk és újra a régi rivalizálás folytatódhat😊

ain't got no history

egyszerüen úgy érzem, hogy a csapatot megölte idén a Real elleni kiesés...ott valami elromlott, a játékosok kedvtelek, hiányzik a tûz...ha nem lenne 15 pont elõny, iszonyatos parában volnék, hogy nem lesz meg a bajnokság
ReszegKoldus
+1 szavazat a Chelsea-Millwall döntõnek 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Én úgy vagyok ideges, h úgy tesznek mintha bl-t vagy bajnokságot nyertek volna ezzel közbe meg csak a "egy kupába" mentek tovább. sajnos számomra fontos lett volna az FA mert rég nyertünk de hát idén se jön össze sajnos, még szerencse, h a 20.bajnoki cím úgy nézz ki összejön

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Ne rájuk legyél ideges, mikor a csapat egy kalapszar volt. A kezdõ is egy vicc volt, meg a teljesítmény is. Eleve nem kellett volna ennek a visszavágónak megtörténnie. Saját magával baszott ki a gárda, meg is érdemlik hogy kizúgtak a picsába. Ilyen antifocit egy FA kupa negyeddöntõben ritkán látni. Rúghatott volna még egyet a Chelsea, hogy ne 94 percet basszak el az életembõl, mert ott ki is nyomtam volna.

Õk persze, hogy örülnek, hogy vert állásból jutottak tovább, fordított esetben én is így tennék.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
1. szerintem José nem fog vissza menni.
2. remélem kiverik a shity-t és a másik londoni is nyer és összejön az a rangadó és igazi gyilkos döntõ lesz

attiGT
engem nem izgat most. city úgy is kiveri õket, mint általában.
a góljukat is szerencsével találták, e meccs alapján igaz õk érdemlik a továbbjutást, viszont elsõ meccsen ha nem egy olyan BL meccs után játszunk és nem fáradnak el a második félidõre a középpályásaink akkor nem jönnek fel. hernández mikor azt a fejest kihagyta... hát ilyen impotens is csak õ lehet. ilyen a foci. majd jövõre... bajnokságban valami 22 pontra vannak tõlünk, ez mindent elárul a két csapat közti különbségrõl.
van egy olyan érzésem is, hogy a chelseanél várják már nagyon josét, vele újra a jobbak közt lehetnének.

Darthmushroom
I LOVE F*CKING CHELSEA FANS.... verik a nyálukat mikor 95% azt se tudta h léteznek mielõtt az orosz drog báró oda ment....-.- nagy múlt g3nyó... "70 pontra léteznek tõlünk a bajnokságba..."

contraste
Hétvégin sem volt keretben mi van vele?

ain't got no history

banok
FA-CUP
13.30 Chelsea-Manchester United
tv: Sport1 hu, Sport1 de
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

attiGT
wtf?????

Manchester United: De Gea; Jones, Smalling, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Nani; Hernandez, Welbeck

Subs not used: Giggs, Lindegaard, Young, van Persie, Powell, Kagawa, Vermijl

mi van rooney-val?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Jó szar meccs volt, de legalább történelmet írtunk 😊

attiGT
uff tényleg ez fel se tûnt. nem semmi!
amikor a védelem fos a támadójáték zseniális, amikor a védelem mûködik nem jön túl sok gól..

ReszegKoldus
Zsinórban 6. PL meccs kapott gól nélkül, 18 pont elõny <#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Cserék:
Lindegaard, Evra, Evans, Nani, Welbeck, Cleverley, Powell

Darthmushroom
Az MU kezdõje Sunderlandben (PL, 13:45): De Gea - Rafael, Smalling, Vidics, Büttner - Valencia, Carrick, Anderson, Young - Kagava, Van Persie.

ReszegKoldus
Ma játszik az A csapat és hétfõn a B vagy fordítva? Vagy mindkét meccsen keverten? 😄

Smithie
Csúnya lenne innen elbukni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

azt hiszem értem, mire gondol a csávó, viszont:

Mancini: "A bajnoki címért zajló versenyfutásnak vége"

reméljük a tavalyival ellentétben most igaza lesz 😄
Tyler1
Barton (OM): "Neymar a futball Justin Biebere. Briliáns a YouTube-on, macskapisi a valóságban."

<#gonosz1>

rooney8
<#lookaround>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

attiGT
tétmeccseink alatt ne nagyon írogassál pls!

rooney8
miután beírtam rögtön egyenlítettek 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ReszegKoldus
Már nem

rooney8
Rooney góljával vezet Anglia Montenegró ellen (75')

Atti12
Darthmushroom
hát 1-2 lehetne aki 1t már felrakhatott volna, de nem tették. szóval szerintem ez nem is fog ezután se divatba jönni. a válogatottnál más 1 csillag és örülök h van is egy angol mezen, és remélem megélem h rákerüljön a 2. is.

Tyler1
A rossebb megeszi mit lõtt<#wow2> Ilyet bezzeg nálunk nem tud...

MR ME
vicc volt amit megint mûveltek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
San Marino 0 - 8 Anglia

többek között Rooney és Young gól

ReszegKoldus
A United "ellentéte" a magyar válogatott <#idiota>

ReszegKoldus
Young rúgott egy kis gólt San Marinonak

DasIsFuck
lovagkereszt jobban nézne ki, mint a csillag.
az amúgy is jobban illene a német és olasz hagyományokhoz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ReszegKoldus
Olyan túl sok csapat nincs is, aki csillagozhatna 😊

Effe88
itthon is divat
szerintem jól néz ki, jó dolog

MR ME
pfff....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8

Darthmushroom
hát angliába az nem divat. az olaszok meg németek mutogatják mindig magukat h jajj 150 éve nyertem 10 bajnokságot meg ilyenek 😄

Magic Boy
Reméljük a 2013-as mezen már a 2 csillag (20 PL gyõzelem) is rajta lesz a címerünk fölött!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Akkor így lesz az újjal is 😄

Darthmushroom
képen nekem se tetszett az idei mikor csak úgy volt, de mikor már a játékosokon mutatták be akkor már emberen tetszett.

Tyler1
Nekem bejön, egyszerû, letisztult, semmi felesleges alibi dizájn. Az ideinél nincs lejjebb, bár ezt is megszoktam már 😊

Darthmushroom
remélem nem mert ettõl még a kockás idei is jobb 😄

Tyler1
Nincs hivatalosan bejelentve még, de már annyi mezes oldalon írtak róla, hogy szinte biztosra vehetõ.

Darthmushroom
ez hivatalos?? én úgy tudom ez se az még

Tyler1
5 perces munka, van ennél gagyibb chevi mez is, ahol még a körbevágás is látszik a logonál 😄
De jövõre még ez lesz.

Darthmushroom
atom gagyin van megcsinálva, készítõ helyébe nem raktam volna fel a netre,két címer atom szarul van rávágva... fõleg nem úgy h jövõ évi, mikor csak 2014tõl lesz a Chevi a sponzor.

Atti12

lehet ez lesz a jövõ évi mezünk : ) faszán néz ki 😄