Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto

<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Darthmushroom
szerintem amilyen fiatal csapatunk van nem sok év(még az is benne van h nem Fergivel), de a keret ott van, max egy két igazolás kell. Roo eligazolását én kizárnám, PSG cikkek után volt egy hír h nyáron már tárgyalnak a hosszabbításáról is, õ az egyik legjobb játékosunk, kisebb csapatok ellen középpályásként is bevethetõ+Fergi egyik kedvence még ha idén többet is cserélte le.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
PSG sztem kizárt, vissza biztos nem lépne 😊

Közben Bayern-Barca futball lecke, nem tudom mi mikor fogunk így játszani egy BL elõdöntõben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
be kell látni, hogy van benne valami, amit mondasz.
tényleg kissé beleszürkült a csapatba. én nem tudom mihez kezdenék, ha elmenne, mert õ a kedvenc játékosom és miatta is szerettem meg a united-et. nekem az õ neve egybeforrt a united-el. ha elmenne egy másik csapathoz nem tudom hogyan viszonyulnék mind az új csapathoz, mind a united-hez. valszeg ugyanúgy kedvelném mint eddig, de akkor sem lenne már az igazi Rooney nélkül.
ha pedig elmenne egy psg-be... még viccnek is rossz 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Nálam meg Carrick. Szép csendben volt talán a legkiegyensúlyozottabb teljesítményû játékosunk.

<#eljen> köszi! egy izgalmas, jó meccset hétvégére!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

BAJNOKCSAPAT!!! 😊
az mi kép lesz/lenne, ha az arsenal otthon sorfalat áll nekünk és természetesen rvp-nek...<#ijedt>

nálam rafael az év játékosa

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
na az ilyen pöcsarcúakra nincs itt szükség, az összes hozzászólásodnak nagy 0 értelme volt eddig is, csodálkoztam de így már minden tiszta

fánpörszí<#taps>

xxxxxl mezem megvan még ha kell vkinek<#smile>
attiGT
Jövõre jöhet egy MU-Bayern döntõ, Götzével kiegészítve, nagyon kiváncsi lennék! 😛 Nálunk meg ROONEY.

attiGT
Ha elmegy nem nézek focit többet. Szégyen volna! Ha Rooney akkor nem igazol hozzánk, gyanítom nem lett volna ilyen sikeres az elmúlt jó pár év...

Tyler1
Azért teljesen érthetõ lenne Rooney távozása. Másodhegedûs lett, minden babért Persie arat le, gyakorlatilag kilökte Wazzát a reflektorfénybõl, elsõ évében egyszemélyes sztárrá avanzsálták a hollandot, ami akár honnan nézzük elég hálátlan dolog. Rooney padozik, Rooneyt hozzák le, ha cserére kerül sor. És közben már a középpálya hátsó tengelyébe szorul a világ egyik leggólveszélyesebb támadója. Nem csodálkozom, hogy beleszürkült a játékba, ezt azért nem könnyû megemészteni. Mozgatják ide-oda, és már rég nem azt a szerepet játszhatja, amihez a legjobban ért.

ffxi
Éjjeli mûszakban voltam. Linkeljétek vidiket pls 😄

Fákjúal!

szívembõl szóltál ...😄 Rooney nem megy sehova ....

attiGT
te mi a fészkes faszról beszélsz?

Atti12

Kicsi fika suarez barátunknak 😄DD

na, hát ezt jó volt látni. RVP is végre ficánkolhatott egyet, kijárt neki. Rooney pedig egyértelmû, hogy megy, a végén nyilatkozni sem tudott normálisan. De menjen csak, világklasszis játékosról van szó, aki kicsit belefásult ebbe a csapatba, sajnálatos ez, de egyszer minden idõszaknak eljön a vége. Mi elhoztuk van Persie-t, most tõlünk fogják õt elvinni...
no, de nem ez a lényeg, hanem, hogy BAJNOKCSAPAT! Nem is igazán akarom elhinni, õrült egy szezon volt ez, jó volt látni így ünnepelni a srácokat.
Tyler1
Jó, hát õ több meccset is játszott egyedül a PL-ben, mint a City összesen 😄

Darthmushroom
Thx Boss. Nektek meg sok sikert a Bl helyért

minimize
gratulálok!<#eljen>

No one can stop Death!

Darthmushroom
LOL Giggs Papa annyi bajnokságot nyert mint az Arsenal eddig összesen 😄 am meg Arsenal+Chelsea+City=MU mert 13+4+3=20 😄

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Te vagy az, Coleen? <#beka3><#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

rooney8
szép volt fiúk! 😊
Rooney pedig nem mehet sehova! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
facehez ^^

Darthmushroom

ReszegKoldus
Evra 😄

Tyler1
Szép volt! Több is lehetett volna ebben a szezonban és csapatban, de így is nagyszerû teljesítmény ez a bajnoki. Persie megcsinálta nekünk, a 20-as mezt választotta nyáron, és teljesítette is az ígéretét. Nem tudom mi lett volna, ha nem ide jön a faszi, nem különösebben csíptem soha, de elvitathatatlan a kvalitása, a profizmusa, és megérdemel végre minden sikert.

attiGT
CHAMP20NS

Atti12
20!!! 😄DDD

Darthmushroom
MEGVAN!!!!!!! BAJNOK CSAPAT!!!!!

zalrobto
vége!!!
bajnokcsapat<#taps><#szeret>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

<#eljen>

rooney8
te jó ég, a második gól<#worship><#taps>

zalrobto
GRATULA 20. BAJNOKI CÍM SZÉP VOLT <#taps><#taps><#taps>

attiGT
Na ezt nevezem!

ReszegKoldus
RVP méltón ünnepli, hogy annyi év után újra trófeát nyer a klubcsapatával <#hehe>

Rash87
Bajnok csapat 😄 <#taps>

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
kell is a gólkirályi címhez

ReszegKoldus
Mesterhármas

Darthmushroom
MI GÓL RVP!!!! ROO MI GÓLPASSZ!!! 2:0

ReszegKoldus
Fú milyen gól

Darthmushroom
ezért is True Legend 😊

ReszegKoldus
Giggs még járókerettel is lefutna bárkit.

Darthmushroom
RVP!!!!!!!

Darthmushroom
NA AKKOR HAJRÁ!!!!!!!

ReszegKoldus
De Gea; Rafael, Jones, Evans, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Kagawa; Rooney, van Persie.
Subs: Lindegaard, Ferdinand, Büttner, Cleverley, Nani, Hernandez, Welbeck

Darthmushroom
Én is nagyon, fõleg h tippmixen is hendivel nyeretettem õket, ha most nem nyerünk simán akkor soha

attiGT
nagyon dühös leszek rájuk..!