35611
-
#32124 máshol lehet felfelé váltottak minőségben edzőposzton, itt meg az nehéz lett volna :) -
#32123 Amúgy hülyeség,h ezzel kell védeni egy edzőt,hogy első évben ugyan mit várnának tőle a szurkolók... Nem egy NB1-es csapatról van szó.
Azért idén,nem egy nagy csapatnál volt váltás,nézd meg őket,akkor ott miért van az,ami,s itt miért ez a harmatgyenge valami? -
Zenszkij #32122 Így kell ezt! Moyes fellélegezhet. -
#32121 na végre ez az gyerünk -
#32120 Csak elaltattuk az ellenfelet -
#32119 háh ott a 3 -
#32118 Áh, 2 év múlva a harmadosztály izgibb lesz.
De most komolyan, mit lehetne erre mondani? Olvasott valaki olyat, hogy "inog" a kispad Moyes alatt? -
#32117 első évben mit vártok am? én már az edzőváltáskor dobtam ezt az évet, majd jövőre....azért mondjuk első 4ben nem bennelenni tényleg szánalom lenne, de kupát idén am se vártam
majd jövőre összeáll az egész, és lehet harcolni a pl győzelemért -
#32116 Remek, remélem jövőre izgi lesz a másodosztály, már várom. -
#32115 majd ha lejár a szerződése, vagy még akkor se :) -
#32114 Mikor váltjuk le ezt a pocsék edzőt? -
#32113 kabaré -
#32112 Mennyit változik 1 év alatt a helyzet, akkor asszem végigvédekezték az egész meccset keményen, mondjuk kikaptak. Most annyira nem eröltetik a védekezést :D -
Zenszkij #32111 Majdnem 0-2.... -
Zenszkij #32110 Félek ebből nem lesz első 4 hely. -
#32109 összesen 4 gólt rúgtak eddig, nyilván ma kellett jönni az 5.-nek :D -
pilboy #32108 ennyi :)
(nem látom a meccset :( ) -
Zenszkij #32107 Ez most már komolyan vicc. Azért ekkora zuhanásra szerintem egyikünk se számított. -
#32106 hát az az 1 elég hamar meglett, most jöhet a 3 -
#32105 de Gea mesterhármasával -
pilboy #32104 3-1 ide ;P -
#32103 Valamint 3 alapember biztos lesérül, abból Rooney 2 hónapra :) -
Zenszkij #32102 Stoke? Kemény dió lesz . Két szabadrúgással ütnek minket. -
pilboy #32101 ...mint hétvégén (welbeck) -
#32100 Pár perccel a vége előtt, amikor egy 1000%-os ziccert előzött meg a kapus azzal, hogy becsúszva kirúgta a labdát féltem is, hogy egy ilyen után tuti jön az egyenlítés :D -
pilboy #32099 talán először volt jó szélről bemozogva
de mint tudjuk nem ez az ő posztja -
#32098 Kagawa lett a MOM, néha tényleg dortmundi énjét csillogtatta meg, remek kezdő lenne, ha a megfelelő időt kapná meg, a megfelelő helyen, bár most bsz-ről bemozogva jó volt... -
pilboy #32097 az eredményből nem tűnik magabiztosnak, pedig rúghattunk volna akár 4-5 gólt is
a 2. félidei játék kifejezetten tetszett
nálam a rooney-kagawa-valencia trió volt a legjobb, talán még giggsy-t is idesorolnám
ennek ellenére a felsorolt 3 fiú hagyta ki a legnagyobb helyzeteket :) -
#32096 Magabiztos győzelem, továbbra is megőrízve a veretlenséget :D -
#32095 Legalább az ellenfél segít, respect -
#32094 De Gea - Rafael, Jones, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Kagawa - Rooney, Hernandez
Kp-val vitatkoznék (Vale, Carrick ok)... -
Zenszkij #32093 -
#32092 Fletcher már a csapattal edz, legkésőbb novemberben visszatérhet. -
Zenszkij #32091 Tavasszal jobb lesz a csapat. Mentális problémák vannak. Reméljük addig még elérhető lesz a 4. hely és a BL-ben is állunk. Ott jöhet pálfordulat. Most idehoznának valakit azzal felrúgnák az elveket, és a csapatnak ígysem lenne jobb. Ha akarták volna Mourinho idejön, de valamiért Moyest választották. Szerintem Moyes már jóval régebb óta a radarban volt. -
#32090 Max 2 évet adok Moyes-nak. Felőlem 2 év alatt 0 trófea. De 3. évben minimum PL+FA elsőség. -
pilboy #32089 +1 -
#32088 szerintem semmi hihetetlen nincs benne h nem nyert, mivel szinte 0 pénzből gazdálkodott egyszer így is beért top 4-be, meg játszott liga kupa meg fa kupa döntőt is. ettől több messze nem várható egy olyan klubnál ahol mindig az a lényeg h több legyen a bevetél eladásból mint amennyit költenek. ahol top 4-5 klub van hatalmas pénzekkel több nem várható ettől. -
#32087 szerintem egy pár edzőt elfog fogyasztani a Mu mire újra ütőképes csapat lesz
egy ilyen Fergi éra után senkinek se lehet könnyű
moyes meg egy közepes edző
hihetetlen, hogy 11 év alatt az evertonnal semmit se nyert
nem azt mondom, hogy bajnokságot kellett volna, de még egy ligakupát se tudott FA kupáról nem is beszélve
középszerű a pali kevés ő nektek szerintem -
#32086 Ja igen, annyit kifelejtettem, hogy totálisan látszik, nem egy, kettő, három emberen múlik a sikertelenség, hanem konkrétan az egész csapat mentalitása egyenlő a nullával, így már ha valakire nem is igaz ez (pl. Rooney), az akkor is kevés már ide... -
#32085 Fölösleges vívódnia mindenkinek... Vannak A,B,C,D, stb... nézetű szurkolók, így sose lesz egyöntetű a vélemények sora. Engem viszont egy zavar, az a tanácstalanság, amit néha DM arcán látni. Legalább remélem annyit megtesz hangilag, mint SAF, bár ennek lehet negatív és pozitív hatása is a jövőre, de ide erős idegrendszer és akarat kell! Meglátjuk mi lesz a jövőben.