35611

• Darthmushroom
    asd
  • Zenszkij
    Ez 0-0 lesz.
  • ReszegKoldus
    Mondták a kommentátorok, hogy nem tűnik jogosnak a büntető, úgyhogy ki is hagyta :D
  • cabell2
    Merthogy? :D
  • ReszegKoldus
    RvP respect
  • pilboy
    én még evra helyett büttnert is játszattam volna
  • pilboy
    akinek nincs digije, itt egy regelés után igen jó minőségben tudja nézni a meccset
  • Zenszkij
    Helyes. Arsenalt meg kell szorongatni.
  • Darthmushroom
    kezdő: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Fellaini, Giggs, Kagawa; Rooney, Hernandez.
    cserék: Lindegaard, Büttner, Jones, Anderson, Nani, Young, van Persie.

Sokan pihennek a hétvégi Arsenal elleni rangadóra.
  • pilboy
    végre egy magabiztos siker
    sajnos a meccset nem láttam, de örömteli az eredmény. az arsenalt jó lenne, ha legalább mi megállítanánk
  • Tyler1
    Ennek a Fulhamnek mi is lőhettünk volna 7-et, borzalmas volt a 2. félidő. Pedig az első félidőben nagyon örültem, hogy végre felszabadult, szép csapatjátékot láthatok.
  • attiGT
    de ott dögöljön meg az a német kis geci aki megtaposta Januzajt
  • Darthmushroom
    haha nagy jelenet volt ahogy a nagy belga megvédte a kis belgát :D
  • ReszegKoldus
    Ha az volt a céljuk, hogy 3:0 után is izgalmas legyen végig a meccs, az azért összejött :D
  • ReszegKoldus
    A félidő második felében nem volt gól? #Moyesout
  • zalrobto
    ez simának tűnik
  • Darthmushroom
    soha nem is volt... volt h DECEMBERBE 10 pont hátrányba voltunk és bajnokok lettünk.

am ez a Januzajal valami kincset fogtunk, jó nem mondom h aranylabdát fog nyerni mert szerintem nem lesznek 30-40 gólos szezonjai ami manapság kell hozzá, de látszik rajta h meg van hozzá a tehetsége h klasszis legyen, arról nem is beszélve nem úgy mint Naninak Neki esze is van hozzá
  • Zenszkij
    halkan megjegyzem még a bajnoki első hely sincs messze
  • Darthmushroom
    oktatunk!! :D
  • ReszegKoldus
    hamar javítottak az átlagon
  • ReszegKoldus
    jó meccs, 10 percenként 1 gól :)
  • pilboy
    nem könnyű a következő ellenfél a ligakupában:

Leicester City v Manchester City
    Stoke City v Manchester United
    Sunderland / Southampton v Chelsea
    Tottenham Hotspur v West Ham United
  • Darthmushroom
    Ronaldo is ilyen volt, de legalább benne néha láttok egy kis észt is nem úgy mint Nani-ba.
  • Tyler1
    Zahat télen kölcsön kéne adni, bár ezzel a gyerekkel is lesz pár túlórája az edzőknek, mint anno CR-el, mert ugyanolyan önző, makacs, felelőtlen a pályán, hiába a láthatóan kiváló technikai tudása. Pontosan azért nem játszik, mert utánpótlás szinten sem tud olyan teljesítmény hozni, amivel bajnokira felhozható lenne. A felesleges trükkjeihez arányosan párosul az eladott labdák száma, és a rossz döntések hozatala.
  • HRC Dodi
    #Moyesout

Viccet félre téve, úgy látszik jók voltak a srácok!? Lehet ez a Stoke elleni lökés kellett? Hát, hajrá! Én örülök nagyon, jobban esik ezt látni nekünk, mint az érthetetlen szenvedést...
  • Darthmushroom
    annak örülök h Clev h felépült+Januzaj+Zaha is játszott kell nekik a tapasztalat főleg az utóbbinak aki Nani mellet 10szer beférhetne am bajnokin is kezdőbe, mert már értelmesebb mint Nani. Borsónak is remélem jót tesz a 2 gól meg h kezdő volt.
  • Tyler1
    Persze, legfontosabb a 3 pont, de csúnya focit senki nem szeret nézni.
  • pilboy
    mind1, csak nyerjünk ;)
  • Tyler1
    Ám remélem, hogy ez most már tényleg helyre rakja a fejeket, és a bajnokságban sem fogunk vért izzadni Stoke szintű csapatok ellen.
  • Tyler1
    Ligakupa forduló volt Norwich ellen :)
    Nem adta semmi, de a Digit sem értem, élőben közvetítik az Ars-CFC-t, aztán fél 12-kor lenyomják az ismétlést. Miért nem azt adják le, amit nem közvetítettek?
  • pilboy
    6 meccs óta veretlenek vagyunk??? wow
  • rooney8
    ma játszottunk? :D
  • pilboy
    ja, vki írhatna a meccsről, mert nem láttam én sem :)
  • Tyler1
    4 rúgott gól, 0 kapott és sehol senki? Moyesout-osok is csöndben vannak. Mondjuk én sem tudtam nézni :D Pedig végre egy sima meccs.
  • ReszegKoldus
    Horogkeresztre hasonlít a ManUtd logója

ekkora baromságot...rohadtul nem hasonlít arra
  • pilboy
    nagyon remélem, h ez a 2 perc, ami megfordította a meccset, visszaállít minket a győztes útra
  • MR ME
    a kérdés jogos...
  • pilboy
    ráadásul ha jól tudom, csak 1-1 rangadót játszottak
  • Tyler1
    Miért a City, Chelsea olyan hatalmas teljesítményt nyújtott eddig az új menedzsereivel?
  • attiGT
    Moyes először cserél remekül, meg is fordítjuk a meccset. GG MU