Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valahogy úgy
HRC Dodi
+1 😊

HRC Dodi
Zaha statisztika

Alul ott láthatóak lebontva 😉

Tyler1
Webb bosszút állt, úgy is minden Real fórumon az a téma, hogy United szimpatizáns, azért fújt ellenük. Nem baj, amit a sors ad, azt el is veszi 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
ott a szemét bíró kiállította Nanit, most a retkes Real Férgen bosszút állt a Dortmund, örültem neki 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
azért ne temesd Te se a csapatott, nagyon jól játszottunk a kiesésig, utána kerültünk csak hullámvölgybe. azelõtti formával jobban partyba lettünk volna a két német csapattal mint most volt a két spanyol, fõleg Fergi miatt mivel õ a Real meccsekre is olyan taktikát dolgozott ki h az volt amit mi akartunk a tudjuk melyk esettig.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

attiGT
De ha MI játszunk a Dortmunddal elõdöntõt, biztos mi jutunk a Wembleybe!<#hehe>

Egész évben ez van 😊

REAL MADRID

attiGT
Mi megy a real topicba 😄 már 1 félidõ után egyesek ütnék a csapatukból a játékosokat 😄

attiGT
Személy szerint iszonyatosan várom Zahat, remélem sokra viszi, ígéretes!

Smithie
Én inkább a Zaha féle ígéretes fiatalokra költeném a pénzt, ha egyáltalán azt forgatják a fejükben, hogy visszavegyék Ronnyt, jó neki ott ahol van, közel portugáliához...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
Mou szerint Ronaldo csak SAF irányítása alatt válhat még jobb játékossá, és csak a United jelenthet elõrelépést a karrierjében, persze azért reméli hogy nem hagyja el a királyi gárdát.

attiGT
Nyílván nem elõzõ életemben láttam õket, hanem tudomást szereztem róluk a jelenlegi életemben 😊

Tylerrel meg egyetértek!

Tyler1
Ezek korszakos legendák, Rooney olyan ikonja és halhatatlan legendája lehet ennek a klubnak, mint Charlton. És nem csak ezért nem szabadna elengedni, hanem azért sem mert nem szolgált rá, hogy pont õt szórják ki ebbõl a csapatból, akármilyen hiperszupergólzsák Falcaóért, vagy Lewandovskiért.
Ez az ember összenõtt a klubbal, egy világklasszis, akiben még nagyon sok van. Hiba lenne eladni.
Mondom ezt úgy, hogy igazán sosem voltam elvakult Rooney fan.

Sõt egyetlen csatárt sem engednék el a mostaniak közül, Welbeck szerintem mocskos nagy játékos lesz, ha beérik, Hernández alázata a csapat iránt pedig példaértékû, én õt bírom a legjobban, annak ellenére, hogy tudásában igencsak elmarad mindhárom társától. Semmi gond nincs a támadójátékunkkal, ami indokolná az erõsítését. Nem Persie-re kell csakis és kizárólag építeni a gólszerzést, hanem lehetõséget kell adni a többi játékosnak is.

ReszegKoldus
Ahhoz képest, akiket felsoroltál 5-bõl 3 már 10+ éve nem játszik itt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
azok idejében én még tini pöcs voltam. ROONEY MARADJ!

ReszegKoldus
Sztelroj Fanni, Beckham 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
Ha Rooney megy akkor számomra idáig tartott a United drukkerség. Kibaszott nagy szégyenfolt lenne a csapat és klub számára. Ez nem az a szitu mint RvPnél, hogy nem nyert még trófeát és õ az a playa aki megküzdött érte és megérdemelte végre, csak a csapata hátráltatta illetve a vezetõsége, hogy eladták a fontos játékosaikat (Song, Cesc, Nasri..) Rooney olyan hõs, mint Cantona, mint Solksjaer, Andy Cole, Dwight Yorke, Van Der Sar és még sorolhatnám.

Tyler1
"Nem hinném, hogy Lewandowski a Bayern Münchenhez igazolna. A Dortmund rajongói nagyon elszomorodnának, és nem hinném, hogy eladnák a legnagyobb riválisuknak."

"A nyáron mindenképp erõsíteni szeretnék, fõleg minõségi játékosokkal. Szerintem a Dortmund el fogja adni Lewandowskit, hisz nemsokára lejár a szerzõdése." - SAF.

Ha ez így van, akkor Rooney tuti megy.

Darthmushroom
hát sajnos megérdemelte, akármekkora felhajtás van körülötte. 19 gól és számtalan gólpassz, Ronaldo óta nem termelt ilyen jól egy szélsõ. Zaha-ról van valami info hány gól/assis? h ezt nyerte

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

attiGT
Nem tudom kik szavaznak ilyenkor de az igaz, hogy Bale játéka a feltûnõbb, mint Carrické. Michael játékának nagyszerûségét sokkal inkább a statisztikák tükrözik. Grat Balenek azért..

Tyler1
A PFA év csapatában 4 United játékos is szerepel: De Gea, Ferdinand, Carrick és Persie. A Championship év játékosa Zaha lett.

A PL év játékosa és fiatalja is Gareth Bale.

Tyler1
Elsõ 30 perc kritikán aluli volt részünkrõl. Faszért kell olyan csapatot kiküldeni, akik telibeszarják a meccset? Remélem 2. félidõben valami minimális akarat fog tükrözõdni a játékképen, vagy kinyomom a faszba. Ennél van jobb dolgom vasárnap, derbi ide v oda.

attiGT
nagyon ciki az arsenal szurkolók hurrogása RVPnél.

banok
vagyis
tv: Digisport1

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
17.00 Arsenal-Manchester United
tv: m1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
szerintem persie érdemelné meg megint
csak azt nem reklámozza a wenger, nagy blama az neki

ReszegKoldus
United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Jones, Nani; Rooney, van Persie. Subs: Lindegaard Anderson Giggs Chicharito Cleverley Kagawa Buttner.

<#eljen>

Tyler1
Arsene Wenger: "Michael Carricknek kell nyernie a PFA Év Játékosa díjat"

<#worship>

taktikailag sokkal jobbak vagyunk a spanyoloknál, akik csak egyféle focit tudnak játszani, amit ha megölnek akkor néznek, mint hal a szatyorban

szvsz nekünk inkább nem fekszik a spanyol tili-tolis játék, mint a német brusztolós

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Erõs kerettel állunk ki vasárnap

Azért 1-2 tartalék remélem kap némi szerepet, legfõképp Powellnek örülnék. Scholes szezon végén végleg szögre teszi a bakancsot, és jó lenne házon belül megoldani a pótlását.

Smithie
Nálad a pont, mindenki olyan negatív a csapattal kapcsolatban...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

attiGT
Én inkább estem volna ki tudván, hogy a másik csapat jobb volt, mintsem egy bírói baki miatt... in my opinion...

ffxi
Jobb is, hogy pirossal estunk, mint a németek ellen kikapni. Szerintem esélyunk nem lett volna. Csak a nagy égés lenne.

Fákjúal!

Tyler1
Végül is ez még mindig jobb, mint a 2 spanyol valamelyikének 😄 Csak nehogy késõbb eszébe jusson, hogy õ igazából gyerekkorában Real fan volt.

ReszegKoldus
Nem lehet minden MU játékos Everton drukker 😄

+1

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
"Mindig csak azt mondtam: Arsenal, Arsenal, Arsenal, Arsenal, amikor arról kérdeztek, hova szeretnék majd menni."

"Mindig is Arsenal drukker voltam, nem számítottam rá, hogy a United majd egy napon meg akar venni, de megtették. Az Arsenal egy remek csapat, de a United... Õk a világ egyik legjobbja!" - fejezte be mondandóját Wilfried Zaha.

Ez is jól indul<#whatever>

Atti12
hülyeség, angliában nem szokás csillagozni 😄

Tyler1
Nekem se, úgyhogy remélem kamu. PES-be különbet lehet szerkeszteni 😊

attiGT
nem tetszik, mostani nagyon üt

Tyler1
Állítólag következõ címerünk<#wilting><#wow3>

Zenszkij
igen, kicsit már mindenkinek tele a hócipõlye a spanyolokkal

ffxi
Valamiért örültem ennek a 2 német gyõzelemnek a BL-ben 😊

Fákjúal!

DasIsFuck
Azért milyen a sors, tavaly Németországba a Chelsea elképesztõ drámákközt megveri az amúgy toronymagasan esélyes bayernt, majdan egy évre rá amikor a Wembley-be rendezik a bl döntõt a német házi döntõ már fél lábbal elkelt...
és a történelmi esemény pont abba a Wembley-be folyhat le ami Anglia talán legnagyobb foci szimbóluma😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

hehe, hasonlóan éreztem én is..persze azért remélem nem érzik magukat teljesen a döntõben, ez mégiscsak a Madrid, ráadásul abból a fajtából való, amelyiket nem tudsz elégszer lehúzni a vécékagylón...
Tyler1
Ja, szimpatikusak voltak nekem is, de ez most eufória 😄 4 gólnál már olyan örömbe törtem ki, mintha legalábbis mi játszottunk volna 😊

Zenszkij
nem baj, Nani miatt bosszút álltak 😄

attiGT
haha!

Dortmundra e szezon elejétõl felfigyeltem és iszonyatosan tetszik a játékuk. Bár mi lennénk ilyen labdabiztosak, ezek alig adnak el labdát hatalmas tempó mellett... Szenzációs a csapat, sajnálom, hogy mindenkit el akarnak vinni onnan, az a kis götze is jól elmegy a rivális csapathoz...