35611
-
#32164 asd -
Zenszkij #32163 Ez 0-0 lesz. -
#32162 Mondták a kommentátorok, hogy nem tűnik jogosnak a büntető, úgyhogy ki is hagyta :D -
cabell2 #32161 Merthogy? :D -
#32160 RvP respect -
pilboy #32159 én még evra helyett büttnert is játszattam volna -
pilboy #32158 akinek nincs digije, itt egy regelés után igen jó minőségben tudja nézni a meccset -
Zenszkij #32157 Helyes. Arsenalt meg kell szorongatni. -
#32156 kezdő: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Fellaini, Giggs, Kagawa; Rooney, Hernandez.
cserék: Lindegaard, Büttner, Jones, Anderson, Nani, Young, van Persie.
Sokan pihennek a hétvégi Arsenal elleni rangadóra. -
pilboy #32155 végre egy magabiztos siker
sajnos a meccset nem láttam, de örömteli az eredmény. az arsenalt jó lenne, ha legalább mi megállítanánk -
#32154 Ennek a Fulhamnek mi is lőhettünk volna 7-et, borzalmas volt a 2. félidő. Pedig az első félidőben nagyon örültem, hogy végre felszabadult, szép csapatjátékot láthatok. -
#32153 de ott dögöljön meg az a német kis geci aki megtaposta Januzajt -
#32152 haha nagy jelenet volt ahogy a nagy belga megvédte a kis belgát :D -
#32151 Ha az volt a céljuk, hogy 3:0 után is izgalmas legyen végig a meccs, az azért összejött :D -
#32150 A félidő második felében nem volt gól? #Moyesout -
#32149 ez simának tűnik -
#32148 soha nem is volt... volt h DECEMBERBE 10 pont hátrányba voltunk és bajnokok lettünk.
am ez a Januzajal valami kincset fogtunk, jó nem mondom h aranylabdát fog nyerni mert szerintem nem lesznek 30-40 gólos szezonjai ami manapság kell hozzá, de látszik rajta h meg van hozzá a tehetsége h klasszis legyen, arról nem is beszélve nem úgy mint Naninak Neki esze is van hozzá -
Zenszkij #32147 halkan megjegyzem még a bajnoki első hely sincs messze -
#32146 oktatunk!! :D -
#32145 hamar javítottak az átlagon -
#32144 jó meccs, 10 percenként 1 gól :) -
pilboy #32143 nem könnyű a következő ellenfél a ligakupában:
Leicester City v Manchester City
Stoke City v Manchester United
Sunderland / Southampton v Chelsea
Tottenham Hotspur v West Ham United -
#32142 Ronaldo is ilyen volt, de legalább benne néha láttok egy kis észt is nem úgy mint Nani-ba. -
#32141 Zahat télen kölcsön kéne adni, bár ezzel a gyerekkel is lesz pár túlórája az edzőknek, mint anno CR-el, mert ugyanolyan önző, makacs, felelőtlen a pályán, hiába a láthatóan kiváló technikai tudása. Pontosan azért nem játszik, mert utánpótlás szinten sem tud olyan teljesítmény hozni, amivel bajnokira felhozható lenne. A felesleges trükkjeihez arányosan párosul az eladott labdák száma, és a rossz döntések hozatala. -
#32140 #Moyesout
Viccet félre téve, úgy látszik jók voltak a srácok!? Lehet ez a Stoke elleni lökés kellett? Hát, hajrá! Én örülök nagyon, jobban esik ezt látni nekünk, mint az érthetetlen szenvedést... -
#32139 annak örülök h Clev h felépült+Januzaj+Zaha is játszott kell nekik a tapasztalat főleg az utóbbinak aki Nani mellet 10szer beférhetne am bajnokin is kezdőbe, mert már értelmesebb mint Nani. Borsónak is remélem jót tesz a 2 gól meg h kezdő volt. -
#32138 Persze, legfontosabb a 3 pont, de csúnya focit senki nem szeret nézni. -
pilboy #32137 mind1, csak nyerjünk ;) -
#32136 Ám remélem, hogy ez most már tényleg helyre rakja a fejeket, és a bajnokságban sem fogunk vért izzadni Stoke szintű csapatok ellen. -
#32135 Ligakupa forduló volt Norwich ellen :)
Nem adta semmi, de a Digit sem értem, élőben közvetítik az Ars-CFC-t, aztán fél 12-kor lenyomják az ismétlést. Miért nem azt adják le, amit nem közvetítettek? -
pilboy #32134 6 meccs óta veretlenek vagyunk??? wow -
#32133 ma játszottunk? :D -
pilboy #32132 ja, vki írhatna a meccsről, mert nem láttam én sem :) -
#32131 4 rúgott gól, 0 kapott és sehol senki? Moyesout-osok is csöndben vannak. Mondjuk én sem tudtam nézni :D Pedig végre egy sima meccs. -
#32130 Horogkeresztre hasonlít a ManUtd logója
ekkora baromságot...rohadtul nem hasonlít arra -
pilboy #32129 nagyon remélem, h ez a 2 perc, ami megfordította a meccset, visszaállít minket a győztes útra -
#32128 a kérdés jogos... -
pilboy #32127 ráadásul ha jól tudom, csak 1-1 rangadót játszottak -
#32126 Miért a City, Chelsea olyan hatalmas teljesítményt nyújtott eddig az új menedzsereivel? -
#32125 Moyes először cserél remekül, meg is fordítjuk a meccset. GG MU