35611
-
#32204 nem akarok itt társalogni, csak gratuláltam,a hype-olást most sem értem. nálunk,odaát? kétlem. -
#32203 jók vagytok idén ezt nem tagadom, de ezt a hype őrület nem kéne, bár ez nem a klub hibája. -
#32202 EL selejtezős hely o/ -
#32201 Necces volt, de behúztuk. Fontos győzelem ez, akármilyen játék is volt. Chelsea x-elt, City bukott, Spurs bukott, mi meg vertük a tabellavezetőt. 5. helyen jelenleg, 5 pontos hátrányban, és úgy néz ki magára talál a csapat. Csak maradjon ez a széria. -
#32200 azért én gratulálok a 3ponthoz! -
#32199 UNITED TILL I DIE -
#32198 Ennyit az agyon hypolt arsenalról... Glory MU!!! <3 -
#32197 Eddig elég összeszedett a játékunk, szerintem az idei szezonban talán a legjobb az ellenfelet figyelembe véve. A 2. félidőben azért majd kiderül mire megyünk az előnnyel, volt már rá példa, hogy semmire. -
#32196 Jó nagy 11s lett volna.. ezt nem látni -
#32195 gyönyörű!!!!!!! -
#32194 na eddig jó, tudtam én hogy szükség van a segítségemre, fogadtam az arsenalra :D -
#32193 RVP!!!!!! -
#32192 -
#32191 nagy ötlet volt ez az éneklő szektor, végre már hangulat is szokott lenni -
#32190 szóval mindkét csapat gól -
#32189 tippem 2:1-re nyerünk :D -
#32188 17.10 Arsenal-Manchester United
tv: Digisport1
streamek itt: -
#32187 Tippem 1:3 -
#32186 álmodozni csak szabad :D -
#32185 Már miért szünne meg? -
pilboy #32184 remélem lesz itthon is -
#32183 december 2. -
Zenszkij #32182 Digi tv mikor szűnik meg? -
pilboy #32181 mikor, mikor, mikor???? :) -
#32180 jó lesz :D
-
#32179 Mert pont egy primitív angol. Ráadásul kb. benne is annyi tisztelet van más sportemberek irányába, mint úgy átlagban az Arsenal fanok többségében. Lehet utálni egy csapatot, de mondjuk sosem értettem, hogy egy olyan életművet, amit Ferguson felépített, hogy vonhatnak kétségbe vagy mernek gúnyt űzni belőle. Persze most kurva nagy királyság van, mert vezetik a bajnokságot 5 pont előnnyel. Eddig is élen jártak trollkodásban, most meg aztán hivatás lett belőle.
Na mind1, hétvégén azért szerintem kikapunk (félek hogy nem is kicsit). Nem azért mert ez az Arsenal olyan baszott erős lenne, bár összeszedett csapat lettek, fejben is jóval stabilabbak, de azért ehhez kellett az is, hogy a papíron 3 legerősebb csapat idén botladozva keresse a helyét. Mi sem voltunk annyival erősebbek tavaly, mint amennyi előnnyel nyertük a bajnokságot, egyszerűen a riválisok eresztettek le. Moyes viszont nem fogja összeszedni ezt a csapatot az Arsenal jelenlegi dinamikus, olajozott támadójátéka ellen, középcsapatok is átfutottak rajtunk, Wengerék is nagyon könnyen megtehetik. Max egy x-et kinézek a hazai pálya miatt, de idén nálunk ez sem előny. Bízni azért bízok, remélem rám cáfolnak. -
#32178 Nekem jóval ellenszenvesebb lett a pali, amikor megtudtam, hogy arsenal szurkoló, meg olvasgattam a twitterét még korábban is, csak azt nem értem minek égeti magát ilyesmivel, elég primitív... -
#32177 Ennyire nem érthető a poén?
Piers Morgan egy híres brit tévés személyiség, Arsenal fan, és legnagyobb szórakozása hogy twitteren éli ki az utálatát a többi csapat iránt. A posztokat nem magyarázom el, mert csak angolul jön ki a poén, bár nagy nyelvtudást nem követelnek meg. -
#32176 low..... -
#32175 haha -
#32174 :DDDD
-
#32173 Januzaj a hónap játékosa, mekkora meglepetés :D
-
pilboy #32172 "amúgy amikor RVP mögött Kagawa nekem nagyon tetszett, látszott, hogy az az igazi posztja és jobb is lehetne mint a mostani Rooney."
sztem is jó volt rvp-vel. rögtön 2-3 óriási helyzetünk is volt, amikben benne is volt a kis japán. igazából a cserékkel változott meg a játék képe a 2. félidőben. addig csak bent voltunk az öltözőben
az 1. félidőben is domináltunk, de a helyzetek nem nagyon jöttek
a helyzeteket be kell rúgni (2. játékrész) és akkor sima 3assal jövünk haza -
#32171 Undorító már amit csinál. -
#32170 ez a Young kezd a csapat szégyenfoltja lenni és nem a pocsék játéka miatt.
amúgy amikor RVP mögött Kagawa nekem nagyon tetszett, látszott, hogy az az igazi posztja és jobb is lehetne mint a mostani Rooney. -
#32169 nem az a bajom h idős, hanem h Fellaini még nem szokta meg a csapatot, akkor ha Kagawa szélső akkor súlytalan+Giggs is középen, fordítva Kagawa 0 középső középpályásként. így nem lehet idegenbe felállni, akkor inkább játszón dagi Ando vagy fiatalok, de így ne. legalább 1 ember legyen már középen akkor normálisan tud ott játszani. -
#32168 Giggs fiatal, alig pár ősz hajszála van :) -
#32167 na még egy piros is, ahogy kell -
#32166 am amilyen kezdővel álltunk ki igen, Giggs,Kagawa,Fellaini középpályán omg, jó az igaz h fontosabb a hétvégi meccs, akkor meg adjunk a fiataloknak esélyt. -
#32165 idegenben jó az iksz
de cáfoljon rám Ryan Giggs