35611
-
#32244 *2 bl győzelem -
#32243 ez egy mega vicc... még más csapatok szurkolói is (rivális) hatalmas edzőnek tartják Fergit... és ők csak a Uniteddel elért eredményeket nézik... ő skót csapattal is eredményeket ért el... akár elfogult vagyok akár nem, Ő a legnagyobb edző, és Én nem hiszem h valakinek lesz még hasonló szintű pályafutása se... és jöhetnek h "csak" bl győzelem... de játszottunk vesztesz 2 döntőt vele.... meg hányszor buktunk el az elődöntőbe 1 kicsi dolgon (dortmund, porto stb..) -
#32242 Apropó, Digisporton volt a reggeli műsorban, hogy egy (most nevét nem tudom) idős Úr, azt állította, nagy meggyőződéssel, hogy semelyik magyar labdarúgó edző nem rosszabb a Fergusonnál, és hogy a játékosokkal van a gond mentalitás terén, mert egy félgőzzel letolt NB1-es edzés után az edző megdicséri őket! WTF? Komolyan ennyi "énvagyokafociistenemertmagyarvagyokésvoltegyicipiciközömarégiszépidőkhöz" öreg megmondó fazon van, aki abnormális idiótaságokat beszél, mert saját magának mond ellent!? Igaza van annyiban, hogy szarok a játékosok, de az edzők végkép azok, ha ezért megdicsérik ezeket a majmokat.... De ne hozzon már fel ilyen önmagára nézve égető példát a szerencsétlen... -
#32241 -
#32240 jújj de beteg :D
-
#32239 Powell nagyon komolyat fejlődött, totál megérte anno az 5 misit... bár, sokan kételkedtünk. Andot nagyon bírom, de sajna kevés, Flecth még off, Lingard meg nem igazi BTB. Rooney-t totál hülyeség lenne visszatenni, eleget mozog ő hátra, ezért is lenne jó a Powell opció. -
#32238 annak megint csak sértődés lenne a vége ha nem fent játszana. am nem tudom h van Lingard meg Powel kölcsön szerződése de egyiket visszahívnám így h Carrick megsérült. Andoval nem lehet komolyan számolni 60 perc után a seggén veszi a levegőt... így meg elég kevesen vagyunk főleg h Fletchernek is meccs rutin kell még tarcsiba. -
pilboy #32237 ha már itt tartunk, rooney-t nem akartam ideírni... :D
és akkor előre mehetne csicsa -
#32236 Welbeck az igazi ász oda, ha már kell valami váratlan... -
#32235 Szerintem Jones és Clev/Fella páros fogja helyettesíteni, a védekezést Jones megoldja, a támadásokkal lesz nagyobb baj. -
pilboy #32234 remélem megoldjuk és fellaini/clev/ando felnőnek a feladathoz
még giggsy és jones tudnak ott játszani, de inkább a felső soron van a sor -
#32233 Carrick 4-6 hét... most derül ki igazán mire leszünk képesek, főleg a középpálya motorja nélkül. -
#32232 Én is jobban örülnék ha nem igazolnánk, ezek a játékosok világ klasszisok lehetnek a posztjukon, mellesleg Keane akiről kevés szó esik a hosszú sérülése óta, de eszméletlen a gyerek h h érzi a kaput. mellettük ott van Lindgard is aki szintén villog a csapatába -
#32231 Több kp-t már ne vegyünk, Bundesből főleg ne. Powell tolja le a kis kölcsönlégiót, aztán építsük be, de sürgősen, mert szerintem hatalmas reménység a srác. Olyan klasszikus, masszív stílusú box to box ő, mint Scholes vagy Keane, kiválóan lát a pályán és brutál lövője is van. Bízom benne, hogy Moyes a meglévő jóhoz nyúl, és nem engedi elkallódni a fiataljainkat.
Új alapot kell lefektetni ahogy anno SAF csinálta, itt van Januzaj, Zaha, Powell, Keane, tele az utánpótlás csiszolatlan gyémántokkal, ezek a srácok 2 éven belül már alapjait képezhetnék a nagy csapatnak. -
#32230 "Manchester United striker Robin van Persie visited the away Arsenal dressing room after beating his old club on Sunday.
RvP told some of the players, backroom staff and boss Arsene Wenger how impressed he had been by the Gunners' recent run of form. "
teljesen normális a pali,szó se róla. bár még az ő utolsó mondata sem hype.
off vége. -
#32229 a hírek (pletykák) szerint az arsenal és city mellet mi is beszállunk a Reus-ért való csatába Kagawa+pénzzel. Belőle még ki is nézném h nem a pénz alapján döntene ha egyáltalán távozna, bár nem tudom mennyire csábító a United Fergi nélkül mikor az elmúlt évekbe még Fergivel is sokan nem minket választottak (Hazard,Obi Mikel,Lucas Moura stb..) -
pilboy #32228 igen, akár mind a 4 előttünk álló is bukhat
de sztem legalább 2 bukni fog :)
csak jó lenne győzni. nem lesz egyszerű -
#32227 ja a szentek akár élre állhatnak :D mi meg tovább kúszhatunk felfele :P -
pilboy #32226 igencsak jó meccsekkel folytatódik 1,5 hét múlva a pl:
everton-pool (liverpooli derby)
arsenal-soton (kiváncsi vok mire képes a soton)
west ham-chelsea (londoni derby)
city-hotspur (a 2 nagy bevásárló csatája)
cardiff-united -
Jurgen Mortyr #32225 Fúj, de utálom az Arsenalt. Tök jó, hogy nyertetek ellenük. Inkább Manchester legyen a bajnok, mint az ágyúsok. -
#32224 éjszaka van lusta vagyok elolvasni az egészet :D valami infó h bulizott és? -
#32223 ez elég gáz ha valóban ő -
#32222 Pontosan ezt írtam le az Arsenal topicban. Mármint, hogy Moyes rájött az Arsenal gyengeségére: mert hiába az a nagyon durva Cazorla-Özil-Ramsey-Wilshere névsor, közülük mindegyik a pálya közepén érzi jól magát, ahol a legtöbb mozgásterük van, ahonnan legjobban tudják osztogatni a labdákat. És mikor 3 ilyen játékos a pályán van kb 1 posztra, akkor az nem jó. Mert egyikőjük se képes befutni a széleket. Nem kenném Wengerre ezt, mert azzal dolgozott, ami van. Podolski, Theo, Ox sérült, nincs senki aki fel-alá cikázna a szélen. És ezt Moyes jól látta meg és rohadt jól lezárta a sávokat Özilék előtt, a két szélső védő meg nem robot, hogy egész meccsen befussák a szélső középpályások területeit is. És látszott, hogy amikor Gnabry bejött, rögtön el tudott futni a szélen.
Úgyhogy ilyen szempontból igazat adok, sikerült megfojtani a középpályánkat a kényszerű cseréig. -
#32221 szerintem Jones kinövi majd, Evans is hasonló volt fiatalabban. Szerintem csapatkapitány is lesz nálunk is meg a válogatottba is, egyszerűen egy tank a csávó, hatalmas kedvenc. Látszik h a tehetsége is megvan hozzá meg a szíve is. Meg ne feledkezünk el arról h igazolt ide, mehetett volna a Poolhoz is azt mondta h ő kupákat akar nyerni, és még hamarabb maradna a Blackburnbe mint h oda igazoljon :D
Young érthetetlen az első szezonja után h lehet ilyen sz@r, eladnám őt is mint Nanit és Andot is(1 éve mind2n a fizuért járnak kb. csak a klubhoz). Hargot is nagy császár volt, a 08s duplázásba hatalmas szerepe volt, sajnos benne tényleg ennyi volt. Rafael is szerintem majd kinövi ezt a sérülékenységet Ő is fiatal még. -
cabell2 #32220 hát igen, hajlamos vagyok ezzel egyetérteni, még néhány tévedésről érdemes szót ejteni, mint pl. Ashley Young.
Más kérdés, hogy pl. olyan játékosok mint Phil Jones, akikből szenzációs hard man lehetne, soha nem fogja befutni azt a pályát amire predesztinálva lehetne, mert sérülékeny. Ez pedig sajna nem változik, vannak, akik sosem sérültek (Ronaldo) és vannak, akiknek ez a foci dolog valahogy rövidtávra van szabva (Hargreaves). Sajna belevásároltunk néhány ilyen egyénbe, akik a nagy terhelést láthatóan nem bírják, Rafael is ezek közé tartozik, pedig ő kis király. -
#32219 Detto nekem is ez jutott eszembe, amíg 11 emberrel voltunk a pályán és a 11 kezdővel, addig az ellenfélnek köze nem volt a meccshez. -
#32218 am utóbbi évek egyetlen hibájának ezt rónám fel Ferginek, h nem vette észre h középpályán elfogytunk, nagyobb csapatok ellen alig-alig tudjuk/tuk uralni a meccset, kisebb csapatok ellen is ha Carrick rossz napot fogott/fog ki rendre szenvedtünk. oda lett a szép játék is, nagyobb csapatok ellen rendre csak a zsenialitásának köszönhettük az eredményeket, csak úgy mint a kupákat is. Lehetett volna egy Pogbánk helyette aktiváltuk Scholseyt, jó mondjuk ebbe egyet értettem az Öreggel ilyen paraszt nem kell a klubba, csak úgy mint R. Morrison.. most meg Ő is villog a WHU-ba. Mostani keret legnagyobb hibája még mindig ez, pedig jött egy Fellaini akiben még mindig bízok h be fog válni, de egyedül még Ő is kevés lesz. Nem mondom h vásároljunk, de ha nem akkor ne csak Januzaj kapjon lehetőséget a fiatalokból. Leszarom ha csak 3 év múlva leszünk bajnokok, de a fiataljainkba meg van a lehetőség h újra igazán nagyok legyünk (BL győzelem, sorba bajnoki címek stb...) -
cabell2 #32217 hát szerintem azért kontextusába kell nézni a dolgokat. nyilván máshogy értékelnék egy ilyen teljesítményt a 2008as, BL-t nyerős csapattól, meg a mostanitól.
Főleg, hogy egy agyonsavazott, a mélységek legmélyére temetett csapat játszott egy idén tényleg igencsak - többnyire jogosan - felhypeolt csapat ellen.
Ezen körülmények között az a tény, hogy az Arsenalnak valójában gólhelyzete sem volt, az mondjuk egy akár tavalyi csapat esetében egy parádés támadófocit felvonultató meccsel ér fel, szerintem.
Tényleg sokat számít a kontextus. -
#32216 szerintem taktikailag első félidőbe még Jones középpályás volt megvertük az Arsenalt, mivel Ő meg Carrick nagyon jól zárt h ne tudjon az Arsenal nagy 3sa érvényesülni. Utána várható volt Vidic sérülése után h Jones hátra került kicsit nagyobb terültetettek lesz, ezért is voltak a 2. jobbak, DE két ordító ziccert Roo és Smaling is elrontott abba. Nektek meg főleg már a hajrában voltak lehetőségeitek. Szerintem Moyes eddigi meccsei alapján erre készült fel a legjobban, látszott h mit akarunk meg mit kell, mert azért valljuk be a két középpályát nem nagyon lehet egy lapon emlegetni. Számomra ez a meccs a tavaszi Real visszavágóra emlékezettet ahol taktikailag jobbak voltunk az ellenféltől, csak ott bele nyúlt a spori a meccsbe itt meg nem. -
#32215 Nem azért mert Arsenal drukker vagyok, de a ManU sem tett sokkal többet ezért a győzelemért. Tény és való, hogy a mérkőzés elején jobban lehetett érezni rajtuk az akarást, nyilván ez a győzelem nekik sokkal fontosabb volt. Borzasztó gyatrán, pontatlanul és idegesen játszott mindkét csapat. Nem volt méltó egy rangadóhoz a mérkőzés. De a gól sem egy gyönyörűen kidolgozott akcióból született, hanem egy szögletből. Kvázi lutri volt az egész meccs, mert ugyanúgy az Arsenal is befejelhetett volna egy beívelést, amire mondjuk lett is volna lehetőségük. De a foci ilyen, a ManU-nak egy szöglet bejött, az Arsenalnak semmi és elég volt ennyi a győzelemhez. Félreértés ne essék, alapvetően szimpatizálok a Vörös Ördögökkel, Sir Alexet a világ legjobb edzőjének tartom, Moyes kinevezését pedig kezdettől fogva támogattam. De a játék képe alapján a United nem múlta fölül az Arsenalt, mert pocsékul játszott mind a két csapat. Így viszont igenis lehet azt mondani a mérkőzésre, hogy inkább volt ez döntetlen.
Béke. -
cabell2 #32214 ez nem neked szól egyébként (minimize) véletlenül nyomtam rá a "válasz" gombra. csak érdekesnek tartom ezt a fajta reakciót, kiváncsi vagyok az öltözőben milyen dialógok hangzottak el a meccs után -
cabell2 #32213 nem akarok tovább rugózni a hype témán mert egyébként is lényegtelen, csak azért érdekes Wenger nyilatkozata.
"Közel vagyok hozzá, hogy azt mondjam, igazságtalan eredmény született, mert az első félidőben magunknak tettük nehézzé a meccset, ezt követően pedig túl idegesen játszottunk, és csak rohantunk az eredmény után – vélekedett Wenger. – Amikor elkezdtünk játszani, akkor már teljes mértékben uraltuk a mérkőzést, és csak a balszerencsének köszönhető, hogy a második félidőben nem szereztünk gólt. Hihetetlen, hogy ezt a találkozót elveszítettük. Lehet, hogy azért nem az igazi arcunkat mutattuk az első játékrészben, mert a játékosok fejében az járt, hogy egy ideje (2006 szeptembere óta) már nem nyertünk az Old Traffordon. A második félidőben pechünk volt, egyenlítenünk kellett volna.”
Szerintem ő lehet az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy tegnap nem született igazságos eredmény. -
#32212 még annyit RvP-hez: nem a gólöröm az,ami fáj az Ágyúsok többségének,hanem ahogy anno elhagyta a klubot. nem kevés munkával lett az alig ismert emberkéből a világ egyik legjobb támadója, de az első adandó alkalommal eligazolt- egy fő "ellenlábashoz",holott nem keveset köszönhet Wengernek.
amúgy a gólöröm csak egy gólöröm,Adebayor esetéhez képest semmi volt a tegnapi.
legjobbakat a két team-nek, a 38.forduló után meg álljon a jobbik előrébb! -
#32211 Igen, ez meg a másik ok. -
#32210 hát igen a gólig nagyon durván kapta RvP az ívet,+azért a klubnak is nagyon fontos gól volt, mert gyakorlatilag mindenki minket temetett már, így szerintem egy ilyen derbyn ez is benne volt a gólörömbe. -
#32209 Chelsea +1 pontra, City -1 pontra, és ezekről a menedzserekről kellett volna Moyesnak példát venni... :) Egyébként gyorsan elzakatolt ez a moyesout vonat, mostanában nem látom az utasait sehol.
RvP-hez meg annyit, hogy nem értem a mocskolódást a gólöröme körül, ha szándékosan heccelik az ellendrukkerek, akkor mire legyen tekintettel? Elég nagy pszichés nyomás ez egy játékosnak, így teljesen érthető egy ilyen érzelemkitörés, ha felül tud kerekedni ezen a nyomáson. -
#32208 *mondatod -
#32207 2. mondatott tényleg érdekes -
pilboy #32206 furcsa ezt kimondani, de ez a forduló a mienk, a poolé és a sotoné volt
érdekes, h csak nálunk volt/van folyton moyes out, a chelsea-nél nincs mourinho, a hotspurnél nincs boas, a city-nél nincs pellegrini out -
pilboy #32205 köszi!
azért nyertünk mi sztem, mert szervezettebbek voltunk és talán kicsit nagyobb volt az önbizalma 1-2 arsenal-játékosnak, mint ami egészséges. ez célzás arra is, h a 8. percben hallottam először az özil-ramsey-cazorla trió nevét, mert passzoltak egymásnak. a 2. félidőben is csak ramsey teljesített vmennyire elfogadhatót. özil a bírónak köszönheti egyetlen helyzetét
a mieink meg csúsztak-másztak. rvp-től ez egy nagyszerű válasz volt az ellen szurkolóinak. 1 évig tűrt, most már nehogy ne ünnepelje a gólját az ilyenek miatt. jogos volt az öröme.
nálam a meccs embere smalling és jones közül jönne ki
a sporival ismét nem voltam elégedett (pedig győztünk!!!!!!!). jones mire kapott lapot??? ellenben giroud a 2. percben simán megúszta...
a tizi véleményes, de inkább az volt, mivel előbb nem talált labdát, csak miután földre vitte rooneyt. (elsőre én sem adtam volna meg a tv-ből :) :)