35611
-
#32284 elhiszed? Phelan visszahozta volna szerinted az emberfogást amit a real ellen nyomtunk? meg hasonló taktikai megoldások szerinted ő szüleményei? ha tényleg ő irányítót volna akkor most ő lenne az edző, nem Moyes. nem merték volna megtenni vele h évekig irányít a háttérbe utána meg nem adják neki. -
Zenszkij #32283 Ez marhaság, beosztott vagy, avagy faszkalap főnök? Na ki csinálja a munkát a főnök helyett? Ennyi....SAF a végén már csak az arcát adta (imádom az öreget), ezért van igazság Phelan szavában is. Nem ő tette a MU-t naggyá, hanem az öreg, de elhiszem, hogy a végén ö döntött és irányított. -
#32282 am helyén kell ezeket a másodedzőket, ott van Queiroz aki szerintem a legjobb másodedzője volt Ferginek mekkorát bukott egyedüli karrierjében. Moyes szerintem itt is hibázott h mind2 edzőt elküldte, könnyebb lett volna az átállás ha az egyik marad a stábba akármilyen szerepbe. -
#32281 Jó szakember volt ő is, de Phelan irányította párszor a csapatot SAF helyett, a játékosoknál is nagyobb respectje volt. -
#32280 Én Renet jobb másodedzőnek tartottam, állítólag taktikailag is ő volt még az ész. -
#32279 Én gondoltam rá is, mikor Fergie lemondott. Igazából nem lett volna nagyobb lutri mint Moyes, sőt, ő aztán mindent tudott a csapatról és SAF sikereinek titkáról. Sajnálom is kicsit, hogy távoznia kellett, hálátlan dolog ez, mikor az új menedzser új segédeket hoz. -
#32278 cím érdekes.. ahhoz képest h pontosan miről szól. am ha Ő vezette volna a csapatott akkor ő is kapta volna meg az állást nem Moyes. -
#32277 Phelan: Az elmúlt négy évben én voltam az MU menedzsere -
cabell2 #32276 köze volt a kapus, jól akarta Rooney. Nem az ő hibája, ő csinálta a dolgát, az a baj, hogy 1 góllal vezetünk a legvégéig, aztán ez a védelem nem a 2008-as már, hanem....hanem a 2013-mas. -
pilboy #32275 rooney miért nem a gólvonalon passzolt??? :/
be kellett volna b@sznia, aztán mindenki kussolna -
Zenszkij #32274 fejben komoly gondok vannak, egy xar Cardiffot gólokkal kellett volna verni... -
#32273 a büdös életbe elment a tippmix em ,nem igaz röhej -
cabell2 #32272 had menjek le 12 évesbe:
legszivesebben egyenként basznám pofán az összeset, menjenek a jó kurva anyjukba. -
#32271 vicc idén nem elsőre a hajrában bukjuk el a győzelmet.. és ráadásul még így is meglehet volna..ha Roo önzőbb. -
#32270 menjenek a faszomba -
#32269 ROOO!!!!! 0:1 -
Paranoia #32268 Januzaj -
#32267 jajj közbe a kezdő is meglett:
ManUtd XI: De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Cleverley, Fellaini, Januzaj, Rooney, Hernandez. -
#32266 RvP elméletileg ma nem játszik, csak úgy mint Carrick és valszeg Jones. kíváncsi leszek a kezdőre, bár én ma úgy ébredtem simán nyerünk. tippem 0:3 a kezdőtől függetlenül. -
#32265 Jah, tegnap sokan szidhatták szerencsétlent! De amugy Fantasy Football-on meg jó sok pontja van:D -
pilboy #32264 borucot csapatbú ki!
ráadásul utána még tizit is benyelt
-
#32263 de de -
#32262 nem ő kapott a stoke kapusától egy gólt pár hete? :D -
#32261 Boructól mit vársz? :D Celtic-be is utáltam már, rohadt potya király. -
#32260 hát a Southampton kapusa nem egy Higuita :) -
#32259 Mou se volt normális h Lukaku-t adta kölcsön, messze több gólos mint Eto,Torres,Ba együtt :D bírom nagyon a srácot, eszméletlen jól játszik és még milyen fiatal. -
#32258 kinövi.... Evans is ilyen volt. Jones biztos h angol meg MU csk lesz jó pár év múlva. -
#32257 ne legyen igy, de ot is lehet hogy a serulesei akadalyozzak meg a nagyobb sikerek elereseben -
#32256 Jones is lesérült...oké -
pilboy #32255 1. tavalyi real elleni hazai bl-meccs: no comment. azóta is mikor naniéhoz hasonló esetet látok és egy ejnye-bejnyével elintézi a spori, rögtön eszembe jut a kép
2. 2010, bayern: rafael buta kiállítás
3. 2004, porto: utolsó percekben, kapushiba
+1: 2012 május: sunderland elleni győzelem, amivel egy időben a qpr veszített a cityvel szemben. győzelem volt, de még veszítettünk, ráadásul "háborút" -
cabell2 #32254 jézus ne is emlékeztess -
#32253 ja a szépítésig olyan focit nyomtunk h az valami eszméletlen volt. hatékony és szemrevaló is. -
cabell2 #32252 Érdekes a 2009es döntő, persze akkor fájt, de utólag nézve annyira 0 egy meccs volt, 0 drámával, hogy nehéz bármit is fájlalni rajta.
A Bayern elleni meccs 3-0ról, ráadásul talán a legparádésabb teljesítménnyel amit valaha láttam a csapattól, így kiesni, leírhatatlan volt a fájdalom -
#32251 meccsre én is emlékszek csak azt kavartam h hol történt :D vicc egy meccs volt... -
Zenszkij #32250 jah Howard hatalmas potyája -
#32249 én emlékszem rá
elég nagy szégyen év volt
port-moanco bl döntő
brrrr:S:S:S:
sajnos akkor a Bayern is a legjobb 16-között búcsúzott, ahogy ti is
rohadt nagy mákja volt murinnyónak akkor
howard nagyot potyázott a 90.percben
meg volt egy szabályos gólotok amit elvettek a bírok tőletek
rohadt nagy máker volt murinnyó -
#32248 akkor rosszul emlékszek :D nem ma volt már :D -
#32247 3. milyen elődöntő?
az csak egy nyolcaddöntő volt
ha jól emlékszem howard miatt estetek ki -
#32246 3. 2004 Porto bl elődöntő visszavágó, a legvégén buktuk a döntőt a Mou vezette csapat ellen..
2. 2013 Real, eszméletlenül megvertük taktikailag oda vissza őket, eszméletlen szomorú voltam még 1 hét után is h így kellet kiesnünk. (Ronaldo hazatérése is eszméletlen volt, talán Beckséhez lehetett hasonlítani bár akkor ő csak csere volt)
1. 2009 Barca BL döntő, megcsinálhatuk volna azt amit bl-be még senki nem sikerült a címvédést. ráadásul várható volt h Ronaldo utolsó meccse lesz. ráadásul egy olyan csapatot verhetünk volna aminek akkor kezdődött igazán a nagy hype korszaka (emlékszek kocsmába ahol néztem 95% nekik szurkolt)
+1 2009 Liverpool otthon (1:4) számomra a legnagyobb rivális, meg gyűlölt csapat mért komoly csapást ránk. emlékezetes Gerrard csók kamerára meccs ha valakinek jobban beugrik. -
cabell2 #32245 bedobva vmi témát: top3 listát állítva, mi volt nektek a 3 legszívszorítóbb vereség?
3. Portsouth, 2007
2. Real, 2013
1. Bayern 2010.
nekem ez volna.