35611

• Darthmushroom
    elhiszed? Phelan visszahozta volna szerinted az emberfogást amit a real ellen nyomtunk? meg hasonló taktikai megoldások szerinted ő szüleményei? ha tényleg ő irányítót volna akkor most ő lenne az edző, nem Moyes. nem merték volna megtenni vele h évekig irányít a háttérbe utána meg nem adják neki.
  • Zenszkij
    Ez marhaság, beosztott vagy, avagy faszkalap főnök? Na ki csinálja a munkát a főnök helyett? Ennyi....SAF a végén már csak az arcát adta (imádom az öreget), ezért van igazság Phelan szavában is. Nem ő tette a MU-t naggyá, hanem az öreg, de elhiszem, hogy a végén ö döntött és irányított.
  • Darthmushroom
    am helyén kell ezeket a másodedzőket, ott van Queiroz aki szerintem a legjobb másodedzője volt Ferginek mekkorát bukott egyedüli karrierjében. Moyes szerintem itt is hibázott h mind2 edzőt elküldte, könnyebb lett volna az átállás ha az egyik marad a stábba akármilyen szerepbe.
  • Tyler1
    Jó szakember volt ő is, de Phelan irányította párszor a csapatot SAF helyett, a játékosoknál is nagyobb respectje volt.
  • Darthmushroom
    Én Renet jobb másodedzőnek tartottam, állítólag taktikailag is ő volt még az ész.
  • Tyler1
    Én gondoltam rá is, mikor Fergie lemondott. Igazából nem lett volna nagyobb lutri mint Moyes, sőt, ő aztán mindent tudott a csapatról és SAF sikereinek titkáról. Sajnálom is kicsit, hogy távoznia kellett, hálátlan dolog ez, mikor az új menedzser új segédeket hoz.
  • Darthmushroom
    cím érdekes.. ahhoz képest h pontosan miről szól. am ha Ő vezette volna a csapatott akkor ő is kapta volna meg az állást nem Moyes.
  • Magic Boy
    Phelan: Az elmúlt négy évben én voltam az MU menedzsere
  • cabell2
    köze volt a kapus, jól akarta Rooney. Nem az ő hibája, ő csinálta a dolgát, az a baj, hogy 1 góllal vezetünk a legvégéig, aztán ez a védelem nem a 2008-as már, hanem....hanem a 2013-mas.
  • pilboy
    rooney miért nem a gólvonalon passzolt??? :/
    be kellett volna b@sznia, aztán mindenki kussolna
  • Zenszkij
    fejben komoly gondok vannak, egy xar Cardiffot gólokkal kellett volna verni...
  • zalrobto
    a büdös életbe elment a tippmix em ,nem igaz röhej
  • cabell2
    had menjek le 12 évesbe:
    legszivesebben egyenként basznám pofán az összeset, menjenek a jó kurva anyjukba.
  • Darthmushroom
    vicc idén nem elsőre a hajrában bukjuk el a győzelmet.. és ráadásul még így is meglehet volna..ha Roo önzőbb.
  • attiGT
    menjenek a faszomba
  • Darthmushroom
    ROOO!!!!! 0:1
  • Paranoia
    Januzaj
  • Darthmushroom
    jajj közbe a kezdő is meglett:
    ManUtd XI: De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Cleverley, Fellaini, Januzaj, Rooney, Hernandez.
  • Darthmushroom
    RvP elméletileg ma nem játszik, csak úgy mint Carrick és valszeg Jones. kíváncsi leszek a kezdőre, bár én ma úgy ébredtem simán nyerünk. tippem 0:3 a kezdőtől függetlenül.
  • contraste
    Jah, tegnap sokan szidhatták szerencsétlent! De amugy Fantasy Football-on meg jó sok pontja van:D
  • pilboy
    borucot csapatbú ki!
    ráadásul utána még tizit is benyelt
  • Darthmushroom
    de de
  • attiGT
    nem ő kapott a stoke kapusától egy gólt pár hete? :D
  • Darthmushroom
    Boructól mit vársz? :D Celtic-be is utáltam már, rohadt potya király.
  • ReszegKoldus
    hát a Southampton kapusa nem egy Higuita :)
  • Darthmushroom
    Mou se volt normális h Lukaku-t adta kölcsön, messze több gólos mint Eto,Torres,Ba együtt :D bírom nagyon a srácot, eszméletlen jól játszik és még milyen fiatal.
  • Darthmushroom
    kinövi.... Evans is ilyen volt. Jones biztos h angol meg MU csk lesz jó pár év múlva.
  • attiGT
    ne legyen igy, de ot is lehet hogy a serulesei akadalyozzak meg a nagyobb sikerek elereseben
  • Tyler1
    Jones is lesérült...oké
  • pilboy
    1. tavalyi real elleni hazai bl-meccs: no comment. azóta is mikor naniéhoz hasonló esetet látok és egy ejnye-bejnyével elintézi a spori, rögtön eszembe jut a kép
    2. 2010, bayern: rafael buta kiállítás
    3. 2004, porto: utolsó percekben, kapushiba

+1: 2012 május: sunderland elleni győzelem, amivel egy időben a qpr veszített a cityvel szemben. győzelem volt, de még veszítettünk, ráadásul "háborút"
  • cabell2
    jézus ne is emlékeztess
  • Darthmushroom
    ja a szépítésig olyan focit nyomtunk h az valami eszméletlen volt. hatékony és szemrevaló is.
  • cabell2
    Érdekes a 2009es döntő, persze akkor fájt, de utólag nézve annyira 0 egy meccs volt, 0 drámával, hogy nehéz bármit is fájlalni rajta.

A Bayern elleni meccs 3-0ról, ráadásul talán a legparádésabb teljesítménnyel amit valaha láttam a csapattól, így kiesni, leírhatatlan volt a fájdalom
  • Darthmushroom
    meccsre én is emlékszek csak azt kavartam h hol történt :D vicc egy meccs volt...
  • Zenszkij
    jah Howard hatalmas potyája
  • Effe88
    én emlékszem rá
    elég nagy szégyen év volt
    port-moanco bl döntő
    brrrr:S:S:S:

sajnos akkor a Bayern is a legjobb 16-között búcsúzott, ahogy ti is
    rohadt nagy mákja volt murinnyónak akkor
    howard nagyot potyázott a 90.percben
    meg volt egy szabályos gólotok amit elvettek a bírok tőletek

rohadt nagy máker volt murinnyó
  • Darthmushroom
    akkor rosszul emlékszek :D nem ma volt már :D
  • Effe88
    3. milyen elődöntő?
    az csak egy nyolcaddöntő volt
    ha jól emlékszem howard miatt estetek ki
  • Darthmushroom
    3. 2004 Porto bl elődöntő visszavágó, a legvégén buktuk a döntőt a Mou vezette csapat ellen..
    2. 2013 Real, eszméletlenül megvertük taktikailag oda vissza őket, eszméletlen szomorú voltam még 1 hét után is h így kellet kiesnünk. (Ronaldo hazatérése is eszméletlen volt, talán Beckséhez lehetett hasonlítani bár akkor ő csak csere volt)
    1. 2009 Barca BL döntő, megcsinálhatuk volna azt amit bl-be még senki nem sikerült a címvédést. ráadásul várható volt h Ronaldo utolsó meccse lesz. ráadásul egy olyan csapatot verhetünk volna aminek akkor kezdődött igazán a nagy hype korszaka (emlékszek kocsmába ahol néztem 95% nekik szurkolt)

+1 2009 Liverpool otthon (1:4) számomra a legnagyobb rivális, meg gyűlölt csapat mért komoly csapást ránk. emlékezetes Gerrard csók kamerára meccs ha valakinek jobban beugrik.
  • cabell2
    bedobva vmi témát: top3 listát állítva, mi volt nektek a 3 legszívszorítóbb vereség?

3. Portsouth, 2007
    2. Real, 2013
    1. Bayern 2010.

nekem ez volna.