35611

• lemongrass
    0-1
  • pilboy
    howard élete meccse? :)
  • pilboy
    mit tippeltek mára?
    sztem 3-2-re nyerünk :)
  • Darthmushroom
    elő lehet rendelni, meg már hirdetgetik nyeremény játékba szóval szerintem napok kérdése.
  • attiGT
    És Fergie könyve kapható itthon? Vagy valamikor karácsony előtt?
  • Darthmushroom
    amazon, ebay stb.. :D jövőhéten már lehet
  • Atti12
    azt gondoltam, de ha esetleg meglehetne venni valami fasza dobozban lehet beruháznék rá :D
  • Darthmushroom
    hétfőn elméletileg már dvdn is kiadják szóval nem sokáig lesz moziba. 1-2 nap és biztos lesz hozzá felirat is.
  • Atti12
    Nem tudjátok a Class of 92 című filmet meglehet majd itthon vásárolni? ne adj isten moziba megtekinteni?
  • Darthmushroom
    még nem tudni
  • vili 27
    Játszik holnap RVP ?
  • pilboy
    jogos x
    nagy a lemaradás az 1.-től, a 2. hely még így sincs messze
    ez télleg az ágyusok éve lehet, pedig ők sem nagyon jók, inkább a kicsik ellen behúzzák a kötelezőt, a többiek meg nem
  • ReszegKoldus
    Rooney is, igaz kicsit könnyebb helyzetből :D
  • ReszegKoldus
    hát ezt alaposan bevarrta
  • pilboy
    isten éltesse wales (és kicsit talán nagy-britannia) mindenhatóját!!!
  • bakkerman
    Le a kalappal ez előtt az ember előtt, nem semmi hogy 40 évesen is felveszi a versenyt ebben a felgyorsult a fociban a fiatal zsenikkel,sőt,a legmagasabb szinten űzi még mindig a játékot,ahogy lát a pályán,amilyen rugótechnikája van,és a gyorsaságán se látszik,hogy már ennyi idős. Giggs,Totti,Buffon,Pirlo,Puyol és még lehetne sorolni ezeket a korszakos ikonokat,sajnos egyre többen kopnak ki évről-évre,de amíg még játszanak,addig csodálni kell őket :)
  • Smithie
  • Darthmushroom
    A LEGNAGYOBB!!!
  • Smithie
    Isten éltesse sokáig Sir Ryan-t!
  • Magic Boy
    40 év tapasztalata 1 érintésben: gólpassz
  • bakkerman
    hát igen sajnos jól látod,de már ennek is örülni kell,hogy a Dortmund "felnőtt" a bajorokhoz.
  • DasIsFuck
    Az a baj, hogy sokadjára látom már ezt bundes csapatoktól.
    Persze h a bajnokság meg a bl az más kategória, de a Leverkusen az nem is akar több lenni mint egy kinevelem a jó játékosoakt és eladom amint 10-20 milliót látok belőlük, nincs ott építkezés meg javulási forma.
    Dortmudnál volt,lásd hova jutottak, schalkenál csak az eszetlen költekezés ment évekig, eredmény nulla, és össze is szedtek egy tetemes adóságot amguknak.
    Német foci egyenlő Bayern München,most néhány éve ez kiegészült a Dortmundal is, de sajnos h ez keigészüljön még 1-es is akár az nagyon nem valószinű...
    és lehet h a bundesliga egy jó és élvezetes bajnokság, de a csapatok képtelenek felvenni a versenyt a komoly pénzmaggal rendlekező angol középklubokkal vagy a technikás és nagyon jó csapatokat felépítő spanyol klubokkal.

és nem látok ellenpéldát erre...

• attiGT
    tegnap bezony volt 5 gól különbség és csak a meccsnap számít. that's football
  • bakkerman
    egy óriási vicc volt a tegnap esti meccs,szeretem a Bundesligát,második kedvenc bajnokságom,és ég és föld a különbség,hogy egy bajnokin hogy játszik a Bayer meg ahogy tegnap játszott. Nincsen 5 gól különbség a két csapat között szerintem,ez egy vicc eredmény
  • Smithie
  • DasIsFuck
    a német labdarúgás versenyképessége nemzetközi szinten kimerül a bayern és dortmund kettősnél.
    a looserkusen és schaisse 04 meg még az a szint akik a csoportkörnek nekimehet továbbjutási esélyekkel.
    a többi meg már kiesik a selejtező körben...
  • Darthmushroom
    Biztos továbbjutás :D Nekem ennyi elég is a BL-be idén :D egyenes kiesésnél úgy is bármi lehet :D
  • Smithie
    NANNNNIIIIIIII!!!! 0-5

Ez a Manchester United eddigi legnagyobb arányú vendég győzelme a BL-ben...
  • ReszegKoldus
    4 gól mondjuk az odavágón is megvolt de a kettő közti 3 meccs elég szenvedős volt
  • Darthmushroom
    szerintem nagyon sokan nem, köztük Én is
  • ReszegKoldus
    hát én nem ilyen meccsre számítottam...
  • pilboy
    az a durva, h ez a bayer simán ott van az top3-ban a németeknél
  • attiGT
    jaja, milyen jók vagyunk amikor nincs nyomás a középpályán, üresen szaladgálhat giggsy meg jones is, kagawa is visszajön labdákért és tök üresen kapja azokat. leverkusen sajna nem tudja az ellenszerünket :D
  • pilboy
    2-0
    nekem eddig tetszik a játékunk, nem csak a 2 gól miatt
    mennyire él kagawa középen. rajta kivül a valencia, nani, roo trió tetszik
  • ReszegKoldus
    szép támadás :)
  • Zenszkij
    és megint Németországban, valószínűleg ez rá is nyomja majd a bélyegét a meccsre
  • Darthmushroom
    még jó.. eszméletlen lenne ha 2szer is velünk történne hasonló
  • Smithie
    Repülőgép-katasztrófát úszott meg a Manchester United
  • Darthmushroom
    azért volt valami szép is hétvégén.. a távozási pletykákra szépen válaszolt:
  • Zenszkij
    ebben is van igazság