Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRC Dodi
Perez.... <#lama> Kinek adsz a szavára? Egy idióta vakegérnek, vagy egy magam fajta borsodi fiúkának? <#zavart1>

Tyler1
Perez szerint CR a napokban aláírja a szerzõdését, úgyhogy tárgytalan az eligazolása.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

HRC Dodi
Reggel néztem a Transfermarkt oldalát, ahol Fellaini 57%, míg Ronaldo 33%-on volt azzal kapcsolatban, hogy hozzánk igazol. Ha nem lenne Lewandowski az élõ példa arra, hogy 80%-ról se biztos a transzfer, azt mondanám, Fellaini már a miénk, Ronaldo meg idõ kérdése 😄

bakkerman
"Cristiano Ronaldo befestette a haját szõkére,utoljára akkor jutott ilyen elhatározásra,amikor elhagyta a Sporting-ot a Manchester United kedvéért."

if you know what i mean 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

attiGT
De miért lépne le most? Én ezekhez a játékosokhoz már érzelmileg fûzõdöm 😄
Nem bírnék ki egy ilyen nagy mértékû "vérfrissítést" a csapaton. :'(( hüp hüp

ffxi
Onnan jött hozzánk anno.

Fákjúal!

attiGT
Evra? :'(

Tyler1
*Denis

Tyler1
Dennis Irwin nyilatkozta, hogy Fabregas a legnagyobb kiszemelt, és mindent megpróbálnak megtenni, hogy idecsábítsák, valamint hogy Nani a Monacoba igazol, és lehet hogy Evra is követi.

Zenszkij
szted Fergusonnak nem lesz beleszólásba ezekbe? dehogynem

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
Moyes

attiGT
Moyes intézte vagy még Fergie? Mert utóbbiban megbízom, elõbbiben egyelõre nem..

Atti12
közben megvan az elsõ nyári igazolásunk Valera személyében.

Darthmushroom
egyes újságok szerint Bale 90m euro-ért megy Madrid-ba, közbe mi meg 60m-t ajánlottunk Ronaldo-ért, de megint más újságok szerint még is hamarosan hosszabbít.
nem tudják már az újságok mivel adják el magukat 😄 pedig még csak nyár eleje van 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Az a baj, hogy õk elhitték 😊 Világ vicce lett volna. Hogy a Kékek játszottak a gondolattal az még érthetõ, abban lett volna ráció ha odaigazol.
De amíg nem hivatalos ez a Rooney ügy, addig bármi történhet.

Smithie
Vicc, még õk maguk sem hitték el...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

attiGT
Arsenal hogy gondolta, hogy Rooney hozzájuk igazol?

Smithie
<#eljen><#eljen><#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
Wane Rooney: A klub maga is célzott Rooney maradására az által, hogy központi figurája volt a United új mez reklámkampányának. Mindazonáltal az egyik legnagyobb piaci értéket képviselõ játékossal kapcsolatban súlyos szerzõdésbeli kötelezettségei vannak a klubnak és a csatárnak egyaránt a Nike-kal szemben. Rooney és Moyes között már történt egy gyors megbeszélés, mielõtt a United új menedzsere Amerikába utazott. A Starsport értesülése szerint Rooney elkötelezett a United iránt és a jövõben is segíteni szeretné csapatát a trófeák begyûjtésében. A minden részletekre kiterjedõ négyszemközti megbeszélésre viszont csak a jövõ héten kerül sor, miután a skót tréner visszaérkezik New Yorkból. Ez a hír megrázó csapás lesz számos klubnak, akik meg akarták szerezni az angol válogatott játékost. Többek közt a Paris Saint-Germain, a Juventus és az Arsenal mind szívesen látták volna klubjukban Wayne Rooneyt, de egyre biztosabb, hogy a csatár marad az Old Traffordon. Fizetése szintén marad a két évvel ezelõtti, és arra törekszik, hogy minél nagyobb sikereket érhessen el Moyes irányítása alatt is a Vörös Ördögökkel.

Zenszkij
Jó hírek. Húzzon a Madrid a picsába.

rooney8
fõ a pozitív gondolozás 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Picsakemény lenne, de nagyobb a valószínûsége, hogy se CR, se Rooney nem lesz itt augusztus végére 😄

rooney8
visszajönne Roni és maradna Rooney...
ejj de jó lenne 😄 remélem így lesz <#pias>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Ja, mondjuk így a semmibõl kicsit fura lenne ha egyszer csak le lenne igazolva. Mondjuk nem tudom, hogy egy twittert hogy fotosopolnak. Mourinhot ugyanígy ellõtték a bbc oldalán, aztán reagáltak rá hogy fake, pár órára rá meg bejelentették.

attiGT
Amúgy meg nem tudom melyik angol hírportálnak lehet hinni, de ITT azt írkák, hogy kamu volt és photoshoppolva lett.

Tyler1
😄DD

attiGT
A mez meg nagyon tetszik, letisztult, egyszerû, mégis nagyszerû

attiGT
ha visszajön egy hétig csak alkoholt iszok, ha nem akkor is!

Tyler1
Nekem tetszik 😊 Jobb, mint a kockás.

más: „Isten hozott itthon, Cristiano! Hamarosan további információk jönnek, figyeljétek a hivatalos honlapot!" - állt ma a Manchester United hivatalos Twitter-oldalán, ami egyben azt jelenti, hogy hatalmasat hibáztak a szerkesztõk. Egyébként gyorsan le is szedték az oldalról a kínos posztot.

Véletlen?<#ravasz1>

rooney8

Tyler1
2013/14

ffxi
Én tizstába voltam ezzel. Csak a sajtó fújta fel.

Fákjúal!

DasIsFuck
azért jobban belegondolva elég hülyeség itt német dominanciáról beszélni.
mert mi az elmúlt 4 évben domináltunk,de ez nem német dominancia azért:S
ha összevetjük az elmúlt 9 évben az igazi dominanciával amit az angolok akkor elég szerény teljesítmény ez.
Liverpool 2 döntõ 1 gyõzelem
Arsenal 1döntõ 1vereség
Chelsea 2döntõ 1gyõzelem
ManU 3döntõ 1gyõzelem
ezek közül volt egy 3 év zsinórba mikor 3 angol elõdöntõs volt és itt volt a házi döntõ is.
mindösszesen 2X fordult elõ h nem volt angol a 4 között.
3X hogy csak 1 angol és 1X hogy 2 angol.

na most a mi mérlegünk az utóbbi 4 évre kivetítve
3x mi voltunk döntõsök és 1X nyertünk
1X fordult elõ az h 2 német volt az elõdöntõbe ebbõl össze jött a házi döntõ.
és a dortmund-on kívül mindössze a schalke jutott egyszer elõdöntõbe.
jelen pillanatba a dortmund a lesajnált arsenal szerepáben van.
õk is egyszer döntõztek aztán pár év mulva még volt egy elõdöntõjük.

Igen erõsen túl volt ez reagálva azt mondom.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
Hopp, elnéztem. 46 perc.
Sippie
Böde: 39 perc, 1 gól...

biccsíz...
Darthmushroom
Végre talán lesz ellenfelünk is a bajnokságba <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
nem holmi shity-vel kell játszadoznunk a bajnoki címért <#nevetes1>

Tyler1

Atti12
Mourinho visszatért a chelseahez. érdekes szezon lesz jövõre!

Tyler1
Portugál pletykák szerint megegyeztünk a Benficával Garay igazolásának ügyében 20m euro ellenében.

rooney8

rooney8
bizony
2-2 lett amúgy

Tyler1
Rooney nem kis gólt akasztott a braziloknak.

banok
JÓTÉKONYSÁGI MÉRKÕZÉS
15.30 Manchester United Legends-Real Madrid Legends
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

rooney8
jaja, szó szerint kis Rooney 😄D

Zenszkij
Ez a kölök (Rooney) le se tagadhatná a fatert 😄.

rooney8
kis RVP és kis Rooney 😄

Darthmushroom
állítólag harca vagyunk Bale-ért, 80m font körüli összeggel, nagyon örülnék neki ha next Giggs nálunk kötne ki, de nem ennyiért. talán ha bele tudnánk vonni egy Nani+Ando duo-t akkor nem kéne ennyit fizetni érte. nem rég elméletileg lenyilatkozta h Angliába szeretne maradni ha távozik is, szóval a Real Madridot lehet ki lehetne zárni, fõleg ha nem a pénz számít neki, akkor messze mi lennénk a legesélyesebbek

Tyler1
Fellaini:"Kapott egy nagyon jó ajánlatot, én pedig megértettem, miért fogadta el. De soha nem mondta nekem, hogy azt tervezi, visz magával a Unitedhez. A pletykák a labdarúgás részét képezik, amikkel nem foglalkozom. Mindenki szeret a Manchester United körüli kérdésekrõl beszélni, de én semmirõl nem tudok. A sorsom az Evertonhoz köt, ez ennyire egyszerû."

Köszönjük szépen, nem is kellesz ide.

HRC Dodi
Egyetértek veled. Egyébként arra mondtam Valencia-t, hogy tartalék esetre, mert az is benne van a pakliban, hogy Rafael lesérül, elfárad stb... Egyébként valahogy Nani-t már nem sajnálnám, ha menne, egyedül körülötte van az, hogy menni fog, de az elég esélyesen. Anderson nekem mindig is kedvenc volt. Amikor játszik, számomra, hangsúlyozom számomra mindig az jön le, hogy lendületet hoz a játékba, illetve lehet túlsúlyos picit, de úgy tör elõre mint egy tank, védekezik is, és emellett remek labdákat ad. Persze, konstans õ se tudta ezt tartani, és ha jól tudom, alapból nem ez a box to box lenne az igazi feladata. Ja, és sérülékeny is. Egy jobb szélsõ, meg Strootman ráférne a csapatra.