35611

• ReszegKoldus
    szóval a kapufáról befelé pattanna a labda, de ott a védő keze és a kezéről kifelé pattan és ez nem 11-es...oké :)
  • Ferrari23
    Azért volt lehajtva a feje, mert nyomogatta a mobilját. :D
  • Effe88
    Mivel egy középszerű edzőtök van.Mást nem várhatattok tőle.
  • attiGT
    Egy szar középcsapat játékát mutatjuk.
  • Ferrari23
    Csapat mai teljesítménye is egyenlő egy talicska szarral.
  • ReszegKoldus
    de rossz...mutatták Fellainit ahogy lehajtott fejjel ül, először nem tudtam mi van a képen :D
  • pilboy
    vale az utóbbi időben sztem igencsak bíztatóan játszott, az everton elleni meccset kivéve
  • Darthmushroom
    úgy nézz ki Roo-n kívül RvP se lesz bevetethető, Giggs se hiszem h szerda után megint játszana.. nem lesz könnyű meccs. remélem így Kagawa csatár mögött kezd, ott legalább mutat valamit nem úgy mint szélen. talán így volna jó:
    De Gea
    Rafael-Vidic-Evans-Evra
    Valencia-Jones/Fellaini-Clev-Januzaj
    Kagawa
    Welbeck

Borsónak nem örülnék ha kezdene, összjátékba nagyon kevés, Nani+Young f4száságait se szívesen nézném, attól h Vale sincs formába.
  • attiGT
    Az a gond a csapattal, hogy egyik meccsen jól játszanak, következő héten pedig mintha egy teljesen más csapat állna fel. Ezzel kéne valamit kezdeni leginkább.
  • Darthmushroom
    Büttnerrel szerintem nem szabad számolni, annyira nem tud védekezni h inkább bal szélső mint balhátvéd. szerintem ő inkább vész megoldás volt h nem volt evrának cseréje tavaly fabio kölcsönadása miatt.
  • pilboy
    csak én vettem észre h evra túlterhelt és ráférne a pihenés?
    nem is igazából a teljesítményével van a baj, hanem, h egyre többször lassabban ér vissza, mint régen... pedig van egy büttnerünk

welbeck sztem nagyon jó lenne csúcséknek. tavaly is amikor folyamatosan megkapta bizalmat, iszonyatosan jól ment (elég csak a 2 real-meccsre és az akkori válogatott meccsekre gondolni)
  • Darthmushroom
    Jones jó középpályásnak de semmi kreativitás nem lenne ha ő is meg Fellini is ott játszana, szerintem ha nem muszáj nem is szabad őt ott erőltetni, ő védőként az igazi
  • attiGT
    Lingaard
  • Magic Boy
    A jövő csapatával eddig se állunk rosszul, hátha még tényleg jön pár tehetség.
    ---------------De Gea----------------------
    Rafael-Evans-Smalling-Büttner
    ---------Jones-Fellaini-----------------
    -------Zaha-Kagawa-Januzaj------
    ----------------- ??? -----------------------

Amint látható igazából csatárunk nincs fiatal aki igazán jó (Hernandez befejezőnek jó, míg Wellbeck még nem az igazi.)

Ez lehetne egy alap csapt és ezt kéne erősíteni.
  • Darthmushroom
    osztaná a pool, chelsea, shity csapatokat :D szakértőként is mindig azt csinálja :D
  • attiGT
    Gary Neville kell nekünk!
  • bakkerman
    szerintem Moyesnak akkor fog eljönni az ideje,amikor kialakul egy olyan mag a keretben,akiket ő hozatott a Unitedhez,és akik SAF-hoz szokták hozzá,azok szépen lassan kikopnak. A játékosoknak is nehéz azért egy olyan karakteres edzőről mint SAF átállni egy visszafogottabb,kevésbé vehemens edzőhöz mint Moyes.
  • Tyler1
    Azért hozta vissza Neville-t, meg azért rakta be Giggset az edzői stábba szerintem, hogy először bizalmat építsen ki, mert 26 éve egyetlen emberhez szokott ez a klub és minden játékos.
  • Tyler1
    Moyes még láthatóan nem illeszkedett be, nincs kellő tekintélye, nem hergeli a játékosokat, néha csak tanácstalanul ül a helyén. Ezzel szemben SAF ordított, üvöltött, majdnem a pályára rohant, vagy félidőben szétszedte az öltözőt, hetekre kibaszott akárkit a keretből gond nélkül. Moyes még csak ismerkedik ezzel a kihívással, tisztelik, de még messze nincs akkora tekintélye, hogy az ehhez szokott játékosokkal megtegye azt, amit az Öreg.
  • lemongrass
    na ezzel kapcsolatban nem tudok érdemben nyilatkozni. amióta a DIGInél a jogok, sajnos azóta kb 1 meccsüket sem láttam. /a BL-eseken kívül/. (EuroSport2 érában meg kb mindet) pedig kb 96-97 körülre datálom a Manchester szeretetem kezdetét. /csak azért, hogy ne tűnjön úgy, h friss-divatdukker vagyok. (bár, ahogy megy a csapatnak, nem hiszem, h pont most indokolt a divatdrukkerkedés...)/

• Darthmushroom
    az a baj h itt már nem csak az edzőre kéne nyomást helyezni hanem a játékosokra is, itt már messze nem csak Moyes hibás az eredményekért, meg a sok hajrában elbukott meccsért.
  • lemongrass
    ha el nem is hiszik, kis lélektani hadviselésnek azért jó. némi nyomást gyakorolnak a manager-re az eredmények érdekében.
    a nyerhető meccs, meg a nyert meccs közt a differencia pont az, amit leírtál. /azért 9. és nem 2./
    a feltételes módnak, meg a "ha" kezdetű mondatoknak meg mint tudjuk nem sok értelme van.
    mint ahogy a 11-est be kell rúgni, a meccseket is meg kell nyerni.
  • Tyler1
    Érdekes, hogy minden a meccset összegző oldalnak hasonló a véleménye, persze nyilván mindenki hülye és hozzá nem értő.
  • Darthmushroom
    komolyan nem értem az ilyen embereket, komolyan elhiszik h kirúgják..+most jön megint egy új edző még ennyire se fog menni a csapatnak.. am is inkább szerencsétlenek vagyunk idén.. ez a meccs, a cardiff meccs, szentek elleni meccs, chelsea elleni.. ez mind nyerhető lett volna, messze nem így állnánk. ezeken 9 pontot dobtunk el ha jól számolok, azzal meg 2. helyen lennénk.
  • lemongrass
    A tegnapi meccsről...
  • attiGT
    lol
  • Tyler1
    Akkor én megint más meccset néztem, mert abban Fellaini a mezőny egyik legjobbja volt.
  • attiGT
    Fellaini ma is pocsék volt
  • Darthmushroom
    ha tényleg erősítünk télen meg nyáron is akkor más lesz a helyzet, nem kell 3 évet várni. Védelemmel szerintem semmi gond nem lesz, Evans már lassan világklasszis. Jones 90% h az lesz, ez már látszik rajta, Smalling is jobb középen mint szélen,ha már Riot meg Vidicet hoztad fel. Középpályán megvannak a tehetségeink meg az pletykálják oda akarunk nagyon igazolni 2-3 embert (remélhetőleg formáció váltás is lesz velük) Evrát lesz még nehéz pótolni bár én bízok benne h Bainest meg tudjuk szerezni. Közbe nagyon írják h két legnagyobb brit tehetség is hozzánk kerülhet a télen Will Hughes (Derby) Gauld (Dundee) szóval a jövőre is figyelni akarnak a klubnál.
    Nekem az a véleményen ha nem is leszünk olyan sikeresek h zsinórba nyerjünk 2-3 bajnoki címet, de bőven maradhatunk top klub aki bajnokok is lesznek meg akár összejöhet a bl győzelem is (Januzaj beváltja azt amilyen ígéret, még akár aranylabdásunk is lehet megint)

azért bőven nem hangzana rosszul 4231-be talán jövőre vagy 2 év múlva
    De Gea
    Rafael-Evans-Jones-Baines??
    Carrick-Új érkező(Herrera??)/Fellaini
    Új szélső(Reus??)-Kagawa/Roo-Januzaj
    RvP/Roo
  • attiGT
    3 évet lehet várni igen, de vajon mikké leszünk 3 év múlva? RvP szerintem - hiába mondogatja - nem fogja bírni, mint Giggsy. Rooney szerintem le fog lépni addigra. Kiket fogunk tudni magunkhoz csalogatni ez idő alatt, hogy épüljön a csapat és ott legyünk, ahol lennünk kell? Igen, van Jones, Lingaard, Januzaj, stb, de középhátvédünk ki lesz 3 év múlva pl? Ferdinand és Vidic is már gyengül, igaz nem várhatunk Vidic alkattól, hogy nyomja le Lukakut, de ma sajnos Lukaku nyert a legtöbbször és komoly problémát okozott ez is többek közt.

Szerintetek.... mármint Ti.... hisztek abban, hogy lehetünk azok, akik eddig Fergievel voltunk? Nincs még egy olyan mint Ő sajnos, ettől félek nagyon.
  • Tyler1
    Egy BL győzelemmel összelehetne gyűrni a bajnoki szereplést és kidobni a kukába helyezéstől függetlenül, mert jövőre meglenne az indulás, rohadt nagy pénzt kapna a klub, a kritikusok is visszaülnének a székbe, és mi nyernénk a BL-t baszki :D Én nem temetem a csapatot, Moyes ellen sem vagyok, de ha az a serleg összejönne, főleg ebben a szezonban (amire kevés esélyt látok, de)... :)
  • Darthmushroom
    5 pontra a 4. hely és még féltávnál se vagyunk nem kell a bl-hez bl győzelem :D de azért jól esne :D Mondjuk én optimistább vagyok mint az átlag, de szerintem annyira nem kell temetni minket mint sokan teszik. A MoyesOUT is hülyeség mert min 3 évet megfognak vele várni.
  • 6unn3r
    Hivatalosan december 3-án jelent meg, azaz tegnap. Én ma már megrendeltem online, legkésőbb pénteken át is vehetem.
  • Tyler1
    Meg kell nyerni a BL-t, nincs mese, ott megy a szekér legalább :)
  • cabell2
    egyébként az év megítélését tekintve teljesen egyetértek, ez hosszútávon fog eldőlni. ebből a szempontból talán jobb is, hogy fergie nem egy bombaerős, sztároktól hemzsegő gárdát hagyott moyes-ra, mert akkor még csapat építésről sem nagyon lehetne szó, és még nagyobb volna a nyomás.
  • cabell2
    rossz ezt a csapatot ebben a szerepkörben látni. Láttunk az utóbbi időben liverpoolt, arsenalt, meg sokmindenki mást is középcsapatok között ügyetlenkedni a tabella közepén, és most mi csináljuk ezt.

Egybként ma tényleg nem érdemeltünk vereséget, de sajnos a bajnokságok ilyenek, azok szerepelnek jól, akik nyernek akkor mikor megérdemlik, és sokszor - mint mi tavaly - akkor is, mikor nem érdemelnék meg.
    Ez a csapat idén néha nyer akkor mikor megérdemelné, mikor nem érdemelné meg, akkor meg általában nem. Eredmény? Ez a helyezés.
  • Darthmushroom
    túl nagy hátrányunk még most sincs, a bajnokság neheze most jön a sűrű december-januárral. simán van még esélyünk a bl helyre, de ahogy írtad az se lenne katasztrófa ha nem lenne egy ilyen átmeneti évbe. szerintem télen lesz bőven erősítés meg nyáron is, szóval jövőre kell nagyobb átütést várni.
  • ReszegKoldus
    szerintem ahhoz hogy ez eldőljön előbb ki kell esni minden kupából és május elején ugyanazon a helyen kell állni a bajnokságban, mint most (december elején)
  • pilboy
    na most aztán tényleg nem érdemeltünk vereséget
    hihetetlen volt az a 2 kapufa, ami éppen hogy nem úgy pattant, h után gól születhessen belőle
    sajnálom nagyon, ez egy igencsak nyerhető meccs volt. jobban játszottunk mint a hotspur ellen és mégis kevesebb pontot szereztünk :/

idén a 4-8 hely valamelyikén leszünk úgy néz ki.
    bajnak baj, de egyszer átélhetjük mi is.
    ha jövőre is ez lesz, akkor van inkább vész
  • attiGT
    Ott leszünk vajon a BL indulós helyeken? Mert most dőlt el, hogy ebben az évben nem nyerünk semmit sem.