35611

• Darthmushroom
    szerintem nagyon nem hasonló h egy visszavont ék meg egy támadó középpályás. inkább az a baj h mi ilyet soha nem használunk, ezért is volt akkora felesleges a Kagawa igazolás. amíg ragaszkodunk a 442-höz ilyen és hasonló játékosok feleslegesek.
  • Tyler1
    Rooney is visszavont ék, de attól még csatár poszton játszik. Powell a tartalékban is szerepelt csatárként, és azért játszik most is azon a poszton, mert egyrészt azt tudja, másrészt a Wiganben nincs szükség kp-ra. SAF box to boxot akart belőle csinálni, amilyen Scholes volt, nem klasszikus tkp-t hanem playmakert, az adottságai megvannak hozzá az tény.
  • Zenszkij
    Xarok vagyunk kár lenne erről vitát nyitni. Eddig amit Moyes letett egy nagy nulla. Időt kell neki adni oké, de ha nem lesz meg a negyedik hely, úgy kivágnám, hogy a lába nem érné a földet.
  • Darthmushroom
    nagyon nem.. csatár mögött játszott, középpályásként igazoltuk(támadó középpályás mint Kagawa volt), azért is örült mindenki h egy tehetség jött, csatár tehetség mi a fenének kellet volna mikor annyi a csatár mint a szemét+Keane meg Henriquez vagy h írják a chileit is ott van.
  • Tyler1
    Ott pont hogy csatár volt...
  • Darthmushroom
    támadó középpályás volt a Creweba is, soha nem volt csatár.
  • Tyler1
    Az az eredeti posztja, SAF találmánya volt, hogy középpályásként játszassa.
  • Darthmushroom
    nekem az a bajom h állandóan csatárt játszik.. hozzánk meg oda biztos nem fog beférni. jobban örülnék ha középpályást játszana és akkor leszarnám a kevesebb gólját.
  • attiGT
    Láttátok Nick Powell gólját? Érdemes megnéznetek...
  • Zenszkij
    hát ha ezért vetett véget az életének, akkor egy vadbarom, meg is érdemelte, aki ennyire hülye
  • REALista
    Az igen...:D
  • ReszegKoldus
    nyugodjék békében :(
  • Darthmushroom
    nyugodjon békébe:
    Öngyilkos szurkolo
  • Zenszkij
    úristen, de meg lettünk szívatva
  • HRC Dodi
  • cabell2
    nézem épp az arsenal meccset, épp nem megy nekik annyira, de még így is egy más dimenzióban játsszák a játékot játszanak mint mi..

Ezek után pedig messzire visszautalnék a MU-Arsenal meccsre (1-0).
    Az, hogy azon a meccsen el tudtuk érni, hogy a két csapat "hasonlóan gyatrának" nézett ki, egyet és csak is egyet jelent: hogy maximálian megérdemelten nyertünk.

• Darthmushroom
    Dagi Ando mozizik :D
  • banok
    XDDD
  • ReszegKoldus
    jobb is, hogy nem adták meg
  • 6unn3r
    Nem kereste a keze a labdát, illetve amikor megindult a labda a kapu felé, láthatóan hátra is kapta a kezét. SZVSZ nem tizi.
  • pilboy
    LOL
    azért +1-et megér
  • attiGT
    Moyest kirúgják, Gary Neville átveszi a helyét, télen visszajön CR, megment minket, negyedikként végzünk és megnyerjük a BLt.
  • Shep
    Ja, most nézem 3 meccs, hát az komoly széria :) Na de jönni fog majd az amiről beszélek és az nem csak 3 lesz.
  • pilboy
    szerencsére én sem láttam a meccset
  • Darthmushroom
    még jó h dolgom volt és nem láttam a meccset, de már vicces h 20-30 éves sorozatok dőlnek meg folyamat... most nagyon jól jönne a csapatnak egy szünet, de az sajnos nem lesz mostanában...
  • Ferrari23
    Jó ez a Zaha gyerek is :D Kb minden megmozdulása szar volt eddig a meccsen :D
  • ReszegKoldus
    kétlem, hogy lesz ilyen
  • Shep
    Nem, pont erről beszélek ,hogy azt várom mikor kezdenek el nyerni, mert akkor lehet őket rakni, addig nem.
  • Shep
    Iróniát nem érted arról nem én tehetek :)
  • Rash87
    Ajaj,csak nem el fog menni a mixed? :) Ilyen ez a játékfüggőség ...
  • pilboy
    persze nyár óta meg hirtelen elfelejtettek focizni...
    hú, de sötét vagy
  • Shep
    De én arról a szériáról beszélek aminek köszönhetően ott lesznek a végén a top 5-ben. :)
  • Ferrari23
    háháhá ekkora pancser csapatot....
  • Shep
    Majd figyeld meg, hogy legkésőbb a karácsonyi dömpingnél el fog indulni a sorozatos nyerés, biztos véletlen lesz, hirtelen megtanulnak focizni a játékosok :)
  • ReszegKoldus
    ez nem a Real
    egyébként volt "nyerőszéria" október végétől, nyilván lemaradtál
  • pilboy
  • Ferrari23
    :D:D
  • Shep
    Azt várom ,hogy mikor kezdik el megvenni zsinórban a meccseket, mert akkor lehet őket rakni 3-4 meccsen keresztül :) 1-2 meccs múlva azért már illene invesztálni a dologba ha már önerőből nem megy a pontszerzés :D
  • lemongrass
    pont most kutatam egy Szopcast-et... abban a pillanatban 0-1
  • Ferrari23
    Szop az MU :D:D