Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attiGT
Én nem tudom ezeket hol olvasni, de hogy nem szabad hinni semminek, amíg nem hivatalos az is biztos.

Zenszkij
Reméljük. Én CR-rõl is letettem már, habár Moyes állítólag 300ezres heti fizetést ajánlott neki...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Semmi garancia nem lenne, hogy Thiago beválna. Zaha legalább ismeri az angol focit. Rooney meg marad, én ezt már biztosra veszem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
véleményem még lehet

attiGT
fõ az optimizmus és a szakértelem 😄

Zenszkij
Thiago valszeg a Bayernbe megy, Joveticet akarjuk még megszerezni, mert a Chelse meg vinné Rooneyt. Évrõl évre lecsúszunk a jó igazolásokról, legjobbjainkat meg lenyúlják. Ez a Zaha, kb annyi lesz mint Kagawa.

Tyler1

Tyler1
Elsõ évben nem várok sokat, bajnokságban tartsunk egy dobogós helyet, BL-ben nyolcad/negyeddöntõig menjünk el, FA kupában is próbáljunk azért minél tovább menni, aztán kész. Kupák még várhatnak, elõször építsünk fel egy új hosszútávú egységet.

Smithie
Én bízom Moyesban,hogy továbbviszi amit az öreg rá hagyott.A klubb hagyományait és szellemiségét kell tovább vinnie.
Egy bajnok csapatot kapott,amit 1-2 helyen be kell foltoznia.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Zenszkij
Moyes jó edzõ, szerintem nagyon jól jártunk vele, megbízható, nem egy hivalkodó szószátyár.

DasIsFuck
Én meg azt, hogy milyen látvány lesz nem a rágózó skóttal a kispadon egy united meccset látni<#vigyor2>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Darthmushroom
fuhh nagyon várom Zaha játékát. szerintem a szezon igazolása lesz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1

Tyler1
Tegnap cáfolta meg a Barca, hogy lenne ajánlat, mai hír meg már: Thiago Alcantara will sign a five-year contract with United next week.

attiGT

Tyler1
Moyes az elsõ sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, hogy Rooney nem eladó, a CR ügyre meg sejtelmesen annyit reagált, hogy a klub mindig érdekelt volt a legjobbak leigazolásában.

Tyler1
😊

Rash87
<#idiota><#taps><#taps><#vigyor3>

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
Higuaín állítólag megbukott az Arsenal orvosi vizsgálatán, miután kiújult az asztmája az Ágyúsok vitrinjén található portömegtõl. 😄 😄 😄

Tyler1
Giggs, Phil Neville...eddig jó stábnak néz ki.

Darthmushroom
Giggs játékos/edzõ lesz idén!!! RESPECT!!! igazi Legenda

attiGT
pont ez jutott eszembe, ugyan ezt a mondatot hallottam tõle akkor is, csak Anglia-val.

Darthmushroom
2. részt angollal nyilatkozta mielõtt eligazolt tõlünk.

Tyler1
"Hiányzik az angol foci," kezdte Ronaldo a Szingapúrban tett látogatása során. "Pályafutásom egyik legjobb szezonját a Manchester Unitednél töltöttem. Mindenki tudja, hogy a klub még mindig ott van a szívemben és nagyon-nagyon hiányzik."

"Jelenleg Spanyolországban élek, élvezem a játékot és rendkívül boldog vagyok az itteni bajnokságban, de soha nem lehet tudni, hogy mit hoz majd a jövõ."

ReszegKoldus
A buymyplayer.com-on már kemény 52 ember támogatta CR leigazolását 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
az szerintem csak pletyka volt h õ oda akart, city lehet akarta, de kizártnak tartom h Õ ment volna oda

Tyler1
Ezért én is képtelen lennék utálni õt. Ha menni akar menjen, ha marad akkor hurrá, továbbiakban nem is érdekel ez a saga. Tegye dolgát, kész.

Mondjuk 3 éve mikor a Citybe akart "át"menni, na azért az erõs volt.

attiGT
Én és ahogy MINDENKINEK KÉNE, vele vagyok és leszek is!

Tyler1
A Manchester Evening News szerint, mivel a játékos soha nem nyújtotta be hivatalosan átigazolási kérelmét a klub igazgatótanácsának, így nagyon bántja, hogy Sir Alex bejelentése rossz fényben tünteti fel õt, a United rajongótábora elõtt. Rooney tart, a szurkolói reakcióktól, különösen a 2010-es incidenst követõen, mely után, ugyan bocsánatot kért a rajongóktól és a klubtól is, de még mindig élénken él a szurkolók emlékezetébe.

Moyes és Ed Woodward, a hét folyamán ülnek asztalhoz Rooneyval és ügynökével, Paul Stretforddal, hogy végre pontot tegyenek az ügy végére. A tárgyaláson közös kiindulási pont lesz, amiben már egy korábbi alkalommal megállapodtak, hogy Moyes szeretné, ha Rooney továbbra is a Vörös Ördögök csapatát erõsíteni és a csatár is az Old Traffordon szeretne maradni. A fizetéssel kapcsolatban sem lesznek vitás kérdések, mivel Rooney elégedett jelenlegi bérével, tehát nagy valószínûséggel hamar sikerül megegyezniük. Egyetlen nehéz kérdés, a szurkolók bizalmának és támogatásának a visszaszerzése, mely nagy kihatással lehet a csatár jövõbeli szereplésére az Old Traffordon.

attiGT
Nem tudom ennek az egész Rooney szarságnak mi lesz a vége, de ha itt is marad akkor is hatással lesz rá ez a sok kavarás itt a nyáron.. szerintem, bár nem tudom... én az évszázad baromságának tartanám ha eladnánk... Fergi mellett lehet nem tudott volna már a régi önmaga lenni, de egy új edzõvel én simán el tudom képzelni. Valamelyik nap néztem meg az united-arsenal meccset valamelyik korábbi évbõl, talán 03-04 ,de nem vagyok benne biztos. Hát ott minden egyes pillanatban látszott rajta az akarás, ment a labdákért, sose adta fel õket... jobban kéne nekünk egy régi Rooney mint egy CR7 SZVSZ, meg egy régi Nani is.

Zenszkij

Tyler1
Nani meg Falcaoval pózolgat, lehet megvan az új csapattárs.

Smithie
Nem vagyok gémer, elmondaná valaki mit jelent ez a kép? 😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Zenszkij
Kacsamagazin e heti számából. Nem is tudtam, hogy Roo szereti a Playstationt 😊.

Darthmushroom
azért ne Õt, akkor inkább (King Eric) Cantona-t vagy Becks-et hozzuk vissza

owen visszatér
relax<#awink>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
És ki lesz akkor az új 7-es?<#shakehead>

bebe-vel beszállhatnánk...<#zavart1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Abban 1000% biztos vagyok, hogy Hernández marad, semmi nem utal arra a nyilatkozataiból, hogy boldogtalan lenne itt. Õt sajnálnám a legjobban. Nani nem fedezne nagy összeget nagyjából 8-8,5m fontot. Rooney meg már sok lenne.
Ezt muszáj lenne kp-val fedezni, nincs olyan játékosunk aki szóba jöhetne, és megérné a cserét. Chevrolet, Nike beszállhatna ahogy ígérték, 1. szezonban visszahozná az árát.

Darthmushroom
ha tényleg nem hosszabbít és pénzt rendes pénzt akar látni a Real belõle akkor csak idén adhatják jövõre fele ennyit ér majd 1 éves szerzõdéssel, szóval van benne valami. fõleg h szó volt h pénzem kívül játékost vonnák bele az ügybe (nani vagy borsó vagy roo)

Tyler1
Spanyol pletyik szerint Ronaldo a napokban tárgyalásokat kezdhet a csapat megbízottjaival.

Csak a tisztánlátás kedvéért a Rooneys hír úgy szólt, hogy ti vonnátok bele az üzletbe, nem mi kértük. Persze az ilyen The Sun híreknek semmi valóságalapjuk sincs.

REAL MADRID

Tyler1
Ide nem kell az a Tarzan, remélem pletyka is marad.

Darthmushroom
csak a pletykák rovatva be nem?

Zenszkij
Hivatalos honlapon kint van, hogy lehet mi is beszállunk a harcba Cavaniért.

Tyler1
Thiago 8 évesen, és a mez 😊

Darthmushroom
nem kicsit sokat, nézz real fórumokat a szurkolok is bale, gündokan, verratti, roo, cavani és még sorolhatnám milyen neveket akarnak

Zenszkij
na annyit már valóban nem, kicsit sokat akar a Madrid, viszavehetnének az arcból

Tyler1
Ha aláírja az új szerzõdését? Kizárt. Ez a projekt vagy most sikerül, vagy soha. Esetleg 31-2 évesen visszajöhet, de akkor már minek.
Legújabb hír, hogy Rooneyt is bevonnák az üzletbe. Annyit már nem ér.