35611
-
szerintem nagyon nem hasonló h egy visszavont ék meg egy támadó középpályás. inkább az a baj h mi ilyet soha nem használunk, ezért is volt akkora felesleges a Kagawa igazolás. amíg ragaszkodunk a 442-höz ilyen és hasonló játékosok feleslegesek. -
Rooney is visszavont ék, de attól még csatár poszton játszik. Powell a tartalékban is szerepelt csatárként, és azért játszik most is azon a poszton, mert egyrészt azt tudja, másrészt a Wiganben nincs szükség kp-ra. SAF box to boxot akart belőle csinálni, amilyen Scholes volt, nem klasszikus tkp-t hanem playmakert, az adottságai megvannak hozzá az tény. -
Zenszkij #32402 Xarok vagyunk kár lenne erről vitát nyitni. Eddig amit Moyes letett egy nagy nulla. Időt kell neki adni oké, de ha nem lesz meg a negyedik hely, úgy kivágnám, hogy a lába nem érné a földet. -
nagyon nem.. csatár mögött játszott, középpályásként igazoltuk(támadó középpályás mint Kagawa volt), azért is örült mindenki h egy tehetség jött, csatár tehetség mi a fenének kellet volna mikor annyi a csatár mint a szemét+Keane meg Henriquez vagy h írják a chileit is ott van. -
Ott pont hogy csatár volt... -
támadó középpályás volt a Creweba is, soha nem volt csatár. -
Az az eredeti posztja, SAF találmánya volt, hogy középpályásként játszassa. -
nekem az a bajom h állandóan csatárt játszik.. hozzánk meg oda biztos nem fog beférni. jobban örülnék ha középpályást játszana és akkor leszarnám a kevesebb gólját. -
Láttátok Nick Powell gólját? Érdemes megnéznetek... -
Zenszkij #32395 hát ha ezért vetett véget az életének, akkor egy vadbarom, meg is érdemelte, aki ennyire hülye -
Az igen...:D -
nyugodjék békében :( -
nyugodjon békébe:
Öngyilkos szurkolo -
Zenszkij #32391 úristen, de meg lettünk szívatva -
-
cabell2 #32389 nézem épp az arsenal meccset, épp nem megy nekik annyira, de még így is egy más dimenzióban játsszák a játékot játszanak mint mi..
Ezek után pedig messzire visszautalnék a MU-Arsenal meccsre (1-0).
Az, hogy azon a meccsen el tudtuk érni, hogy a két csapat "hasonlóan gyatrának" nézett ki, egyet és csak is egyet jelent: hogy maximálian megérdemelten nyertünk.
-
Dagi Ando mozizik :D -
XDDD
-
jobb is, hogy nem adták meg -
Nem kereste a keze a labdát, illetve amikor megindult a labda a kapu felé, láthatóan hátra is kapta a kezét. SZVSZ nem tizi. -
pilboy #32384 LOL
azért +1-et megér
-
Moyest kirúgják, Gary Neville átveszi a helyét, télen visszajön CR, megment minket, negyedikként végzünk és megnyerjük a BLt. -
Ja, most nézem 3 meccs, hát az komoly széria :) Na de jönni fog majd az amiről beszélek és az nem csak 3 lesz. -
pilboy #32381 szerencsére én sem láttam a meccset -
még jó h dolgom volt és nem láttam a meccset, de már vicces h 20-30 éves sorozatok dőlnek meg folyamat... most nagyon jól jönne a csapatnak egy szünet, de az sajnos nem lesz mostanában... -
Ferrari23 #32379 Jó ez a Zaha gyerek is :D Kb minden megmozdulása szar volt eddig a meccsen :D -
kétlem, hogy lesz ilyen -
Nem, pont erről beszélek ,hogy azt várom mikor kezdenek el nyerni, mert akkor lehet őket rakni, addig nem. -
Iróniát nem érted arról nem én tehetek :) -
Ajaj,csak nem el fog menni a mixed? :) Ilyen ez a játékfüggőség ...
-
pilboy #32374 persze nyár óta meg hirtelen elfelejtettek focizni...
hú, de sötét vagy -
De én arról a szériáról beszélek aminek köszönhetően ott lesznek a végén a top 5-ben. :) -
Ferrari23 #32372 háháhá ekkora pancser csapatot.... -
Majd figyeld meg, hogy legkésőbb a karácsonyi dömpingnél el fog indulni a sorozatos nyerés, biztos véletlen lesz, hirtelen megtanulnak focizni a játékosok :) -
ez nem a Real
egyébként volt "nyerőszéria" október végétől, nyilván lemaradtál -
pilboy #32369
-
Ferrari23 #32368 :D:D -
Azt várom ,hogy mikor kezdik el megvenni zsinórban a meccseket, mert akkor lehet őket rakni 3-4 meccsen keresztül :) 1-2 meccs múlva azért már illene invesztálni a dologba ha már önerőből nem megy a pontszerzés :D -
pont most kutatam egy Szopcast-et... abban a pillanatban 0-1
-
Ferrari23 #32365 Szop az MU :D:D