Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Fantasztikus középpályás Pogba.
ain't got no history
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Fontos szerep jut Rooney játékának, mert meg kell próbálnunk annyi gólt szereznünk, amennyit csak tudunk. Wayne tud elõl és hátra vonva is játszani. Összességében azt gondolom, hogy kulcsszerep jut majd neki. Ha Robin megsérül, nagy szükségünk lesz rá. Játszatni akarom a két játékost együtt, és használni akarom Welbecket és Chicaritót is. Az elsõ évben meg kell nézzük, hogy hogyan tudjuk õket a legjobban hasznosítani. Ez egy esély, hogy Wayne-t visszajuttassuk arra a szintre, ahol korábban volt. Ez egy kihívás, és én állok elébe. Ugyanakkor azt is biztosítanom kell, hogy ez ne csak Rooneyról szóljon, hogy ne csak rá koncentráljunk. A Manchester United nem Wayne Rooneyról szól. A Manchester United a csapatról és klubról szól."
Részben sajnálom én is, hogy Fergie csapatfelforgatásának õ issza meg a levét, nem ezt érdemelné, de a hisztije kicsit sok nekem. Menjen hozzátok, nem fogom utálni ezért, nálunk sorban állnak a fiatalok a lehetõségért, anélkül, hogy ultimátummal próbálnának elõrébb kerülni. Hernándeznek soha egy rossz szava nem volt ez idáig, annak ellenére, hogy tavaly is többet csinált csatárként, mint Rooney.
amúgy meg kezd a tököm tele lenni a sok kacsával, ferike chelseafan blog oldalára kirakja azt a "hírt" hogy rooneynak sosem volt igazi haja, mindig csak parókát hordott, és már mindenki tényként kezeli...
amikor a csapatok hivatalos oldalán tényként van közölve a játékos átigazolása, akkor lehet ujjongani.
persze megértem és egyet is értek: izgalmas meg szórakoztató a csodás nyáron olvasgatni transfer pletykákat, hisz ez is egy nagyon izgalmas pontja az évnek a focifanok számára, de tudja már mindenki a valóságot meg a kacsát megkülönböztetni!...
ain't got no history
ain't got no history
Kapjákbééé 😊
My Life for Freedom!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
igencsak hozzá kell azért szokni a több meccshez, a környezethez. többszörösen nagyobb és komolyabb klub vagyunk az evertonnál (nem lenézésként mondom ezt. minden tiszteletem az övék, nagyon jó csapatnak tartom õket évek óta és szimpatikusak is)
igazolás tuti lesz. azért vannak itt még nevek...
és ha fabregas jön, akkor mi van? fõleg, ha ugyanúgy beválik, mint rvp. azt is el tudom képzelni, h éppen õ beszéli rá a spanyolt a váltásra...
középpályán kivül nem sok helyre kell igazolni (viszont ide többet is: szélsõt, belsõt)
igaz, jó lenne minél elõbb, h összeszokjon az új igazolás a csapattal
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
15.00 Singha All Star XI-Manchester United
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Arra a kérdésre, hogy Thiago még célpont lenne, így felelt: "Soha nem mondtam, hogy kiszemelt volt."
Akkor ennyit a Thiago ügyrõl. Nem buktuk be, mert nem is volt opció 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
kit tudnánk hozni a középpályára aki már bizonyított komolyabb szinten? ilyen strootman félékben nem bízok, bár ezek csak személyes vélemények...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.