Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ki fogunk kapni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

attiGT
Young nem játszik szarul

attiGT
nagyon tré ez a bíró

attiGT
már vezetünk.

ez a Januzaj gyerek nagy játékos lesz ha így folytatja!

9csöves9
szerintem amúgy Mino Raiola keze is rendesen benne van a dologban, gondolom telebeszélte a fejét a kölyöknek, és hát nem is volt nehéz dolga, látszik hogy Pogbának több egót osztott az Isten mint agyat. Ferguson is emiatt akart még várni vele gondolom.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

attiGT
vezetnek a japánok az elsõ percben 😛

Tyler1
Dehogy érezte jogosan, annyira kiforratlan még, hogy ihajj. Anderson szintjétõl is nagyon messze volt még, de 18 évesen nem is vártak volna többet. Õ szimplán úgy gondolta, hogy helye van a felnõttek között, annak ellenére hogy mikor megkapta a lehetõséget, akkor látszott igazán, hogy mennyire éretlen még az elsõ csapathoz. Cleverley is képes volt végigjárni a szamárlétrát kölcsönszerepléstõl kezdve, ligakupa 10 percekig, nem követelõzött 18-9 évesen, mert magát többre tartotta.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Pedig jogosan érezte, hogy inkább helye van a csapatban alibizõ Anderson meg társai helyett. Szerintem.
Fantasztikus középpályás Pogba.

ain't got no history

Tyler1
Mert egy igazi paraszt volt. Zöldfülû fos létére követelte a játékot a nagy csapatban, de mikor lehetõséget kapott, akkor lófaszt nem mutatott. A nyilatkozatai után meg csak azt sajnálom, hogy mi voltunk a nevelõ klubja...

attiGT
amúgy Pogbát mégis miért adtuk el? Mekkora baklövés volt...

attiGT
bezony! Lingard, egy A-val :-)

Darthmushroom
zseniális fiataljaink vannak (lingaard,zaha,januzaj) remélem tét meccsen is kapnak majd lehetõséget idén.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
1-5

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
de még milyen szép

attiGT
Lingard szép gól, 3-1

attiGT
Welbeck 2-0

attiGT
Lingard 1-0 ide.

Tyler1
Moyes megerõsítette, hogy a Fabregas téma nem vicc.

<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Mielõtt leférgezi valaki Moyest nem ártana a tényeket teljes egészében megismerni. Néhány nagyeszû, szenzációhajhász újságíró kiragadott egy interjúból egyetlen mondatot, és teljesen más értelemben tálalta. Néhány nagyeszû futballszurkoló meg rögtön ugrik minden hülyeségre, amit az újságokban olvas. Az eredeti nyilatkozat nagy vonalakban így szólt:

"Fontos szerep jut Rooney játékának, mert meg kell próbálnunk annyi gólt szereznünk, amennyit csak tudunk. Wayne tud elõl és hátra vonva is játszani. Összességében azt gondolom, hogy kulcsszerep jut majd neki. Ha Robin megsérül, nagy szükségünk lesz rá. Játszatni akarom a két játékost együtt, és használni akarom Welbecket és Chicaritót is. Az elsõ évben meg kell nézzük, hogy hogyan tudjuk õket a legjobban hasznosítani. Ez egy esély, hogy Wayne-t visszajuttassuk arra a szintre, ahol korábban volt. Ez egy kihívás, és én állok elébe. Ugyanakkor azt is biztosítanom kell, hogy ez ne csak Rooneyról szóljon, hogy ne csak rá koncentráljunk. A Manchester United nem Wayne Rooneyról szól. A Manchester United a csapatról és klubról szól."
Tyler1
Nem féreg Moyes, teljesen reálisan nyilatkozott róla mindig is. Ez a Daily Mail-es cikk vitatható hitelességû, de ha azt vesszük, hogy Rooney RvP posztját akarja, annak ellenére, hogy a holland tavaly húzta a csapatot, akkor ebben semmi aljas szándék nincs. Rooney játszhat hátrébb ha akar, ha befejezõ akar lenni, akkor csináljon valamit ez ügyben. Ez úgy tisztességes mindenkivel, ha nem alanyi jogon biztosítják egyeseknek az állandóságot.

Részben sajnálom én is, hogy Fergie csapatfelforgatásának õ issza meg a levét, nem ezt érdemelné, de a hisztije kicsit sok nekem. Menjen hozzátok, nem fogom utálni ezért, nálunk sorban állnak a fiatalok a lehetõségért, anélkül, hogy ultimátummal próbálnának elõrébb kerülni. Hernándeznek soha egy rossz szava nem volt ez idáig, annak ellenére, hogy tavaly is többet csinált csatárként, mint Rooney.

attiGT
szerintem alapból hülyeség két játékost összehasonlítani akár így akár úgy, akik nem ugyan azon a poszton játszanak. mata többet érne rooneynál? kit érdekel mikor nem ugyanazon a poszton játszanak, amúgy meg szerintem amennyiben rooney képes a régi önmagát elõkaparni, kétszer annyit érne a jelenlegi matánál, just my 2 cents...

amúgy meg kezd a tököm tele lenni a sok kacsával, ferike chelseafan blog oldalára kirakja azt a "hírt" hogy rooneynak sosem volt igazi haja, mindig csak parókát hordott, és már mindenki tényként kezeli...

amikor a csapatok hivatalos oldalán tényként van közölve a játékos átigazolása, akkor lehet ujjongani.

persze megértem és egyet is értek: izgalmas meg szórakoztató a csodás nyáron olvasgatni transfer pletykákat, hisz ez is egy nagyon izgalmas pontja az évnek a focifanok számára, de tudja már mindenki a valóságot meg a kacsát megkülönböztetni!...

Darthmushroom
Chelsea-n kívül is unszimpatikus volt

contraste
Ez is egy bullshit volt. Ami eleg egyertelmu volt mivel Mata meg a kerettel sincs, konfed kupa utani piheneset tolti. Egy edzo nem beszel, dont arrol h elad vkit, akivel meg egy kukkot sem beszelt eleteben egy edzesen nem latta. Raadasul egyik legjobb iranyito europaban most😊 aki ezt komolyan vette..

ain't got no history

contraste
Akkora baromsagok vannak a sajtoba, h ihaj😄 Mata-t sosem adnank el, de foleg nem ennyiert. Rooney nal per pill joval tobbet er. Remelem marad nalatok. Amugy meg sajnalom szerencsetlen. Moyes fereg modon nyilatkozott rola. "Ha rvp leserulne esetleg akkor kelleni fog Rooney" ez eleg revans szagu amiert Evertonnal ugy valtak el.

ain't got no history

Tyler1
Miért? Csak nem a Rafaeles eset?

Darthmushroom
Luiz még ingyen se kéne soha, egy akkora tetû játékos h eszméletetlen... Mata oké, párszor a sajtó már am is lehozta h Mou nem számít rá.

Tyler1
"Bár az ajánlat feltételei bizalmasak, a félreértések elkerülése végett és ellentétben azzal, amit a Sydney-i sajtó kiadott, a vételár nem tartalmaz egyetlen Chelsea játékos át- vagy kölcsönadását a Manchester Unitedhez." - Chelsea.

Kapjákbééé 😊

Tyler1
Én a Mata+10milliót azonnal aláírnám, ha tényleg menni akar. Mondjuk Matát hülyék lennének elpasszolni, Luizzal meg nem lennénk kisegítve, bár õt is csípem.

Zenszkij
Ha Roo menni akar menjen.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nyers
A legújabb hír - Luiz vagy Mata + £10m

a 10 milla nevetséges ...

My Life for Freedom!

Rockynhooo
Jó nagy büntetés ez mindenkinek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Darthmushroom
szerintem még Ronaldo-ra is több esély van mint egy tavaly klubot váltó Modrid-ra

Zenszkij
na ha Modric idejön az FM 2014-ben nem játszok a MU-val

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Állítólag most Modric a lista élén.

sztem nem feltétlenül kell elvárni az elsõ évben a kupá(ka)t moyestól
igencsak hozzá kell azért szokni a több meccshez, a környezethez. többszörösen nagyobb és komolyabb klub vagyunk az evertonnál (nem lenézésként mondom ezt. minden tiszteletem az övék, nagyon jó csapatnak tartom õket évek óta és szimpatikusak is)

igazolás tuti lesz. azért vannak itt még nevek...
és ha fabregas jön, akkor mi van? fõleg, ha ugyanúgy beválik, mint rvp. azt is el tudom képzelni, h éppen õ beszéli rá a spanyolt a váltásra...

középpályán kivül nem sok helyre kell igazolni (viszont ide többet is: szélsõt, belsõt)
igaz, jó lenne minél elõbb, h összeszokjon az új igazolás a csapattal

attiGT
Kezdek aggódni az igazolásokkal kapcsolatban, strootman elmegy egy romához vagy hova, thiago bayernbe, kivel akarunk frissiteni a kozeppalyan? fabregassal aki ugyancsak agyus volt? keszulhetunk az idei szezonra, kapjuk majd az ivet, ha nem megy moyesnak meg a csapatnak az elso evben, eme uj korszak kezdeten...

Tyler1
25m fontot ajánlott a klub Fabregasért, ez hivatalosnak tûnik a Thiago pletykákkal ellentétben. Továbbra is a legértelmesebb embernek tartom középpályára a hírbe hozottak közül.

ReszegKoldus
<#taps>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS
15.00 Singha All Star XI-Manchester United
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Oziris666
Scholes-t meg Keane-t 😛

Darthmushroom
tipikus MU-s nyilatkozat, hányszor nyilatkozott Fergi hasonlót. meg h nem akarunk senkit venni és akkor 3-4 ember érkezett és nem csak ifik.

Tyler1
"Vannak kiszemeltek, akiket ebben a pillanatban is próbálunk leigazolni" - nyilatkozta Moyes Bangkokban egy sajtótájékoztatón. "Jelenleg nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan a dolgok alakulnak."

Arra a kérdésre, hogy Thiago még célpont lenne, így felelt: "Soha nem mondtam, hogy kiszemelt volt."

Akkor ennyit a Thiago ügyrõl. Nem buktuk be, mert nem is volt opció 😊

rooney8
nem újdonság, mert állandóan sérült és csomó idõ kel, míg újra formába lendül, aztán mire teljesen formában van megint lesérül. ördögi kör... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

attiGT
elég csalódott vagyok, hogy thiago nem kerül ide. bayern picit túlzásba viszi az igazolásokat SZVSZ... götze, thiago... + a meglévõ középpályások, mit akar ez a pep?

kit tudnánk hozni a középpályára aki már bizonyított komolyabb szinten? ilyen strootman félékben nem bízok, bár ezek csak személyes vélemények...

Tyler1
Hát ez meg nem újdonság, de Vidic is lesérült az elsõ edzésen 😄

rooney8
jól indul a szezon... (már megint sérülés)<#szomoru2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Rooney sérülés miatt kihagyja a felkészülést. Nem gondolom, hogy ennek a távozáshoz lenne köze, mielõtt valaki erre következtetne.

<#eljen>