35611

• pilboy
    igen, sajnos még mindig ilyen, pedig már kinőhetné a "lököttségeit" :)
  • Darthmushroom
    most lesz ideje mivel RvP elméletileg 1 hónapig nem lesz. Kedvelem én is a játékát meg am is mert saját nevelés, de néha a hajamat tépem h miket ki tud néha hagyni ha olyan napja van.
  • pilboy
    ebből is látszik, h meg kell adni danny-nek a lehetőséget.
    hatalmasat játszott ma, és nem csak a 2 gólja miatt. egyszerűen nem tudták tartani, pedig nagyon sok alattomos belépőt kapott hátulról (nem csodálom, h nem bírta cérnával). hatalmasat küzdött

fletcer pedig respect!
  • Zenszkij
    aranyos :D
  • attiGT
    ezen beszartok :D
  • attiGT
    Szép volt!
  • Darthmushroom
    Respect Fletcher ;)
  • Smithie
    Jön FLETCHER!!
  • Smithie
    Ne legyen!! Diamondleg :D 0:2
  • Darthmushroom
    Welbeck dupla ;)
  • ReszegKoldus
    most már nekem is, mert innen elbukni elég ciki lenne
  • Darthmushroom
    LOL vezettünk :D am nekem a lassan szokásos rossz előérzetem van :D
  • Smithie

• HRC Dodi
  • Darthmushroom
    Kedves Moyes!
    miota Manchester Unitednál dolgozik azóta nagyon megszerettük magát:) reméljük tovább fog a Unitednél dolgozni mint Sir Alex , és továbbra is igy fog futtbalozni a Vörös Ördögök csapata, úgy még legalább30 éven keresztül!

Hálásak vagyunk magának További "sikereket": City, Spurs, Arsenal, Everton, Chelsea , Liverpool és az összes többi premier league csapat szurkolói

egy chelsea drukker írta.. gondolom Ő már a 90s évektől hatalmas kék fan.. még véletlen se esik bele a 2000s évekbe orosz pénzből felépülő csapat és szurkolói közé :D
  • Darthmushroom
    true story...
  • Darthmushroom
    Robbie Savage: How David Moyes can save Man Utd's season | BBC

-Build a new back-line around Phil Jones
    -Sort out the Rooney and Van Persie speculation
    -Moyes should do things his way
    -Don't panic buy in January
    -Sort out the squad: who needs to go
    -Target some top-class talent
  • Darthmushroom
    ha a Milant kapnánk, meccs pikantériája lehetne h mind2 csapat szenved idén :D am törököket én se szívesen kapnám, Olympiakos nem lenne rossz, bár az tuti h nem mákoljuk be. Chelsea vagy Barca kapja majd őket mint mindig a legkönnyebb alanyi jogon jár nekik.
  • Tyler1
    Galata nem kell, török nem. Ha van valami ebben a csapatban idén az most derüljön ki, jöjjön a Milan.
  • pilboy
    lehetséges ellenfelek:
    galata
    olympiakos
    schalke
    zenit
    milan

azért nem szívesen lennék annak a csoportelsőnek a helyében, aki az arsenalt v a cityt kapja
    viszont a jelnlegi állás szerint sztem minden 2. helyezett minket akar :D
  • Darthmushroom
    Őszintén nem hittem volt h veretlenül fogunk tovább jutni a csoportból, mondjuk én legjobban a sociedadtól féltem ahhoz képest. A sportfogadókkal meg szépen kibassz folyamat a klub :D
  • HunnernesKonge
    BL győzelem + 5. hely évvégén, elég érdekes lenne. Bár kicsi rá az esély, de nagyon röhögnék
  • pilboy
    eddig akiket kaphatunk:
    galata/juve és olympiakos
  • Tyler1
    Szar meccs volt, de a 3 pont és a csoportelsőség megvan. Alig várom a sorsolást.
  • pilboy
    a shaktar támadóinak és youngnak köszönhetően 0-0 ez a meccs
    azért ilyen szinten young egyik ziccerénél sem talál kaput... elgondolkodtató
  • pilboy
    +1 majdnem teljes mértékben egyetértek
    evra kizárólag a kora miatt szerepelhet a listán, de én sem baines-szel pótolnám. nagyon jó védő, de sztem lassú. és a lentebb említettekhez hasonlóan én sem 29 évessel pótolnám evra-t.
    valencia-t én nem adnám el, mert rajta kivül nem játszott még szélsőnk jó formában meccset. nem azt mondom, h jó formában van, de neki legalább vannak jó meccsei ebben a gyenge csapatban.
    a kreativitást, a gyors, jó cselező játékosokat évek óta hiányolom a középpályáról. miből élnek az előttünk állók? nézzük meg a középpályásaikat:
    arsenal: ramsey, cazorla, özil, wilshere
    pool: coutinho, henderson, sterling, gerrard, aspas, moses
    chelsea: ramires, hazard, schürrle, oscar, mata...
    city: toure, fernandinho, nasri, milner, silva, navas

a mieinket is ismerjük, de mondjon vki 3 hasonlót, aki jó formában is van. én sajnso 1et sem tudok
    a fent említett csapatoknak akkor megy, ha ezeknek a játékosoknak is megy...
  • Tyler1
    Nem tudom milyen megoldást jelentene egy 29 éves hátvéd. Ide új mag kell, hosszútávon számolható emberekkel. 2 év múlva lehetne Baines utódját vadászni, nagy biznisz lenne. Van egy jelenleg még mindig ütőképes bal hátvédünk, benne van a korban, de iszonyat mennyiségeket fut be még így is, és bal oldalon nagyon kevesen eszik meg a csapatot. Ide hoznak egy korban majdnem ugyanannyi idős embert, hogy pótolja? Arról nem is beszélve, hogy Evra csapatkapitány és nem véletlenül.
  • Darthmushroom
    szerintem pedig Baines alapból jobb mint Evra, Evra utóbbi talán 2-3 évbe sokat gyengült főleg védekezésbe, valószínűleg a kora miatt. Baines szerintem már anno Wiganbe is nagyon jó volt, nem hogy az Evertonba, utóbbi 1-2 évbe nem is értettem h miért Colet erőltették a válogatottba is. (Tegnap volt pletyka h 16m fontért érkezik, megegyeztet a két klub)
  • Tyler1
    Bainestől sem vagyok elájulva, mint Evra lehetséges utódja, inkább maradjon a francia, mert egyelőre nincs ok rá (a korán kívül), hogy pótolni kelljen. Bár a kölcsön Coentraonak örültem volna, de szigorúan csak kölcsönben.
  • Tyler1
    Young mehetne, Kagawa csatár mögött még mindig fényévekkel jobb mint szélen, de ha ott nem kap lehetőséget akkor menjen, Andersont egy liter tejért elengedném, Valencia bár nem a régi, de jelenleg a legjobb szélsőnk, Nani most hosszabbított, nem fogják sem elengedni, sem kivásárolni szvsz, Ferdinand ha már nem is játszik annyit, viszont fontos üzleti tevékenységekben érdekelt a klub számára, így valószínű ő a visszavonulása után is a klub alkalmazásában áll majd.

Azért nagyon remélem, hogy Moyes nem az Everton középszerű magját óhajtja idehozni, mert a Fellaini bizniszt sem értettem már akkor sem mikor még csak pletyka volt. 10 meccsből 4szer kurva jó volt az Evertonban is, csak maradt 6 meccs mikor lófaszt nem csinált, ez az arány itt egyelőre 10/1-2.
  • Darthmushroom
    utolsó részével teljesen egyetértek. Nem olyan rég írtam is h Fergi utolsó nagy hibájának láttam h Ronaldo után nem építkezett a középpályára ahol látszódott h teljesen elfogytunk, semmi kreativitás, csak az Ő zsenialitásának köszönhettük a címeket, de elég megnézni h csak a bajnokságba ami nagyon hosszú voltunk elegek, FA-BL-Ligakupába nem nagyon volt esélyünk ezzel a kerettel a végső győzelemre. Elég megnézni a riválisok középpályát a miénkhez képest nálunk egy Carrick a szervező (aki szerintem tavaly évjátékosa volt) máshol meg hemzsegnek a kreatív játékosok. +elkéne felejteni már a 442t ha nem akkor gyémántba játszani, mert szinte nem bírjuk irányítani a meccseket. Moyesról is azt hittem hozza a 4231-t amivel elég szép sikereket ért el az Evertonba ehelyett maradtunk ennél a szenvedős 442nél.
  • bosco05 #32413
    Mélységesen egyetértek. Amivel kiegészíteném borsócska is állandóan panaszkodik, hogy nem kap lehetőséget, de amikor beállítják, nagyjából üres kapura képes fölé rúgni. Welbeck szintén MU szint alatt játszik sőt az utóbbi időben Rooney is minden csak nem veszélyes a kapura. Kész csoda, hogy tavaly ez a keret bajnokságot nyert, szerintem minden idők leggyengébb bajnok csapata volt ez részünkről és a gondok sem Moyes irányítása alatt kezdődtek, csak most éreztetik hatásukat.
  • HRC Dodi
    +1
  • attiGT
    Hatalmas kamu a hír, legalább hihető nevekkel írták volna meg a nagy okosak. Ha Youngot írnak oda vagy Cleverleyt akkor elhiszem, de így nem.
  • 6unn3r
    Mégis miért?
    Tele van olyan nevekkel, akik évek óta a saját tehetségi szintjük alatt futballoznak. Mikor láttál pl. Youngtól, Kagawatól, Nanitól olyan mérkőzéseket, olyan időszakot, amire rá tudod mondani, hogy mérkőzéseken keresztül nyújtott egy stabil, értékelhető, hasznos játékot? Pedig hihetetlen jó technikával rendelkező, gyors és kreatív játékosokról beszélünk. Valencia egy labdát nem tud beadni. Mondjuk ebben a listában nem értem Evra nevét, mert többet tesz hozzá a támadásokhoz meg a csapat egész játékához, mint az előbb említett 4 középpályás együtt.
    Vagy Ferdinand. Isten lássa lelkem, bírom a palit, jó védőnek tartom, de lassul, egyre körülményesebb lesz, a fürge támadók körbe fogják hugyozni.
    Én Nanit, Youngot és Andersont simán zavarnám a francba. És engedném Moyesnak, hogy saját stílusa szerint frissítse a csapat vérkeringését. SAF örökségéből nem fog megélni. Nektek meg türelem kell, mert naiv volt az, aki elhitte, hogy zökkenőmentes lesz az edzőváltás. Ezt az évet el kell fogadni olyannak, amilyen lesz. Mondjuk egy BL-t érő hely így is elvárható lenne.
  • JSbyMSI8800
    Ha ez a hír kicsit is igaz, akkor komoly problémák vannak a vezetőség agyában.
  • Tyler1
    Capello :DDD
    Nem inkább Egervárit?
  • Magic Boy
    Sztárokat is elsöpörhet a MU téli nagytakarítása
  • Darthmushroom
    olasz edző nem kell angliába..
  • Zenszkij
    Teljesen mindegy mihez ragaszkodunk, otthon lenyaltunk zsinórban 2x. Szerintem a játékosok fostak SAF-tól ezért hajtottak, Moyest meg kvázi lekakilják. És ez az eredményeken is látszik. Egy Capellot kellet volna idehozni minimum nem ezt a töketlen skótot.