Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Mehetne bannerba egy RvP-Evra-Rio trió, de egy Chicha-Giggs-Vida is frankó lenne.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Zenszkij
Takarodjon. Bannerbõl is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Smithie

Zenszkij
Akkor majd érkezik David Edward a Lutonból kb.

Darthmushroom
Moyes: "We will sign some players before the end of the summer. But these are the champions of England. I look forward to season with them.”
ez friss nyilatkozat elméletileg

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
szerintem meg pont fordítva h most jön valaki, ált. mi igazolásaink am se voltak nagy dobra verve, 1-2 hír vagy még annyi se meg h bejelentettük.

Zenszkij
mert nem is jön senki, röhej, hogy a világ legnagyobb klubja képtelen leigazolni bárkit is

Darthmushroom
am feltûnõen nagy a csönd Velünk és az átigazolásokkal kapcsolatban, szinte már pletyka se érkezik

Magic Boy
Ne legyél már ennyire tájékozatlan.

A csapatot nagyon meghajtja Moyes az edzésen és így nem csoda, hogy egy bulimeccsen csak lézengenek a pályán!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

attiGT
Evans is elszállt. már egy hetünk sincs és totál 0 a csapat. fájdalmas nézni ami a pályán van...

attiGT
Nani fél óráig bírta... pedig jól tolta

Tyler1
Valószínûleg ez már egy szószoros értelemben vett felkészülési meccs volt, amit többnyire rendes kerettel játszottak a carringtoni edzõközpontban.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

attiGT
és aztán azt meg miért?

Tyler1
Zárt kapus volt.

attiGT
eredmények.comon semmi nincs róla...

Tyler1
Man Utd- Real Betis 3:0

attiGT
Hol játszott? valamirõl lemaradtam?

smith09
Rio az egyik legatletikusabb játékosunk szerintem.
Remélem jóformában lesz a szezonra !!!😊
Tyler1
Rooney játszott és gólt szerzett a Betis ellen, juj mi lesz most?

Darthmushroom
Rio írta ki egy meccs után h 5KG-t FOGYOTT! azért nem semmi terhelés lehetett olyan páratartalom mellet játszani mondjuk kár h nem Ando fogyott annyit 😄 mert akkor minden meccsen játszva formába jött volna 😄

smith09
Nézd 19 éve sportolok, és szerintem többet edzettem és fociztam vagy játszottam meccsen mint te. szerintem ez egyébként teljesen mindegy. És honnan veszed a bátorságot h azt írd h életbe nem rúgtam labdába és tapasztalatlan vagyok. mit képzelsz , te kivel beszélsz ?!

Marketing szempontból biztos h jó, és jópofa dolog h elmennek ázsiába, ausztráliába meg mittudomén hova igazolnak parkokat, meg kagawakat, meg howardokat. Azt hogy bajnokok lettünk van persie nek köszönhetjük elsõsorban. Oké neki ez a dolga de nézzük már meg azt hogy wellbeck, young, valencia, hány gólt lõtt az egész bajnokságban?!

Darthmushroom !

legyen igazad, kiváncsian várom a szezont ! 😊
Darthmushroom
pont errõl volt szó h az ilyen meccsek csak a közönségnek vannak, és a játékosok jobban elfáradnak edzésen (fõleg Moyesnál akinél állítólag az egyik legnehezebbek az edzések) Ha meg nem igazolunk szerintem akkor is bajnok esélyesek vagyunk megint olyan jó fiatal generációnk van, ha õsszel nem is de tavasszal nagyon össze állna a csapat.

attiGT
mert az életbe nem rúgtál még labdába és tapasztalatlan vagy. szerinted mit csinálnak ha nem készülnek a szezonra? jézusom ez a komment...

smith09
Figyelve a közösségi oldalakat meg az internetes portálokat egyre jobban az jut eszembe h ahelyett hogy utazgatnak mindenfele, és hírverõ meccseket játszanak valami helyi hitvány csapattal - akit lehet lesem tudnak gyõzni - az helyett inkább maradjanak otthon és igazoljanak 2 - 3 normális srácot - az sem baj ha britek - és készüljenek a szezonra mert nehéz lesz a címet megõrizni a mostani kerettel szerintem.
Zenszkij

Darthmushroom
ott körül. am osztom azokat a véleményeket h Zaha idén kezdõ, Januzaj csere +kisebb meccseken kezdõ (20-30m min. az évbe legyen meg az ütemes fejlõdés érdekébe) és Lingard meg menjen kölcsön talán neki még jobb volna.

nem számoltam ki, de kb 21 év az 5 gólszerzõnk átlagéletkora???
respekt

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
sajnos melóztam és nem tudtam nézni a meccset, de láttam a gólokat, megint mit mûvelt Lingard a végén, Januzaj is betalált végre.

KEEP CALM! The Future of ManUTD is bright!

Darthmushroom
Vicc a 3 fiatal megint mit mûvel(Zaha,Januzaj,Lingard) mintha évek óta a nagy csapat tagjai lennének.

Darthmushroom
válogatott szempontjából örülnék neki.
Am nem rég Moyes-ék kint voltak a Spurs meccsen szóval mi is lehet bepróbálkozunk megint Bale-ért. kár h anno mikor még balhátvéd volt nem minket választott a kevés játéklehetõség miatt.

Darthmushroom
attól h nyereséget termel ott van az adósság nagy része, akkor miért ne lehetne csõd?
am meg a csõd az kb. semmi (ha valaki tanulta tudja), akkor lenne baj ha felszámolás lenne

Tényleg, mindig benézem, hogy nem angol. Múltkor pont téma volt, hogy 10-bõl 8 ember hiszi azt, hogy Bale angol. 😊

REAL MADRID

Jó, hagyjuk. Csõdeljárás nyereség mellet ...

REAL MADRID

Darthmushroom
1. nem angol hanem walesi 2. Bale se menne oda szerintem ha nem rá épülne a csapat,és csak másod hegedûs lenne Ronaldo mellet (szerintem attól értelmesebb) szóval szerintem a Madridnak választani kell vagy egyik vagy másik, fõleg ha már ilyen 90m körül vennék Bale-t

Zenszkij
Majd jön a csõdeljárás azt heló.

Az elmúlt 3 évben több, mint 60%-al növeltük a bevételeinket, így az adósságaink is apadnak. (azt hiszem 5%-os plusz volt az elõzõ év) A hitelezõknek rendesen tudunk fizetni, idén valószínûleg elkezdõdik a stadion átalakítás is. Ronaldo kevesebb, mint egy év alatt visszahozta az árát, csak mezeladásokból, amire Bale esetében is jó esély van. Szóval nem akarok offolni, de azért a tényeket vegyük már figyelembe.

REAL MADRID

Zenszkij
Mert a Madridnak csak adóssága van. Ezért el is kell adniuk CR, míg kapnak érte zsetont.

De te miert gondolod allandoan azt, hogy ha Bale jon akkor Ronaldo mehet? Alapbol az angol a masik szelre jonne.

REAL MADRID

Darthmushroom
1. szerintem lesz,mivel még több mint 1 hónapig lehet igazolni
2. egy középpályás szinte biztos ez lehet akár Fabregas,Fellaini,Cabaye,Modrid vagy egy eddig szóba se hozott,+ mellé ha lehetõségünk nyílik egy nagy tehetségre vagy sztárra biztos h be szállunk, mivel a pletykák szerint 100m font van félre téve igazolásokra (sok múlik szerintem azon h Bale megy e madridba mert ha igen könnyen elengedhetik Ronaldot), és ezaz összeg lehet nõ egy esetleges Nani,Roo,Evra eladással

Tyler1
Ha Rooney nem megy el, és elfogadja hogy középpályásként is fontos tagja lehet a csapatnak, akkor nem is kell feltétlenül igazolni. Ez a keret még így is elég lenne a top3-ba szvsz. Egy Cityvel úgy sem fogunk versenybe szállni igazolások terén, tehát tök mind1, mert õk ismét nagy bevásárlást csináltak, kérdés, hogy milyen erõt képviselnek majd csapatként.
Inkább egy jó orvosi csapatot igazoljunk, akik nem 2 fordulóra rakják össze az embereket.

attiGT
ja ránk támadt az Arséne-szindróma

kíváncsian várom a válaszokat:

1. lesz igazolás?
2. ha igen, ki lesz az?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
0 igazolás, Andersonnal akarja pótolni a középpályát, ami sajna nem fog mûködni, semmi játékkedv....

attiGT
Kezdek aggódni.

Értem én, hogy barátságos, de ilyen lélektelen játékot ...

REAL MADRID

Darthmushroom
Én nem félek majd jön valaki, jó mondjuk Én nem is várom el Moyes-tól elsõ évbe a bajnoki aranyat csak a dobogót. Én szívesen látnám Januzaj-ékat is akár a pályán év közbe. am Thiago azt nyilatkozta h mi nem kerestük meg, az apja meg azt h éppen h lemaradtunk róla.

Tyler1
Bõ 2 hét múlva CS, nem kéne már intézni valami kp-t? Úgy volt, hogy ezen a héten már nyélbe lesz ütve valami biznyák, Woodward azért utazott vissza Angliába.

rooney8
😄DD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87

Glory, Glory Man. United!