35611
-
Zenszkij #32484 Boldog Karácsonyt minden Mu szurkolónak! -
#32483 Fella nagyon sokadik... nem szabad ilyekor elfejteni Bebe,Machete... vagy h hívják az angolait, Veron (akit imádtam és az előtt és klub rekordért jött), Djembaba stb... szóval azért voltak sokkal nagyobb befürdések. Am nekem az a véleményem h Fellaini lesz még MU szintű játékos, csak be kell illeszkednie...ez valakinek gyorsan megy valakinek nem.. (Carrick is milyen szar volt évekig..) -
cabell2 #32482 arany esélyesek közül? Hát ha nem lenne törvényszerű a sok dühítő pontvesztés, nevetségesen kiszámítható utolsó perces gólokkal, én is ezt mondanám, de nem így van sajnos.
Közben kis dilemma: Fellaini minden idők hanyadik legrosszabb MU igazolása? fellaini_legalabb_hat_hetre_kidolt_9227 -
#32481 Én magunkat egyáltalán nem zárom ki az arany esélyesek közül. am szerintem nem a tavasz lesz főleg a döntő hanem most ez a téli időszak a december+január. -
#32480 Szerintem inkább a Chelsea jöhet ki győztesen idén, mint a City. Bár korai még erről beszélni, jön egy 1 hónapos átigazolási szezon, meg jön a mindig kritikus tavaszi iram, ott lesz az egyre nehezebb BL szereplés is (most hagyjuk ki jut tovább, ki nem, mert nincs papírforma sem az Arsenalnal, sem a Citynél). Mi jól hozzuk a tavaszi dömpinget általában, akár beeshetünk a bronzra is (megfelelő erősítéssel főleg), szóval akárhogy változhat a bajnokság képe még. -
#32479 szerintem a pool nem tart ott attól h mostanában tényleg jól játszik h bajnok esély legyen, nagyon sajnálom de tényleg a shity lesz a bajnok, pedig ha már nem mi akkor inkább az arsenal mint ez a 2. -
pilboy #32478 hasonlók vannak majdnem mindegyik élcsapatnál idén ;)
egy hétfői x-szel kiegyeznék nagyon
most vhogy úgy gondolom, h a city-pool kettősből nyeri vki a pl-t
pool mellett szól, h nincs nemzetközi kupa, city mellett meg a rohadt hosszú (nem mellesleg erős) kispad
megint azt kell, h mondjuk, h idén is sokkal izgalmasabb lehet a bajnokság, mint valaha volt
mai meccs:
unalmas volt, de magabiztos győzelem. remélem dannynek nincs semmi komoly baja -
#32477 Gondoljunk csak bele:
West Brom, Everton, Newcastle - 3 olyan hazai meccs, amit simán kellett volna hozni - 9 pont.
Southampton elleni hazai meccs 1-1, itt - 2 pont.
Ezt a 11 pontot hozzáadva a mostani táblához elsők lennénk 4 ponttal... és csak hazai, kötelező szintű meccseket kellett volna hozni... -
#32476 kis izmot is kéne még magára pakolni, meg továbbra is ilyen ütembe fejlődni és hatalmas játékos lesz. -
cabell2 #32475 Ronaldo óta nem sokmindenkit láttam 18 évesen így mozogni, mint Januzajt...ha elkerülik a komolyabb sérülések, óriási játékos lehet -
#32474 még jó hogy gyorsan rúgott egy gólt, nagyon utálom a műeséseket... -
#32473 Januzaj omg -
#32472 Welbeck 1:0 :) tetszetős eddig a játékunk :D -
#32471 Manchester United XI vs West Ham: De Gea, Rafael, Evra (c), Evans, Smalling, Januzaj, Valencia, Jones, Cleverley, Rooney, Welbeck.
United subs: Johnstone, Giggs, Chicarito, Young, Kagawa, Büttner, Fletcher. -
pilboy #32470 asszem a döntő egy meccses a wembleyben -
pilboy #32469 kitől?:) -
#32468 nice:
"I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC" :D -
#32467 jó döntőt akarnak :D am két meccsen bárki ellen jó lennénk (City) -
#32466 mióta kitalálták ezt az éneklő szektort odahaza, látszik idegenbe is h sokkal jobbak a szurkolóink.. bár a digi szerint a glory united a cardiff+leverkursen dala :D -
#32465 Amúgy le a kalappal a szurkolóink előtt, TVben csak a United szurkolókat hallottam, nem is akár hogy. Legjobbak vagyunk ebben is angliában :) -
#32464 nagyon "meglepő" párosítás, remélem a kalapács lesújt :) -
pilboy #32463 na pont elaludtam a 2. félidőt olyan unalmas meccs volt
a jégeső volt a legizgalmasabb momentum
a gólok szépek voltak
sunderland-mu
city-west ham
2 meccsen dől el a továbbjutás január elején -
#32462 shityn kívül nem maradt nagy csapat a ligakupába, idén jó volna behúzni. 1. régen nyertük már meg 2. nem árt valami kupa győzelem a szuper kupán kívül 3. sok fiatalnak lehet lehetőséget adni ott -
#32461 Evra nagyon szép góljával 2-0
-
#32460 Young alaposan bevágta
ezt leszámítva nem valami nagy szám meccs, de így legalább van némi esély nyerni :) -
#32459 Ez jó... Legalább nem ugrálnak ki az ablakon...
Tavalyi után amúgy kijárt ez nekünk... Bár, az Olimpiakosz vezeti a Görög bajnokságot, otthon nagyon jók, nem lehet lazsálni ellenük... -
#32458 hehe
-
#32457 Szezon végéig, bocsánat. -
#32456 Én már akkor többet láttam benne, mikor a felkészülések alatt pályára lépett Kagawaval/vagy helyett. Csak akkor még mindenki azt hitte a japán majd hozza, amit Dortmundban és nem is figyeltek a lowbudget névtelen igazolásra. Viszont ez a kölcsönszereplés baromi sok tapasztalatot jelent neki, én hagynám év végéig, nem hiszem hogy jót tenne a mostani szériájából visszarántani kp-ra, de a nyári felkészülés alkalmas az átállásra (ha akar egyáltalán). -
Puhos #32455 Itt már nincsenek könnyű meccsek. -
#32454 Ma pletykálták h vissza hívjuk, én bízok a srácba már az igazolása előtt látni lehetett h tényleg tehetséges (Fergi megnézte a meccseit) egy bajom van h wiganbe csatár játszik, így nem tudni h mennyit fejlődött középpályán, bár az biztos h jobban tudja így h ki hova mozog -
#32453 Ideje lenne visszahozni őt, meg Lingardot is... Nem mindegy, hogy netán a fiatalokkal vagyunk szarok, vagy a mindent megélt tapasztalt urakkal? Sőt, abban se vagyok biztos, hogy Powell + Lingard beépítésével rosszak lennénk. Mindkettő frissítés lenne, Powell kp-ra pont ideális lenne, bár hogy Fletch itt van, és tegnap már amilyen labdát adott, lesz ember, ha felépül mindenki. Lingard meg érdekes lehetne Kagawa helyett, csórikám szétesett már elég rég... -
#32452 Rooney who? (na jó, az övé szebb volt) :)
-
pilboy #32451 én azért tartok ettől az olympiakostól
jobban örültem volna a milannak
city-barca érdekes lehet :) -
#32450 nekem is nagyon bejött.. még mindig nehéz felfogni h nem ő az edzőnk -
#32449 Tegnap egy megnevettető videot linkeltem, ma egy olyat, ami megkönnyeztetett.
Sir Alex Ferguson -
#32448 Ohh yeaaa, tavalyi real után meg a török bíró után megérdemeltünk egy ilyen kaliberű ellenfelet -
#32447 Olimpit kaptuk, végre mákkoltunk.. -
#32446 látom a patkányt senki nem szereti! :D -
pilboy #32445 egyébként a két belső védő sztem nagyon jó volt
és jones-szal van egy szokatlanul gyors belső védőnk (hirtelen nem is emlékszem, h az utóbbi [1-2?] évtizedben volt-e hasonlóan fürge belső védőnk)