Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Herrera bizniszhez meg kb. annyit, hogy a 3 "United képviselõ", akik elutaztak Spanyolországba, kb. annyira voltak a klub alkalmazottai, mint én. Szóval ez az ügyet el is lehet felejteni, mert nem is volt. Se nem Moyes hibája, se nem Edwood balfaszkodta el, hanem átverés volt az egész!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
Marouane Fellaini is now officially a Manchester United player after moving from Everton, squad number to be confirmed.
A sky is megerõsítette!!
Bébé kölcsön Pacos F.
Annyira körülményes egy geci sport ez, hogy nem igaz. A baseballban 2 telefonnal megoldanak egy CR szintû igazolást, itt meg az utolsó órákban intéznek mindent 3x több pénzért, amibõl vagy lesz valami vagy nem.
REAL MADRID
-Fellaini nem rég hivatalos átigazolási kérelmet adott be és indult Manchester felé.
Klubtól hivatalos bejelentés valószínûleg akkor ha mind2 megvan.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
legalább tudnánk ott is rotálni. carrick szinte folyamatosan játszik már évek óta
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Azért kemény dió egy SAF után átvenni a csapatot, ez nem olyan "szokványos", mint ahol 2-3 évente (vagy még gyakrabban) váltogatják egymást az edzõk, mert mindenhol eredményeket akarnak, de azonnal. Remélem nem fogják elzavarni, ha ne adj isten a dobogó se jönne össze, szerintem éppen türelmetlenkedni nem szabad most 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egyebet nem tudok elmondani, hagyjátok dolgozni azt, aki ért hozzá, és szorítsatok a kedvenc csapatotoknak, akkor is ha BL gyõzelemrõl van szó, ha ufefakupa helyért küzd, vagy a kiesés ellen. Tök mindegy.
Adjatok már idõt Moyesnak
Az igazolásokról meg: azért egy Manchester United-ot soha nem lehetett és remélem nem is lehet majd a Realhoz hasonlítani igazolások terén. Én mindkét klubbal szimpatizálok, viszont a Madrid mindig a nagy pénzszórásról, a minél több klasszis összevásárlásáról volt híres, míg egy ManUban fontosak a tradíciók, sokkal konzervatívabb szemléletû klub, és pont ezzel képvisel nagyon nagy értéket a manapság igen elkurvult futball világában. Példának okáért, a PSG, a Manchester City, a Real Madrid hogyan tudott a világ nagyjai közé felnõni? Pénzzel. Nagyon sok pénzzel. Ezt a példát egy ManU ne kövesse! Aláírom, kell az igazolás oda is, de amilyen árak repkednek...nevetséges és elszomorító.
Szóval türelem, a Manchester United túlságosan nagy klub, illetve Sir Alex túl jól lefektette a jövõ alapjait a klubnál ahhoz, hogy egy Liverpoolhoz hasonló mélyzuhanásba kezdjen.
Csoda hogy eddig a Liverpoolt nem kiáltotta ki senki bajnoknak, mert veretlenül, kapott gól nélkül vezetik a tabellát... 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ez az év ilyen lesz én már elfogadom, de évrõl-évre nehezedik az átigazolás, egyre nehezebb és egyre több pénzt kell adni a minõségi játékosokért, akiket meg is kell gyõzni, hogy érdemes hozzánk igazolni. Özil példája lehet erre a tökéletes példa. Miért nem akarnánk leigazolni egy hozzá fogható játékost? Ha tényleg bejelentkeztünk érte és az Arsenalt válassza csak szomorkodni tudok... Elég hülye szöveg, hogy nem akarja elkapkodni az igazolásokat, inkább azokkal törõdik, akik a rendelkezésünkre állnak, csak szét kell nézni kik vannak nekünk: Giggs, Young, Valencia, stb... a UNITED egy crossing klub, mindig is a szélsõink jelentették a csapat erõsségét és dinamikáját, jelen pillanatban pedig onnan és a középpályáról NAGYON hiányzik a klasszis.
Egy Fellaini egymaga nem fogja megoldani a helyzetünknek. Igaz nem voltak sérültjeink de elkezdõdött a szezon, a kemény meccsek jönnek egymás után és hullanak a játékosok. Jones soha nem lesz a United valaha volt legjobb játékosa - ahogy azt Fergie nyilatkozta korábban - ha ennyire sérülékeny. Rooneyt akarták egyesek innen elküldeni pedig láthattunk a Chelsea ellen mire képes.
Baromi sok ezekhez hasonló gondolat jár most a fejemben és csak aggódni tudok, mert számomra eddig katasztrófa a Moyes korszak kezdete. Tisztába vagyok vele, hogy mi nem 2 évre igazolunk edzõket de nézzünk már egy Madridra, akik számomra a Uniteddel azonos szinten állnak az egész klubbot tekintve (múltjuk, sikereik, stb...). Megjött Anchelotti és nekiállt igazolni azokra a posztoka, ahova kellett. Egy Madrid miért nem tudja sajnálni a pénzt klasszisokra, mi meg utolsó nap kapkodunk...
Nem értem... Arsenal aggódott az egész átig. idõszak alatt és bevallom én is elég gáznak tartottam, amit Wenger mûvelt de a végére ha Özilt megszerzik, azért csak erõsítettek, mi meg sehol nem leszünk sajnos.
NE legyen igazam de nehéz lesz eltûrni, hogy szarok leszünk 1-2 évig... ha csak nem indulunk meg egy lejtõn, ami a liverpool megjárt... az kikészítene.
De én majd csak akkor hiszem el, ha a nevével ellátott piros-fehér mezben fog pózolni Wengerrel az Emirates-ben. Mert a média ahány embert már eladott nekünk, meg amilyeneket, akkor már rég az Arsenal lenne a világ legerõsebb kerettel rendelkezõ csapata. lol<#nyes>#nyes>
Glory, Glory Man. United!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
a tavalyi idényt leszámítva, amikor sz@rul kezdtük a bajnokságot, akkor megnyertük azt 😊
ma welbeck, valencia és vidic játéka volt értékelhetõ számomra
https://www.facebook.com/ferfiklubb/