35611
-
cabell2 #32564 Egy gyors, kombinatív csapattól tele jó játékosokkal ki lehet kapni egy meccsen némi pechel fűszerezve, mindannyian tudjuk, hogy ezek minden szezonban benne vannak a pakliban, és előfordulnak. Ráadásul minden létező támadó játékos be lett vetve, azt sem lehet mondni, hogy nem próbálkozunk. Ezen a mai meccsen nincs miért az ördögöt a falra festeni.
Pontosan tudjuk, miért nem vagyunk a 4-ben jelenleg: A Cardiff-hoz hasonló meccsek miatt. -
#32563 Webb sincs ma velünk.. még ha nem is 11sest/eket hanem a qva szabikat fújná be legalább ha jogos.. -
#32562 múlthéten 60szor rosszabbul játszottunk, am szerintem annyira nem gáz a játékunk volt ettől sokkal rosszabb is. -
#32561 1-2 na talán -
#32560 0-2-nél sem? Én igen, főleg ilyen játékkal. -
#32559 60.percnél nem írnám le a csapatot, csak egy Manchesterről beszélünk -
#32558 Véget ért a csoda? Jön egy kicsit komolyabb ellenfél és megáll a tudomány? -
#32557 zsinórban 3x kapunk ki otthon.
lassan be kell látnunk hogy tavaly sem volt jó csapat a united, csak volt egy SAFunk... gyenge a keretünk ez van. -
#32556 Érdekes, szerintem kifejezetten jól játszunk főleg a múlt hetihez képest (Jó akkor tartalékosabbak voltunk) de még is hátrányba vagyunk. am számomra Valencia hatalmas csalódás.. lassan olyan mint Nani... 10ből 10szer olyan sz@rul add be h vicc, még környéken sincs csapattárs... -
#32555 Cardiffot Solskjaer iranyitja -
#32554 BÚÉK!
"...egy új év kezdődik meg most, ami alkalmat ad nekünk arra, hogy újjáépítsük a csapatunkat. A célunk az, hogy olyan erősek és sikeresek legyünk, mint az előző években. Sok minden megváltozott azóta, de ha Sir Alex lenne most az én helyemben, ő is ugyanezt mondaná" - Moyes.
Ebben a szellemben induljon el ez az év. -
#32553 BUÉK -
#32552 Boldog Újévet -
pilboy #32551 búék minden mu-fannak
saf-nak utólag is boldogat!
ma (is) nagyon kell a 3 pötty -
#32550 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A LEGNAGYOBB EDZŐNEK
-
pilboy #32549 hát sajnos csak az egyik ellenlábasunk botlott
újévkor nyerni kell hotspur ellen, mert ismét nagy lehet a lemaradás!!
max a chelseanek (vs soton away) és az evertonnak (vs stoke away) lesz nehéz dolga, a többiek minden bizonnyal hozzák a kötelezőt -
cabell2 #32548 Na, fontos győzelem és újabb kiváló demonstráció az idei pontvesztésekre:
az utolsó perces, ellenfél által rúgott szöglet/szabadrúgás 1-0ás vezetésnél megint befigyelt...
talán ezeket kéne eliminálni és akkor többször nyernénk..?! -
#32547 -
#32546 XDXDXDXD
-
cabell2 #32545 Egyébként jó, hogy Welbecknek végre volt néhány jó meccse...az én véleményem az, hogy az idő igazolni fogja, hogy ő kb. egy Spurs szintű játékos, (amivel nincs is semmi gond, egy Spurs szintű játékosnak nincs miért magyarázkodnia) de hozzuk ki amit lehet. -
cabell2 #32544 Nos kérem, az ilyen meccsek miatt lettünk tavaly bajnokok.
Amit a végén láttunk, az jól mutatja, hogy miért van annyi pontunk amennyi: csak a Hull higgadtságán (vagyis annak hiányán) múlt, hogy nem lett megint minusz két pont - de megint ott voltak a 90. perc után a nagy helyzetek az ellenfél előtt.
-
#32543 +Eddig tartott a Liverpool karácsonya, máris csak a 4.-ek legszebb öröm a káröröm :D -
#32542 8 pont hátrány 7. hely :D azért durva milyen sűrű a mezőny, nem is a hátrány a nagy mert az simán ledolgozható hanem h egy botlásra gondolok itt az éppen tabellát vezetőre 6-7 csapat egyből ugorhat :D -
#32541 "Ki montááá,hogy fődet ránk?" XDDDD
-
pilboy #32540 úgy legyen! ámen -
#32539 ma nem csak 3 pontot szereztünk, hanem a morálnak is iszonyat jót tesz ez a comeback -
pilboy #32538 miket kihagytak a végén?!?!
pedig már beletörődtem, h úgyis ilyenkor szoktuk a gólokat kapni :D -
#32537 győzelem megvan.. kaptam mellé vagy 4 infarktust, de az nem számít -
#32536 igzalmassá tesszük a végét is.. -
#32535 Azt hiszi ez a Chester gyerek, hogy még mindig a mi játékosunk? -
#32534 még a végén meglesz :) -
#32533 YEESSSSSSSSSSSSSSS -
#32532 OTT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:3 -
#32531 Respect Moyes.. végre mer kockáztatni.. Fergi is anno mindig behozta az összes létező csatárt ha baj volt -
#32530 Csak én látom azt, hogy Welbeck ki van cserélődve? Normálisan veszi át a labdákat, taktikusabb, mintha az "jó öreg" Saha-t látnám... -
#32529 azért azt öröm nézni h úgy futunk minden labda után mintha az életünk múlna rajta -
#32528 Pffffuuu én a töltött káposztát dobtam a kagylóba dühömbe... de most szedek még egy adagot... :DD -
#32527 igen szerencsére, örülök h nem kapcsoltam le a streamet :) -
pilboy #32526 10 percig feküdte a gyomrokat a sok mákos bejgli -
#32525 Olyan focit nyomunk 2:0 óta h pislogok.. talán a Leverkursen ellen nyomtuk így