Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
A bbc azt írja h Rooney és Jones sérülése is helyrejeött, mindaketten vállalják.

Jó kis meccs lesz na,
Darthmushroom
elférne, de minden évbe elvan kezdve utána valamikor meg hetekig nincs frissítve mert nem ér a rá a készítõ, úgy meg felesleges.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
sztem egy tabella meg a következõ meccs idõpontja elférne rajta...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
gondolom egy banner, meg a két legnagyobb hazai oldal (manutd.hu meg mantutdfanatics link mellé) szerintem ilyen tabella meg ilyenek felesleges.

HRC Dodi
Korábban szó volt róla, hogy Rash átadja valakinek a házigazda jogot, mert nincs ideje. Ha úgy adódik, szívesen vállalom, csak írjátok le, mi az igény... <#wave>

MR ME
bannert nem akar vki majd csinálni? 😊
sok infó volt rajta, meg am is sztem megérdemelne a topik egy szép bannert 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
ezt vártam legalább Moeyes bízonyithat

rooney8
amúgy mi van a dizájnnal? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jó kis meccseket játszhatunk, nem lesz egyszerû

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Shakhtar is az, meg igazából mindegyik. Félvállról venni nem lehet, ez pont annyira kemény csoport, ami Moyesnak kell a BL-be szokáshoz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ffxi
R. Sociedad keménydió. Kiejtette Lyon-t 😮

Fákjúal!

Tyler1
Man Utd, Shakhtar D., B. Leverkusen, R. Sociedad

Moyesnak pont jó lesz gyakorlásra.

Darthmushroom
na majd idén belehúznak ott is h Moyes tudjon bizonyítani 😄

Oziris666
Kivéve a BL

Darthmushroom
meg kell szokni h mindenhol a mi sorsolásunk a legrosszabb, ez már évek óta így van, azért se akar összejönni rég az fa kupa se már.

a már-már szokásos húzós ligakupa 3. körében a liverpoolt fogadjuk
"természetesen" a city és a chelsea is alsóbb osztályú csapatot kapott. elõbbi a wigant fogadja, utóbbi a swindonhoz látogat

HRC Dodi
Az egy lábast mire írtad? Mert ha arra amire gondolok, akkor mondok egy nevet: Valencia! Egyébként egyetértek veled teljes mértékben. Nem értem a többségnek mi a gondja Fellainivel... Jó, én se szeretem, RvP-t is utáltam mint a bûn, mert ugyebár bennem volt az elviselhetõ és megszokott szurkolói gyûlölet más csapat jó játékosa iránt, de mit tudok tenni, ha megszerettette magát velünk és most a fordított van az Arsenal drukkereknél. De õszintén megmondva az ilyen Ronaldo, Bale kaliberû szélsõkbõl nem ártana még egy. Úgy mondhatnák jó lenne teljes mértékben a csapat, mert minden posztot, minden apró hiányt nem lehet túlzsúfolni, pótolni.

Darthmushroom
am elméletileg elfogadta az Everton Fellainiért tett utolsó ajánlatunkat (24m körül)+egyre közelebb van Özil-lel is a megállapodás,de ez is szintén elméletileg.

Darthmushroom
az évszázad, bocs évezred kacsáját vele kapcsolatban olvastam tegnap, h 120m fontot ajánlottunk érte... ugyan már mi nem ilyen klub vagyunk SZERENCSÉRE. menjen csak bale a madridba...majd jön jövõre szinte ingyen Ronaldo

szélsõkkel egyébként sem vunk eleresztve... legtöbbször õk a sérültek

Zenszkij
Körberöhögném a Madridot. Nagyot nõne Moyes a szememben.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Az Angol sajtó nagyon pedzegeti, hogy beszálltunk a Baleért folytatott harcba.

Mit szólnátok hozzá, ha végül nálunk kötne ki?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
Oké és???
Anno Fergi oda meg vissza volt érte próbálta is megszerezni Õ nem akart ide jönni, akkor most már ne is akarjon ide jönni. ez meg h motiválatlan még jobban zavaró.. lehet idejön és játszik egy torres témát hát inkább kösz, de nem. meg én gyengének tartom a premier ligához, oké sok hasonló test alkatúnak nagyon jól megy ott, de nekem az az érzésem h amennyire egy lábas õ nem bírná ezt.
LEHET h ide jön és lehet h beváll úgy mint RvP (Neki se örültem) és elfogom fogadni, de egyenlõre Én így vagyok Vele.

És legtöbbször nem is a posztján játszik.

REAL MADRID

mourinho visszahozta a régi dögunalmas célfociját. szégyelleném magam, h egy olyan csapat, ahol olyan nevek játszanak, mint oscar, hazard, schürlle, torres, lukaku, ba, mata, moses, lampard (willian!!) <és most csak a támadókat, támadó kp-kat soroltam>, képesek bunkerfocizni<#levele><#duhos2>, és még egy épkézláb támadást sem vezettek... mindössze 20-25rõl kóstolgatták de gea-t

nem is csoda, h alig volt helyzetünk. a védekezést nagyon megoldották a kékek.
rooney és vida a mezõny embere. nagyon hiányzik középrõl egy kreatív, támadásban is erõs kp

ja, és átnevezhetjük õket chelsea handball clubnak. nem is csak a lampard-féle kezezés miatt, hanem annyi kezezést nem fújt le atkinson, amennyit nem szégyellt

6unn3r
Özil pénzkidobás?
Az elmúlt 5 évben adott gólpasszainak száma: 15, 17, 19, 20, 16
SZVSZ világ egyik legjobb irányítója, csak mostanság némiképp motiválatlan és kissé görcsösen játszik.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Tyler1
Kiábrándító biztonsági játék egy ilyen derbin.

attiGT
<#eljen>

RATkinson elvett 2 pontot tõlünk. lampi kezezését már csak befújtam volna...

ReszegKoldus
0:0-n kívül bármit el tudtam volna képzelni.

Le a kalappal Rooney elõtt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Rooney az egyik legjobb, remélem nekünk akar bizonyítani.

attiGT
Rooneyban mintha újra egy küzdõ egyént látnék!

ReszegKoldus
Nem lehet azt mondani, hogy ész nélkül egymásnak estek a csapatok 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Welbeck; van Persie.
Subs: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Giggs, Young, Kagawa

sztem el akar jönni onnan, akkor szoktak nagyon gyengén teljesíteni a jó játékosok. motíválatlan, ennyi

Tyler1
Özil pénzkidobás, minek? Remélem egy rossz vicc csak, hogy azért akármit is ajánlottunk.

Darthmushroom
hallottam h Õ is meg Baines is nagyon sz@r eddig idén, de ha igazak a hírek h tényleg akarjuk mind2t akkor valahol érthetõ is h nem erõlködnek már az Everton-ba. +ha valaki tudja az Moyes h lehet Õket formába hozni

attiGT
Fellaini idén eddig Clev szintjét se éri el, nem tudom mi van vele, talán ez a sok körülötte forgó mizéria, de ilyen formával ne tegye be a lábát a klubbunkba!

Darthmushroom
Bannerral mi van? vagy csak nekem nem tölti be? esetleg készül az új?

Igazolásokkal kapcsolatban Én nagyon remélem h legalább az everton-nal megtudunk egyezni és jön Fellaini és még esetleg Baines bár õ nem létfontosságú. Egyes hírek szerintem a Madrid elfogadta a 38m-s ajánlatunkat Özilért. Neki nem örülnék, de mondjuk RvP-nek se örültem tavaly. és ha így betudnánk fejezni a nyarat az már egész pofás lenne: Fellaini,Baines,Özil és a szurkolok is megnyugodhatnának,+lehet kicsit komolyabban vennék a klubot, mert ahogy nézem mindenhol mocsok módon leírnak minket.

ReszegKoldus
Ma a city megmutatta mire jó a sok igazolás 😊

inkább ne igazoljunk, mint, hogy olyan eszetlenül, bután (játékosok karrierjét szétbarmolva) igazoljunk, mint a chelsea és a city
chelsea: 1 csatáros rendszerükbe leigazolják eto'o-t 4.-nek, plusz a 162. kp-t igazolják willian személyében

a city meg ugyebár megy a nagy nevekre. minden évben változik a csatárduó

gusztustalan

Tyler1
Mondjuk ha nem tett ilyet, akkor nem értem miért nem szólalt fel azóta, hogy fals hírek terjengenek róla.

Tyler1
"Tudom, hogy Sir Alex Ferguson azt mondta Wayne kérte az áthelyezését, de én beszéltem Wayne-nel, és azt mondta nekem, hogy nem tett ilyet" - mondta Schmeichel."

"Továbbá sosem mondta, hogy a Chelsea-hez, az Arsenalhoz, vagy bárhova szeretne igazolni. Remélem hétfõn játszani fog és végre, véget érnek a spekulációk. David Moyes már többször elmondta, hogy Wayne nem megy sehova, de valahogy ezt senki sem akarja meghallani."

attiGT
<#eljen>

Darthmushroom

HunnernesKonge
Becserélték. Rohant, futott, küzdött, gürizett, labdát szerzett, védekezett, aktívan segítette a támadásokat, adott két gólpasszt. Onnantól, hogy pályára lépett, a legjobb játékosunk volt a pályán. Nem ment oda örülni a társakhoz, mert vannak gondjai ezt senki nem vitatja, nekem is fáj, hogy látom, hogy nem ugrál mások nyakába mint szokott, de az amit egyesek megengednek maguknak vele kapcsolatban itt és egyéb fórumokon felháborít, és elszomorít.
Már csak azért is megérdemelné a tiszteletet amit ezért a klubbért a mi klubbunkért eddigi pályafutása során tett. És akkor azt még szóba sem hoztam, hogy remekül felültök minden szarnak amit az angol és spanyol szennylapok lehoznak vele kapcsolatban. Majd ha õ azt mondja, megy, akkor a régi nagy gyõzelmekre és gólokra emlékezve elengedem, viszont amíg nem mondja addig fölösleges fújni rá szvsz.
attiGT
aki ezt komolyan veszi azon csak nevetni tudok

Zenszkij
aki ezt komolyan veszi azon csak nevetni tudok

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

attiGT
ja elég nagy hülyeségeket beszélsz

Tyler1
Jól van, ez már gyerekes...

bakkerman
és közbe fizetnéd a semmire a 12 millió euró éves bérét.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!