35611

• cabell2
    Egy gyors, kombinatív csapattól tele jó játékosokkal ki lehet kapni egy meccsen némi pechel fűszerezve, mindannyian tudjuk, hogy ezek minden szezonban benne vannak a pakliban, és előfordulnak. Ráadásul minden létező támadó játékos be lett vetve, azt sem lehet mondni, hogy nem próbálkozunk. Ezen a mai meccsen nincs miért az ördögöt a falra festeni.
    Pontosan tudjuk, miért nem vagyunk a 4-ben jelenleg: A Cardiff-hoz hasonló meccsek miatt.
  • Darthmushroom
    Webb sincs ma velünk.. még ha nem is 11sest/eket hanem a qva szabikat fújná be legalább ha jogos..
  • Darthmushroom
    múlthéten 60szor rosszabbul játszottunk, am szerintem annyira nem gáz a játékunk volt ettől sokkal rosszabb is.
  • Shep
    1-2 na talán
  • Shep
    0-2-nél sem? Én igen, főleg ilyen játékkal.
  • Darthmushroom
    60.percnél nem írnám le a csapatot, csak egy Manchesterről beszélünk
  • Shep
    Véget ért a csoda? Jön egy kicsit komolyabb ellenfél és megáll a tudomány?
  • attiGT
    zsinórban 3x kapunk ki otthon.

lassan be kell látnunk hogy tavaly sem volt jó csapat a united, csak volt egy SAFunk... gyenge a keretünk ez van.
  • Darthmushroom
    Érdekes, szerintem kifejezetten jól játszunk főleg a múlt hetihez képest (Jó akkor tartalékosabbak voltunk) de még is hátrányba vagyunk. am számomra Valencia hatalmas csalódás.. lassan olyan mint Nani... 10ből 10szer olyan sz@rul add be h vicc, még környéken sincs csapattárs...
  • attiGT
    Cardiffot Solskjaer iranyitja
  • Tyler1
    BÚÉK!

"...egy új év kezdődik meg most, ami alkalmat ad nekünk arra, hogy újjáépítsük a csapatunkat. A célunk az, hogy olyan erősek és sikeresek legyünk, mint az előző években. Sok minden megváltozott azóta, de ha Sir Alex lenne most az én helyemben, ő is ugyanezt mondaná" - Moyes.
    Ebben a szellemben induljon el ez az év.
  • HRC Dodi
    BUÉK
  • Darthmushroom
    Boldog Újévet
  • pilboy
    búék minden mu-fannak
    saf-nak utólag is boldogat!

ma (is) nagyon kell a 3 pötty
  • Darthmushroom
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A LEGNAGYOBB EDZŐNEK
  • pilboy
    hát sajnos csak az egyik ellenlábasunk botlott

újévkor nyerni kell hotspur ellen, mert ismét nagy lehet a lemaradás!!
    max a chelseanek (vs soton away) és az evertonnak (vs stoke away) lesz nehéz dolga, a többiek minden bizonnyal hozzák a kötelezőt
  • cabell2
    Na, fontos győzelem és újabb kiváló demonstráció az idei pontvesztésekre:
    az utolsó perces, ellenfél által rúgott szöglet/szabadrúgás 1-0ás vezetésnél megint befigyelt...
    talán ezeket kéne eliminálni és akkor többször nyernénk..?!
  • HRC Dodi
  • Darthmushroom
    XDXDXDXD
  • cabell2
    Egyébként jó, hogy Welbecknek végre volt néhány jó meccse...az én véleményem az, hogy az idő igazolni fogja, hogy ő kb. egy Spurs szintű játékos, (amivel nincs is semmi gond, egy Spurs szintű játékosnak nincs miért magyarázkodnia) de hozzuk ki amit lehet.
  • cabell2
    Nos kérem, az ilyen meccsek miatt lettünk tavaly bajnokok.
    Amit a végén láttunk, az jól mutatja, hogy miért van annyi pontunk amennyi: csak a Hull higgadtságán (vagyis annak hiányán) múlt, hogy nem lett megint minusz két pont - de megint ott voltak a 90. perc után a nagy helyzetek az ellenfél előtt.

• Darthmushroom
    +Eddig tartott a Liverpool karácsonya, máris csak a 4.-ek legszebb öröm a káröröm :D
  • Darthmushroom
    8 pont hátrány 7. hely :D azért durva milyen sűrű a mezőny, nem is a hátrány a nagy mert az simán ledolgozható hanem h egy botlásra gondolok itt az éppen tabellát vezetőre 6-7 csapat egyből ugorhat :D
  • Smithie
    "Ki montááá,hogy fődet ránk?" XDDDD

• pilboy
    úgy legyen! ámen
  • attiGT
    ma nem csak 3 pontot szereztünk, hanem a morálnak is iszonyat jót tesz ez a comeback
  • pilboy
    miket kihagytak a végén?!?!
    pedig már beletörődtem, h úgyis ilyenkor szoktuk a gólokat kapni :D
  • Darthmushroom
    győzelem megvan.. kaptam mellé vagy 4 infarktust, de az nem számít
  • Darthmushroom
    igzalmassá tesszük a végét is..
  • Smithie
    Azt hiszi ez a Chester gyerek, hogy még mindig a mi játékosunk?
  • MR ME
    még a végén meglesz :)
  • Smithie
    YEESSSSSSSSSSSSSSS
  • Darthmushroom
    OTT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:3
  • Darthmushroom
    Respect Moyes.. végre mer kockáztatni.. Fergi is anno mindig behozta az összes létező csatárt ha baj volt
  • Smithie
    Csak én látom azt, hogy Welbeck ki van cserélődve? Normálisan veszi át a labdákat, taktikusabb, mintha az "jó öreg" Saha-t látnám...
  • Darthmushroom
    azért azt öröm nézni h úgy futunk minden labda után mintha az életünk múlna rajta
  • Smithie
    Pffffuuu én a töltött káposztát dobtam a kagylóba dühömbe... de most szedek még egy adagot... :DD
  • MR ME
    igen szerencsére, örülök h nem kapcsoltam le a streamet :)
  • pilboy
    10 percig feküdte a gyomrokat a sok mákos bejgli
  • Darthmushroom
    Olyan focit nyomunk 2:0 óta h pislogok.. talán a Leverkursen ellen nyomtuk így