Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Mai kezdõ: De Gea; Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Young; Rooney, Van Persie

Stream

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Darthmushroom
Oké nem a lábával volt baj, de valami gyomor vagy milyen betegsége volt, és látszik h testileg nagyon megviselte, és pl. tavaly is visszatérése után megint beteg lett. közel 2 évet hagyott ki a pályafutása kb. közepén (2év 20meccs az semmi, és kb. mind õsszel volt utána nyárig semmi, wiki info, Én nem emlékszek ennyire se h 10-10 lett volna)
Teszem hozzá Én nem is voltam régen Fletch hater mint sokan, Én kifejezettem kedveltem h felépítette magát az évek alatt kezdõ játékossá, de ezt így közel a 30-hoz szerintem nem tudja megcsinálni megint, mivel most testileg is formába kéne hoznia magát.
és soha nem felejtem el a Chelsea elleni fejesét amivel hosszú idõ után megvertük újra õket, vagy az Everton elleni kapás lövését. 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Az õ betegsége teljesen rendbe hozható, elvileg ezért nem játszott eddig, nem azért mert nem tudott. Tehát ha valóban teljesen felépül, akkor könnyen visszaterhelhetik. Én bízom benne, hogy hasznára lesz még a csapatnak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
Én már nem sok reményt fûzök ahhoz h régi formájába tudjon játszani, sajnos testileg is gyengült, meg nagyon sokat kihagyott. már kb. epizód szereplõ lehet. Tisztelem mert próbálkozik, de anno Hargo is azt csinálta, és Neki se nagyon jött össze.

Tyler1
Fletcher elvileg sikeresen felgyógyult és már a csapattal edz. Remélem hozni tudja a régi formáját és akkor a kp-val nem lehet gond.

Smithie
Egy jó "skin" kellene, olyan elhanyagolt a kedvenc topicom...<#szomoru1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

HRC Dodi
Köszönöm elõre is a bizalmatokat! Ugyan nem vagyok nagy szöveg gyáros, de ha úgy van, szívesen hozzászólok bármihez, viszont az SG-t a regisztrálásom óta nap mint nap nézem... ezt a topikot pedig régóta követem! Ne vesszen kárba akkor! <#worship>

ReszegKoldus
Hajrá

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Áldásom rá 😊

Darthmushroom
OKÉ

rajkonnen92
lehet õ

Glory Man United Go Kimi Go

Csak a formalitás miatt:
"Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide (moditopik), és pár napig várj türelemmel."

A modimail nem mûködik, azért ez az eljárás menete. Ha mar tudtad akkor tárgytalan 😊

REAL MADRID

Zenszkij
Felõlem jó.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rash87
Mivel idõ hiányában szenvedek HRC Dodi-nak átadnám a házigazda jogot.

Mivel kell hozzá pár megerõsítõ hozzászólás,ezért muszáj megkérdeznem, hogy ez ellen van valakinek ellenvetése? Lehet-õ? :-)

Glory, Glory Man. United!

ReszegKoldus
Welbeck 2 szép gólt lõtt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
Fellainit lecserélték a 68. percben, nagyon remélem NEM sérült meg...

Tyler1
Kell õ még ide, már csak azért is, mert Zaha még nagyon nem áll készen a nagy csapatra.

ez szép.
akármilyen játékos is, az ilyet meg kell becsülni.
sztem ebben már moyes keze van, vmiféle ígéret lehet, h játszani fog többet

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Nani 5 évre aláírt. Kitartó.

rooney8
Hat nem elete kepe az biztos 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
Fellaini továbbra is rohadt szimpatikusan nyilatkozik:
'Will we win the Premier League? I really hope so. I will do everything I can to make it happen'
'I'll never forget sitting at home and watching the 1999 CL Final all those years ago and I made up my mind that United were my team.'
'I was Captivated and it has been a dream ever since that I might one day pull on the Jersey and call myself a Man United player.'
I have counted myself a Manchester United fan all these years and when the call came, I didn't have to think twice'
'The Clock was ticking and when the form was put in front, I signed straightaway. I've never signed my name so fast in all my life'
'I sacrificed some money , but that didn't matter. All that counted was getting the deal done and realising my dream.'

én most azt olvastam errõl, h a real visszalépett mondván nincs utánpótlásuk a helyére. marcelo egyedül meg kevés egy idényre

Tyler1
Ez még sérülés nélkül se lenne az 😄 😄

rooney8
kicsit távolibb kép (18+)
nem szép látvány... :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Nem ütközött, hanem belefejelt Jones stoplisába mikor valami labdát akart levenni. Szóval lehetett volna akárki az, vétlen volt mindegyik.

Darthmushroom
mert pont Jones-el kell ütköznie aki szerintem a legnagyobb vadállat felépítésileg a keretbe...

Tyler1
Rooney's injury 18+ <#ejnye1>

Jól kifogja ezeket baszki 😮

Tyler1
Sokat kell még tennie, hogy felkerüljön 😄

Darthmushroom
Nekem is hasonló lenne jövõben: (Rio,Vidic visszavonult)
---------De Gea----------
Rafael-Jones-Evans-Baines
----Carrick-Fellaini----
Ronaldo--Rooney--Hernanes
----------RvP------------
cserék: Linde,Fabio,Smalling,Borsó,Welbeck,Zaha,Januzaj
Olyan jó volna Andot felajánlanánk meg ráfizetnénk a Lazio-nak és az új 8s Hernanes lenne.

itt meg is van az új szélsõ, cr személyében. tudom, h nem bal lábas, de jelenleg messze õ a világ legkétlábasabb (wow, mi szó) labdarúgója

nálam nem kérdés, h rooney játszana és nem kagawa
baines-nél nálam jobb evra, bár a kor az angol mellett szól
jones helyett vida (még 2-3 évet bír, ha elkerülik a sérülések)
herrera-t még nem láttam játszani, így azon a poszton nálam: herrera v clev v kagawa

a többi okés 😊

attiGT
😊

@pilboy de én nagyon hiányolok egy szélsõt, habára a chelsea elleni meccsen Valencián látszott a régi önmaga illetve Nani mikor játszott valamelyik felkészülési meccsünkön 15 percet mielõtt lesérült, õ volt a meccse embere, ha úgy folytatnák nem kell szélsõ.

mit szólnátok egy ilyen felálláshoz? számomra ez az álom:

---------------RvP-------------
Rooney/Kagawa-----------Ronaldo
----Herrera-----Fellaini-------
-------------Carrick-----------
Baines---Evans---Jones---Rafael
-------------De Gea------------

kagawaval kapcsolatban nekem anderson jut eszembe
nehogy úgy járjunk vele is, mint a brazillal. minden évben várjuk tõle a kiugrást és mindig csalódnunk kell :/
milyen jó is lenne, ha most mindketten rám cáfolnának 😊

én azért egy szélsõt még nagyon hiányolok (bal lábast). ti nem?

Zenszkij
Remény hal meg utoljára 😄.

attiGT
Mi ez a hirtelen optimizmus tõled ?

Zenszkij
tedd*

Egyébként ez a Moyes nem hülye sõt! Végülis sikerült Rooneyt megtartania. Idehozta szerintem a PL legjobb védekezõ középpályását, aki támadásban is erõsségére lehet a csapatnak. Fellainit óriási igazolásnak tartom, jobban örülök neki, mintha CR jött volna vissza. Moyes hiányposztra hozta. Remélem a közeljövõben Kagawa is több szerepet kap, mert õt is nagyon jó játékosnak tartom, csak önbizalmat kell még szereznie Angliában. Amennyiben elkerülnek a nagyobb sérülések, simán ott lehetünk a bajnoki címért vívott harcban. Sõt továbbmegyek, milyen szép nyitány lenne egy esetleges BL elõdöntõ az elsõ szezonjában az új skótnak.

Zenszkij
Rooney helyére tett be a belgát.

hol van az új kedvencem, mikrofonfej?<#vigyor3>

egyébként sztem jó lesz<#eljen>

Darthmushroom
jóféle 😄 simán mehet.

Tyler1
Bannerba?

Zenszkij
El ne hidd már. Itt nincsenek véletlenek.

Tyler1
"Hiába tûnt úgy éjfél táján, hogy a Manchester United sikerrel kölcsönvette Fábio Coentraót a Real Madridtól, az üzlet végül elbukott, a Vörös Ördögök ugyanis nem tudták idõben befejezni a papírmunkát."

Ez valami vicc? 3 tetves hónap áll rendelkezésre, és ezek az utolsó nap, utolsó órájában baszakodnak mindenkivel. Én nem tudom mi a pontos menete egy igazolásnak, de ez az amatõrség ne továbbja...
Másodszorra maradunk le róla, a f@szom bele komolyan -.-

attiGT
Bebe kölcsönbe?! biztos kezdõ lehetne...

akkor viszont nem értem a kölcsönvételt
1 poszt, 3 ember<#fejvakaras>

Darthmushroom
Büttner marad végül, legalább is én úgy tudom. Bébé meg Powell ment tegnap kölcsön.

jah nekem egyébként annyira nem meggyõzõ coentrao. jobban örültem volna büttner maradásának
persze örülnék, ha rám cáfolna

attiGT
Coentrao 1 szezonja nálunk pedig hozzájárulhatna egy esetleges Ronaldo átigazoláshoz jövõ ilyenkor 😊

Valószínûleg maradt nálunk, mert lejárt a határidõ. És a helyére kinézett Siqueira is elvileg a Benficaba ment kölcsön, bár errõl sincs semmi hivatalos infó. Csak lesz valami nyilatkozat.

REAL MADRID

Magic Boy
Neki mindig is erõssége volt, hogy 3 ember között is képes volt megtartani a labdát és biztonságosan társhoz passzolni közüllük.

Ezért is nagy igazolás.

Na meg kiváló a fejjátéka, tud szabadrúgást lõni, igazi "kemény fiú" a védekezésben és lapot is ritkán kap.

Na meg nem akar majd 2 év múlva a Realba menni!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

még csak a videó 2. percénél járok, de vmi hihetetlen, ahogy fedezi és megtartja a labdákat (mondjuk ezt eddig is tudtam, mindig tõle tartottam legjobban az evertonból)

Magic Boy
Nagy nehezen leigazoltuk Marouane Fellainit, aki hiányposztra érkezett, de az elkeserítõ, hogy kb 5 millával olcsóbban is leigazolhattuk volna!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.