35611
-
#32644 +1 -
#32643 De az az érdekes, hogy ezek az emberek kezdték ki már az Öreget is az utóbbi időben, hogy elavult játékot játszat, nem jól igazol, sajnálja a pénzt, visszakéne vonulnia stb, holott akkor még minden szezonban jöttek a sikerek, és folyamatosan a United volt a bajnokesélyes.
Most itt van a generációváltás, azt hitte a pár okos, hogy ez majd úgy megy, hogy Moyes leül a kispadra és kis tündérek varázsporral szórják be a játékosokat, amitől vörös mezes Barcelona leszünk.
Továbbra is kiábrándítóbb számomra ez a szurkolói hozzáállás, mint a csapat teljesítménye. Nem is bánnám ha ezek az emberek keresnének maguknak egy jelenleg biztos jól menő csapatot, akinek szurkolhatnak és nem kellene a folyamatosan hányadékot olvasnom mindenhol. -
pilboy #32642 +1
tudod hogy van ez... a jóhoz könnyebb hozzászokni, mint a szegénységhez :) -
#32641 És akkor mi lenne egyébként? A Liverpool 90-ben nyert utoljára PL-t, 9 éve BL-t, az Arsenal 9 éve nyerte az utolsó kupáját. És millió szurkoló áll mellettük azóta is. Itt meg 6 hónap után sírnak páran, mint a gyerekek. Röhej. -
cabell2 #32640 lehet mondani hogy semmi, de statisztikailag 2004/2005-ben volt olyan, hogy nem nyertünk semmit, azaz 9 éve. -
cabell2 #32639 technikailag amúgy már idén is nyertünk, egy szuperkupát. -
#32638 már bocs de mikor kellett itt az utóbbi időben bármire is várni? szinte nem is volt olyan év, hogy a csapat ne nyert volna valamit -
cabell2 #32637 addig több kosárlabdát nézünk :D -
#32636 S akkor megint várunk 4 évet,de jóóó -
#32635 2-3 évet meg fog kapni, mivel neki alapból ki kell alakítani a saját csapatát, max ha utolsó 4. évébe nem jön semmi eredmény fogják elküldeni -
pilboy #32634 én is kiállok moyes mellett és még mindig bízok a következő idényben. ha akkor nem sikerül, akkor tényleg inkább menjen, de jó lenne, ha lenne egy jó tavaszunk és a 4. helyre odaérnénk.
egyébként a srácok okosan nem játszottak a megismételt meccsre -
#32633 Továbbra is bízom Moyesban, kiállok mellette amíg a csapat élén áll, de ne ringasson senki olyan illúziókat, hogy ő is megkapja azt a bizalmat, amit anno SAF kapott egy akkor középcsapat átvételével.
Ez a klub mára a világ legértékesebb sportrand-je lett, globális szintű piaci hálózattal rendelkezik, amit a jelenlegi sportpolitika és a vezetőség biztos hogy nem fog történelmi lojalitásra hivatkozva veszni hagyni.
Szerintem nagyjából 1 éve van, hogy bizonyítson, ez a szezon kuka, de ha a jövő idényt is hasonló eredményekkel hozza majd, akkor a telet már nem United menedzserként éri meg. -
pilboy #32632 egyébként attól függetlenül, h tegnap fabio kiállítása jogos volt, undorító volt látni, ahogy ez a színész spanyol hogy nézegeti többször is a játékvezető reakcióit, amíg ő ott forgolódott magában, h minél élethűbb legyen a fájdalma -
Zenszkij #32631 A Bayernt csuklóból gyűlölöm, mert ahhoz nincs eszük, hogy kiszemeljenek valakit és kineveljék, hanem úgy bajnokok, hogy a riválisoktól megvesznek mindenkit, hogy ne legyen ellenfél. Egy erkölcstelen guanó az a csapat, kezdve a magát kaisernek tituláló bekkenbauerrel. Sammer is mint nagy dortmundi ikon ott sportigazgató, hányadék az a csapat. -
cabell2 #32630 attiGT
Én ezen nem akarok tovább vitázni veled, de alapvetően ezért tartom nem okésnak ezt a nézőpontot:
1. Mikor Moyes idejött, ki jöhetett volna még? Martinez, O'Neill esetiegl, Herry Redknapp? Csak random jutnak eszembe nevek, akik elérhetők lettek volna. A világon semmi nem igazolta volna, hogy velük jobb lett volna, sőt, semmilyen sztáredző jelenléte sem garantálja mindezt.
2. Most, ha kirúgnánk Moyest, ki jöhetne? Nagyjából ugyanezek, (kivéve mondjuk Martinezt ugye, mert ő az Evertonhoz ment) továbbra sem garantálná semmi, hogy velük jobb lesz, ellenben mi is ráülhetnénk arra a hullámvasútra, amin a Chelsea volt kb 7 évig, évente más edzővel. Én nem kívánnám a csapatomnak ezt a fajta rulettezést.
3. Nem akárki távozott a padról, neki olyan aurája és hitelessége volt a padon, mint ebben a szakmában senkinek. Sem Mourinhonak, sem Wengernek, se senkinek. Egy ilyen alak távozása fok okozni egy kisebb krízist, akkor is, ha Mourinho és Guardiola együtt az edző, és Wenger a pályaedző.
4. Ferguson a 4. évben nyert csak valamit a csapattal. Persze, mindenki azt hiszi, hogy "jó, az akkor volt.", de mi sem élünk valami földöntúli univerzumban ám. Majd pár év múlva erről fogunk úgy beszélni, hogy "az akkor volt."
5. Sokmindenről lehet beszélni: új játékosokról, arról, hogy a klub legendái, mint mondjuk Ferdinand, már nem feltétlen hozzák a szintet, hogy Evra iszonyatosan túl van játszatva és nincs normális cseréje, hogy Cleverley legfeljebb évek múlva lesz United szint, hogy RvP szépen csendben kihagyja a szezont és a klub szépen kussol, mintha ez nem is ez történne... ezeken lehetne változtatni és dolgozni.
Ezek mind jó eséllyel hoznának pozitív változást: egy másik edző egyáltalán nem biztos.
6. Valószínűleg teljesen fölösleges háborognod, mert Moyes vélhetően itt lesz még néhány szezont. Ha nem, akkor én kérek tőled elnézést (bár a vezetésben meg csalódni fogok picit)
És igen, nem hiszem, hogy a BL-ben az elődőntőnél tovább jutunk, még szerencsés sorsolással sem, a bajnokságban nem biztos, hogy 4-ben leszünk, és a ligakupában ha a City-t kapjuk, jó adag mákra lesz szükség. És kurvára nem örülök mindennek. -
#32629 Nem csodálkozok,h eddig miért nem néztem a mérkőzéseket :D
Remélem Moyes nem sokáig marad még itt,s rontja a dolgokat,ha még van hova... -
#32628 Csak az én mondanivalóim igazolódnak be, David... ideje menni!
Tudjátok mi jutott eszembe az utolsó fél órában ránézve a csapatra?
Ez egy szedett-vedett társaság, tele sérültekkel és nem Unitedba való figurákkal. Nem kezdem el sorolni ugyan azt mint legutóbb tettem de most is bebizonyosodik, hogy igazam van.
Örökké United drukker maradok, tavaly is akárhányszor megfogadtam egy-két rossz eredmény után, hogy nem nézek egy darabig meccset, nem tudom megtenni, muszáj néznem a csapatom de ami idén megy az KATASZTRÓFA és ennek Moyes az oka, türelmem felé idáig tartott sajnos. Lehet nem év közben baszta el, de akkor meg nyáron kellett volna sokat igazolni, ami egy másik idióta miatt nem következett be.
Sanyarú év lesz ez a United történelmében, csak azt nem tudom ki tudunk-e valahogy kerülni ebből valaha is.... Továbbra is az a véleményem, hogy szedett vedett társaság a csapatunk kerete per pillanat és iszonyatos befektetésekre lenne szükségünk.
Tartsunk ki! De ne Moyesszal... -
#32627 az sima liba lesz, bemákkuljuk mint a chelsea nem rég mikor a bajnokságban szarul állt :D -
cabell2 #32626 csak, hogy a fanyalgók is örüljenek: ma tényleg gond volt a taktikával. az, hogy tízből 8 támadás végén Hernandeznek kellett egyedül vezetnie a labdát 4 védőre, meg halál egyedül megoldania valamit a 16oson belül, az nem oké, mivel ő nem Messi.
az más kérdés, hogy ritka esetlen volt mind a két csatár fiúnk -
#32625 inkább az a baj h már régen nyertük meg... -
cabell2 #32624 ezt a kupácskát nem sűrűn nyertük volna meg úgysem -
#32623 Marad a BL -
#32622 Tudtam h nem kell nézni a meccset, vártam a kiesést az fa-ből hamar, de nem hittem h rögtön itthon az első meccsünkön -
#32621 Szomorú ez. -
cabell2 #32620 komentátor aszondja: "hát ERRE ki számított?!?!"
hát én.
-
#32619 azt hittem mindenképp akarnak még egy meccset idegenben, de úgy látszik mégse :D -
#32618 Mocsokmód kiábrándító, hogy a jelenleg pályán levő játékosok közül, egyik sem elég tökös ahhoz, hogy 16-18ról kapuralőjön. Benn áll a Swansea a tizenhatosán belül, kiscsoportban tanitják, ha tele van a zóna, akkor vagy átívelgetsz, vagy átlövöd... Meccsek óta tilitoliznak ezek a szerencsétlenek. -
#32617 megtehetik és ennyi, nem lehet pénzügyileg versenyezni velük németországban. -
cabell2 #32616 Bocs hogy nem a meccsről, de 1 pillanatnyi dilemma:
a teljes elfogultság beszél belőlem azzal h RVP ideigazolását közel nem tartom akkora patkányságnak mint Lewandowski bayernbe igazolását?
Egyébként félelmetesnek tartom a Bayern igazolási politikáját iis...persze, nem lehet elvárni h szolidárisak legyenek a riválisokkal, de két szezon alatt két nagy sztárt elvinni a legfőbb riválistól, szerintem erkölcstelen.
-
#32615 Ma Sport2-n lesz a FA kupa meccsünk 17:30-tól
Végre egyszer látom őket,normálisan :D
Belefáradtam a stream-ezésbe az utóbbi időkben :) -
#32614 Ha nem erősítünk most, akkor több mint valószínű, hogy nem lesz meg a BL-t jelentő 4. hely, ami azt jelenti, hogy Rooney menni fog, így még kevesebb pénzhez fog jutni a Glazer família... -
#32613 Moyes válasza, hogy érkezik-e januárban erősítés: "Nem hiszem. Úgy vélem, az üzletek többsége inkább nyáron köttetik majd, mint januárban." -
#32612 "I need a dollar" -
#32611 beszarok az angol sajtón :D oké még valahol érthető h kismillió játékossal összeboronálnak mivel nem állunk jól, de mai pletyka h 220m font van igazolásra :D mert Glazeréknek lett egy kis +pénze :D -
#32610 igen, ha nem is a győzelmet de min. a döntetlent megérdemeltük volna, meccs végén legalább 2-3 nagy helyzetünk volt +ugyebár a két kétes 11s szitu. -
#32609 A hétvégével kapcsolatban még a higgadtabb ellenfél drukkerek és a Digi szakértői is elismerték, hogy mi voltunk a jobbak. -
pilboy #32608 +1
azt sem értem, h fél szezon alatt hogy lett az egész keret szar játékosok tömege. holott ugyanez a csapat simán elődöntőig ment volnaa bl-ben is, ha nincs egy bizonyos török köcsög (attól függetlenül, h saf akkor zseniális taktikát alkalmazott)
hétvégén 2 óriási védelmi hibából kaptunk gólt: smalling ill. vale aludt egyet-egyet éppen, ennyi. a helyzeteket meg be kell rúgni/fejelni -
#32607 Köszönöm! Nem kellett ezt nekem leírnom :) -
#32606 Ne haragudj, de ha ennyire divat vagy akkor szurkolj inkább más csapatnak!
Az igazi Manchester United drukkerek inkább néznek egy vergődő csapatot, ahol a hagyományokra építenek és megadják a lehetőséget a fiataloknak, mint egy sztárokkal teletűzdelt eredményes Manchester Unitedet, aminek semmi köze a klubb hagyományaihoz!
Moyes tökéletes választás volt és lassan kezd látszani a munkája gyümölcse. -
#32605 nem, minden kell a unitednek perpillanat, nagy kibaszott 0 a csapatunk Rooney és De Gea kivételével. Jones folyamatosan sérült, Evans közepes, Vidic Ferdinand öreg, Rafael ugyancsak folyamat sérült, Evra szar, Büttner szar, Fabiot nem játszattja ez a faszkalap, Carrick közepes, Fellaini sérült/szar, Fletcher nem lesz belőle semmi, Cleverley közepesen szar, Nani, Valencia, Young egy kalap alá veszem ezeket, mehetnek ahová akarnak, Januzaj nagyobb lesz mind Ronaldo, Giggs öreg inkább edzősködjön és a fiatalokra koncentráljon, Rooney isteni néhány első érintését és rövid passzát elnézve, RvP nem tudom mit mondjak róla... Welbeck lövi a gólokat az elmúlt meccseken, belőle lehetne a legnagyobb angol csatár a következő évekre ha nem ilyen kibaszottul mocskos szar keretben játszana. Borsó is mehet a picsába köszönjük az 1 szezonnyi teljesítményét.
ez a united perpill, lehet kihagytam neveket de azok kb említésre sem méltóak. ennyi, teljes vérfrissítés kell vagy semmi nem lesz belőlünk