35611
-
#32684 győztünk és még is szinte néma a topic :D -
#32683 De még X.
Az nagyon jó!!!! -
#32682 Szarabbul nehezen tudnánk már játszani -
#32681 ....
-
#32680 Az a vicc, hogy nálam Rooney az első aki mehetne :) Aki maradna: De Gea, Rafael, Welbeck, Evans, Cleverley, Januzaj, Carrick, Jones, Lindegaard, Powell esetleg Kagawa ha formába tudna lendülni. Igazolnék hátra főleg balra és középre, a középpályára (hiába hagynék meg ennyi középpályást) a szélekre pedig főleg kell ember, Kagawát irányítóként kipróbálni legalább egy évig, többet így első körben nem tudok :) RvP-n látszik, hogy bajnok akart lenni de most már húzna tovább, hát menjen, Rooney köztudottan nincs jó viszonyban Moyesal és azon kívül, hogy akar mást nem nagyon csinál, a lövései többnyire veszélytelenek, csak rohangál a labda után. Az szerintem a mai fociban már felejtős hogy a két szélső védő segítse a támadásokat, ilyen iram mellett már ezt nem lehet csinálni, inkább a közép szélről kéne support az meg ugye nincs... -
pilboy #32679 azért az túlzás :D
te csak roonye-t, de gea-t és welbeck-et hagytad volna :o -
#32678 Nem minden pontjával értek egyet, de nagy része már valóban szint alatt teljesít. Nagyon kevés klasszis játékosunk van, és amíg a riválisok ilyen ütemben fejlesztik a csapatukat évről évre, addig mi középszerű emberekkel nem vehetjük fel a versenyt ellenük. Már nem. -
#32677 ugyanezt írtam le 1 hete -
pilboy #32676 egyetértek
utáltam a játékát, meg egyébként is robbie savage-t, deitt azért megoszt egy-két érdekes dolgot a kerettel kapcsolatban -
#32675 Szerintem ott a gond, hogy a többiek erősítettek és ahhoz képest már pláne gyenge ez a keret. Tavaly bukdácsolt minden csapat szinte, így nem volt ennyire szembetűnő a gyenge keretünk + volt egy bomba formában lévő RvP-nk. -
#32674 Igen. Bár nekem is az a véleményem, hogy már gyenge a keret, és a tavalyi vagy azelőtti eredmények SAF tudásának köszönhetőek. Idén ütközik ki igazán a minőségbeli és az irányítás közötti különbség.
Ezt a keretet szerintem még José vagy Guardiola sem tudná visszahozni arra a szintre, amin az Öreg játszatta őket. -
pilboy #32673 érdekes, h most (is) a keret minőségére van fogva
amikor moyes-ról kikerül vmi olyan stat, amin veri fergie-t, vagy vmi jobbnak tartott managert, akkor az van, h hát ilyen kerettel nem könnyű, közben...
közben jön az érem másik fele, h a szurkolók egy (jó nagy) része már fél csapatot kidobná, mondván ezeknek a 3/4-e alkalmatlan, h viselje a mu-mezt
érdekes -
#32672 sajnos a keretek akkori erőssége miatt semmit nem ér ez, de lesz ezektől jobb meg sokkal rosszabb stat is, ha megéljük a MU élén. -
#32671 -
#32670 Sokat tényleg nem befolyásolna... lehet még jót is tenne .
Biztos sokat segít a csapatnak,mikor végre lőnek 1 nyamvadt gólt,ő meg fapofával ül tovább. Egy igazi edző :)) -
pilboy #32669 pontosítok: napokon belül 28 :) -
pilboy #32668 marchisio nem lenne rossz, csak kár h idén lesz 28
ha már a jövőt építjük, jobb lenne 2-3 évvel fiatalabbat a középpályára -
#32667 A United ajánlatot tett Marchisióért? -
#32666 A United ajánlatot tett Marchisióért? -
pilboy #32665 az fa vizsgálja moyes kijelentéseit
gondolom olyan döntést hoznak majd, h a chelsea ellen ne ülhessen a padra (a moyesoutosok majd jöhetnek a köv dumával: "ez csak jó a csapatnak") -
pilboy #32664 köszi -
#32663 Végülis ugyanarról van szó, ami már itt többször ki lett tárgyalva.
City drukkerként az a véleménye, hogy a most háborgó Untied fanok kvázi dilettánsok, hozzá nem értőek és naivak. Leírja, hogy azért van ott most a United ahol, mert 27 éven keresztül SAF teljesen a maga képére alakította ki nem csak a keretet, de gyakorlatilag az egész klubot, az összes benne dolgozóval. A szakembereket vagy ő maga választotta ki vagy nagy befolyással volt mások döntéseire. És cáfolja azt az állítást, miszerint Moyesban nincs semmiféle ambíció. Mert ha valamihez kell ambíció, akkor az az, hogy egy Ferguson után átvegye a Manchestert. És mivel a klub számára fontos a hűség, ezért Moyesnak meg fogják adni az időt, hogy a maga képére alakítsa a ManU-t. Ha ehhez 2 év kell, akkor 2 fog kapni. Ha 3 év kell, akkor 3 évet várnak. De egy olyan klubról van szó, amely a mai modern futballban szinonimája a tradíció és a konzervatív játékelmélet egyvelegének. És most, hogy nem csak SAf ment el, de a vezetőségnél is váltás történt, egy hosszú időszak kezdődik, ami az újjáépítésről fog szólni. Az majd kiderül, hogy a tulajdonos, a vezetők és a menedzser hogyan fog tudni együtt működni, de az biztos, hogy Moyes a legjobb választás az edzői posztra. Tapasztalt, megfelelő képességű edző, aki az Evertonnál is éveken keresztül elérte, hogy komoly ellenfélként számoljanak velük. A cikk írója pedig tiszteli és becsüli a Untied azon nézőpontját, hogy a hosszú távú munkára koncentrálnak, nem úgy mint a Citynél, ahol az elmúlt 30 évben 30 edző fordult meg a kispadon és ilyenkor szívesen lenne United drukker.
És azt üzeni a nyavalygó fanoknak, hogy kussoljanak be és legyenek türelemmel, mert új birodalom épül Manchesterben.
Nagy vonalakban ennyi, ha jól vettem ki a szavaiból. -
#32662 Hinni kell a feltámadásban... mert az igazi szurkoló nem csak a győzelmekkor szurkoló...
-
pilboy #32661 ezt ha vki lefordítaná, annak örülnék :)
city-s írta, de egy brit mu-s oldal is lehozta a facebookon -
#32660 "A korábbi években a United szurkolói el voltak kényeztetve, a klub sorra nyerte a különböző trófeákat. Nem volt nehéz kitartani a csapat mellett. Most azonban kiderül, hogy kik a gárda igazi szurkolói."
glazer család továbbra is -
#32659 Akkor végre egy kis szakértői érvelés, hogy miért nem Moyes a hibás!
"A Vörös Ördögök legtöbb szimpatizánsa nem lát tovább az orra hegyénél és David Moyest teszi meg első számú bűnbakká a rossz szereplés miatt (7. hely a bajnokságban, korai búcsú az FA-kupától). A korábbi években a United szurkolói el voltak kényeztetve, a klub sorra nyerte a különböző trófeákat. Nem volt nehéz kitartani a csapat mellett. Most azonban kiderül, hogy kik a gárda igazi szurkolói."
"“Nem akarok udvariatlan lenni Sir Alex Fergusonnal, de azt gondolom, nagyon ügyesen választotta meg az időpontot a távozásra."
"Nem David Moyes hagyta cserben a Manchester Unitedet, hanem a Manchester United hagyta cserben David Moyes-t. Moyes már a kinevezése után nem sokkal elmondta, hogy négy pozícióban meg kell erősíteni a keretet. (...) Senkit sem kapott Moyes. Ennek több oka is van. Részben arra vezethető vissza, hogy a United új ügyvezető igazgatója, Ed Woodward takarékossági intézkedéseket vezetett be a Glazer család utasítására."
"Fellaini leigazolása láthatóan egy kétségbeesett lépés volt. Ő nem Moyes elsőszámú célpontja volt, ez egy pánik-igazolás volt." -
cabell2 #32658 Neked továbbra is kötelező olvasmány!
-
#32657 Épp ezt mondtam... Vidic-nek kell gólt lőni. Vicces :D
Még jó,hogy "minden rendben van a csapatnál" -
pilboy #32656 idegenben eddig is jobb hangulatot csináltak a mieink, mint otthon -
#32655 szurkolóiknak azért hatalmas respect, nagyon kitalálta a vezetőség ezt az éneklő szekciót, így végre rendes ultráink is vannak, főleg idegenbe. -
pilboy #32654 furi büntetőt kaptunk épp azután, amit mi nem kaptunk meg az előző meccsen... -
#32653 persze, hogy valami nincs rendben, de az nem fog megoldódni a #32573 -hoz hasonló hozzászólásokkal sem :) -
#32652 lehet ám parasztkodni de az fix hogy valami nincs rendben a klubnál -
#32651 végül is veretlen október-november és a decemberi zsinórban 6 győztes meccs után, most 2 (és fél) vereség, te jó ég, gyorsan el kell zavarni mindenkit... :D -
#32650 Fogunk idén nyerni egyáltalán? -
#32649 "Szunderland vezet" -
#32648 Témához: Én is értem h sz@rul állunk, de inkább húzzuk ki valahogy az évet, mint h vészigazolásokhoz nyúljunk,(örülnék jó pár embernek, de CSAK normális áron) am Ferginek is hány téli igazolás jött be Evra és Vidic-en kívül? hát nem sok, +mai világba ahol elszálltak az árak télen még nehezebb igazolni. Oké ha egy két embert eladunk is télen akkor vegyünk is, de előttem szollónak igaza van Moyes mindenkinek esélyt adott még Ando+Naninak is stb.. sőt utóbbival még hosszabbítottunk is(szerintem a jobb eladási ár miatt)
Érdekesen várom ezt a hónapot mivel Fergi is mindig ezzel a "nem vesszünk senki"-vel takarózott még is volt mindig nem is egy érkező. -
#32647 Igen, csak ez nem úgy működik hogy átveszel egy csapatot és mint a fifában írja a játékosok értékeit valami varázskönyv. Látszik, hogy Moyes megadja az esélyt szinte mindenkinek és szépen lassan kiértékeli maga a helyzetet. Biztos vagyok benne, hogy legkésőbb nyáron eltűnik a keretből mindenki aki nem odavalós és jönnek az igazolások, plusz olyan fiatalok mint Januzaj mégtöbb lehetőséghez fognak jutni. Welbeck is egészen remek formát mutat, a védelembe és a középpályára kell igazolni, ha elmegy Rooney esetleg RvP, akkor csatársorba is, de azért van itt használható játékos és Moyes most szerintem szemmel láthatóan ezeket keresi a jelenlegi keretből, akik maradni is fognak. Előre remélem Powell visszajön, a többi amit írtam szerintem nyáron megoldódik, de Moyes stílusa és elképzelései szerint kell igazolni. Igazuk van abban is, hogy Moyes még nem ért ennek a "felmérésnek" a végére, ezért nyáron fognak pénzt költeni, ami szerintem teljesen logikus és jó döntés! GLORY GLORY MANUTD! -
#32646 Igazad van, de aki lát,az látja is,hogy mi van :)
Ugyan úgy tartom magam ahhoz,hogy elavult a keret,tavaly is az volt,s már tavaly előtt is lehetett érezni.
Egy Rooney-ra támaszkodunk,meg most már egy RvP-re. Látszik,ha ők nincsenek,akkor nincs aki gólt lőjön. S egy ilyen szintű csapatnak több lábon kellene mozognia,nem így.
Az hogy sajnálja a pénzt a vezetőség,az még most is igaz. Tavaly is, húzós helyzetekben, vicces volt,hogy Scholes-t kellett visszahívni,mert nem volt kit,röhej.
Szóval egy részt,Moyes hibája,mert kurvára nincs csapatmorál, más részt,az, még más csapatok erősítenek,mi addig minden téren gyengülünk.
Pár év kell,s nem lesz Evra,Vidic,Ferdinand, középpálya is gyengülni fog, Rooney is el fog menni minden bizonnyal,1-2 év múlva, szóval igen, lehetne szépíteni meg mindenben a jót látni,de nem annyira jó a helyzet. -
pilboy #32645 azért örülök, h nem kevesen vagyunk mi is, akik így gondoljuk a dolgokat