Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Nyerjünk bl-t. Torkon xarom a tõzsdét.

ffxi
Mivel alig költöttunk új játékosra, persze hogy sok pénz marad 😄

Fákjúal!

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Nem tudom Carrick-el megint mi a gond, 90% felett passzolt. Igen, eladott pár labdát, és a többi? Pontosabb volt és többször ért labdába, mint Fellaini. Védekezésben volt kicsit gyengébb most, meg láthatóan nem teljesen gördülékeny ez az új kettõs, de pár meccs alatt összeszoknak.
Valencia pedig a meccs embere volt, iszonyat mit hajtott a srác, tegnap visszahozta azt a formáját, amiért tavalyelõtt õ volt a szezon legjobbja.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tegnap számomra smalling volt a meccs embere
vale valóban kezdi régi önmagát idézni
carrick idén eddig számomra is csalódás. remélem csak idény eleji forma. tavaly összesen nem volt annyi eladott labdája, mint az eddigi meccseken összesen ebben az idényben
kagawa még mindig kevéske. welbecket szívesen elképzelném még a csapatban (egyébként vele mi van?)

ffxi
Grt a csapatnak. Tegnap este melóztam 😞

Fákjúal!

Darthmushroom
meccshez hozzá szólva:
Kapus: De Gea ez egyértelmû, bár ma sok dolga nem volt
Védelem: lesz ez jobb is ha Rafael visszatér bár ma nagyon jó volt Smalling a posztján, Ferdinand sajnos öregszik ezért több lehetõséget kéne adni középen Evans,Jones,Smalling 3snak.
Középpálya: egyre jobban tetszik ez a Carrick+Fellaini kettõs egyszerûen uralkodnak.
Támadók: Kagawa szinte súlytalan szélen sajnos, Valencia kezdi régi önmagát mutatni, RvP+Roo bár hagytak ki helyzetetek egyértelmûen látszik a világ egyik legjobb támadó kettõse, nagyon érzik egymást.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zalrobto
megvan a meccs ez a lényeg<#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

attiGT
nekem is tetszik, 4-1-et szívesebben látnék de Ferdinand is öregszik, nem lehet mit tenni

Darthmushroom
nagyon jó ez az új stílus amivel a számok meg nevek vannak a mezeken. én úgy nézem h ez nem az mint a bajnokságba mert ezek szögletesek. vagy tévedek?

zalrobto
szép volt grat ez már megvan <#taps><#taps><#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

jetblack
4-1 Valencia

Akarmekkora hibat vetett Rooney szerintem mondhatjuk ot a meccs emberenek 😊

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

zalrobto
na végre ez már igy remek <#taps>

jetblack
3-1 Rooney es a 200-ik gol is megvan voros szinben <#szeret>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

ReszegKoldus
Rooooooney

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zalrobto
mekkora góóóóóóól!!!!!!!!!!!!<#taps>

jetblack
2-1 ROBIN !!!!!!!!!!!!!!

zalrobto
baszki ha passzol 2:0 lehetne <#szomoru2>

zalrobto
a fenébe 1:1 nem igaz<#falbav>

zalrobto
önzõ<#falbav> volt ajjj

zalrobto
elmegy 😊

jetblack
DE EZ MIIIII RONEY ? !!!!!!!!!!!!!

attiGT
Amúgy nektek most is jó Carrick? Egy darabig számoltam az eladott labdáit aztán meguntam...

zalrobto

zalrobto
1:0 ez az <#nyes>

Magic Boy
Manchester United: De Gea – Smalling, Ferdinand, Vidics, Evra – Valencia, Kagava, Carrick, Fellaini – Rooney, Van Persie
A kispad: Lindegaard, Evans, Fabio, Anderson, Young, Cleverley, J. Hernández

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Smithie
20:40 Labdarúgás
Bajnokok Ligája, Manchester United-Bayer Leverkusen

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

számomra még kevéske volt a játékideje
majd man city ellen kiváncsibb leszek rá 😉

Tyler1
Anderson után nem volt nehéz. Remélem idén többet kezdõben nem kell látni.

Darthmushroom
És Fellaini??? akkora stabilitást hozott középre h csak pislogtam.

valencia, evra, vidic és januzaj
õk játszottak ma elfogadhatóan

Zenszkij

Tyler1
És többet is.

Tyler1
Volt 1-2 elszórt labdája, de pontosabban passzolt, mint pl. Rooney.

attiGT
Lehet nekem csak a kismillió elpasszolt labdái maradtak meg.

Tyler1
Carrick 5? A meccs egyik legjobbja volt (megint).

attiGT
Játékosértékelés részemrõl:
De Gea 6 - nem volt dolga
Fabio 6 - tesója jobb
Ferdinand 6 - elsõ félidõben volt egy nagy hibája, már öregszik
Vidic 7
Evra 7
Carrick 5 - passzolni elfelejtett
Anderson 3 - pénzt kéne csinálni belõle, amíg lehet
Valencia 7 - meh...
Young 5
Rooney 7.5
Van Persie 7

Fellaini 7.5
Januzaj 7.5
Chicharito 6

Összességében támadójátékunk egy kikúrt nagy 0.

Atti12
ez a Januzaj hatalmas játékos lesz 😄

zalrobto
na végre rooney 2:0<#mf1><#taps>

attiGT
Azt a 2 pontot amit elvettek tõlünk a chelsea ellen itt visszaadják. Ennyi.

Tyler1
Young meg egy vicc, az lett volna már piros amiket ez összeesik -.-

zalrobto
lehet valami csúnyát mondott ráá<#hehe>

Tyler1
Ez sem nem büntetõ, de piros meg aztán fõleg nem, örülök, hogy ezt is a játékvezetés bassza el...természetesen a mi meccsünkön. Hurrá!

Darthmushroom
hát szerintem 11s nem volt, de a piros jogos. utolsó emberként sodorta el.

attiGT
Már azt hittem ezen a mérkõzésen is velünk basznak ki a játékvezetõk de most csak be mert fújni valamit.

zalrobto
1:0 na
<#nyes>

Darthmushroom
könyörgöm adjuk már el ezt az andersont, valami iszonyat ez az ember.. Young is amilyen jó volt mikor ide igazolt, annyira sz@r közel 1,5 éve