35611

• Jim Morrison
    és #32747

Nem, Szeptember óta nem tudom nézni a meccseket (MU meccseket sem).
    Azt tudom, hogy amikor Modric a realhoz került, borzasztó volt. Ahányszor beleért szinte mindig eladta a labdát, stb. Nem is csodálkoztam mikor az év legrosszabb átigazolása címet kapta (ha jól emlékszem)
  • HRC Dodi
    353.500.000 € összes keretből, 12.625.000 € összes kereset mellett hogy HAZAI pályán ne tudjon legalább 3 játékos célozni, vicc...
  • ReszegKoldus
    Mata jól tud büntetőt rúgni? nagy upgrade lenne :D
  • ReszegKoldus
    kezdem érteni miért van ez a szabály, kell a dráma :)
  • ReszegKoldus
    hát nem marad... :D
  • ReszegKoldus
    The rules are new for me – I don’t remember playing in a competition where after 90 minutes away goals don’t count but they do after 120 minutes and the only way to get to penalties is 2-1. We need to adapt to that as well.

nem lehet valami régi szabály, de elég hülyeség mindenesetre :D
  • Darthmushroom
    elég bullshit szabály ha így marad akkor továbbjutás
  • ReszegKoldus
    azt nem tudom, de ez alapján elvileg ha így marad akkor megvan a továbbjutás (én azt hittem büntetők jönnek automatikusan)

13.5 In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with the Laws of Association Football.
  • Darthmushroom
    mióta nincs idegenbeli gól a ligakupa elődöntőben??
  • attiGT
    Juan Mata's £37million transfer to Manchester United accepted by Chelsea. Medical tomorrow.
  • Darthmushroom
    Gündogan-nak egyre jobban nem örülnék, elméletileg valami van valami baj a hátával, és nem is nagyon találnak rá megoldást, elméletileg sérült is nem is tudják mikor fog visszatérni.
  • HRC Dodi
    Még kellene két ember védő posztra, egy, netán kettő kp-ra és egy szélre. Egy kreatív szélső elég lenne, ha ez a 4-2-3-1 lesz. Védőre nekem is passz, mint ötlet, kp-ra Gündogan/Vidal (rá igen csekély az esély, talán a 0 inkább)
  • cabell2
    Csak emlékeztetnék mindenkit h ezekben a dolgokban nem a mi vitáink döntenek...:D
    imádom az ilyen beszélgetéseket
  • HRC Dodi
    64% Mata a transfermarkt.de oldalon... ott nem nagyon szoktak tévedni az értékekkel.
  • Darthmushroom
    szerintem meg az egyik legnagyobb hülyeség lenne nem elfogadniuk egy 90%ba padon ülő játékosért 35-40m font körüli árat, amivel egy hatalmas bevetél lenne, kettő bőven +10m haszon a vásárláshoz képest. Az meg h Mata elmenne, kemény 2,5 szezont játszott a klubba (fél év pad) ezért nem hiszem h annyira kötődnie kéne h riválishoz nem igazol, am is régebben is adtatok már el riválisnak játékosokat (pl.Cole,Sturidge stb..)
    padozáshoz: még te is írod h világklasszis, tehát nem hiszem h szeretne pont a vb szezonjába padon ülni, h esélye se legyen bekerülni a spanyol kezdőbe.ű

am félek h utolsó pillanatban lecsúszunk róla (bár anyagilag még mindig sokkalom az árát), PSG anno nyáron annyira akarta h még a honlapjukra is felkerült Mata a csapatba (gondolom legvégén akadt el valahol a tárgyalás) és ha egy ilyen vagy hasonló klub bejelentkezik nem hiszem h sok esélyünk lesz
  • attiGT
    nézd meg a mai felállást pl, sokat mondó szerintem ha úgy állunk fel, hogy Borsó mögött 3 fluid, támadó szellemű játékos Welbeck, Kagawa középen, másik szélen Adnan
  • Darthmushroom
    több angol hír forrás szerint megvan a megegyezés, órák kérdése a bejelentés
  • pilboy
    26 évesen én sem mondanám idősnek attól függetlenül sem, h a jövő csapatát építjük.
    25-30 éves kor között van a legtöbbjüknek a karrierje csúcsa. pont kell 2-3 ilyen korú játékos. ha marad roo, rvp, carrick, akkor jók lehetnénk fiatalokkal feltöltve

az már megint más kérdés, h ebbe a formációba nem illik
    azt meg tudjuk, h az utóbbi években ez a 4-4-2 már nem igazán működik nálunk (sem), vagyis mindenképpen ráférne a csapatra a stílusváltás formációban (is)
  • attiGT
    Mikor tűnsz már el? :D senkit sem érdekel a mondani valód nem vetted még észre? Beszélj a falnak az legalább meghallgat. Ha meg netán Mata a napokban hozzák kerül mekkora pofára esés lesz az neked? :D itt szövegelsz, hogy figyelemmel kíséred Mata életét és nem akar eligazolni stb... ki vagy te a komornyikja ? :D hülyegyerek
  • Tyler1
    Hogyne illene? 20 évesekkel nem lehet új csapatot építeni, max új tengelyt. A tapasztalat nélkülözhetetlen a játékból is, és a fiataloknak is. Mellesleg 26 évesen még csak öregnek sem nevezhető, ebben a korban érnek be igazán a focisták.
    40m manapság pedig már simán kimegy egy ilyen játékosért.
  • contraste
    Tettetek ajánlatot, de ez nem jelenti azt, hogy el is fogadjuk. Legalábbis nagyon remélem, hogy van esze a CFC vezetőségének... Na meg, ha el is adná a klub Mata nem az a típus, aki elmegy egy riválishoz, ha mégis megteszi óriásit csalódnék benne, de nem csak én, hanem sok Chelsea szurkoló. Nem játszatni óriási hülyeség, nyílván nem elvárható egy világklasszistól, hogy üljön a padon, de pár hónap padozás még nem a világ.
  • 6unn3r
    Modric egyértelműen a Madrid legjobbja. Rendszerint vkp poszton játszik, ennek ellenére, ami munkát lenyom meccsről meccsre...kaputól kapuig rohangál 90 percen keresztül, védekezik, labdát szerez, indít, adogat, mozgatja az egész csapatot. Nem hittem, hogy így be tud illeszkedni, illetve Özil eligazolásával keletkezett űrt be tudja tölteni, de élvezet nézni a játékát. Mindent elárul, hogy pl egy Isco padozik mellette.
  • Darthmushroom
    nem láttad mostanában Modricot? vagy tavasszal? zseniálisan játszik ott is már.

nagy erősítés lenne Mata, de ahhoz nem szabad ugyanezt a felállást meg elvet folytatni. középső középpályásként Ő se megoldás, ebbe a szélső játékba szélre megint nem jó.
    DE 4231-be zseniális pl.:
    Carrick-Fellaini(Clev/Fletch)
    Mata-Roo(Kagawa)-Januzaj
    RvP(Welbeck)
    felállás már nem hangzik olyan rosszul ha mindenki formába lendül.
  • Magic Boy
    Sky, BBC, Guardian, Telegraph szintű források mondják egymástól függetlenül, akik United forrásra hivatkoznak, hogy alakul a megegyezés a két klub között.
    Mata ma nem ment edzésre és az apja (aki a képviselője is) Angliába repült Spanyolországból

Redcafe-n az angol humor is bekapcsolt, Mourinhonak küldik a Bohemian Rhapsody-t:

Nothing really Mata's
    Any Juan can see...
    Nothing really matters
    To Joseeee
  • Jim Morrison
    Szerintem nem, olyan lenne mint a realnak modric
  • Magic Boy
    Most, hogy egyre inkább hallani Juan Mata hozzánk igazolásáról kinek mi a vélemény a következő kérdésekben:
    Illene a csapatunkba?
    A segítségünkre lenne, hogy kimásszunk a hullámvölgyből?
    Ér 35-40 millió fontot (amennyit pletykálnak érte)?
    Ha a jövő csapatát építjük, akkor egy 25 (április 28.-án tölti a 26-ot) éves játékos beleillik a képbe?

• Tyler1
    Bocs a "naivságért", tudom hogy Daily Mail, de talán elnézik a Chelsea drukkerek

"Juan Mata kihagyta a Chelsea szerdai edzését, miután Manchester Unitedhez való átigazolása már a hét végére megtörténhet [írta a Daily Mail Chelseahez közel álló munkatársa, Neil Ashton]"
  • Darthmushroom
    A Sky azt írja a Mata dealre, hogy "step closer".

hm...
  • Tyler1
    A világért sem akarnám cáfolni az értesüléseidet Mataról, a Sky Sport sem annyira hiteles, mint az SG, könnyen lehet hogy csak pletyka, vagy épp nem lesz belőle semmi, de azért kicsit naivkodok, úgy gondolom ez a fórumozás lényege, véleménycsere.

"Talks between Manchester United and Chelsea over the transfer of Juan Mata are going well, Sky Sports understands."
  • Darthmushroom
    azért Madridban Raúl is 7s volt :D mondjuk nálunk tényleg nagyon ikonikus a 7s, de mi mindig is a tradíciókról voltunk híresek. Valencia esete kicsit furcsa volt mert előtte tényleg zseniális éve volt, de azért nem volt olyan "mágikus" h megkapja.
  • 6unn3r
    Érdekes, hogy egyes kluboknál mekkora jelentősége van egy mezszámnak. Sőt, nem is tudom, hogy van-e még egy olyan klub, ahol egy szám ilyen "mágikus" jelentőséggel bírna. Bár Ronaldo a Madridnál is gondoskodik arról, hogy súlya legyen a 7-esnek.
  • Darthmushroom
    elméletileg közös megegyezés volt, tavaly rossz éve volt benne (kb. nem bírta a nyomást, ami sajnos azóta is látszik rajta) meg elméletileg fel is akarták szabadítani a vezetőségnél (voltak utalások h Ronaldonál próbálkoztunk pl. Rio nyilatkozat h beszélt róla vele a visszaigazolásról, meghosszabbítása egész nyára elhúzódott stb..stb... Balért is volt elméletileg ajánlat stb..stb..)

szívem szerint én már most télen odaadnám Januzaj-nak 7-st mert igazolásunk meg tehetségünk se biztos h lesz még egy ekkora mostanában (bár nálam nagyon hasonló szint Zaha is csak agyilag még elég Nani)
  • 6unn3r
    Arról van valami információ, hogy Valencia hátán miért tűnt el a 7-es szám? A hétvégi bajnokin vettem észre, hogy újból 25-ös számmal játszott.
  • contraste
    Elég naívak vagytok, ha elhiszitek a pletykákat. Mivel nem a ti játékosotok így nyílván nem követitek Mata életét, de én igen, és egyértelműen kijelentette nem akar távozni, mert bízik magában, hogy meggyőzheti José-t, hogy márpedig ő kell neki. Na és amúgy sose adnánk el egy ilyen szintű játékost a PL-en belül. Ahogy Robbent sem adtuk.
  • Tyler1
    Gary: "Ha beakarják illeszteni Matát akkor meg kell változtatni azt, ahogyan jelenleg játszanak. Általában szélsőkkel játszanak. Néha beljebb húzódnak, de általánosságban a széljátékkal számolnak, ezért kérdezem, hogy hova férne be?"

"Ő egyértelműen egy fantasztikus labdarúgó, efelől nincs kétség, egy dologra viszont biztos jó, ez pedig gondolom az, hogy David Moyesnak, a Manchester Unitednek és Ed Woodwardnak muszáj egy nagy nevet igazolnia."

"Magukra kell vonniuk a figyelmet, és ha megszereznék, az potenciálisan új játékosokat vonzana - nekik pedig legalább három-négy játékos kellene."

"Ez egy olyan kezdet lehetne ami elkezdené megváltoztatni a dolgokat, de nem mondanám, hogy illene a Unitedba."
    "Nézzük meg Paul Pogbát, Marco Reust, Luke Shaw-t vagy Arturo Vidalt. Ők illenének a United filozófiájába" - fűzte hozzá Neville.

"Lucas Moura, Ilkay Gundogan és Julian Draxler ebbe a kategóriába tartozik. Ők még fiatalok, még nem érték el a legjobb formájukat és megvan bennük a lehetőség, hogy világklasszis játékosok legyenek."
  • Darthmushroom
    bár sokan pezsgőt bontanának érte, főleg a manutd.hu-n, de én se örülnék a cserének, meg ennyi pénzért se biztos. 22m vagy mennyiért vették őt, idén alig játszik és még így is +10m fizessünk rá, azért az durva. attól eltekintve h utóbbi két év legjobb játékosa volt náluk.

am egyre több hír portál hozza le a hírt az ajánlatról. hétvégén nem játszunk az FA kupa meccsek miatt, szóval ha igazolunk pár embert akkor most kéne nyélbe ütni majd őket.
  • bosco05 #32733
    szerintem simán megér 37 millát, lehet én vagyok hülye, de én a Chelsea legjobbjának tartom, mostanában meg nem is játszik, vicc kategória...
  • Zenszkij
    Rooneyért cserébe meg pláne
  • Darthmushroom
    Én is örülnék neki, de 37mért azért elgondolkodnék (annyit írnak h ajánltunk) lehet még se annyira jó döntés a leigazolása.
  • bosco05 #32730
    Én Mata-t nagyon el tudnám képzelni a csapatban.