35611
-
pilboy #32849 sztem megfordítjuk ezt a meccset
3-1 lesz ide -
#32848 pedig most lehetne zárkózni, Tottenham és Everton is hátrányban -
#32847 CSODÁS FÉLIDŐ:
Evans+Jones OFF, mellette hátrányba vagyunk egy ritka szar góllal. -
pilboy #32846 hihetetlen milyen gólokat tudunk idén kapni...
most meg jones is lesérül -
#32845 főőő kidől a legjobb formába lévő hátvédünk... -
#32844 nem rossz a mai kezdő:
De Gea - Smalling, Jones, Evans, Evra - Carrick, Cleverley - Mata, Rooney, Young - van Persie.
egy dologban változtatnék Young-Januzaj, de érthető az angol kezdetése a jó múltkori játéka miatt. -
#32843 -
#32842 :DDDDDDDDD -
#32841 A MU elvesztette támadóját az átigazolási piac utolsó óráiban!
Danny Welbeck
Mu-->Tesco
-
cabell2 #32840 Annyira komolyan vehetetlen ez az ember szerintem, ő reklamál arról, hogy egy West Ham szintű csapat bunkerezik a Chelsea ellen, mikor ő ugyanezt olyan kaliberű csapatokkal tette előszeretettel helyenként, mint az Inter vagy a Madrid. Mást sem csinál ez az ember csak manipulálja a bírókat és a közvéleméyt az ökörségeivel. Tudom, hogy ez szándékos és a taktika része, de akkor is iszonyatosan irritáló mostmár. -
#32839 Jól nézze meg a műsort ,mert jövőre a másodosztályba majd nemnagyon tudja:D -
#32838 A meccsről érdekesmód nekem rögtön a 2012-es Bl sorozat Barcelona-Chelsea elődöntője jutott az eszembe. Olyan bunkerfocit már régen láttam, mint akkor a Chelseatól. Mourinhonak meg egy szava nem lehet, mert az összes idegenbeli rangadóján ilyen szellemben küldi ki a csapatát. Szóval elhiszem, hogy rosszul esik neki hogy közel 40 próbálkozásból nem sikerült gólt szerezni, de ilyen a foci :) -
pilboy #32837 tudom, h off, de big sam-en jót nevettem :)
"Nagyon nehéz egy olyan meccsen futballozni, ahol csak az egyik csapat akar játszani" - fakadt ki a portugál tréner a 0-0-s döntetlen után, aminek köszönhetően csapata maradt a Premier League harmadik helyén, pedig lehetősége lett volna megelőzni a Southampton ellen ikszelő Arsenalt.
"Én úgy tudom, a futball arról szól, hogy két csapat játszik a pályán. Most én csak egyet láttam. Ezt elmondtam Big Samnek is (Allardyce), és csak isméteni tudom magam: tudom, hogy nekik pontokra van szükségük. Ezért játszanak az ilyen helyeken, mint a Stamford Bridge, úgy, ahogy most tették. De kérdem én: ez elfogadható? Talán igen. Talán."
"Viszont nem lehetek túl kritikus sem, mert talán én is ugyanezt tenném, ha hasonló helyzetben lennék. De ugyanakkor annyit azért hozzátennék, hogy ez nem Premier League-szint. Ez nem a világ legjobb labdarúgó-bajnokságának a szintje. Ez 19. századi, nagyon rossz futball volt" - tette hozzá, majd újságírói kérdésre rögtön tisztázta, mit is ért ezalatt.
"Nem tudom, a helyes szavakat használom-e, de itt olyanokra gondolok, hogy sérüléseket színlelni (kérdem én, hogy ismeri-e david luizt? :) ), csalni, vagy hogy a kapus nem a 70. perctől kezdi el húzni az időt, hanem a kezdést jelző sípszótól. Tíz védő tömörül a 16-oson belül, a védők pedig szinte ki sem lépnek onnan az egész meccsen. Szerintem egy ütvefúró sem lett volna elég, hogy feltörjük azt a falat. Ez teljesen alapfutball, semmi extra. De végül is elégedettek lehetnek, megvan a pont."
Allardyce erre nagyon tömören reagált: "Igen, ezeket említette nekem is, de tőlem aztán azt mond amit akar. Hogy őszinte legyek, sz***ok rá. Szeretem nézni, amikor a Chelsea játékosai siránkoznak a bírónak, és persze próbálják megfélemlíteni, közben pedig José fel és alá ugrál a technikai zónában. Remek műsor!" - hangzott a West Ham menedzserének válasza.
-
#32836 sajnos igen -
pilboy #32835 elég jól alakultak a tegnapi meccsek
sajnos ezt a bajnokságot ismét a city fogja nyerni sztem :( -
pilboy #32834 ma még minimum egy előttünk álló ellenlábas bukni fog (legjobb esetben 3 :D )
hétvégén kőkemény csata a stoke otthonában. viszont a hotspur és a pool is idegenben lép pályára, míg a city-chelsea-n hétfőn bármi megtörténhet
nyerni kell a meccseinket és simán hozni lehet a lemaradáson -
pilboy #32833 klassz mert csak a gólokat nem láttam jóformán :D
furcsa volt látni, h vki irányít a középpályáról -
#32832 Kötelező behúzva, nem volt kiemelkedő a játék, de helyeként biztató volt :D -
#32831 eddig pislogok Matán, nem vártam h kezdeni fog, főleg h nem fog ilyen jól játszani hiába még csak 20 perc telt el. -
#32830 OHH ROBIN VAN PERSI!!!!
stream -
#32829 elsőre mindenképpen fejesgólt akartak :D -
girimó #32828 Stearmeket rakjatok fel kosz
-
#32827 Az megint jó lesz, ha Rooney kerül a padra. -
pilboy #32826 De Gea; Rafael, Smalling, Evans, Evra; Valencia, Jones, Giggs, Young; Mata, van Persie
cserék: Lindegaard, Cleverley, Fletcher, Januzaj, Kagawa, Hernandez, Rooney -
pilboy #32825 azért hozzáteszem, h a soton-arsenal is érdekesnek tűnik
persze én is a mienket nézném inkább, de az markánsabbnak tűnik
mellettünk úgymond "csak" mata és ole visszatérése szólna :) -
#32824 spanyol kupába a Madrid fontosabb a digi 2n... mert h elsőn a liverpooli rangadót adják azt megértem. "Szar" bajnokságot nem közvetítik akkor nem értem minek vették meg akkor a kupa jogát... főleg h FA kupát nem adják ami messze a legrangosabb hazai kupa. -
#32823 Beszarok bazzeg, pont ezt a meccset nem közvetítik... Szar streamen kell majd nézni... :( -
pilboy #32822
jó lenne -
#32821 mu-cardiff: 1-es
soton-arsenal: 1-es
pool-everton: X
hotspur-city: 2-es
chelsea-west ham: 2-es
1. Arsenal 51
2. Manchester City 53
3. Chelsea 49
4. Liverpool 44
5. Tottenham 43
6. Everton 43
7. Manchester United 40
Már is sokkal jobban nézne ki! -
#32820 Végül úgy nézz ki Mata a 8s mezt kapta :D helyes így maradhat a 7s mez Janunak :D -
pilboy #32819 jó lenne nyerni holnap, hiszen igencsak felzárkózhatunk 1-2 csapathoz
mu-cardiff
soton-arsenal
pool-everton
hotspur-city
chelsea-west ham
1. Arsenal 51
2. Manchester City 50
3. Chelsea 49
4. Liverpool 43
5. Tottenham 43
6. Everton 42
7. Manchester United 37
nincs olyan messze az a 4. hely -
pilboy #32818 az a baj, h szélsőkből karcsúak vagyunk (nem a létszámra gondolok)
habár egy esetleges formációváltással ez a probléma kiküszöbölhető -
#32817 Szerintem ez a Kroos simán beférne a középpályára hozzánk. Nem hasonlítom a korábbi MU játékookhoz mert nem érdemes. De annál sokkal többre mennénk vele mint a jelenlegi középpályásainkal. Nani, cleverly valencia stb... -
#32816 "Egy izgalmas csapatot szeretnék építeni. Mindig is ez volt az az út, amin járni akartam és a saját elképzeléseimet szerettem volna megvalósítani. Az igazat megvallva más járható utat nem is ismerek. A győzelem a célom és szeretnék adni valamit a szurkolóknak, mert az igazság az, hogy eddig ez nem sikerült túl gyakran. Amit ezzel mondani akarok az az, hogy ez csak az első igazolás volt a sok közül. Juan érkezése még csak a kezdet." - Moyes
Ámen -
#32815 hagyjuk inkább -
#32814 ez számomra kicsit szomorú :/ Én nagyon szeretem volna h Januzaj kapja meg (még ha nem is most) mondjuk még a 8s meg a 9s volt úgy szabad, utóbbit meg szerintem Welbeck megkapja a nyáron. Hivatalosan mondjuk én még nem találtam h 7st kapta. -
#32813 szerintem am nem róla volt szó az ügynöknél hanem Herrmanról az ellenfélből(+remélem Reusról), csak hát ha már ott volt Moyes ki kell valami storyt találni, és így h még nem hosszabbított kapóra jött az Ő neve. am ha választanom kéne Javi Martinez +Sweini jönne szóba nálam h hozzánk kerüljön, attól függetlenül h nagyon kedvelem Müllert meg Lahmot is. -
#32812 (Mata közben 7-es lesz) -
#32811 igen, de Kroos saját nevelés.
Akárcsak Lahm,Sweini,Müller ők elég kiváltságos helyzetbe vannak a klubbnál.
Főleg, hogy Kroos azért elég stabilan ott van a kezdő csapatba, szóval szerintem nem reális az leigazolása. -
#32810 ennyi erővel Götze meg Neuer is "csak egy zsoldos", de mind1