Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Ennek a Fulhamnek mi is lõhettünk volna 7-et, borzalmas volt a 2. félidõ. Pedig az elsõ félidõben nagyon örültem, hogy végre felszabadult, szép csapatjátékot láthatok.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

attiGT
de ott dögöljön meg az a német kis geci aki megtaposta Januzajt

Darthmushroom
haha nagy jelenet volt ahogy a nagy belga megvédte a kis belgát 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Ha az volt a céljuk, hogy 3:0 után is izgalmas legyen végig a meccs, az azért összejött 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
A félidõ második felében nem volt gól? #Moyesout <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zalrobto
ez simának tûnik <#awink>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Darthmushroom
soha nem is volt... volt h DECEMBERBE 10 pont hátrányba voltunk és bajnokok lettünk.

am ez a Januzajal valami kincset fogtunk, jó nem mondom h aranylabdát fog nyerni mert szerintem nem lesznek 30-40 gólos szezonjai ami manapság kell hozzá, de látszik rajta h meg van hozzá a tehetsége h klasszis legyen, arról nem is beszélve nem úgy mint Naninak Neki esze is van hozzá

Zenszkij
halkan megjegyzem még a bajnoki elsõ hely sincs messze

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
oktatunk!! 😄

ReszegKoldus
hamar javítottak az átlagon

ReszegKoldus
jó meccs, 10 percenként 1 gól 😊

nem könnyû a következõ ellenfél a ligakupában:

Leicester City v Manchester City
Stoke City v Manchester United
Sunderland / Southampton v Chelsea
Tottenham Hotspur v West Ham United

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
Ronaldo is ilyen volt, de legalább benne néha láttok egy kis észt is nem úgy mint Nani-ba.

Tyler1
Zahat télen kölcsön kéne adni, bár ezzel a gyerekkel is lesz pár túlórája az edzõknek, mint anno CR-el, mert ugyanolyan önzõ, makacs, felelõtlen a pályán, hiába a láthatóan kiváló technikai tudása. Pontosan azért nem játszik, mert utánpótlás szinten sem tud olyan teljesítmény hozni, amivel bajnokira felhozható lenne. A felesleges trükkjeihez arányosan párosul az eladott labdák száma, és a rossz döntések hozatala.

HRC Dodi
#Moyesout <#mf2><#idiota>

Viccet félre téve, úgy látszik jók voltak a srácok!? Lehet ez a Stoke elleni lökés kellett? Hát, hajrá! Én örülök nagyon, jobban esik ezt látni nekünk, mint az érthetetlen szenvedést...

Darthmushroom
annak örülök h Clev h felépült+Januzaj+Zaha is játszott kell nekik a tapasztalat fõleg az utóbbinak aki Nani mellet 10szer beférhetne am bajnokin is kezdõbe, mert már értelmesebb mint Nani. Borsónak is remélem jót tesz a 2 gól meg h kezdõ volt.

Tyler1
Persze, legfontosabb a 3 pont, de csúnya focit senki nem szeret nézni.

mind1, csak nyerjünk 😉

Tyler1
Ám remélem, hogy ez most már tényleg helyre rakja a fejeket, és a bajnokságban sem fogunk vért izzadni Stoke szintû csapatok ellen.

Tyler1
Ligakupa forduló volt Norwich ellen 😊
Nem adta semmi, de a Digit sem értem, élõben közvetítik az Ars-CFC-t, aztán fél 12-kor lenyomják az ismétlést. Miért nem azt adják le, amit nem közvetítettek?

6 meccs óta veretlenek vagyunk??? wow<#ticking>

rooney8
ma játszottunk? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ja, vki írhatna a meccsrõl, mert nem láttam én sem 😊

Tyler1
4 rúgott gól, 0 kapott és sehol senki? Moyesout-osok is csöndben vannak. Mondjuk én sem tudtam nézni 😄 Pedig végre egy sima meccs.

ReszegKoldus
Horogkeresztre hasonlít a ManUtd logója

ekkora baromságot...rohadtul nem hasonlít arra

nagyon remélem, h ez a 2 perc, ami megfordította a meccset, visszaállít minket a gyõztes útra

MR ME
a kérdés jogos...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ráadásul ha jól tudom, csak 1-1 rangadót játszottak

Tyler1
Miért a City, Chelsea olyan hatalmas teljesítményt nyújtott eddig az új menedzsereivel?

attiGT
Moyes elõször cserél remekül, meg is fordítjuk a meccset. GG MU

ReszegKoldus
máshol lehet felfelé váltottak minõségben edzõposzton, itt meg az nehéz lett volna 😊

Rash87
Amúgy hülyeség,h ezzel kell védeni egy edzõt,hogy elsõ évben ugyan mit várnának tõle a szurkolók... Nem egy NB1-es csapatról van szó.

Azért idén,nem egy nagy csapatnál volt váltás,nézd meg õket,akkor ott miért van az,ami,s itt miért ez a harmatgyenge valami?

Glory, Glory Man. United!

Zenszkij
Így kell ezt! Moyes fellélegezhet.

zalrobto
na végre ez az gyerünk <#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Rash87
Csak elaltattuk az ellenfelet <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

ReszegKoldus
háh ott a 3

ReszegKoldus
Áh, 2 év múlva a harmadosztály izgibb lesz.

De most komolyan, mit lehetne erre mondani? Olvasott valaki olyat, hogy "inog" a kispad Moyes alatt?

MR ME
elsõ évben mit vártok am? én már az edzõváltáskor dobtam ezt az évet, majd jövõre....azért mondjuk elsõ 4ben nem bennelenni tényleg szánalom lenne, de kupát idén am se vártam
majd jövõre összeáll az egész, és lehet harcolni a pl gyõzelemért

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

attiGT
Remek, remélem jövõre izgi lesz a másodosztály, már várom.

ReszegKoldus
majd ha lejár a szerzõdése, vagy még akkor se 😊

attiGT
Mikor váltjuk le ezt a pocsék edzõt?

ReszegKoldus
kabaré

ReszegKoldus
Mennyit változik 1 év alatt a helyzet, akkor asszem végigvédekezték az egész meccset keményen, mondjuk kikaptak. Most annyira nem eröltetik a védekezést 😄

Zenszkij
Majdnem 0-2....

Zenszkij
Félek ebbõl nem lesz elsõ 4 hely.

ReszegKoldus
összesen 4 gólt rúgtak eddig, nyilván ma kellett jönni az 5.-nek 😄

ennyi 😊
(nem látom a meccset 😞 )

Zenszkij
Ez most már komolyan vicc. Azért ekkora zuhanásra szerintem egyikünk se számított.

ReszegKoldus
hát az az 1 elég hamar meglett, most jöhet a 3

ReszegKoldus
de Gea mesterhármasával