35611
-
pilboy #32889 arsenal is majd ellenünk összeszedi magát... -
#32888 55 mp alatt elszállt a 4. hely reménye :D -
#32887 azt h utána szerdán az emiratesbe se nyerünk, akkor tényleg csak a bl győzelemmel lehet meg jövő évi bl szereplés -
#32886 Mit szólnátok amúgy ha nem tudnánk nyerni a Fulham ellen? -
#32885 Ott biztos lesz erősítés nyáron, tehát ezt még nem tudhatjuk. -
#32884 Red Wall már tavaly se volt az igazi úgy h nem is baj annyira. Sajnos ez a Rio féle generáció is kiöregedik már. -
#32883 micsoda védelmünk lesz jövőre... -
#32882 Szerintem sokkal inkább saját belátása, hogy egy újjá épülni kívánó csapatban neki már nem kell részt vennie. Valószínű Rio és Evra is búcsúzik nyáron, Moyes tervei nélkül is. -
#32881 baseli sérülése óta úgy sem tud sajnos komolyabb szinten játszani. (újra formába lendülni) -
pilboy #32880 valószínűleg moyes megbeszélte vele, h fiatalítani fog -
cabell2 #32879 Na, Vida elpatkol a szezon végén. Nem örülök neki, mert ő már a klub legendája, de abban reménykedem, hogy követik még néhányan, és moyes elkezdheti felépíteni a saját csapatát -
#32878 Thinking of those who lost their lives in the Munich air crash. Some things are more important than football rivalry. - Liverpool twitter
Today Manchester City remembers all those who so tragically and sadly lost their lives in the Munich Air Disaster. - City twitter
-
#32877 Az igaz, de szerintem ismerjük már Josét annyira, hogy tudjuk csak fricska volt. -
#32876 Nem a maira értettem, hanem a múltkor itt felmerült WHU elleni meccs kapcsán. -
#32875 Sztem jövőre nem lesz gond, lesz 3-4 jó igazolásotok és újra sínen. -
#32874 Nem volt antifoci a mai, ez a szép az egészben:) -
#32873 Vajon mikor fogunk mi így játszani? Matic amúgy meg egy isteni igazolás volt szvsz. -
#32872 Na ezért okos edző José, antifoci ide v oda. -
cabell2 #32871 Nem mintha lenne jelentősége a mi szempontunkból, de a City durván le van focizva -
cabell2 #32870 ezt a tegnapit nem bocsájtom meg könnyen -
#32869 4 pontra lehetnénk a 4. helytől. -
#32868 -
cabell2 #32867 igen, ez a szomorú, hogyy most kaphattunk volna egy kis lélektani lökést, és mindenki arra számított, hogy jön egy jobb széria, erre bumm. Legalább ne kikaptunk volna, csak egy iksz...tragikus az egész -
#32866 Zaha csereként 2 gp, hurrá. -
#32865 Az a legrosszabb, hogy ez megint a fejekben okozza a legnagyobb kárt. Mindenki elhitte, hogy Mata majd segít kimászni a szarból, erre ugyanott ragadtunk. Ezek után mi fogja helyrerakni a morált? -
cabell2 #32864 De komolyan kezdek hisztis picsa állapotba kerülni. Most vettünk egy jó játékost, nem azt mondom, hogy innentől mindenkit ki kéne, hogy végezzünk aki az utunkba kerül, de legalább 2-3 meccset nyerhettek volna most, vagy hasonló, hogy örülhessünk mint majom a farkának vagy mint a hülyegyerek a műanyag dömpernek. De nem, ki kell kapni ettől a falábú bandától. Hihetetlen. -
pilboy #32863 legyen már vége ennek a szezonnak! -
#32862 Az a legborzasztóbb, hogy megfogalmazhatatlan a problémánk. Mára már nem is tudom megmondani, mit lehetne tenni, hogy javuljon a játékunk. Ránézel egy kezdő 11re, ahol azokat a neveket olvasod, hogy Rooney, RvP, Mata, az jut eszedbe, hogy itt jó pár gólt fognak lőni, de nem, sőt... -
pilboy #32861 a baj csőstül jön... -
#32860 Ez a kibaszott kiábrándító, nem mikor a Chelsea ver meg 3:1-re...
Rohadtul ellenünk volt ma minden, grundfoci, sérülések, felborult taktika, időjárás. Értelmes labdát nem lehet megjátszani bazdmeg hurrikánban. -
#32859 Na ezt a meccset végre tudtam nézni. Nem érte meg. Igaz sokan kidőltek, de akkor is siralmas, hogy végig MU nál a labda és nem képesek mit csinálni vele. -
#32858 hát ez ismét csodás meccs volt... nem baj lesz miért berúgni este... -
#32857 hát itt hosszabbíthatnának reggelig, akkor se lenne meg az X -
#32856 OMG MIT SZEDETT KI.. utána meg persze h nem tudjuk begyötörni...
-
#32855 játékvezetés csodás ma is +még a sz@r játék is -
cabell2 #32854 Beszarok bazdmeg, valaki beállította a "shot accuracy"-ját 100-asra a mi ellenfeleinknek? Ennek a favágónak is most kell meglőni a forduló gólját, ilyen nincs már komolyan basszameg. -
#32853 rohadna le a lába.. mekkora gólt rúgott... -
#32852 RVP!!!!!! -
pilboy #32851 az utóbbi évek arsenaljait mondanám hasonlónak -
#32850 ekkora balszerencséje volt a football történetében bármelyik csapatnak mint idén van nekünk?