Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
nem akarok itt társalogni, csak gratuláltam,a hype-olást most sem értem. nálunk,odaát? kétlem.

No one can stop Death!

Darthmushroom
jók vagytok idén ezt nem tagadom, de ezt a hype õrület nem kéne, bár ez nem a klub hibája.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
EL selejtezõs hely o/

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Necces volt, de behúztuk. Fontos gyõzelem ez, akármilyen játék is volt. Chelsea x-elt, City bukott, Spurs bukott, mi meg vertük a tabellavezetõt. 5. helyen jelenleg, 5 pontos hátrányban, és úgy néz ki magára talál a csapat. Csak maradjon ez a széria.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
azért én gratulálok a 3ponthoz!

No one can stop Death!

attiGT
UNITED TILL I DIE

Darthmushroom
Ennyit az agyon hypolt arsenalról... Glory MU!!! <3

Tyler1
Eddig elég összeszedett a játékunk, szerintem az idei szezonban talán a legjobb az ellenfelet figyelembe véve. A 2. félidõben azért majd kiderül mire megyünk az elõnnyel, volt már rá példa, hogy semmire.

Darthmushroom
Jó nagy 11s lett volna.. ezt nem látni

zalrobto
gyönyörû!!!!!!!<#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

ReszegKoldus
na eddig jó, tudtam én hogy szükség van a segítségemre, fogadtam az arsenalra 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
RVP!!!!!!

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

Darthmushroom
nagy ötlet volt ez az éneklõ szektor, végre már hangulat is szokott lenni

ReszegKoldus
szóval mindkét csapat gól <#alien>

Darthmushroom
tippem 2:1-re nyerünk 😄

banok
17.10 Arsenal-Manchester United
tv: Digisport1
streamek itt: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Tippem 1:3

ReszegKoldus
álmodozni csak szabad 😄

banok
Már miért szünne meg?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

remélem lesz itthon is<#help>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

JSbyMSI8800
december 2.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Zenszkij
Digi tv mikor szûnik meg?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mikor, mikor, mikor???? 😊

Darthmushroom
jó lesz 😄

Tyler1
Mert pont egy primitív angol. Ráadásul kb. benne is annyi tisztelet van más sportemberek irányába, mint úgy átlagban az Arsenal fanok többségében. Lehet utálni egy csapatot, de mondjuk sosem értettem, hogy egy olyan életmûvet, amit Ferguson felépített, hogy vonhatnak kétségbe vagy mernek gúnyt ûzni belõle. Persze most kurva nagy királyság van, mert vezetik a bajnokságot 5 pont elõnnyel. Eddig is élen jártak trollkodásban, most meg aztán hivatás lett belõle.

Na mind1, hétvégén azért szerintem kikapunk (félek hogy nem is kicsit). Nem azért mert ez az Arsenal olyan baszott erõs lenne, bár összeszedett csapat lettek, fejben is jóval stabilabbak, de azért ehhez kellett az is, hogy a papíron 3 legerõsebb csapat idén botladozva keresse a helyét. Mi sem voltunk annyival erõsebbek tavaly, mint amennyi elõnnyel nyertük a bajnokságot, egyszerûen a riválisok eresztettek le. Moyes viszont nem fogja összeszedni ezt a csapatot az Arsenal jelenlegi dinamikus, olajozott támadójátéka ellen, középcsapatok is átfutottak rajtunk, Wengerék is nagyon könnyen megtehetik. Max egy x-et kinézek a hazai pálya miatt, de idén nálunk ez sem elõny. Bízni azért bízok, remélem rám cáfolnak.

ReszegKoldus
Nekem jóval ellenszenvesebb lett a pali, amikor megtudtam, hogy arsenal szurkoló, meg olvasgattam a twitterét még korábban is, csak azt nem értem minek égeti magát ilyesmivel, elég primitív...

Tyler1
Ennyire nem érthetõ a poén?
Piers Morgan egy híres brit tévés személyiség, Arsenal fan, és legnagyobb szórakozása hogy twitteren éli ki az utálatát a többi csapat iránt. A posztokat nem magyarázom el, mert csak angolul jön ki a poén, bár nagy nyelvtudást nem követelnek meg.

Darthmushroom
low.....

attiGT
haha

Tyler1
😄DDD

Darthmushroom
Januzaj a hónap játékosa, mekkora meglepetés 😄

"amúgy amikor RVP mögött Kagawa nekem nagyon tetszett, látszott, hogy az az igazi posztja és jobb is lehetne mint a mostani Rooney."

sztem is jó volt rvp-vel. rögtön 2-3 óriási helyzetünk is volt, amikben benne is volt a kis japán. igazából a cserékkel változott meg a játék képe a 2. félidõben. addig csak bent voltunk az öltözõben
az 1. félidõben is domináltunk, de a helyzetek nem nagyon jöttek

a helyzeteket be kell rúgni (2. játékrész) és akkor sima 3assal jövünk haza

Tyler1
Undorító már amit csinál.

attiGT
ez a Young kezd a csapat szégyenfoltja lenni és nem a pocsék játéka miatt.

amúgy amikor RVP mögött Kagawa nekem nagyon tetszett, látszott, hogy az az igazi posztja és jobb is lehetne mint a mostani Rooney.

Darthmushroom
nem az a bajom h idõs, hanem h Fellaini még nem szokta meg a csapatot, akkor ha Kagawa szélsõ akkor súlytalan+Giggs is középen, fordítva Kagawa 0 középsõ középpályásként. így nem lehet idegenbe felállni, akkor inkább játszón dagi Ando vagy fiatalok, de így ne. legalább 1 ember legyen már középen akkor normálisan tud ott játszani.

ReszegKoldus
Giggs fiatal, alig pár õsz hajszála van 😊

ReszegKoldus
na még egy piros is, ahogy kell

Darthmushroom
am amilyen kezdõvel álltunk ki igen, Giggs,Kagawa,Fellaini középpályán omg, jó az igaz h fontosabb a hétvégi meccs, akkor meg adjunk a fiataloknak esélyt.

ReszegKoldus
idegenben jó az iksz
de cáfoljon rám Ryan Giggs
<#idiota>

Darthmushroom
asd

Zenszkij
Ez 0-0 lesz.

ReszegKoldus
Mondták a kommentátorok, hogy nem tûnik jogosnak a büntetõ, úgyhogy ki is hagyta 😄

Merthogy? 😄
ReszegKoldus
RvP respect

én még evra helyett büttnert is játszattam volna

akinek nincs digije, itt egy regelés után igen jó minõségben tudja nézni a meccset

Zenszkij
Helyes. Arsenalt meg kell szorongatni.

Darthmushroom
kezdõ: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Fellaini, Giggs, Kagawa; Rooney, Hernandez.
cserék: Lindegaard, Büttner, Jones, Anderson, Nani, Young, van Persie.

Sokan pihennek a hétvégi Arsenal elleni rangadóra.

végre egy magabiztos siker
sajnos a meccset nem láttam, de örömteli az eredmény. az arsenalt jó lenne, ha legalább mi megállítanánk