35611
-
#7619 egyetértek -
#7618 ja ezek mondjuk nem szimpatikusak nekem, de végülis van mire büszke leggyen a kis tejfelesszájú :D
amúgy meg csoportelsőként továbbjutottunk, aludhatunk a következő meccsen :P -
#7617 Tény hogy szép volt, de ezen a fórumon nem divat az amit ebben a hozzászólásban műveltél. Elhiszem hogy örülsz, én is boldog vagyok, de szerintem mindenki megértette volna ezt az örömöt ha 3-4 "O" betüvel írod, nem 34-el..
Tudom hogy ezt most beszólásnak fogod venni, pedig csak nem szeretem ha a kedvenc topikom szét van b@szva... -
#7616 mekkora góóól volt vazze:DD -
skristof #7615 és az a pimasz grimasz geci :))) -
#7614 SZÉP VOLT FIUK!!!!!!!!
VÉGSŐ EREDMÉNY:MANCHESTER UNITED - SPORTING LISBON 2-1!!!
TEVEZ 62 ILL. RONALDO 92!!!!!!!
+ MEGNYERTÜK A F CSOPORTOT!!!
-
#7613 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :D:D:D:D -
skristof #7612 jéééézusom mekkora góóóól :D -
#7611 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KÖSZÖNÖM ISTENEM 2-1 YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
-
#7610 cs hallod te pontosan mikre léptél h normálisan nézhesd a meccset mert nekem kiir mindenféle szar:Splz magyarázzd el:) -
#7609 mák egy gól volt az tuti:D -
#7608 Igazából sztem az öngól volt :D. Mind1, az a lényeg hogy 1-1. Még egyet toljatok be fiúk! :) -
skristof #7607 góóól Tevez -
#7606 Jó van Tevez szép volt fiuk 1-1:D:D:D -
skristof #7605 na Giggsy és Tevez be, Fletcher és Nani le. én is ilyesmi cserékre gondoltam :) -
skristof #7604 a támadósorunkból csak ronaldo hozza amit kéne, bár a végére kicsit elment a kedve, az elején nagyon jól játszott
szegény kuszcak egyszer véd akkor is kap egy ilyen potyát.. :\
remélem azért sikerül fordítanunk és akkor biztos a csoportelsőség, mert a roma közben hengerel kijevben -
#7603 Runtime error abnormal program termintion
Nektek is ezt irja ki a stream-en? -
Paranoia #7602 nem játszik még,kispadon sincs még... -
#7601 asszem h nem, de most a stream is beszart :/ -
#7600 rooney játszik? -
#7599 jaja:S1-0:@ -
#7598 0:1 kuszczak nagyon benézte :OOOO -
#7597 pff :D -
skristof #7596 vagy itt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bocs, muszáj volt
-
#7595 vagy itt -
#7594 vagy itt -
WartHogSon #7593 Streamek meccsekhez
Én innen szoktam kikeresni, aztán SopCast-tal lehet -
#7592 Én mek edzésre és csak kb meccsre érek haza szal légyszi plz irjatok majd h hol nézitek a meccseket neten és hogy én hogy tudnám eXD:D
Köxxe;) -
#7591 Azon belül?
Elő vagy fizetve a manutd.com-on?
Vagy vmi más oldal? -
#7590 neten -
#7589 Hallod Scholes meg a többiek ti hogyan nézitek ma a meccset mert a bajnokikat gondolom eurosport 2-n de ma se viasat se m1 nem adja a meccset ?
-
#7588 este meccs... -
#7587 üdv Marci köreinkben, Pique-t én se tettem volna be, de ha egyszer nincs Vidic.. -
#7586 CS all-Na végre van egy normális forum ahol csak MU-rol lehet beszélgetni:DItt együtt sirunk-együtt örülünk(amikor megnyertük a BL-t meg a bajnokságot:D:P
Mellesleg Marci vok és nekem is az a véleményem h Pique-t ezen a meccsen nem szabadott volna középső védőnek betenni mert neki sztem nem ott a helye(legalábbis ahol én látom)
Sajnos ami elég parás hogy az arsenal meg begyüjtötte az utolsó 10-ben a győzelmet és evvel egy kicsit elhúztak:S
Mindegy aki szivvel-lélekkel MU drukker az tudja jól h még semmi sem dölt el:)és Rooney pláne további sikereket érünk majd el:)
Itt az msn [email protected] vegyen fel minden drukker:Dmegköszönöm:D
=========GOD BLESS THE QUEEN AND MAN UNITED=======:D:D(L) -
WartHogSon #7585 pedig igaza volt :S -
Paranoia #7584 Fegyelmi vizsgálat a Boltonban a lelátóra zavart Ferguson ellen -
WartHogSon #7583 télen meg reméljük, hogy Fergi mester még hoz egy klasszis csatárt -
#7582 nem baj még simán meglehet fogni az ágyúsokat!!! És a trófeát hazavisszük ezt garantálom!!Manchester united & Wayne Rooney 4ever -
WartHogSon #7581 Legyen úgy. Ez a sokkal erősebb keret sztem kicsit túlzás, ha megnézed az Arsenalt, eléggé erősek azért. Az elhullajtott pontok tekintetében mi rosszabbul állunk
A mostani forduló után mindegyik utánunk lévő csapat hozta a kötelezőt és nagyon közel kerültek így hozzánk. Lsd. Man City (aki ugye nyert ellenünk 1-0-ra, 29 pontja van, ami csak eggyel kevesebb, akkor a Chelsea, 28 pontos, ami csak 2vel, és még Liverpool 27, csak -3.
Sztem nem csak az Arsenal az igazi rivális. -
#7580 igen ebben van igazság, simán lehetett volna akár 2-1 vagy 3-1 hiszen a Boltonnak a gólján kívűl igazán nagy helyzete nem volt velünk ellentétben!
Még mindig azt mondom azért Leszünk Mi még a tabella élén , sőt Bajnokok is hiszen Sokkal erősebb a keretünk Arsenalénál és véleményem szerint ők az egyetlen igazi riválisunk ebben a szezonban!
Szal csak idő kérdése, December az mindig jó hónap nekünk! Glory Utd!