35611

• kulabácsi
    egyetértek
  • kulabácsi
    ja ezek mondjuk nem szimpatikusak nekem, de végülis van mire büszke leggyen a kis tejfelesszájú :D

amúgy meg csoportelsőként továbbjutottunk, aludhatunk a következő meccsen :P
  • HunnernesKonge
    Tény hogy szép volt, de ezen a fórumon nem divat az amit ebben a hozzászólásban műveltél. Elhiszem hogy örülsz, én is boldog vagyok, de szerintem mindenki megértette volna ezt az örömöt ha 3-4 "O" betüvel írod, nem 34-el..
    Tudom hogy ezt most beszólásnak fogod venni, pedig csak nem szeretem ha a kedvenc topikom szét van b@szva...
  • kulabácsi
    mekkora góóól volt vazze:DD
  • skristof
    és az a pimasz grimasz geci :)))
  • Vörösördög
    SZÉP VOLT FIUK!!!!!!!!
    VÉGSŐ EREDMÉNY:MANCHESTER UNITED - SPORTING LISBON 2-1!!!
    TEVEZ 62 ILL. RONALDO 92!!!!!!!
    + MEGNYERTÜK A F CSOPORTOT!!!
  • Atti12
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :D:D:D:D
  • skristof
    jéééézusom mekkora góóóól :D
  • Vörösördög
    GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KÖSZÖNÖM ISTENEM 2-1 YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
  • Vörösördög
    cs hallod te pontosan mikre léptél h normálisan nézhesd a meccset mert nekem kiir mindenféle szar:Splz magyarázzd el:)
  • kulabácsi
    mák egy gól volt az tuti:D
  • Atti12
    Igazából sztem az öngól volt :D. Mind1, az a lényeg hogy 1-1. Még egyet toljatok be fiúk! :)
  • skristof
    góóól Tevez
  • Vörösördög
    Jó van Tevez szép volt fiuk 1-1:D:D:D
  • skristof
    na Giggsy és Tevez be, Fletcher és Nani le. én is ilyesmi cserékre gondoltam :)
  • skristof
    a támadósorunkból csak ronaldo hozza amit kéne, bár a végére kicsit elment a kedve, az elején nagyon jól játszott

szegény kuszcak egyszer véd akkor is kap egy ilyen potyát.. :\

remélem azért sikerül fordítanunk és akkor biztos a csoportelsőség, mert a roma közben hengerel kijevben
  • Vörösördög
    Runtime error abnormal program termintion
    Nektek is ezt irja ki a stream-en?
  • Paranoia
    nem játszik még,kispadon sincs még...
  • kulabácsi
    asszem h nem, de most a stream is beszart :/
  • John Cena
    rooney játszik?
  • Vörösördög
    jaja:S1-0:@
  • kulabácsi
    0:1 kuszczak nagyon benézte :OOOO
  • kulabácsi
    pff :D
  • skristof
    vagy itt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

bocs, muszáj volt
  • banok
    vagy itt
  • kulabácsi
    vagy itt
  • WartHogSon
    Streamek meccsekhez

Én innen szoktam kikeresni, aztán SopCast-tal lehet
  • Vörösördög
    Én mek edzésre és csak kb meccsre érek haza szal légyszi plz irjatok majd h hol nézitek a meccseket neten és hogy én hogy tudnám eXD:D
    Köxxe;)
  • Vörösördög
    Azon belül?
    Elő vagy fizetve a manutd.com-on?
    Vagy vmi más oldal?
  • kulabácsi
    neten
  • Vörösördög
    Hallod Scholes meg a többiek ti hogyan nézitek ma a meccset mert a bajnokikat gondolom eurosport 2-n de ma se viasat se m1 nem adja a meccset ?
  • kulabácsi
    este meccs...
  • Scholes18
    üdv Marci köreinkben, Pique-t én se tettem volna be, de ha egyszer nincs Vidic..
  • Vörösördög
    CS all-Na végre van egy normális forum ahol csak MU-rol lehet beszélgetni:DItt együtt sirunk-együtt örülünk(amikor megnyertük a BL-t meg a bajnokságot:D:P
    Mellesleg Marci vok és nekem is az a véleményem h Pique-t ezen a meccsen nem szabadott volna középső védőnek betenni mert neki sztem nem ott a helye(legalábbis ahol én látom)
    Sajnos ami elég parás hogy az arsenal meg begyüjtötte az utolsó 10-ben a győzelmet és evvel egy kicsit elhúztak:S
    Mindegy aki szivvel-lélekkel MU drukker az tudja jól h még semmi sem dölt el:)és Rooney pláne további sikereket érünk majd el:)
    Itt az msn [email protected] vegyen fel minden drukker:Dmegköszönöm:D
    =========GOD BLESS THE QUEEN AND MAN UNITED=======:D:D(L)
  • WartHogSon
    pedig igaza volt :S
  • Paranoia
    Fegyelmi vizsgálat a Boltonban a lelátóra zavart Ferguson ellen
  • WartHogSon
    télen meg reméljük, hogy Fergi mester még hoz egy klasszis csatárt
  • Nagy Krisztián
    nem baj még simán meglehet fogni az ágyúsokat!!! És a trófeát hazavisszük ezt garantálom!!Manchester united & Wayne Rooney 4ever
  • WartHogSon
    Legyen úgy. Ez a sokkal erősebb keret sztem kicsit túlzás, ha megnézed az Arsenalt, eléggé erősek azért. Az elhullajtott pontok tekintetében mi rosszabbul állunk
    A mostani forduló után mindegyik utánunk lévő csapat hozta a kötelezőt és nagyon közel kerültek így hozzánk. Lsd. Man City (aki ugye nyert ellenünk 1-0-ra, 29 pontja van, ami csak eggyel kevesebb, akkor a Chelsea, 28 pontos, ami csak 2vel, és még Liverpool 27, csak -3.
    Sztem nem csak az Arsenal az igazi rivális.
  • Scholes18
    igen ebben van igazság, simán lehetett volna akár 2-1 vagy 3-1 hiszen a Boltonnak a gólján kívűl igazán nagy helyzete nem volt velünk ellentétben!
    Még mindig azt mondom azért Leszünk Mi még a tabella élén , sőt Bajnokok is hiszen Sokkal erősebb a keretünk Arsenalénál és véleményem szerint ők az egyetlen igazi riválisunk ebben a szezonban!
    Szal csak idő kérdése, December az mindig jó hónap nekünk! Glory Utd!