Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
na õ már egy történelmi figura a MU-ban!!! úgy ahogy Giggs és Keane is ja meg Scholes is! 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Nh Shevits
86

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sheva
hát Sir Alex már a MU-hoz tartozik... mióta is van ott??? nagyon régen azt tudom! <#zavart1>

Lehet Sir Alex-et kéne cserélni mert nagyon le vagyunk eresztve és a végén még 3.-ok sem leszünk!
ffxi
Tényleg elkiabáltam<#szomoru1>

Fákjúal!

Sheva
ja bocs azt akartam írni <#zavart1>

Magic Boy
Az Arsenal 4-1-re nyert!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sheva
így van kiverjük a Newcastlet utána pedig jöhet a döntõ!!!!

Sheva
buzi Arsenal nem nyert... mi meg X-eétünk csak... a Chelsea is vezet szal ez nem jó nekünk!!!

Magic Boy
4-1-re nyertek(Henry mesterhámast rugott).
Ezzel megelõztek minket mivel jobb a gólkülönbségük!

ffxi
Igen, és az örökellenség(Arsenal) utánunk kosladjon<#eplus2>, nem adjuk meg. Ez minden megér. Apropó, de elkiabáltam, mit játszott az Arsenal?<#confused>

Fákjúal!

Magic Boy
Most nem is az a lényeg!
Építsük fel a jövõ csapatát amivel újra csinálunk egy 10 éves sorozatot az idén meg legyen meg a 2. hely és az FA Cupa!

ffxi
Most már biztos, hogy semmi esélyunk a premier league nyeréséhez<#rinya>

Fákjúal!

Sheva
<#conf>

Magic Boy
Nemfélted a MILAN-t,a ez megtörténik és a többi tervezett iazolásunk is realizálódik?

Sheva
ez nem egyszerûen jó lenne!!!!!

Nh Shevits
Igeeeeeeeeeeen!<#nyes><#pias>
csak ne kiabáljam el!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

DONGUBA
Casillas is megerõsítette az érdeklõdést
Iker Casillas megerõsítette, hogy a United érdeklõdik iránta és már csak a konkrét ajánlatot várja.

A Real Madrid kapusa hisz benne, hogy õ lesz a United kapusa.

Sir Alex Ferguson szeretne egy világklasszis hálóõrt hozni az Old Traffordra és Iker Casillas személyében meg is találta a válosztotját.

Casillas mellett olyan nevek is felmerültek, mint Francesco Told, Sebastia Frey, Antti Niemi.

Azonban Casillas az igazi favorit és a spanyol kapuvédõ sem áll útjába a tárgyalásoknak

" Már régóta érdeklõdik irántam a United"

" HA kapnék egy konkrét ajánlatot írásban akkor lehetne további dolgokról beszélni, de azt elkell mondanom, hogy a pénz nem minden az életemben...."

" Sok kérdés van amire választ kell kapnom mielõtt elhagyom Madridot és a Unitedhez tenném át székhelyem. A United az egyetlen Premiership klub amihez igazolnék "

" A történeleme , a tradíció és a szurkolói mind csodálatosak, így ezt is figyelembe fogom venni a döntésemnél"

" Én már többször beszéltem a United edzõjével Sir Alexel a meccsek után és tudom, hogy nagyon szeretné ha jönnék."

Casillas szerzõdése a következõ szezonban lejár és a Real még nem kínált neki szerzõdést, így lehetséges, hogy létrejön az igazolás.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
<#zavart1> <#hehe>

Magic Boy
<#ravasz1>

Sheva
le van szavazva 😛

Sheva
okés 😄

Magic Boy
A CSAPAT-nak se!

Sheva
jó ez mind igaz... de Beckham az Beckham mondjuk nekem nem hiányzik 😄

Magic Boy
Olyan labdákat C. Ronaldo is tud adni!
Szabadrugástlõni ott van Rooney,Giggs és C.Ronaldo!
Beckham viszatérésével csak újra kiszámítható lenne a csapat és megbomlana a CSAPAT egysége!

Sheva
csak a Realba nem tud sok szabit lõni Figo meg R.Carlos mellett!!!

Sheva
hát nem egy mai srác az beztos de még ma is tud olyan labdákat adni h csak na!!!!!!!

Magic Boy
Jaj ne!
Amikotr elment akkor lettünk CSAPAT!
Spanyolországban ráragadt a szinészkedés!
Már túl öreg!

Sheva
nem tudok már rajta eligazodni

Sheva
nem lenne rossz de én azt is olvastam már h nem hagyja ott a madridot... ma meg a nemzetibe az van h nyáron lehet h ott hagyja!!!

Sheva
hát az ívelésekben én is sokat scodálkoztam olykor a szabadrúgásait felvettem videora és visszanéztem többször is... de Roni elõtt le a kalappal!!!

DONGUBA
lehet nyaron visszajon bekem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nh Shevits
Ott a pont!...
De azért hiányzik a feeling, hogy valakit felrúgnak 16-25 méterre a kaputól és dörzsölöm a tenyerem...
Továbbá nem volt elhanyagolható hogy az ívelései mesterien pontosak voltak, egyszerûen élvezet volt nézni a 25-30 méteres íveléseit!
Persze én is jobban élvezem Ronaldo játékát, nagyon hatott rám a srác!! És nagyon alakította a futballstílusomat is, azóta máshogy focizom, sokkal "közönségszórakozatóbban" továbbá jópár hasznos dologra megtanított... <#whatever> Csodagyerek no!

Sheva
Roni nem gyengén technikásabb!!!!

DONGUBA
Ronaldo Beckham sikerességére vágyik
Cristiano Ronaldo reménykedik, hogy eléri azt ami David Beckham egykoron elért a Unitedben.Mivel Ronaldo pont Beckham helyére érkezett a 2003/2004es szezonban és ráadásul Becks mezét kapta meg, így elkerülhetetlen, hogy összehasonlítsák õket.

Ronaldo már a válogatottban is megmutatta, hogy mit tud hiszem a hazai rendezésü európa-bajnokságon csodás játékkal a torna válogatottjába is bekerült és egy ezüstéremmel lett gazdagabb.

Ronaldo büszek sikereire, de szeretne mégtöbb dolgot véghez vinni.
" Én nem akarok senkit utánozni, nem akarom, hogy összehasonlítsanak bárkivel is. Én nem fogok soha, úgy szabadrúgást lõni mint Beckham és soha nem fogok úgy játszani, mint Figo a labdával. De ha magamat adom, akkor még sokra vihetem és reménykedek, hogy olyan sikerek leszek mint õk ketten."

" Régebben többször eszembe jutott, hogy a Unitedben Becks, míg a válogatottban Figo szerepét játszom és ezért kell bizonyítanom. Azonban már rájöttem, hogy az a legjobb ha magamat adom. Mind kettem világklasszisok és én is megpróbálok azzá válni."

" Mi nem számítottunk arra, hogy ilyen korán kiesünk a Bl-bõl azonban nem csüggedünk és most már az FA kupára és a bajnokságra koncentrálunk. Ezenekívül nekem nagyon fontos, hogy a válogatottnak is jól menjen ezért minden megfogok tenni, hogy kijussunk a Németországi VB-re."

DONGUBA
Rio: Nem megyek a Chelseahez
Rio ha a jövõben kapna ajánlatot a Chelseatõl nemet mondana.

Felvetõdött, hogy esetleg az Angol világklasszis védõ nyáron a Chelsehez igazolna.Mivel a "kékek" jelenlegi igazgatója Peter Kenyon volt az aki 3 évvel ezelõtt a Unitedhoz szerzõdtette, ezért most is jó eséllyel pályázik a védõ megszerzésére.

Ferdinand Londoni visszatérése kecsegtetõ ajánlatot rejtene számára.

De a Red Issue által készített interjúban elmondta a 26 éves bekk, hogy egyáltalán nem érez vágyat arra, hogy a Stamford Bridge-re tegye át székhelyét.

" Sok találgatás volt a Reallal és a Chelseavel kapcsolatban azonban ajánlat nem érkezett tõlök. De ha lett is volna rögtön elutasítottam volna."

" Én addig nem akarok más csapat mezében játszani, amíg nem nyertem valamit a Uniteddel."

" Én élvezem a futball-t. Élvezem az életem.Én nem gondolkozok azon, hogy bárhova is mennék amióta elhagytam London-t."

" Gyerekként mindig is arról álmodoztam, hogy külföldön játszak."

A United menedzsre Sir Alex felismerte, hogy Rio alkalmas Roy Keane után a csapatkapitányi poszt betöltésére.

Ferdinan szeretné ha tovább bõvülne eddig se szegény gyüjteménye.

Elsõ szezonjában bajnok lett majd a rákövetkezõ évben pedig FA kupa gyõztes.

" A bajnokság megnyerése messze a legnagyobb dolog a karrieremben"

" Gyerekként sok mindenrõl álmodozik az ember, de az a legjobb élmény ha be is teljesül."

Ferdinand szeretné megnyerni idén is az FA kupát. Mivel 8 hónapig eltiltották, így a tavalyi döntõn nem vehetett részt.

Sheva
hehe ez így van... idejönne önzõzni???

DONGUBA

ffxi
Van némi igazság<#vigyor5>

Fákjúal!

Magic Boy
Nincs mit!

Sheva
köcce

Magic Boy
Figo inkább maradjon a seggén vagy menjen ahova akar,de ide ne jöjjön!
Mi a jövõ csapatát építjük amibe egy matuzsálem messze nem fér be!

ffxi
Szép volt! Csupa örömhírek, csak megvalósulnak-e?<#wink>

Fákjúal!

Magic Boy
Senkinek nem tetszik ,hogy Cardiffban tartják az elõdöntõket A volt United fõnök Wilf McGuinness csatlakozott azokhoz az Old Traffordi szurkolókhoz akik nemtetszésüket fejezik ki amiatt ,hogy az F.A. kupa elõdöntõit a Cardiffi Millenium stadionban rendezik meg.
Az IMUSA azzal vádolja a futball szövetséget , hogy csak a pénz csinálás miatt tették át Cardiffba az elõdöntõt ahol a United a Newcastlellel játszik majd.
Szerintuk a Leeds-i Elland Road sokkal használhatóbb stadion lenne a meccshez amit Április 16 , 17-én bonyolítanak le.
McGuinness elmondta véleményét az üggyel kapcsolatban " Én már várom hogy láthassam a két elõdöntõt , de nem értem hogy az F.A. miért döntött úgy hogy a két elõdöntõt Cardiffban rendezi meg."
" Ez nem fair dolog a szurkolókkal. Én úgy gondolom a szövetség minnél több pénzt akar kihúzni a szurkolókból . Én nem értem ez miért jó "
Mark Longden , az IMUSA szóvivõje szerint a United szurkolói bojkottálni fogják a Newcastle elleni meccset.
Õ elmondta BBC GMR-nek :" A szurkolókkal soha nem beszélik meg nekik mi lenne a jó , pedig mi vagyunk azok akik pénzt rakunk a futballba."
"Mindenki azt mondja elég ebbõl az egészbõl "
" Én még nem találkoztam egy United szurkolóval se aki boldog lett volna hogy Cardiffba kell mennie."
" Én minden United hívõt felszólítok hogy bojkottáljuk a meccset . Ez egy elég hülye hely egy elõdöntõhöz. "
" A Newcastle szurkolóknak is jobb hely lenne Leeds mivel 40 km-re van tõlük."
" Leeds ideális hely lenne mindenkinek . Mind a Unitednek mind a 'Castle-nak . Mi igazi focit akarunk igazi légkörrel és egy jó meccset ."

forrás

Nh Shevits
Ezeket a híreket olvasva nagyon bizakodó lettem. Casillas mindenképp kellene!!! Rio pedig maradjon itt pályafutása végéig! A gól pedig: ezek korábban neki mindig pár centivel mentek mellé, most végre bement!! <#taps>

DONGUBA
gyááááááááááááááááááááááá szep volt

Magic Boy

Sheva
na végre C. Roni is betalált! 😄

DONGUBA
Rio elégedett a jelenlegi életével
Rio Ferdinand odaadásával elégedett Sir Alex. A világklasszis védõ 30millió fontért érkezett az Old Traffordra még a Leeds United csapatából

Rio elmondta hogy elégedett a jelenlegi életével az Unitednél.Ferdinand a pletykák szerint erõsen gondolkozott, hogy visszatérjen Leedsbe. Azonban egy mostani nyilatkozatával szerteoszlatta ezeket:" Én boldog vagyok ott ahol élek. Élvezem az életem és boldog vagyok a klubbomnál. Én látok semmi okot arra hogy elmenjek máshova focizni."

DONGUBA
Figo a nyáron távozik Madridból
A volt Fifa év játékosa Luis Figo ezen a nyáron elhagyja Madridot.

A lehetséges úticélok között több csapat is szóbakerült. Lehet, hogy a Portugál fõvárosba Liszabonba tér vissza a Sportinghoz vagy pedig Manchester Unitedhez.

Figo 2000-ben szerzõdött Madridba a Barcelonától. Azonban most Figonak mennie kell, hiszen ez az év a Real második trófea nélküli éve.
A Manchester United vezetõedzõje Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy igényt tartana a Portugál zseni játékára. És még ezt az állítást az is tetézi, hogy Figo kijelentette ha elhagyja Madridot a Premier Leagueban szeretene játszani. Így megnyílt az út Manchesterbe azonban koránt sem biztos, hogy Figo a nyár végén a United szerelésében fog pályára lépni.