35611
-
#7659 Remélem kikap az Arsenal :) -
#7658 December 5., szerda
Newcastle-Arsenal
20.45
potólva lesz!
-
#7657 Manchester U.-Fulham összefoglaló -
WartHogSon #7656 na ez is megvan, drukkolhatunk majd szerdán a Newcastle-nek, minél több pontot tudjun begyűjteni az elmaradt meccsük pótlásánál -
skristof #7655 közben megvan -
skristof #7654 valaki majd gólokat pls, le is késtem és sztrím is lerohadt :\ -
#7653 rohadt lesek.. :D -
Paranoia #7652
-
#7651 58. perc, ronaldo 2:0 -
#7650 *Hétfő lol -
#7649 Hihi, Eurosport2-n is megy. (Már akinek van ugye...)
Nem ellenetek szólt, csak tökre meglepődtem(és megörültem), hogy kedden Premier League közvetítés van ^^ -
skristof #7648 bmeg, elfelejtettem
ááá -
#7647 sopcast, true visions
-
lampard99 #7646 te hol nézed? -
#7645 bazze mekkora gól, 10. perc ronaldo :) -
#7644 na akkor lássuk :) -
skristof #7643 Man United - Fulham előzetes
A riválisok sikereit követően kötelező győzelem előtt áll a Manchester United, amikoris a Premier Liga 15. fordulójában a tabella 12. helyezettje, a Fulham látogat az Old Traffordra.
Rooney hazai közönség előtt térhet vissza
A hazai drukkerek számára kétségtelenül a legfontosabb hír, hogy ismét pályára léphet a bokasérüléséből visszatérő Wayne Rooney.
Wazza társa várhatóan Carlos Tevez lesz, és az előző meccset követően visszatér a bajnokcsapat kezdőtizenegyébe Edwin van der Sar, Ryan Giggs, Owen Hargreaves, valamint Wes Brown is.
A vendégcsapatnál pedig egy hatalmas sérüléshullám miatt Moritz Volz, Phillipe Christanval, Kasey Keller, Lee Cook, Ian Pearce, Brian McBride, Simon Elliot és Jimmy Bullard játékát is kénytelen nélkülönözni Lawrie Sanchez.
Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Pique, Simpson, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Hargreaves, Carrick, Anderson, Giggs, Nani, Tevez, Rooney, Saha
Fulham: Niemi, Warner, Baird, Omozusi, Hughes, Stefanovic, Bocanegra, Konchesky, Davies, Davis, Murphy, Dempsey, Kamara, Kuqi, Healy, Bouazza, Smertin, Leijer, Seol, Volz
manutdfanatics.com -
#7642 várható kezdőcsapat? -
skristof #7641 este 9kor MU - Fulham
streamek majd itt -
pilboy #7640 bocsánat!
forrás: www.manutdfanatics.com
pöppet szétszórt vok -
pilboy #7639 persze a nagyokra gondolva :) -
pilboy #7638 Sorsoltak az FA Kupában
Sorsoltak az FA KupábanSorsoltak az FA Kupában: a harmadik körben a Manchester United a Villa Parkba látogat, a Chelsea a QPR ellen meccsel, az Arsenalt a Burnley látja vendégül, a Liverpool ellenfele pedig a Luton Town - Nottingham Forrest kettőséből fog kikerülni.
Ezen kívül izgalmas mérkőzésnek ígérkezik a Tottenham Hotspur - Reading, és a West Ham - Man City is.
A Vörös Ördögök egyébként az utóbbi hét kiírásban immáron negyedik alkalommal találkoznak az Aston Villa csapatával. A Villa nehéz találkozó elé néz, hiszen a két csapat legutóbbi három összecsapásán a United diadalmaskodott.
A találkozók január 5-én, és 6-án kerülnek megrendezésre.
-----------------------------------------------------------------------
persze, megint az egyik legnehezebb meccs a mienk :) -
#7637 nem árt szolni azért!:) -
#7636 Jah,értem:) Mondjuk igaz,de 95% h nyernek,itt már az lenne a meglepő,ha kikapnának. Ha holnap esetleg nem nyernénk,sztem bajnoki címnek annyi... -
#7635 esetleg a Pool meccs érint minket!
amúgy tegnap volt egy kis jó hír is: Wigan - City 1-1 :) -
#7634 S ez miért fontos? :) Csak kérdem. -
#7633 December 2., vasárnap
Liverpool-Bolton
16.00
Tottenham-Birmingham
17.00
MAI MECCSEK!
-
#7632 Már 1-2 sajna... -
pilboy #7631 chelsea nyert egy lesgyanús góllal :/ jellemző, h egyszer találták el a kaput, a west ham kapusának nem sok dolga akadt
13. percben vezet a villa :) -
pilboy #7630 jobb is, h nem ide jött ez a mikel gyerek
most is hátulról páros lábbal beleszállt egy emberbe, csak sárgát kapott -
pilboy #7629 akkor ma a bordó-kékeknek szorítunk! :) -
#7628 MAI meccsek:
December 1., szombat
Chelsea-West Ham
13.45
Blackburn-Newcastle
16.00
Portsmouth-Everton
16.00
Reading-Middlesbrough
16.00
Sunderland-Derby
16.00
Wigan-Man City
16.00
Aston Villa-Arsenal
18.15
-
#7627 bocsi a sok O miatt:D -
#7626 ajálom is!:D:D -
Paranoia #7625 Rooney harcra kész! -
skristof #7624 milyen tv? -
#7623 Amikor 2-1 a második munos gól lett felugrottam és elkeztem csókolgatni a tvt!!! -
#7622 Kaptunk egy potyagolt de tevez goljával és c.ronaldó gyönyörűséges sz.rúgásával megnyertük -
#7621 Egyedül ő a 100% os a bl-ben
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee miénk a trófea:D:D:D!!!! -
#7620 Ronaldo az előző sporting meccset is eldöntötte...ezt is :)
Hát remélem ezt is figyelembe veszik mikor az aranylabdát osztogatják :)
+ Kaka most nagyon puha teljesitményt nyujt...megérdemelné ez a Ronaldo gyerek...