35611
-
WartHogSon #7579 a Bolton meccsről meg annyit, hogy szerezhettünk volna ponto(ka)t, de hát Piqué 2 emberen át akart felugorva elfejelni a labdát, amiből gól lett, mert alászaladt
Evra nagyszerű beadása után Tevez 1-2 méterről mellélőtte, amit illett volna belőni
akkor az kezezés gyanús eset a 16oson belül, be lehetett volna fújni simán -
WartHogSon #7578 az Arsenalnak kivel van elmaradt meccse? -
Paranoia #7577 Rooney edzésben
-
#7576 :(
arsenalt sem kéne azért hagyni meglépni... -
#7575 nincs nincs -
pilboy #7574 egy jogos tizi azért elmaradt...
most nagyon megugrott az arsenal :( -
#7573 ÁÁÁÁ faszom nincs Rooney mi?? -
#7572 vége van 1-0 maradt :( -
#7571 hanyadik perc?? -
#7570 nah elment a tippmixem:( -
#7569 MU: O'Shea 2012-ig hosszabbított!!
Ferguson szerint a védő a csapat meghatározó játékosa.
további hír:
További három évvel, 2012-ig meghosszabbította szerződését John O,Shea, a Manchester United ír labdarúgója.
- John évek óta nálunk játszik. Ebben a klubban lett komoly játékos, folyamatosan fejlődött, s ma már a csapat egyik meghatározó alakja - méltatta a védőt Sir Alex Ferguson, az együttes vezetőedzője.
O'Shea több mint 250-szer szerepelt a Manchester Unitedben és többek között a gárda legutóbbi szezonban szerzett bajnoki címében is elévülhetetlen érdemeket szerzett.
- Nagyon remélem, hogy még sok trófeát szerzek a Manchesterrel - nyilatkozta O'Shea.
-
Paranoia #7568 Aaaaa evra neeeh -
#7567 [spoiler]Newcastle-Liverpool
0-3
Arsenal-Wigan
2-0
Birmingham-Portsmouth
0-2
Bolton-Man Utd
1-0
Everton-Sunderland
7-1
Man City-Reading
1-1
Boro-Aston Villa
0-3
Derby County-Chelsea
18.15
-
Paranoia #7566 1-0 oda -
#7565 mennyi az állás jelenleg? -
#7564 basszus egy x az kéne..már az arsenal is vezet:( -
#7563 LOL :D mit csinált vandi :D:D -
Paranoia #7562 hát hja.
de elötte is volt 1... mellé rúgott.meg giggs se volt lessen aaah. -
#7561 hát tevez mit hagyott ki..atyaúristen... -
#7560 Ma végre adnák EuroSport2-n a meccset,erre bemondják,hogy nincs meg az adás,vagy vétel vagy mi a faszom,erre átteszik az Arsenal meccsre... tiszta szánalmas ez az egész :@ -
#7559 azon egyik se.
Sopcast vagy TVAnts stream lesz rá. check rojadirecta.com or myp2p.eu -
pilboy #7558 tvu-n melyik adó adja? -
Paranoia #7557 Előzetes: Bolton - Man. United
Bolton Wanderers - Manchester United
Helyszín: Reebok Stadium
Időpont: November 24. - 16:00
Játékvezető: Mark Clattenburg
TV közvetítés: Eurosport 2 16:00 (élő)
A hazai csapatnál sérülése után ismét kezdő lehet a francia válogatott csatár, Nicolas Anelka, valamint újra bevethető lesz El-Hadji Diouf is, mivel letöltőtte egy meccsre szóló eltiltását.
A Vörös Ördögöknél továbbra is csak a leláton számíthatnak a gólzsák Wayne Rooneyra. A csapatkapitány Gary Neville továbbra is makacs sérüléséből próbál meg felépülni. Kisebb sérülése miatt kérdéses Nemanja Vidic játéka, így elképzelhető, hogy Wes Brown lesz majd Rio Ferdinand párja a védelemben.
Bolton keret: Jaaskelainen, McCann, Michalik, A O'Brien, Meite, Gardner, Cid, Campo, Guthrie, Nolan, Speed, Alonso, Diouf, Davies, Anelka, Al Habsi, Samuel, Teymourian, Braaten, Giannakopoulos.
Man. United keret: Van der Sar, Kuszczak, Brown, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Pique, Evans, Evra, Simpson, Ronaldo, Hargreaves, Anderson, Fletcher, Eagles, Carrick, Giggs, Nani, Saha, Tevez. -
#7556 Következő forduló!
Anglia, 14. forduló
November 24., szombat
Newcastle-Liverpool
13.45
Arsenal-Wigan
16.00
Birmingham-Portsmouth
16.00
Bolton-Man Utd
16.00
Everton-Sunderland
16.00
Man City-Reading
16.00
Boro-Aston Villa
16.00
Derby County-Chelsea
18.15
November 25., vasárnap
WHU-Tottenham
14.30
Fulham-Blackburn
17.00
[spoiler]
1. Arsenal 30
2. MU 30
3. Man City 25,
4. Liverpool 24
-
#7555 szerintm nagyon jó ljátszottak az angolok de az uccsó gól ahorvátoknál ott a védekezési hibát ki használták rendesen! -
#7554 hát ja, mondjuk ha azt nézzük h kik voltak sérültek, akkor annyira nem is elszomorító a dolog, evvan:) -
#7553 ne aggódjatok skacok néztem én is a meccset ha tényleg ennyire gyengék az Angolok, jobb hogy még nem is kerültek ki mert már az első csoportkörben kiestünk volna. -
#7552 hát ritka szarul is játszottak, borzasztó sok hibával... -
#7551 Tudom eléggé ideges lettem néztem a meccséet !! Tiszta szégyen ennyit ér a szövetségi kapitány!!!!!Pegig én nagy ANGOL rajongó vagyok de ez a véleményem sajnos, ez van!!!!!!!!!!! -
skristof #7550 angolok nem jutottak ki az eb-re :\\ -
#7549 jaja a kedvencem XD -
#7548 Jó hír! -
#7547 nagyon helyes :) -
#7546 Wayne Rooneynak, a Manchester United és az angol válogatott huszonkét éves támadójának felépülése gyorsabb a vártnál, így akár már a mai napon edzésbe léphet klubcsapatánál. A fiatal csatár szombaton, a Bolton Wanderers ellen még nem, de jövő héten kedden, a Sporting elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen már a keret tagja lehet. Nemanja Vidic, a menchesteri klub védője is kihagyhatja a szombati mérkőzést, mivel Szerbia szerda esti Európa-bajnoki selejtező mérkőzését a belgrádi havazás miatt elhalasztották.
Nemzeti Sport :))))) -
#7545 Jajj de várom má a BL-t XD -
#7544 hát a readingtől sztem nemfog :S -
#7543 na fasza cska kapjon ki az Arsenal:D -
#7542 2-0 jó kis győzelem, szép játékkal! Grat a fiúknak! -
#7541 b+ nyisd már a TVUPlayer-t és ott van. Azon nézem most. -
#7540 kiállítás, 10en maradtak:)