Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A Bayern elleni meccs 3-0ról, ráadásul talán a legparádésabb teljesítménnyel amit valaha láttam a csapattól, így kiesni, leírhatatlan volt a fájdalom
elég nagy szégyen év volt
port-moanco bl döntõ
brrrr:S:S:S:
sajnos akkor a Bayern is a legjobb 16-között búcsúzott, ahogy ti is
rohadt nagy mákja volt murinnyónak akkor
howard nagyot potyázott a 90.percben
meg volt egy szabályos gólotok amit elvettek a bírok tõletek
rohadt nagy máker volt murinnyó
2. 2013 Real, eszméletlenül megvertük taktikailag oda vissza õket, eszméletlen szomorú voltam még 1 hét után is h így kellet kiesnünk. (Ronaldo hazatérése is eszméletlen volt, talán Beckséhez lehetett hasonlítani bár akkor õ csak csere volt)
1. 2009 Barca BL döntõ, megcsinálhatuk volna azt amit bl-be még senki nem sikerült a címvédést. ráadásul várható volt h Ronaldo utolsó meccse lesz. ráadásul egy olyan csapatot verhetünk volna aminek akkor kezdõdött igazán a nagy hype korszaka (emlékszek kocsmába ahol néztem 95% nekik szurkolt)
+1 2009 Liverpool otthon (1:4) számomra a legnagyobb rivális, meg gyûlölt csapat mért komoly csapást ránk. emlékezetes Gerrard csók kamerára meccs ha valakinek jobban beugrik.
3. Portsouth, 2007
2. Real, 2013
1. Bayern 2010.
nekem ez volna.
és akkor elõre mehetne csicsa
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
még giggsy és jones tudnak ott játszani, de inkább a felsõ soron van a sor
Új alapot kell lefektetni ahogy anno SAF csinálta, itt van Januzaj, Zaha, Powell, Keane, tele az utánpótlás csiszolatlan gyémántokkal, ezek a srácok 2 éven belül már alapjait képezhetnék a nagy csapatnak.
RvP told some of the players, backroom staff and boss Arsene Wenger how impressed he had been by the Gunners' recent run of form. "
teljesen normális a pali,szó se róla. bár még az õ utolsó mondata sem hype.
off vége.
No one can stop Death!
de sztem legalább 2 bukni fog 😊
csak jó lenne gyõzni. nem lesz egyszerû
everton-pool (liverpooli derby)
arsenal-soton (kiváncsi vok mire képes a soton)
west ham-chelsea (londoni derby)
city-hotspur (a 2 nagy bevásárló csatája)
cardiff-united
Úgyhogy ilyen szempontból igazat adok, sikerült megfojtani a középpályánkat a kényszerû cseréig.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Young érthetetlen az elsõ szezonja után h lehet ilyen sz@r, eladnám õt is mint Nanit és Andot is(1 éve mind2n a fizuért járnak kb. csak a klubhoz). Hargot is nagy császár volt, a 08s duplázásba hatalmas szerepe volt, sajnos benne tényleg ennyi volt. Rafael is szerintem majd kinövi ezt a sérülékenységet Õ is fiatal még.
Más kérdés, hogy pl. olyan játékosok mint Phil Jones, akikbõl szenzációs hard man lehetne, soha nem fogja befutni azt a pályát amire predesztinálva lehetne, mert sérülékeny. Ez pedig sajna nem változik, vannak, akik sosem sérültek (Ronaldo) és vannak, akiknek ez a foci dolog valahogy rövidtávra van szabva (Hargreaves). Sajna belevásároltunk néhány ilyen egyénbe, akik a nagy terhelést láthatóan nem bírják, Rafael is ezek közé tartozik, pedig õ kis király.
Fõleg, hogy egy agyonsavazott, a mélységek legmélyére temetett csapat játszott egy idén tényleg igencsak - többnyire jogosan - felhypeolt csapat ellen.
Ezen körülmények között az a tény, hogy az Arsenalnak valójában gólhelyzete sem volt, az mondjuk egy akár tavalyi csapat esetében egy parádés támadófocit felvonultató meccsel ér fel, szerintem.
Tényleg sokat számít a kontextus.
Béke.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
"Közel vagyok hozzá, hogy azt mondjam, igazságtalan eredmény született, mert az elsõ félidõben magunknak tettük nehézzé a meccset, ezt követõen pedig túl idegesen játszottunk, és csak rohantunk az eredmény után – vélekedett Wenger. – Amikor elkezdtünk játszani, akkor már teljes mértékben uraltuk a mérkõzést, és csak a balszerencsének köszönhetõ, hogy a második félidõben nem szereztünk gólt. Hihetetlen, hogy ezt a találkozót elveszítettük. Lehet, hogy azért nem az igazi arcunkat mutattuk az elsõ játékrészben, mert a játékosok fejében az járt, hogy egy ideje (2006 szeptembere óta) már nem nyertünk az Old Traffordon. A második félidõben pechünk volt, egyenlítenünk kellett volna.”
Szerintem õ lehet az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy tegnap nem született igazságos eredmény.
amúgy a gólöröm csak egy gólöröm,Adebayor esetéhez képest semmi volt a tegnapi.
legjobbakat a két team-nek, a 38.forduló után meg álljon a jobbik elõrébb!
No one can stop Death!
RvP-hez meg annyit, hogy nem értem a mocskolódást a gólöröme körül, ha szándékosan heccelik az ellendrukkerek, akkor mire legyen tekintettel? Elég nagy pszichés nyomás ez egy játékosnak, így teljesen érthetõ egy ilyen érzelemkitörés, ha felül tud kerekedni ezen a nyomáson.
érdekes, h csak nálunk volt/van folyton moyes out, a chelsea-nél nincs mourinho, a hotspurnél nincs boas, a city-nél nincs pellegrini out<#zavart2>#zavart2>
azért nyertünk mi sztem, mert szervezettebbek voltunk és talán kicsit nagyobb volt az önbizalma 1-2 arsenal-játékosnak, mint ami egészséges. ez célzás arra is, h a 8. percben hallottam elõször az özil-ramsey-cazorla trió nevét, mert passzoltak egymásnak. a 2. félidõben is csak ramsey teljesített vmennyire elfogadhatót. özil a bírónak köszönheti egyetlen helyzetét
a mieink meg csúsztak-másztak. rvp-tõl ez egy nagyszerû válasz volt az ellen szurkolóinak. 1 évig tûrt, most már nehogy ne ünnepelje a gólját az ilyenek miatt. jogos volt az öröme.
nálam a meccs embere smalling és jones közül jönne ki
a sporival ismét nem voltam elégedett (pedig gyõztünk!!!!!!!). jones mire kapott lapot??? ellenben giroud a 2. percben simán megúszta...
a tizi véleményes, de inkább az volt, mivel elõbb nem talált labdát, csak miután földre vitte rooneyt. (elsõre én sem adtam volna meg a tv-bõl 😊 😊