35611
-
Rdinho10 #32929 elég gáz. -
pilboy #32928 sokadszorra ültünk rá a kib@szott egy gólos előnyre............. -
cabell2 #32927 na azért -
#32926 haha 2:2 -
#32925 csak megvan az X -
#32924 Most az ilyen divatizéknek magyarázhatod :) -
#32923 akkor az lesz vagy az se.. egy rossz év miatt dobjam el az egész csapatot? azért mert rosszak? vagy mert csúnya a játék? dobjam el a 15 évet? ilyen elven kihalt volna jó pár Pool vagy Dormund szurkoló vagy még sorolhatnám. -
Rdinho10 #32922 amíg nem ismersz nem kell...semmi elképzelés a játékban csoda lesz az europa liga helyezés is. -
#32921 hát ez igazán nyögvenyelős :D 2:1 -
#32920 nem értem mit aggodalmaskodtok :) -
#32919 mert nem évente váltunk csapatott... -
cabell2 #32918 hát énse -
#32917 el se hiszem h végre bement valami... -
Rdinho10 #32916 hogy lehet ilyen csapatnak szurkolni?! jézusom -
cabell2 #32915 actually, ez a valencia-rafael csere egy remek döntés. -
#32914 meglesz a 100 -
cabell2 #32913 kiváncsi leszek a végén lesz-e statisztika, hogy hányat adtunk be..szerntem az egész meccsen max 1-2 támadás lehetett, amit nem beadással fejeztünk be, és 100% useless volt...ha sikerül így gólt lőnünk, akkor az jó részben szerencse lesz, mert teljesen uralkodnak ott a levegőben -
#32912 Rio is menni fog szerintem, neki is lejár a szerződése, sőt még Evrának is. Szerintem nem kizárt h mind3 megy nyáron. -
pilboy #32911 szvsz a 2 középső védő közül az egyik (inkább vida) is óriási űrt hagyott maga mögött -
#32910 Steke is miket védd már... -
#32909 ott a pont,sry. a kommentátort figyeltem a visszajátszásnál, leragadtam egy pillanatra. -
#32908 44 beadás egy félidő alatt :) 0 gól... -
#32907 Fletcheren. Amúgy minden vereségünk után megkérdezem, hogy van-e ennél lejjebb és mindig megcáfolnak, hogy márpedig van :D az a leggázabb, hogy meg sem vagyok lepődve, mérges sem tudok már lenni. Ugyan azt a játékot játszunk egész évben és más eredményt várunk. United crosses: X, failed: X..... -
#32906 tök nem Rooney-n,hanem Carrick-en ment el,de hagyjuk. -
cabell2 #32905 legalább volt 1 helyzetünk végre -
#32904 lol majdnem 0:2 -
cabell2 #32903 azt nem értem, hogy hogy vagyunk hetedikek, az az érzésem hogy akármikor forduló van, kiszopunk.
Egyébként tök szép h nincs az ellenfélnél a labda, de nincs más taktikánk, mint kitenni a szélre, aztán bekúrni középre, ahol egy két méter nyolcvan centis óriás van, meg gondolom a többiek sem kicsik...Mata helyett bárki játszhatna ott középen, mert csak a szélekről próbálunk valamit csinálni -
#32902 én már teljesen nem értem, oké h nagy a nyomás az edzőn meg a játékosokon is, de h még egy olyan fulham aki otthon is négyeket kap vezetést szerez az már gáz, ki ellen ha nem ellenük kéne jönni egy kicsit simább meccsnek, h legyen egy kis nyugalom. -
pilboy #32901 lehet, h képesek vagyunk úgy kikapni, h nincs is az ellenfélnél a labda??? -
#32900 De ezt nem értem, hogy mit művelt a védelem, Rooney sem ment Sidwell-lel. Nem az emberekkel van a baj, hanem a motivációjukkal, ahogy látszik eddig. Lehet Moyes nem olyan kemény velük, mint SAF hajszárítója volt... -
#32899 0:1 ;) -
#32898 Szegény...
-
#32897 Elejtett valamit? -
#32896 Wenger a meccs után is villant :D
-
pilboy #32895 szvsz ezen a meccsen bármi előfordulhat, mivel most ti is könnyen szaladtok bele nagyobb pofonokba is
mi meg idén hullámvasútazunk rendesen -
#32894 Szerintem egy tavalyihoz hasonló X-re jók lesznek mindketten. Bár, nem érne a meglepetés erejével, ha 1 góllal meg is nyerné az MU a meccset. -
#32893 Am tiszta köcsögök h egy jó 0:0 nem hoztak nekünk össze :D -
cabell2 #32892 Ez így van, sajna idén amikor úgy érezzük, hogy ennél rosszabb már nem lehet, akkor mindig kiderül, hogy dehogynem. Idén tényleg nem nagyon tud nekünk kedvezni semmi. Most majd kikapunk nem megérdemelten a Fulhamtől, majd megérdemelten az Arsenaltól. Aztán majd nyerünk a következő ellenfél ellen, reménykedni kezdünk, aztán majd kikapunk nem megérdemelten a rákövetkezőtől, bosszankodunk.... -
#32891 Nincs semmi baj én már írtam h úgy indulunk bl-be h címvédők leszünk :D -
#32890 Ellenünk akárkinek is össze kell? :D
Én hasonló arányú vereséget jósolok szerdára (term. magunknak). Az a baj, hogy meg sem fordul a fejemben, hogy ez majd nekünk kedvezhet, mert idén az se kedvezne nekünk, ha az ellenfél feladná a meccset.