35611

• Darthmushroom
    és még padon sincs Welb+Kagawa..
  • Darthmushroom
    Official MUFC Starting XI:
    De Gea - Rafael, Smalling, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Cleverley, Mata - Rooney, van Persie

Subs:
    Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Fellaini, Young, Hernandez, Januzaj

WTF??? Miért kell mindig a Young/Valencia 2sből játszania mindig valakinek???
  • pilboy
    inkább nem rakom meg. így hátha majd esz a penész, h bejött volna... :D
  • pilboy
    gondolkozok, h megrakjam-e, h mata szerez gólt...
  • Darthmushroom
    kíváncsi vagyok ha véletlen holnap nyernénk milyen hatással lenne a csapatra a későbbiekben. Én ellenünk fogadok, életembe kétszer tettem meg és mind2szer nyertünk :D legutóbb a Lever ellen talán a szezon legjobb fociját és mutattuk mellette.
  • pilboy
    tetkót én is ősszel csináltattam :)

hétvégi meccshez: 81 beadás, új pl rekord
    klassz
  • Darthmushroom
    Engem nem érdekel..... ha 2. osztályig süllyedünk is a klubnak fogok szurkolni,,
    kettő most akarok tetóvállást, mert ilyen időbe jön ki az igazi druker
  • attiGT
    Moyes a mi Hodgsonunk.

Érdemes elolvasni egyik társunk véleményét. Szerintem van benne valami, igaz mára már megszerettem Moyes-t, valszeg a sajnálat beszél belőlem de akkor sem tudnék mást elképzelni perpill a kispadon. Olyan szenny csapat érzésem lenne, ha le kéne váltani idő előtt, ami valszeg azért nem fog bekövetkezni.
  • Rash87
    Egyszóval Moyes...
    Lehet védeni,de aki nem tud motiválni egy csapatot,semennyire az menjen a picsába,s vigyem 3-4ed osztályú csapatokat.
    Elég volt megnézni az első 5-6 mérkőzést,mikor gólt lőttünk vagy bármi pozitívum,hogyan viselkedett-reagált,leszarja hogy mi van a csapattal,csak el van mint hal a vízben.
  • Darthmushroom
    Borsó:
    "The time to speak about so many things will come"

na egy újabb fecske aki valszeg távozzik
  • cabell2
    Egyébként azt hiszem, hogy el kell fogadnunk, hogy a 4. hely valószínűleg nem lesz meg...tragikus, szomorú, senki nem gondolta volna, hogy ez lesz, de meg kell barátkozni a gondolattal.
  • Darthmushroom
    nem anyázok, nem szoktam még élőbe se. Kinőttem már azt a kort. Neked ez a véleményed akkor ez. Nekem meg az h akár Moyes is felnőhet még a feladathoz csak kéne valami mostanában ami adna egy kis reményt Neki is meg Nekünk is (egy simább győzelem vagy biztatóbb játék stb..) és nyáron kicsit átalakítva keretet jobbak leszünk.
  • Tyler1
    Ezt a keretet nem Moyes tette középszerűvé, ez középszerű volt, amit Fergie tudott kiemelni a középszerűségből.
  • Effe88
    mivel moyes középszerű ezért ebből a nem gyenge keretből csinált egy középszerű csapatot
    erre gondoltam
    szerintem moyes a kulcs
    de ez az én véleményem
    1 pár edzőt elfogyasztatok mire újra önmagatok lesztek
    de ez is az én véleményem
    de kár ide írni bármit is
    na jöhetsz anyázni
    várom:)
  • Darthmushroom
    ráadásul bajnoki címvédők is voltatok Ti is akkor.
  • Darthmushroom
    az lehet, de ez még később fog kiderülni h Moyes középszerű e. Am pont azért lettél megszólva mert a keret sokkal jobb ennél (csak elsőre nem ezt írtad) és messze nem középszerű. Edző váltás volt most ilyen évünk van majd lesz jobb. Nektek se sokat kell vissza menni az időbe mikor volt egy nagyon rossz szezonotok és még a BL se lett.
  • Tyler1
    Abban biztos vagyok, hogy a védelem le lesz cserélve. Vidic, Rio, Evra, Smalling menni fog. Chicharito, Kagawa, Young, Nani, Cleverley(?) is, vagy kölcsön vagy végleg csapatot vált szerintem. Giggs visszavonul.
  • Effe88
    nem vitt fogadást
    csak gólokra szoktam fogadni
    ez nem jött be:)

de a faszom
    moyes tényleg középszerű pali
    a keretetek azért ennél jobb szerintem,sőt...
  • Darthmushroom
    mintha nem különbet szóltál volna... meg nem kezdted volna

de gondolom fogadást vitt el... de mondjuk ha annyi eszed van h ilyen MUra fogadsz ahogy te írtad "középszerű" akkor meg is érdemled.
  • Tyler1
    Ez a szezon elment, itt totál motiválatlanok már egyes emberek. Vidic szezon közben jelenti be, hogy nyáron távozni fog, ez sok mindent elárul. Nyáron a jelenlegi keretet biztos lecsontozzák, és új játékosokra lesz alapozva a jövő, Moyes is beleszokott már a környezetbe, tudni fogja itt milyen elvárások lesznek, milyen munkakör, tehát egyelőre felesleges lenne leváltani. Nem is hiszem, hogy jelenleg itt akárki menteni tudná a bajnokságot, mert nem kizárólag a menedzseren múlik.
  • Effe88
    oké
  • attiGT
    mire van ekkora pofája egyes bayern szurkolóknak? ennyire fáj még a '99-es? van egy jó hírnévvel rendelkező edzőtök, kismillió top játékosotok, akiket a bajnoki riválistól vásároltok meg és így nyeritek meg azt... mi is egy nagy költekezésbe fogunk vágni nyáron, meggyőződésem, de nem a citytől vagy a chelseatől fogunk vásárolni. Igaz Mata onnan érkezett, de nem volt José tervében és az angol bajnokság különben sem 2 csapat ádáz csatájáról szól. Én a Unitedet és a focit szeretem, a bayern pedig rég nem erről szól... nem tudnék olyan csapatnak drukkolni... go Dortmund!
  • Effe88
    pengék vagytok...
    középszerű edző középszerű csapat
  • contraste
    Guus Hiddink szabad és rohadt jó edző, gyorsan visszahozta a Chelseat is amikor szarban volt.
  • Darthmushroom
    igen elengedte mivel átkellet volna venni e Fletchernek
  • contraste
    Nézd vissza a gólt, Rooney kísérte Sidwellt, de elengedte. Igaz később már Fletcher sem érte utol.
  • 6unn3r
    Második félidőtől néztem, de azért tegyük hozzá, hogy 10 emberrel védekező csapat ellen még sokszor egy Barcelonának sem megy. Rohadt nehéz úgy helyzetbe kerülni, hogy a Fulham betömörül a saját kapuja elé.
    Viszont úgy látom Mata zsenialitását is annyiban használja ki Moyes, hogy középről rögtön kiteszi szélre a labdát. Mert megint semmi másról nem szólt a United játéka, mint a szélről történő beívelésekről. Holott van egy Rooney, egy Mata, egy Carrick, egy Januzaj, akik jól átlátják a játékot, akik középről is meg tudják találni a felállt védelemben is a rést. Sőt, a pálya bármelyik pontján tudnak játszani. Akkor miért nem változtatják meccs közben a helyüket? Több szabadságot kéne nekik adni, hogy jobban ki tudják használni a kreativitásukat. Keresztbe-kosba kéne futkosni a pályán, egyik oldalról a másikra, hogy az ellenfél azt se tudja kinek mi a feladata vagy ki mit akar.
    Másik dolog meg, hogy 2-1-nél kellett volna igazán vérszemet kapni és kivégezni a Fulhamet.

Arsenal ellen meg annyival lesz könnyebb, hogy ők nem fognak sorfalat állni a tizenhatosuk előtt, kvázi Sagna és Monreal/Gibbs is szeret fennragadni az ellenfél kapuja közelében.
  • Darthmushroom
    Milan
  • cabell2
    te kinek..?
  • szucsy89
    Nem tudom eldönteni hogy nektek vagy nekünk van szarabb szezonunk :S :D
  • Rdinho10
    na mind1 lépek is ebből a táborból...sok sikert lassan a bent maradáshoz
  • cabell2
    Az arsenal meccsről meg annyit, hogy az egyetlen kiakasztó tényező számomra az lenne, ha 5-6 góllal küldenének minket haza
  • cabell2
    Pontosan, kurvára leszarom, hogy ráülnek az eredményre, akkor üljenek rá, és tarták meg. A tabella utolsó ellen felőlem a wc-n is ülhetnek, de ne kapjanak a 95. percben gólt, miután előtte 10% labdabirtoklásra verték őket agyon 85 percen keresztül. Hogy árulná el valaki, hogy mi a szent szart képzel magáról ez az istenverte szarházi gyülekezet. (elnézést, továbbra is one love one United, de kicsit morcos vagyok)
  • Rdinho10
    de legalább nyerek rajtuk mostanában eleget:D Arsenal H ajándék lesz megint csak!
  • Rdinho10
    egy ekkora és ilyen múltú klubnál nem megengedett ez a játék,eredmény...már rég lépni kéne a vezetőségnek valamilyen irányba vagy megvárják a 2.osztályt?!
  • pilboy
    szerencsére szerdán éjszakás vok, úgyhogy, ha akarnám sem tudnám megnézni a meccset
    pedig folyton megfogadom, h nem nézem meg, de csakazértis kínzom magam és az egész családot
  • Tyler1
    Egészen hihetetlen. Ez a védelem másodosztályba való. Kontrából vert meg minket az összes alsóházi csapat, és míg egy kiesés ellen küzdő Fulham képes 80 percet 20%-os labdabirtoklás mellett kihúzni, ezek a gyökerek 4 helyzetből kapnak 2 gólt.

Meg se nézem a szerdai meccset, mert nem is vagyok kíváncsi hogy mi lesz azon a meccsen is történelmi rekord, a kapott gól, vagy a balfaszkodás...
  • attiGT
    ez ennél sokkal komplikáltabb mint hogy ráültünk az eredményre. tök utolsó csapat nevesincs játékosokkal elmegy kétszer a united kapuja elé és két gólt lő. ez a probléma.

Vidic távozásának bejelentését is kibaszott nagy hibának vélem, mert hogy hatása van a csapatra az fix, főleg ilyen morálban.
  • Darthmushroom
    most már remélem pletyka szinten felmerül h Moyesout.. h kicsit be parázzon és változtasson mert így mindenki látja h nem jó, arról ne is beszéljünk h idén a hányadik bekapott gólunk volt 90+ba??? csak azokat a pontokat hozzáadva bajnoki címért is mehetnénk
  • cabell2
    tényleg mindig lesz lejjebb (még ennél is)