Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
hát igen sajnos jól látod,de már ennek is örülni kell,hogy a Dortmund "felnõtt" a bajorokhoz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
Az a baj, hogy sokadjára látom már ezt bundes csapatoktól.
Persze h a bajnokság meg a bl az más kategória, de a Leverkusen az nem is akar több lenni mint egy kinevelem a jó játékosoakt és eladom amint 10-20 milliót látok belõlük, nincs ott építkezés meg javulási forma.
Dortmudnál volt,lásd hova jutottak, schalkenál csak az eszetlen költekezés ment évekig, eredmény nulla, és össze is szedtek egy tetemes adóságot amguknak.
Német foci egyenlõ Bayern München,most néhány éve ez kiegészült a Dortmundal is, de sajnos h ez keigészüljön még 1-es is akár az nagyon nem valószinû...
és lehet h a bundesliga egy jó és élvezetes bajnokság, de a csapatok képtelenek felvenni a versenyt a komoly pénzmaggal rendlekezõ angol középklubokkal vagy a technikás és nagyon jó csapatokat felépítõ spanyol klubokkal.

és nem látok ellenpéldát erre...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

attiGT
tegnap bezony volt 5 gól különbség és csak a meccsnap számít. that's football

bakkerman
egy óriási vicc volt a tegnap esti meccs,szeretem a Bundesligát,második kedvenc bajnokságom,és ég és föld a különbség,hogy egy bajnokin hogy játszik a Bayer meg ahogy tegnap játszott. Nincsen 5 gól különbség a két csapat között szerintem,ez egy vicc eredmény

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Smithie
<#banplz><#nevetes2><#nyes>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

DasIsFuck
a német labdarúgás versenyképessége nemzetközi szinten kimerül a bayern és dortmund kettõsnél.
a looserkusen és schaisse 04 meg még az a szint akik a csoportkörnek nekimehet továbbjutási esélyekkel.
a többi meg már kiesik a selejtezõ körben...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Darthmushroom
Biztos továbbjutás 😄 Nekem ennyi elég is a BL-be idén 😄 egyenes kiesésnél úgy is bármi lehet 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Smithie
NANNNNIIIIIIII!!!! 0-5

Ez a Manchester United eddigi legnagyobb arányú vendég gyõzelme a BL-ben... <#taps><#taps><#taps><#szeret><#szeret><#szeret>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ReszegKoldus
4 gól mondjuk az odavágón is megvolt de a kettõ közti 3 meccs elég szenvedõs volt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
szerintem nagyon sokan nem, köztük Én is

ReszegKoldus
hát én nem ilyen meccsre számítottam...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

az a durva, h ez a bayer simán ott van az top3-ban a németeknél<#ijedt>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
jaja, milyen jók vagyunk amikor nincs nyomás a középpályán, üresen szaladgálhat giggsy meg jones is, kagawa is visszajön labdákért és tök üresen kapja azokat. leverkusen sajna nem tudja az ellenszerünket 😄

2-0
nekem eddig tetszik a játékunk, nem csak a 2 gól miatt
mennyire él kagawa középen. rajta kivül a valencia, nani, roo trió tetszik

ReszegKoldus
szép támadás 😊

Zenszkij
és megint Németországban, valószínûleg ez rá is nyomja majd a bélyegét a meccsre

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
még jó.. eszméletlen lenne ha 2szer is velünk történne hasonló

Smithie

Darthmushroom
azért volt valami szép is hétvégén.. a távozási pletykákra szépen válaszolt:

Zenszkij
ebben is van igazság

Darthmushroom
elhiszed? Phelan visszahozta volna szerinted az emberfogást amit a real ellen nyomtunk? meg hasonló taktikai megoldások szerinted õ szüleményei? ha tényleg õ irányítót volna akkor most õ lenne az edzõ, nem Moyes. nem merték volna megtenni vele h évekig irányít a háttérbe utána meg nem adják neki.

Zenszkij
Ez marhaság, beosztott vagy, avagy faszkalap fõnök? Na ki csinálja a munkát a fõnök helyett? Ennyi....SAF a végén már csak az arcát adta (imádom az öreget), ezért van igazság Phelan szavában is. Nem õ tette a MU-t naggyá, hanem az öreg, de elhiszem, hogy a végén ö döntött és irányított.

Darthmushroom
am helyén kell ezeket a másodedzõket, ott van Queiroz aki szerintem a legjobb másodedzõje volt Ferginek mekkorát bukott egyedüli karrierjében. Moyes szerintem itt is hibázott h mind2 edzõt elküldte, könnyebb lett volna az átállás ha az egyik marad a stábba akármilyen szerepbe.

Tyler1
Jó szakember volt õ is, de Phelan irányította párszor a csapatot SAF helyett, a játékosoknál is nagyobb respectje volt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
Én Renet jobb másodedzõnek tartottam, állítólag taktikailag is õ volt még az ész.

Tyler1
Én gondoltam rá is, mikor Fergie lemondott. Igazából nem lett volna nagyobb lutri mint Moyes, sõt, õ aztán mindent tudott a csapatról és SAF sikereinek titkáról. Sajnálom is kicsit, hogy távoznia kellett, hálátlan dolog ez, mikor az új menedzser új segédeket hoz.

Darthmushroom
cím érdekes.. ahhoz képest h pontosan mirõl szól. am ha Õ vezette volna a csapatott akkor õ is kapta volna meg az állást nem Moyes.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

köze volt a kapus, jól akarta Rooney. Nem az õ hibája, õ csinálta a dolgát, az a baj, hogy 1 góllal vezetünk a legvégéig, aztán ez a védelem nem a 2008-as már, hanem....hanem a 2013-mas.
rooney miért nem a gólvonalon passzolt??? :/
be kellett volna b@sznia, aztán mindenki kussolna

Zenszkij
fejben komoly gondok vannak, egy xar Cardiffot gólokkal kellett volna verni...

zalrobto
a büdös életbe <#falbav> elment a tippmix em ,nem igaz röhej <#falbav>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

had menjek le 12 évesbe:
legszivesebben egyenként basznám pofán az összeset, menjenek a jó kurva anyjukba.
Darthmushroom
vicc idén nem elsõre a hajrában bukjuk el a gyõzelmet.. és ráadásul még így is meglehet volna..ha Roo önzõbb.

attiGT
menjenek a faszomba

Darthmushroom
ROOO!!!!! 0:1

Januzaj <#eljen>
Darthmushroom
jajj közbe a kezdõ is meglett:
ManUtd XI: De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Cleverley, Fellaini, Januzaj, Rooney, Hernandez.

Darthmushroom
RvP elméletileg ma nem játszik, csak úgy mint Carrick és valszeg Jones. kíváncsi leszek a kezdõre, bár én ma úgy ébredtem simán nyerünk. tippem 0:3 a kezdõtõl függetlenül.

contraste
Jah, tegnap sokan szidhatták szerencsétlent! De amugy Fantasy Football-on meg jó sok pontja van😄

ain't got no history

borucot csapatbú ki!<#banplz>
ráadásul utána még tizit is benyelt<#lama>
<#vigyor3>

Darthmushroom
de de

attiGT
nem õ kapott a stoke kapusától egy gólt pár hete? 😄

Darthmushroom
Boructól mit vársz? 😄 Celtic-be is utáltam már, rohadt potya király.

ReszegKoldus
hát a Southampton kapusa nem egy Higuita 😊

Darthmushroom
Mou se volt normális h Lukaku-t adta kölcsön, messze több gólos mint Eto,Torres,Ba együtt 😄 bírom nagyon a srácot, eszméletlen jól játszik és még milyen fiatal.

Darthmushroom
kinövi.... Evans is ilyen volt. Jones biztos h angol meg MU csk lesz jó pár év múlva.

attiGT
ne legyen igy, de ot is lehet hogy a serulesei akadalyozzak meg a nagyobb sikerek elereseben

Tyler1
Jones is lesérült...oké<#szomoru2>

1. tavalyi real elleni hazai bl-meccs: no comment. azóta is mikor naniéhoz hasonló esetet látok és egy ejnye-bejnyével elintézi a spori, rögtön eszembe jut a kép
2. 2010, bayern: rafael buta kiállítás
3. 2004, porto: utolsó percekben, kapushiba

+1: 2012 május: sunderland elleni gyõzelem, amivel egy idõben a qpr veszített a cityvel szemben. gyõzelem volt, de még veszítettünk, ráadásul "háborút"