35611

• kulabácsi
    20:45kor kezdődik, viasat 3 adja
  • Atti12
    Hánytól lesz a meccs? És nem adja a TV? :S
  • kulabácsi
    ja nem lenne rossz, sztem nyerünk
  • Atti12
    hehe. Amikor elkezdtem olvasni kicsit megijedtem, de aztán a 2. sorban leesett hogy milyen nap van :D
  • Paranoia

így is tiszta ideg vagyok!!
    Remélem hozzuk a formánkat és kitömjük a roma hálóját!

GO MU
  • kulabácsi
    Kizártak
    A következő Premierleagueben nem szerepelünk rajtunk kívül még az Arsenal és a Chelsea. Még 20 pont levonást is kaptunk.

A pontlevonást, és a kizárást azért határozta el az FA, mert mindhárom csapat illegálisan tárgyalt játékosokkal. A Premier League hivatalos oldalán a hírt éjjel közölte, és az ügy tárgyalásáig titokban tartotta, és csak most hozta nyílvánosságra.

A Manchester United vezetőedzője, Sir Alex Ferguson így nyilatkozott a történtekről:
    "Elismerem, mind a három élvonalbeli klub tárgyalt játékosokkal a vezetők engedélye nélkül, de nem gondoltuk, hogy ennek ilyen súlyos következményei lesznek. Sajnáljuk a dolgot, pedig már az idei bajnoki cím félig a zsebünkben volt. Nagyon csalódottak vagyunk. Remélem jövőre a Championshipből sikerül feljutnunk újra a Premier League-ba." - nyilatkozta a lovaggá ütött tréner.

Roman Abramovich is sajnálja a történteket és úgy nyilatkozott, ha jövőre a Chelsea nem jut vissza az élvonalba, akkor eladja a klubot.
    Az ágyúsok részéről senki sem szólt hozzá az ügyhöz.

A három csapat büntetése emellett az is, hogy kizárják őket a Bajnokok Ligájából, így Liverpool-Fenerbahce elődöntő lesz, illetve a másik ágon az AS Roma a továbbjutó.

A 20 pontos levonás következtében a Liverpool került előnyös helyzetbe, hiszen így ők vezetik a tabellát, és minden esélyük megvan a végső győzelemre.

Tabella: 1.Liverpool 62
    2. Everton 57
    3.Man.Utd 56
    4.Chelsea 51

FIGYELEM! Ez csak egy általam kitalált történet, hiszen ma van április elseje, vagyis bolondok napja. Remélem nem kapott senki a gép előtt szívrohamot :))

ezen azért jót röhögtem :D
  • John Cena
    :D:D
  • kulabácsi
    röviden és tömören kb ja :D
  • John Cena
    "fasz ki van"
  • kulabácsi
    remélem azért rio ferdinánd és evra fog játszani, különben elég nagy baj lesz a védelemben :S
    nani sem túl jó h kiesett, megint az év végére fogynak el a játékosok :(
  • Paranoia
    Az "Ördögök" elindultak Roma-ba

Mikael Silvestre is csaklakozott ahhoz az első csapathoz, az egyetlen komolyabb új sérült Luis Nani. A csapat ma reggel indult útra, hogy a BL negyeddöntőjében találkozzon a Roma-val.

A Francia védő már a tavalyi Everton elleni meccs óta nem játszott, ahol a térdszalagszakadást szenvedett, Nani combsérülése komolyabb lett és ezért ő nem utazik a csapattal Olaszországba.

A United-nek négy sérültje is lett az Aston Villa elleni 4:0-ra megnyert meccsen, Michael Carrick, Patrice Evra, Ryan Giggs és Rio Ferdinand. Az ő játékuk még mindig kétséges.

Ezek ellenére mind a négyen utaznak, de Van Der Sar is aki a Villa elleni meccsen nem lehetett ott az ágyéksérülése miatt. Louis Saha sem lesz ott a Roma ellen, térdpanaszainak köszönhetően.

A Francia sérülése miatt a 17 éves csatár, Danny Wellbeck kap majd lehetőséget, Danny meglepően nyugodtan készülődik arra, hogy esetleg először állhat be a United felnőttcsapatába. Ami érdekesség, hogy a 21 személyes utazó keretben csak három csatár van.

Amint tudjuk Ben Foster nem utazhat, mert nem nevezték őt az Európai meccsekre még az év előtt, így Tom Heaton előtt is egy nagy lehetőség nyílik.
  • John Cena
    te úr isten Chelsea eléggé "megszenvedett úgy mond anyereségért":D nb1.hu-t nézzétek oylan helyzetek vannak hogy elsírjátok magatokat XD
  • szucsy89
    atyám Ronaldo milyen formában van...aranylabdának már csinálhatja a helyet a polcon...grat nektek az csapat is jó formában van, szvsz bl döntőig meg sem állnak...nekünk se ártana ha így menne a szekér:)
  • Golyo69
    mekkora az a kommentátor :D:D
    Yalla yalla yalla roni :D:D
  • John Cena
    háát akkor meccsenkénti 0.89 :) szerintem maradhatunk az 1nél:)
  • gyemant04
    Nem semmi ahogy Ronaldo játszik ebben a szezonban simán megérdemli az aranylabdát
  • zaki
    39 meccs 35 gól
    28 bajnoki 26 gól
    3FA kupa 3 gól
    8BL 6 gól
  • John Cena
    ha 32 a gólja akkor mecsenkénti 1:)
  • Brolly
    Hány gólos most Ronaldo és milyen a meccsenkénti gólátlaga?
  • passatgt
    http://youtube.com/watch?v=Nw6bFdTkjbg
  • pilboy
    jól láttam, h Roni még 3 gólpasszt is adott?
  • skristof
    egy jó eb esetén fix az aranylabda
    de talán még így is

Man U - Aston Villa összefoglaló
  • FRe4k
    Hi!
    Ha a Man.Utd. továbbmegy a rómán akkor melyik nap játszik,ápr 22. vagy 23 ?
  • Paranoia
    Rooneynak kelletek már ezek a gólok!Sajnáltam,h nem adták meg neki a harmadikat,de ígyis nagyon jó volt. Szegénynek nem jött össze mostanába.mindig vagy a kapusba lötte vagy csak centikkel ment el a labda a kapu mellett.mint arra volt rá most is példa.
    remélem most megtátosodik és hozza a régi gól vágó formáját:)
    ronaldo meg hát...egy ISTEN:D világ legjobb játékosa és ehez kétség nem fér!!Idén nem ő kapja az arany labdát ,meg az arany ezt azt:D akkor agyvérzést kapok.
  • pilboy
    grat a fiúknak ismét!
    jól jöhet ez a nagyarányú győzelem a roma meccs előtt :)
    Ronaldo gólja ismét zseniális volt!
  • skristof
    összefoglalót majd plz :D
  • Magic Boy
    Reméljük, hogy a Róma ellen is fogjuk látni.
  • John Cena
    Megnéztem ezt a NAni gól örömöt nagyon bejön:D
  • John Cena
    :D az igaz
  • Magic Boy
    Szerintem ő se hitte, hogy bemegy.
  • John Cena
    C ronaldo 1 gólja enyhén is KURV@ JÓ VOLT:D
  • Magic Boy
    Közben én is rájöttem.
    Elnézést kérek a tévedésemért.
  • kulabácsi
    az a 3. gólja lett volna :D
  • John Cena
    utólag el döntötték vagy mi?:S mert nb1.hu -n úgy írják 4-0:S:S
  • Magic Boy
    3-0 lett a vége.
    Rooney második gólját nem adták meg.
  • John Cena
    thx faszaa
  • kulabácsi
    ronaldo, teves, rooney 2
  • John Cena
    4-o?:O kik agólok ??
  • kulabácsi
    jó kis felkészítő meccs volt a róma ellen :)
  • Forza Italia
    igen???