Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õ bal védõ, de most bal kp-nak jött be csereként

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ha Ferdinand beválna, mint vkp, akkor sztem az idény végéig kb ez lenne a legjobb kezdõ11:
Saar - Gary, Wes, Vidic, Evra - Ronaldo, Rio, Giggs (jól játszott középen a Pool ellen), Richardson - RVN, Rooney
vagy: Saar - védelem adott - Ronaldo, Rio, Rooney (nagyon sokat tud futni és védekezni is), Giggs - Saha, RVN

ffxi
Evra debütált már? Õ is középsõ védõ nem?

Fákjúal!

így van

Magic Boy
Vidic középsõvédõ míg Heinze balszélsõ védõ!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Scholes18
Vidic (+helyén) játszana

Glory Glory Man United!!

Scholes18
hát nézd, ha MINDENKI egészséges lenne ahogy mondod akkor ugye ott van az olimpiai bajnok, tavaly legjobb játékosnak választott Gabriel Heinze is aki pont Vidic játszana, szal úgy nem hiszem. De lehet egy erõs csere is.

Glory Glory Man United!!

ffxi
Nagyon jók az új srácok!

Fákjúal!

Magic Boy
Szerintem be!

Mit gondolsz vidics be fog férni a kezdõ 11-be, ha mindenki egészséges?

Scholes18
Vidic is jó volt, de úgy látszik jók lesznek a MU fiataljai is. lásd Richardson , nagyon tehetséges sztem.

Glory Glory Man United!!

0-3
ja jáccottak.
Evra a vége fele jött be.
Vidics, Evra játszanak?

0 - 3
Ricsárdzon
0 - 2
Luiz száhá

Elég érdekes felálásban jáccik a MU 1ébkénnt,persze lehet ebbe benne vana akényszerûség is.
aztnemtudjátok hogy Rósa mért nincs a kerteben? talán azér mer az FA kupa benevezések után vették? vagy csak szimplán szar...?!

Richardson
6. percben
ffxi
Who?

Fákjúal!

0 - 1
11perc után a MUnak<#smile>
és játszanak is?

ffxi
Picsába, nincs S2-m 😞(

Fákjúal!

SPORT 2
17:00 Labdarúgás
FA-kupa, 4. forduló, Wolves-Manchester United (élõ)
Wolves az FA kupában ma 17.00-kor (itt játszik Gyepi és Rósa Dinike)

Sztankovicsot hivja a Manchester...most hallottam a rádióban. Az angoloknak a sok sérult miatt gondjaik vannak a középpályán és erre a szerb játékos jelentene gyógyírt! számomra kicsit hihetetlennek tünik...

ffxi
Kivel jáccunk?

Fákjúal!

Matthew Prosac
Isten áldja meg a igaz hitéért és vak buzgóságáért...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Felvett engem is 😄
De aztán kiderült az igazság rólam 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
tökjóremekpazarfasza, értettük egyszer is! <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szevasztok

mindenki aki szereti a MU-t és van msn-e tegyen a neve elé egy M-et
ezzel kifejezve hogy szereti a klubbot

msn címem:-) [email protected]
vegyetek fel!!!
😄
Hello

Most olvastam nemrég hogy aki szereti a MU-t és van msn-je az tegyen a neve elé egy nagy M-et

jah nekem is van msn-em :-) [email protected] ...vegyetek fel!!!
Scholes18
épp elég riválisunk van szal szvsz attól nem kell félni hogy legyengûl egy.

Glory Glory Man United!!

ffxi
Nem akarom, h gyengüljön a riválisunk...

Fákjúal!

Hmmmm kiváncsi leszek mi lesz ebbõl...kiaz akit kölcsön tudnak kérni ilyenkor:S
Magic Boy
Sir Alex Ferguson még egy játékost szeretne! Írta: ForRedGlory
TEAMTALKA Manchester United edzõje még a januári átigazolási idõszakban szeretne egy játékost a csapathoz csábítani.

A vörös ördögök középpályás sorát mostanában nagy betegséghullám tizedeli, így a skót menedzser még a mostani átigazolási idõszakban újabb játékos után néz. Az utóbbi években jobbnál jobb játékosok hagyták el a csapatot, akik mind a középpályán kaptak szerepet, elég csak Phil Neville-re, Nicky Butt-ra, vagy Kleberson-ra és Djemba-Djemára gondolni. A Legnagyobb távozó azonban Roy Keane, a csapat szíve.

A maradiak listáját szaporítja Paul Scholes, John O’Shea, és már Ryan Giggs is, aki tegnap este sérült meg. A gondot tetézi, hogy a walesi helyett pályára lépõ Alan Smith „kipontozódott”, így nem léphet pályára a jövõ héten sorra kerülõ bajnoki meccsen, ami a sors furcsa fintoraként ismét az Ewood Parkban lesz.

Habár Ronaldo már játszhat a vasárnapi FA-kupa találkozón, illetve Park Ji-sung is elkezdte az edzéseket, Sir Alex Ferguson tudja, hogy nagy kockázatot vállalna, ha nem próbálna leigazolni még egy játékost. David Gill a napokban kijelentette, hogy már csak nyáron számíthat Ferguson pénzre az erõsítéshez, ám most ismét nyílik a buksza, és jöhet egy játékos:

”Tudjuk, hogy nehéz lesz játékot keresni, de szeretnénk még valakit idehozni, aztán a folytatásban a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtani. Olyan játékos kell, aki erõsíti a keretet, mert a középpályán gyengék vagyunk.” - nyilatkozta Sir Alex Ferguson.

”Lehet hogy kölcsönveszünk valakit, mert az idõ rövidsége miatt lehetetlenség megállapodni a klubbal és a játékossal is. Könnyen kifuthatunk az idõbõl.”

ettõl te miért félsz?

amugy sztem megy 😞

REAL MADRID

ffxi
Már féltem!

Fákjúal!

báttyó02
semennyi😄
csak a szennylapok hitegetik a népet

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ffxi
sztetek mennyi esély arra,hogy "anri" megy a Barcahoz?

Fákjúal!

te rossz kárörvendõ, nem jött össze, ne sírjál!<#mf2>

Matthew Prosac
FT 2-1 HEHE

Iori
2-1

I love this game!

Kaplan
Már 1 - 1 <#hehe>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nemtudom,de már vezettek 1:0-ra RVN góljával!

Iori
mi a fasz van, mért nem megy a meccs a s2n?

I love this game!

nincs mese,kell venni egy középpályást!

ffxi
Minden reményunk elszállt!<#rinya>

Fákjúal!

Magic Boy
Park sérült!

ffxi
Szurkolok neki. Koreai nem vok, de ázsiai az igen. Hajrá Park!!!!

Fákjúal!

Matthew Prosac
Park bizonyíthat...

ffxi
<#shakehead> Mi lesz így a csapattal?

Fákjúal!