35611
-
#8744 na ja :) -
#8743 De azért szép volt :P -
#8742 ronbaldo gólját meg megmosolyogtam, sztem ő sem hitte h ez be fog menni :D -
#8741 forza italia??? -
#8740 Tevez 2-0 Bajnok csapat, bajnok csapat:D:D -
#8739 Ronaldo GóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóL.
1-0. -
#8738 Mind1 a cselszi is ezt csinálta tavaly és nem lettek bajnokok:) -
#8737 Mindent gondoltam volna,ezt nem,azért szép :) -
#8736 Ezen már csak nevetni tudok esküszöm:D 90. perc, szokás szerint... -
#8735 2:3 :S -
#8734 Ilyen gyorsan? :( -
#8733 2-2 :S -
#8732 Bolton - Arsenal
2 - 0
Eddig.... Még van 30 perc,sztem Arsenalnak ennyi volta a bajnoki cím.. -
#8731 sztem minden itt forumozó ember ismeri ezt az oldalt ugyhogy felesleges rekámoznod. -
#8730 hol?? még 100X plz -
#8728 Today top news:
+ Andersont megdícsérte Dunga -
#8727 Fletcher 6 hétre kidőlt..:S:S
Remélem, hogy nem lesz sérülésekből rendszer...tavaly a legrosszabbkor köszöntött be a sérülés-hullám...:S -
#8726 Remélem Arsenal valami nagyon Lightos csapatot küld be és akkor van esélyünk -
pilboy #8725 megint nem látom a mecset :( -
#8724 Villát illene elverni otthon, főleg azok után, hogy idegenben egyszer 2:0-ra, egyszer 1-4 re vertük őket...Bolton - Arsenalnál most nehéz esélyeket mondani, mert nemtudni, milyen formában lesznek...Chelsea - Boronál pedig reméljük, hogy az anti-(pondró) foci ismét jó lesz legalább egy x-re... -
#8723 Anglia, 32. forduló
március 29., szombat
Birmingham-Manchester City
16.00
Bolton-Arsenal
16.00
Derby-Fulham
16.00
Sunderland-West Ham
16.00
Portsmouth-Wigan
16.00
Reading-Blackburn
16.00
Manchester United-Aston Villa
18.15
március 30., vasárnap
Chelsea-Middlesbrough
14.30
Tottenham-Newcastle
16.00
Liverpool-Everton
17.00 -
#8722 nb1.hu
Még akár egy hónappal ezelőtt is sokan elkönyvelték, hogy a spanyol és az olasz bajnokság eldőlt, míg az angol Premier League végkimenetele teljesen kiszámíthatatlan, hiszen három együttes küzd az aranyért.
Ehhez képest az Inter és a Real Madrid egyaránt 4-4 ponttal vezet már csak, míg a Manchester United 5 ponttal előzi meg a második helyezett Chelsea-t. A manchesteriek menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint a "Kékek" még esélyesek a bajnoki cím megszerzésére.
- A Chelsea elleni mérkőzés lehet a döntő - mondta a skót. - A Stamford Bridge-en kiváló a mérlegük, az egy komoly ütközet lesz. Kényelmes előnyt szereztünk, de semmi nem dőlt még el, úgy kell futballoznunk a hátralévő meccseken is, ahogyan eddig. A legkiegyensúlyozottabb csapat nyeri meg a bajnokságot, és ez a jelek szerint nem az Arsenal lesz: az eddig sokak által csodált Wenger-csapat teljesen kifulladni látszik, négy döntetlen után veszített a Stamford Bridge-en és már 6 ponttal van lemaradva a Unitedtől, amely előtt február 10-én még öt ponttal vezetett, mostanra azonban a José Mourinho távozása után kissé lebecsült Chelsea is megelőzte. -
#8721 majdnem bevettemXD kár hogy az Argentínok nem jutottak ki..:( XD -
#8720 Brazilia :DDDDDD -
#8719 hát ott lennének ha lenne Anglia.. -
#8718 micsoda célzások:P Spanyoloknak annyira nem -
#8717 Te a spanyoloknak nem? A kedvenc csapataidtól ott van a legtöbb játékos...
Fabregas - Arsenal, Alonso - Pool, Torres - Pool, Garcia, egykori Pool játékos...bár a hollandoknál igazad van, ottvan Kuyt, Babel...a szaros kis MU-ból nincsenek is kint olyan sokan:( -
#8716 ÉN Portugál és Holland mert ott van 1-2 evertonos + Van Der Sar:) -
#8715 Portugália:) -
#8714 ne is mondd még mindig nem tudom feldolgozni úristen horvátok ellen a wembleyben..
amúgy portugál ha már vmi Roni miatt. -
#8713 spanyol, portugál :) -
#8712 télleg kíváncsiságból Ki melyik válogatottnak szurkol a mostani EB-n? mert ugye Angolok nem lesznek:( -
#8711 kit érdekel a nemezetközi mecccs, hétvégére legyenek fittek! -
#8710 én is azt hittemmXDXDXD -
#8709 Sérülés miatt Ronaldo és Nani sem játszhat címeres mezben
A hétvégi bajnoki fordulók után több európai sztárjátékos is kidőlt a sorból, és nem szereplehet hazája színeiben a hét közi barátságos mérkőzéseken. Cristiano Ronaldo és Nani nem játszhat a portugáloknál. Wayne Rooney viszont kisebb sérülése ellenére is együtt edzett az angol kerettel.
Hétfőn Cristianonak és Naninak is Portugáliában, hazájuk válogatottjának edzőtáborában volt jelenése, a portugál együttes a görögök elleni szerdai barátságos mérkőzésre készül. A Manchester United két ifjú titánja azonban mégsem lehet ott a mérkőzésen, mert a portugál nemzeti csapat keretorvosa sérülést diagnosztizált náluk. Ronaldónak a bal lába fáj, míg Naninak a jobb lábában húzódott meg egy izom.
Ezt komolyan nem hiszem el... -
#8708 húgecc, megijedtem hogy Vidic buzi :D -
#8707 mostmár elég lessz. OK, hogy egyszer beirod, de ez már a 3. vagy 4. reklám.. Meg amúgy is ha valaki rákattint a bannerra egyből bejön.. -
#8705 Today Top News:
Wayne Rooney, a Manchester United csatára elmondta, hogy ő és az egész csapat örül, hogy a Vörös Ördgök legyőzték a Liverpoolt és így hatalmasat léptek előre.
______________________________________________________________________________________
Nemanja Vidic felfedte, hogy a védekező partneréhez, Ferdinand-hoz közel áll és nem csak akkor amikor épen játszanak. Vidic azt mondta, hogy Rio tanította őt. -
#8704 itt olyan feje van Roninak mintha éppen egy hatalmasat fingana -
Paranoia #8703