35611
-
Paranoia #8989 baszus
lemaradtam
vki majd egy össze foglalot linkeljen be plz -
#8988 te is igazi vezér drukker lehetnél, tevez nem lőtt ma gól hanem hargraves, ronaldo meg 11esből.... -
#8987 Tevez gólja csodálatos!!! C.Roniét nem látttam:( úgy tudom egyenlítőset ő lötte -
#8986 szerintem elég bemásolnom az msn-nevemet:
.: "Magical Manchester United!" :
Mindenki óriásit játszott. Max respect Edwin-nek és Evrának, az Arsenal két legveszélyesebb játékosa pedig Rio és Wes volt :D. -
pilboy #8985 hát az első félidőben nagyon féltem, írtó gyengén játszottunk, rengeteg hibával
aztán félidő vége előtt, besz*rt a tvu, és a 2. félidő elejéről, 2 gólról is lemaradtam
azok után jobbak voltunk, mint auz első játékrészben, talán köszönhetően a cseréknek
nagyon kellett ez a győzelem, lényeg, h megvan
4 meccs van, 2szer nem bukhatunk -
#8984 jómeccsvolt... gec mekkora gólt lőtt hargraves :) -
#8983 nyertüüüüüüüüünk :D
komoly meccs volt, de behúztuk és az a lényeg -
#8982 Mért szívja ennyire a feltöltést a TVU? :S Azt hittem, hogy a letöltésen múlik minden -
#8981 Sztem jobb is, hogy nem Ronaldo rúgta. -
#8980 Nah! Nem is kellett reonaldo... :) 2-1 -
#8979 Roooney! Micsoda helyzet! -
#8978 elég idegesen játszunk, borzasztó sok labdát adunk el... -
#8977 Ozz volt üresen Sung! Úristen! -
#8976 myp2p.eu
rojadirecta.com
stream.try.hu ( ) -
#8975 streamek itt
amúgy a eurosport 2 adja élőben -
#8974 nem de kéne:D -
#8973 persze, hisz ez a topik erről szól -
#8972 tudtok fiúk olyan Online TV-t adni ahol NBA meccsek mennek? -
#8971 TVUPlayer - soccer 21500 -
#8970 majd streameket léccci :) -
#8969 Vengernek ma sem a derűs arcát fogjuk látni :) -
#8968 m1 angol:D ne ma nagy nap MU-ra tettem tippmixen 1,75 aszorzó ha ő nyer! -
pilboy #8967 ez nem ide tartozó hír -
#8966 Chelsea Aston Villa
Felvetődött, hogy újabb középpályást ad hozzá a már így is tekintélyes gyűjteményéhez a Chelsea: Gareth Barry, az Aston Villa csapatkapitánya került szóba. A válogatott játékostól azonban nem válik meg az európai kupaküzdelmekért hajtó klub.
- Nem tudom, hogyan keletkeznek ezek a hírek, de Garethet még két és fél évig szerződés köti hozzánk - nyilatkozta Martin O'Neill menedzser. - Többször hírbe hozták már a Chelsea-vel, de a londoniaktól senki nem keresett meg sem engem, sem másvalakit a klubtól. -
#8965 Real az csak Sztár igazolásokból él szerintem Raul meg asszem a casillas az elejétől kezdve ott volt
-
#8964 én is így vagyok vele, ha elmegy akkor a pénzért menne el, akkor meg sztem is menjen ahova lát, nani 1-2 év múlva hasonlókra lesz képes szvsz mint ő, nem lennék öngyilkos miatta, de biztosan hiányozna a csapatból -
#8963 nem fog elmenni, okosabb ő ennél szerintem. a realban nem csillog senki aki nagy sztárként odaigazolt... -
#8962 Hogyha Ronaldo most menne el, (leszarom őszintén szólva, mennyi pénzért) amikor a fénykorát éli és egész Manchester érte rajong, akkor mennyenn is, én meg megpróbálom kiverni a gondolatot is majd a fejemből, hogy itt játszott valamikor... -
#8961 Legyen igazad. -
#8960 április 12., szombat
Birmingham-Everton
13.45
Bolton-West Ham
16.00
Derby-Aston Villa
16.00
Reading-Fulham
16.00
Sunderland-Manchester City
16.00
Tottenham-Middlesbrough
16.00
Portsmouth-Newcastle
18.15
április 13., vasárnap
Liverpool-Blackburn
14.30
Manchester United-Arsenal
17.00 -
#8959 Giggs
A jelek szerint az idő mégsem múlt el nyomtalanul Ryan Giggs felett: a MU-ban az elmúlt hétvégén - a Middlesbrough ellen (2-2) - a 750. meccsét abszolváló 34 éves játékos saját elmondása szerint már sokkal nehezebben regenerálódik, mint régebben. A jubileumi meccsen ráadásul kihagyott egy ordító helyzetet is, amivel kivívta Sir Alex és a drukkerek nemtetszését is. Az egyik tévénéző például azt vetette fel a meccset közvetítő riporternek: miért bízik meg még mindig a walesi játékosban Ferguson, amikor egyre gyengébben játszik?
- Korábban óriási hasznára volt a klubnak - folytatta a betelefonáló -, és csodálatos gólokkal örvendeztetett meg bennünket. Jelen pillanatban azonban inkább a kerékkötője a csapatnak, semmiféle veszélyt nem jelent az ellenfelek kapujára.
Sic transit gloria mundi - azaz így múlik el a (futball)világ dicsősége...
C. Ronaldo (no komment)
Cristiano Ronaldo fantasztikus szezonját látva a Real Madrid ismét bejelentkezett a portugálért. Spanyol lapértesülések szerint a fővárosiak már el is küldték Manchesterbe Predrag Mijatovicot, a klub sportigazgatóját, hogy tárgyaljon Ronaldo ügynökével.
Mijatovic elsősorban arra kíváncsi, hogy Ronaldo hajlandó lenne-e elhagyni a "Vörös Ördögöket". A Real számára a játékos átigazolási díjának kifizetése nem jelenthet problémát, spanyol híresztelések szerint akár 125 millió eurót is megérne Ramon Calderonnak, hogy a "királyi" csapatban tudja a világklasszis szélsőt.
Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy Ronaldo még legalább egy évet szeretne Manchesterben tölteni, mielőtt eligazol, ráadásul ha ez nem lenne elég, a United is alapból elutasít minden érte beérkező ajánlatot. -
pilboy #8958 grat a fiúknak
tartalékosan is nyertünk
kezdjük jó hírrel a Barca elleni felvonást:
Puyol nem játszhat a Manchester ellen 2008.04.10., 16:52
A Barça kapitánya számára a Schalke ellen összeszedett sárga lapos figyelmeztetése volt sorozatban a harmadik, ez pedig azt jelenti, hogy ki kell hagynia a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzését. Puyol mellett ráadásul többeknek is vigyáznia kell, egy lapra van az eltiltástól Milito, Márquez, Giovani, Messi és Touré is.
eurobarca.hu -
skristof #8957 miért ne lenne igaza? az bajnoki lesz te okos :D
omg.. -
#8956 Legyen igazad MU-Chelski ügyben :D -
#8955 2008.04.23. 20:45 | Liverpool - Chelsea
2008.04.23. 20:45 | Barcelona - Man Utd
Visszavágók:
2008.04.30. 20:45 | Chelsea - Liverpool
2008.04.30. 20:45 | Man Utd - Barcelona
( 2008.04.26. 13:45 | Chelsea - Man Utd ) -
#8954 jó és fontos kérdés, engem is érdekelne -
#8953 Uh télleg -