35611

• Paranoia
    baszus
    lemaradtam

vki majd egy össze foglalot linkeljen be plz
  • kulabácsi
    te is igazi vezér drukker lehetnél, tevez nem lőtt ma gól hanem hargraves, ronaldo meg 11esből....
  • John Cena
    Tevez gólja csodálatos!!! C.Roniét nem látttam:( úgy tudom egyenlítőset ő lötte
  • Matthew Prosac
    szerintem elég bemásolnom az msn-nevemet:

.: "Magical Manchester United!" :
    Mindenki óriásit játszott. Max respect Edwin-nek és Evrának, az Arsenal két legveszélyesebb játékosa pedig Rio és Wes volt :D.
  • pilboy
    hát az első félidőben nagyon féltem, írtó gyengén játszottunk, rengeteg hibával
    aztán félidő vége előtt, besz*rt a tvu, és a 2. félidő elejéről, 2 gólról is lemaradtam
    azok után jobbak voltunk, mint auz első játékrészben, talán köszönhetően a cseréknek
    nagyon kellett ez a győzelem, lényeg, h megvan
    4 meccs van, 2szer nem bukhatunk
  • Jagumo
    jómeccsvolt... gec mekkora gólt lőtt hargraves :)
  • kulabácsi
    nyertüüüüüüüüünk :D
    komoly meccs volt, de behúztuk és az a lényeg
  • ffxi
    Mért szívja ennyire a feltöltést a TVU? :S Azt hittem, hogy a letöltésen múlik minden
  • ffxi
    Sztem jobb is, hogy nem Ronaldo rúgta.
  • ffxi
    Nah! Nem is kellett reonaldo... :) 2-1
  • ffxi
    Roooney! Micsoda helyzet!
  • kulabácsi
    elég idegesen játszunk, borzasztó sok labdát adunk el...
  • ffxi
    Ozz volt üresen Sung! Úristen!
  • banok
    myp2p.eu
    rojadirecta.com
    stream.try.hu ( )
  • kulabácsi
    streamek itt

amúgy a eurosport 2 adja élőben
  • John Cena
    nem de kéne:D
  • kulabácsi
    persze, hisz ez a topik erről szól
  • John Cena
    tudtok fiúk olyan Online TV-t adni ahol NBA meccsek mennek?
  • banok
    TVUPlayer - soccer 21500
  • Skynet723
    majd streameket léccci :)
  • Winz
    Vengernek ma sem a derűs arcát fogjuk látni :)
  • John Cena
    m1 angol:D ne ma nagy nap MU-ra tettem tippmixen 1,75 aszorzó ha ő nyer!
  • pilboy
    ez nem ide tartozó hír
  • John Cena
    Chelsea Aston Villa

Felvetődött, hogy újabb középpályást ad hozzá a már így is tekintélyes gyűjteményéhez a Chelsea: Gareth Barry, az Aston Villa csapatkapitánya került szóba. A válogatott játékostól azonban nem válik meg az európai kupaküzdelmekért hajtó klub.
    - Nem tudom, hogyan keletkeznek ezek a hírek, de Garethet még két és fél évig szerződés köti hozzánk - nyilatkozta Martin O'Neill menedzser. - Többször hírbe hozták már a Chelsea-vel, de a londoniaktól senki nem keresett meg sem engem, sem másvalakit a klubtól.
  • John Cena
    Real az csak Sztár igazolásokból él szerintem Raul meg asszem a casillas az elejétől kezdve ott volt
  • kulabácsi
    én is így vagyok vele, ha elmegy akkor a pénzért menne el, akkor meg sztem is menjen ahova lát, nani 1-2 év múlva hasonlókra lesz képes szvsz mint ő, nem lennék öngyilkos miatta, de biztosan hiányozna a csapatból
  • soma22
    nem fog elmenni, okosabb ő ennél szerintem. a realban nem csillog senki aki nagy sztárként odaigazolt...
  • Cabell
    Hogyha Ronaldo most menne el, (leszarom őszintén szólva, mennyi pénzért) amikor a fénykorát éli és egész Manchester érte rajong, akkor mennyenn is, én meg megpróbálom kiverni a gondolatot is majd a fejemből, hogy itt játszott valamikor...
  • ffxi
    Legyen igazad.
  • John Cena
    április 12., szombat

Birmingham-Everton
    13.45

Bolton-West Ham
    16.00

Derby-Aston Villa
    16.00

Reading-Fulham
    16.00

Sunderland-Manchester City
    16.00

Tottenham-Middlesbrough
    16.00

Portsmouth-Newcastle
    18.15

április 13., vasárnap

Liverpool-Blackburn
    14.30

Manchester United
    -Arsenal
    17.00
  • John Cena
    Giggs

A jelek szerint az idő mégsem múlt el nyomtalanul Ryan Giggs felett: a MU-ban az elmúlt hétvégén - a Middlesbrough ellen (2-2) - a 750. meccsét abszolváló 34 éves játékos saját elmondása szerint már sokkal nehezebben regenerálódik, mint régebben. A jubileumi meccsen ráadásul kihagyott egy ordító helyzetet is, amivel kivívta Sir Alex és a drukkerek nemtetszését is. Az egyik tévénéző például azt vetette fel a meccset közvetítő riporternek: miért bízik meg még mindig a walesi játékosban Ferguson, amikor egyre gyengébben játszik?
    - Korábban óriási hasznára volt a klubnak - folytatta a betelefonáló -, és csodálatos gólokkal örvendeztetett meg bennünket. Jelen pillanatban azonban inkább a kerékkötője a csapatnak, semmiféle veszélyt nem jelent az ellenfelek kapujára.
    Sic transit gloria mundi - azaz így múlik el a (futball)világ dicsősége...

C. Ronaldo (no komment)

Cristiano Ronaldo fantasztikus szezonját látva a Real Madrid ismét bejelentkezett a portugálért. Spanyol lapértesülések szerint a fővárosiak már el is küldték Manchesterbe Predrag Mijatovicot, a klub sportigazgatóját, hogy tárgyaljon Ronaldo ügynökével.
    Mijatovic elsősorban arra kíváncsi, hogy Ronaldo hajlandó lenne-e elhagyni a "Vörös Ördögöket". A Real számára a játékos átigazolási díjának kifizetése nem jelenthet problémát, spanyol híresztelések szerint akár 125 millió eurót is megérne Ramon Calderonnak, hogy a "királyi" csapatban tudja a világklasszis szélsőt.
    Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy Ronaldo még legalább egy évet szeretne Manchesterben tölteni, mielőtt eligazol, ráadásul ha ez nem lenne elég, a United is alapból elutasít minden érte beérkező ajánlatot.
  • pilboy
    grat a fiúknak
    tartalékosan is nyertünk

kezdjük jó hírrel a Barca elleni felvonást:
    Puyol nem játszhat a Manchester ellen 2008.04.10., 16:52

A Barça kapitánya számára a Schalke ellen összeszedett sárga lapos figyelmeztetése volt sorozatban a harmadik, ez pedig azt jelenti, hogy ki kell hagynia a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzését. Puyol mellett ráadásul többeknek is vigyáznia kell, egy lapra van az eltiltástól Milito, Márquez, Giovani, Messi és Touré is.
    eurobarca.hu
  • skristof
    miért ne lenne igaza? az bajnoki lesz te okos :D

omg..
  • ffxi
    Legyen igazad MU-Chelski ügyben :D
  • Japep
    2008.04.23. 20:45 | Liverpool - Chelsea
    2008.04.23. 20:45 | Barcelona - Man Utd

Visszavágók:

2008.04.30. 20:45 | Chelsea - Liverpool
    2008.04.30. 20:45 | Man Utd - Barcelona

( 2008.04.26. 13:45 | Chelsea - Man Utd )
  • kulabácsi
    jó és fontos kérdés, engem is érdekelne
  • ffxi
    Uh télleg
  • LasCar16
    elődöntőknél már nincs sorsolás... ágak szerinti továbbjutás van...
  • John Cena
    Na Barca - MU idegenben leszs az első meccs vagy hazain???
  • Matthew Prosac
    lol