35611

• rvn
    Eddig jók vagyunk!!!!!
  • Cabell
    Szerintem Park helyére jön majd be.
  • rvn
    :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Matthew Prosac
    vezetünk vezetünk..
  • John Cena
    Van Der Sar geci 2x megfordult:D
  • John Cena
    ebbe van igassság!!
  • Paranoia
    ezt a Park dolgot nemtom hova tenni komolyan...

ANDERSON-t!!!!!!!!
  • John Cena
    Párk bazd megXD
  • II Rocky II
    aztakurva...nagyon szép gól..puyol gólpassz XD
    mikor scholeshoz ért a labda akkor már éreztem hogy bevágja..szép volt (de még nincs lefutva :Dddd
  • Cabell
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL SCHOOOLESSS!!!!!!!!!
  • Paranoia
    JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • passatgt
    :OOOOOOO
  • John Cena
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 1-0
  • passatgt
    ronaldo vissza jobbra
  • Cabell
    úGY tűnik itt ma a bíróval is meg kell majd küzeni:S:S:S:S:
  • John Cena
    na nézem a meccset HAJRÁ MU!!! tök jó összes kedvenc csapatom vagy aPlayoffba avyg a Bajnokok ligájába van benne:D
  • Cabell
    A nézőtér milyen csodálatos...és igen! Mi hiszünk bennetek fiúk!!

De drámai lettem..:D Na, mostantól pub: MU - Barca
  • passatgt
    most legalább nem ilyen fasság felállás lesz remélem
  • Paranoia
    eeeh úgy néz ki naon hivatalos volt az összeállítás:S

rooney,vidics...nincs
  • Cabell
    Hát Pilu, a kezdőt látva félhetsz is..:S:D
  • Matthew Prosac
    más esélyünk nincs..
  • kulabácsi
    nyerni kell nincs mese
  • pilboy
    hu de félek...
    Glory MU!
  • andris7
    Azért tétmeccsen nyugodtan a kispadra exportálhatnák. Valamint én is bízom benne, hogy kivételesen fontos meccsen nem bunkerfoci+kontra, mert az nem fekszik a srácoknak.
  • kulabácsi
    mert mindenhova kell egy kis kínai inport :S
  • Paranoia
    Park....
    komolyan nem értem,h MIT,MÉRT,MÉRT ŐŐ?!
  • Paranoia
    Manchester United:
    Van der Sar, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Evra, 0'Shea, Ronaldo, Scholes, Anderson, Hargreaves, Carrick, Giggs, Park, Fletcher, Rooney, Tevez, Kuszczak, Pique, Welbeck.

Barcelona:
    Valdés, Pinto, Puyol, Thuram, Milito, Silvinho, Abidal, Zambrotta, Deco, Touré Yayá, Gudjohnsen, Edmilson, Xavi, Iniesta, Bojan, Etoo, Messi, Henry.
  • Atti12
    én már kész vok XD már elmondtam 2 misét, popcorn készítésre kész. Remélem Fergie nem most akar újítgatni azt megverjük a Barcát :)

Glory MU!
  • Paranoia
    hmmm mindenki be van xarva?:)
    ÉNIS!

Bízom a csapqatban,h vmit azért összehoz hazai pályán!
    GO MU
  • andris7
    Sajnos ezzel egyetértek. Bármennyire örültem akkor, 99 egy hatalmas mák volt =) Ma nem kéne kockáztatni ilyennel.
  • Zenszkij
    Vidicre sokkal nagyobb szükség van, Rooney az utóbbi időben nem mutat semmit se. Jó a Chelsea ellen volt egy gólja, de ennyi, észre se lehetett venni a pályán. Ferguson meg megint egy tetvedék taktikával fogja a pályára küldeni a csapatot, a 99-es bl döntőt is sikerült majdnem elbuknia pedig mindent megtett érte, emlékeztek Giggset és Beckhamet megcserélte. Tavaly is a Milán ellen idegenben...Hagyhatná a mester ezeket a zseniális próbálgatásait a Wigan meg a Fulham szintű csapatok ellen. Holnap az alap 4-4-2 kell. Semmi 4-5-1, meg Rooney a védelemben vagy a szélen, felejtsük már el, játszunk úgy ahogy mindig is szoktunk, normálisan. Sajnos viszont biztos vagyok benne, hogy Fergie megint összekotyvaszt valami marhaságot és előhúzza a fekete nyulat a kalapból...pfff
  • Cabell
    Naggyon helyes:)
  • Paranoia
    Vidic és Rooney ott lehet a kezdőben!

Sir Alex Fergusson szerint minden esély megvan rá, hogy a sérült duo játszhasson a Barcelona elleni visszavágón.

Wayne és Nemanja a Chelsea elleni rangadón sérültek meg, Rooneynak kiújult a csípősérülése, Vidic pedig arcsérülést szenvedett egy Drogbával való ütközés során.

Sir Alex Fergusson tudja milyen fontosak, ezért bőségesen biztosít időt ahhoz, hogy felépüljenek, bár jelenleg semmi sem biztos.

Ez egy fontos mérkőzés lesz, szóval minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy felépüljenek. "Ez nehéz ügy. Mindketten felépülhetnek de semmi sem biztos száz százalékig." - mondta Fergusson.

Néhányan kételkednek abban, hogy a hátralévő három vagy négy mérkőzés mindegyikét hozni tudja a United. A legutóbbi három mérkőzésen csak döntetlent ért el az alakulat, ebben a sérültek és a pihentetett játékosok is közrejátszottak.

Sir Alex Fergusson azonban teljesen bízik a csapatban még a kritikák ellenére is.

A rotáció bevált, mely arra volt hivatott, hogy frissen tartsa a játékosokat, viszont a rajongók szerint a gyengébb szereplésnek a játékról játékra való változás volt az oka.
    De Fergie száz százalékig bízik a csapat minden egyes tagjában: "Bízok ezekben a játékosokban. Boldog menedzser vagyok, hogy ilyen jó játékosaim vannak." - mondta.
  • Cabell
    Vida és Rooney játéka is erősen kétséges...:S:S Úgy látszik, ezt a sérüléshullámot nem ússzuk meg...:S:S:S
  • mopsar
    Ismétlés a tudás anyja :)
  • Old Joshua
    Tök ugyanaz a kettő nem? Vagy csak én vagyok vaksi : )Off vége

Azért gratuláljunk C Ronaldónak

"Cristiano Ronaldót, a Manchester United támadóját választották meg a jelenlegi idény legjobbjának az Angliában játszó profi labdarúgók. A hivatásos futballisták szervezetének (PFA) szavazásán egymás után másodszor került az élre a portugál játékos. Cristiano Ronaldo eddig 38 gól szerzett a szezonban."

Gratula innen is : )
  • Cabell
    Hát igen, jól jellemzi a tavalyi és az idei szezon közötti különbséget, hogy ott rengetegen voltak az év csapatában tőlünk...
  • Matthew Prosac
    ON

2007 után ismét Cristiano Ronaldo győzött az angol hivatásos labdarúgók szervezetének (PFA) éves szavazásán, így a zseniális portugál lett újfent az év játékosa. Cesc Fabregas kapta a legjobb fiatalnak járó díjat, három Manchester United és négy Arsenal-játékos került az év csapatába.

Ronaldo nem vett részt a díjkiosztón, hisz csapatával készül a Barcelona elleni BL-elődöntő visszavágójára, de átvehette a kupát Sir Alex Fergusontól.

„Nagy motiváció ez a díj arra, hogy még keményebben dolgozzak, és még jobb legyek. Annak az elismerése, hogy valóban jól játszottam, és a csapatot is megfelelően tudtam segíteni. A díj az egész csapaté, az ő segítségük nélkül nem kaphattam volna meg” – nyilatkozta a támadó.

Ronaldo elárulta, ő maga Emmanuel Adebayorra szavazott a választáson.

„Úgy hiszem, ő is remek szezont tudhat maga mögött, ezért kapta meg a voksomat. De több játékos van még, aki kitűnően játszott, csak Torrest vagy Fabregast említeném. Azért azt hiszem, megérdemeltem a díjat” – mosolygott.

A manchesteri támadó Fernando Torrest, Steven Gerrardot, Cesc Fabregast, Emmanuel Adebayort és David Jamest előzte meg a szavazáson.

Az év fiatal játékosának járó trófeát nem tudta megvédeni Ronaldo, ezt most az arsenalos Cesc Fabregas vihette haza. A remek idényt produkáló középpályásnak Micah Richards, Gabriel Agbonlahor, Ashley Young és Fernando Torres voltak a vetélytársai.

„Nagyon büszke vagyok a hatalmas presztízsű díjra, és én is a csapattársaimnak szeretném ajánlani, hisz óriási szerepük van a jó játékomban” – nyilatkozta Fabregas.

Megszavazták az év csapatait is: a Premier League legjobbjai közé négy Arsenal- és három MU-játékos került, két Liverpool-, egy Portsmouth- és egy Aston Villa-spíler mellett:

James (Portsmouth)–Sagna (Arsenal), R. Ferdinand (MU), Vidics (MU), Clichy (Arsenal)– C. Ronaldo (MU), Gerrard (Liverpool), Fabregas (Arsenal), A. Young (Aston Villa)–Adebayor (Arsenal), F. Torres (Liverpool)
  • John Cena

ezek avideók tök szarok:D

• passatgt
    ma még csak kétszer volt