35611
-
#9431 Én is megünnepeltem,és megfogadtam ma,hogy többet nem iszok!! -
#9430 tetszetős a banner
tegnap sikerült megünnepelni végre a döntőbe jutást, jól sikerált :D -
pilboy #9429 öööö
ki vagy te itt?
kicsit álljon már meg a menet!
ha a veszett jó csajos topicban van egy Chelsea nevű csaj és én lecselzizem azért is szólni fog minden chelsea és nemchelsea fan???
azt hittem ez a Man Utd topic
jó hogy nem már majd a chelsea-sek mondják meg, h itt mit szabad és mit nem
hozzáteszem én nem szoktam cselzit írni, de ez már szemet szúrt -
#9428 hú, helytelenül írták le a csapatod nevét, sírj már egy kicsit. cselzi bazdmeg, cselzi -
#9427 Akkor semmi gond. -
#9426 Kár volt kitenni, úgyis rossz a sorrend -
Paranoia #9425 házigazdátokkal beszéltem,kérdeztem meg tőle,h ki tehetem e.
ha tudtam volna,h te csináltad ,tőled kérdeztem volna meg. -
Azért megkérdezhettetek volna engem, hogy kitehetitek-e a BL-döntős képemet...biztos nem mondtam volna nemet. -
#9423 Szerintem ha mi szerezzük az első gólt, akkor nyerünk jó eséllyel. Nem ebben lesz szerintem az igazi veszélyforrás, hanem, ha sokáig 0-0 lesz. -
#9422 Droga-tól igen naon tartani kell a hajrában. Lehet, ő vele fogunk úgy járni mint Bayern 99-ben. De ne legyen igazam. -
#9421 én se szoktam ilyet írni, ezt is csak a cigányronáldózás miatt írtam -
#9420 Nem akarok kötekedni - de ez miért jó nektek (nagy tisztelet a kivételnek) ?
Nálunk soha nem láttok ilyet (legalábbis mondom ezt magamból kiindulva), hogy mencseszter, púl...stb. -
#9419 a Chelsea viszont ilyesztően kiszámítható: sokáig öldöklő harc, aztán a hajrában egy Drogba gól, amire már nincs idő válaszolni... -
#9418 cselzi.
jó volt úgy. -
#9417 bevallom a Pooltól féltem volna jobban a döntőben. kiszámíthatatlanok. (pl milan ellen 0-3ról) -
#9416 Sir Alex
Mint ismeretes, bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe a Manchester United. Az angol bajnok 1-0-ra legyőzte az Old Traffordon a Barcelonát, így összesítésben is ilyen arányban múlta felül a gránátvörös-kékeket. Sir Alex Ferguson kijelentette: nem számít, ki ellen játszik a csapat a moszkvai fináléban, majd a fantasztikus hangulatot teremtő szurkolókat dicsérte.
- A drukkerek zseniálisak voltak, belehajszoltak minket a játékba - nyilatkozta a skót. - A csapat nagyszerűen teljesített, sok mindenkit kiemelhetnék, de ha egy nevet kell említenem, akkor Carlos Tevezről beszélnék: fantasztikus volt, hihetetlenül nagyot küzdött.
Michael Carrick, a csapat középpályása álomszerűnek nevezte az egész estét és természetesen dicsérte kollégáját, a hatalmas gólt szerző Paul Scholest, aki egyébként egy oldalajtón keresztül, észrevétlenül hagyta el a stadiont, miután közvetlenül a lefújás után lerázta a televízió munkatársait...
-
#9415 én is reménykedek de hát meg látjuk:) -
#9414 Chelsea -
kretyás #9413 igy van :} -
Paranoia #9412 Ronaldo: Premier League mindenek előtt
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa ezt mondta csapattársainak, hogy felejtsék el, hogy most a csapat a BL döntőbe került és koncentráljanak a bajnoki címre.
"Duplázni akarunk, de először a Premier League-t kell megnyerni és csak aztán kell a Bajnokok Ligájával foglalkozni. Ha megverjük a West Ham-et és a Wigan-t akkor megvédjük a bajnoki címünket, de a BL is nagyon fontos és most, hogy a fináléba jutottunk így nagy esélyünk van arra, hogy meg is nyerjük."
"De mégyegyzser mondom, először a Premier League-el kell foglalkoznunk."
Időközben Paul Scholes azt reméli, hogy amiért továbblőtte a klubot a Bajnokok Ligája döntőjé kap egy 2010-ig érvényes szerződést a csapat fejeseitől és így az Old Traffordon tud még maradni. -
WartHogSon #9411 hát a Newcastle-t én nem írnám le, mostanában Owenék jól nyomják -
#9410 ez már szerelem
tegnap ők okoztak meleg perceket a kapuk elött :D
-
#9409 május 3., szombat
Man Utd-West Ham Utd
13.45
Aston Villa-Wigan
16.00
Blackburn-Derby
16.00
Bolton-Sunderland
16.00
Fulham-Birmingham
16.00
Middlesbrough-Portsmouth
16.00
Reading-Tottenham
16.00
május 4., vasárnap
Arsenal-Everton
14.30
Liverpool-Man City
17.00
május 5., hétfő
Newcastle-Chelsea
17.00
szerintem csak a Arsenal vagy aLiverpool veszíthet cselzinek ez könnyűnek tűnik! -
#9408 fúú hát látom cselzi - MU BL döntő:S -
#9407 Vért fogunk izzadni Moszkvában :S -
#9406 Javítom - vagyis rosszul írtam...ha nem adják meg/vagy nekik igen akkor nem mi...
:D -
#9405 grat nektek, sztem is megérdemelten győztetek -
#9404 De ha nekünk nem adják meg, vagy a L'poolnak igen, még akkor is mi megyünk - ha az eredményt nézzük.
A játéka alapján sem érdemelte meg sztem a L'pool. Riise elintézte... :D
Ja, győzzön a jobb! -
#9403 vmvr megálmodta hogy Chelsea - MU döntő lesz, és hogy a Chelsea nyer majd. Rossz álom. Nyerni fogunk. -
#9402 tehát mi :D -
#9401 Én is jobban szerettem volna a L'pool-t... de így jött ki. Chelsea-t is verni kell. Amúgy havernak megmnodtam meccs elején,hogy 100% hogy chelsea kapni fog egy 11est... mondjuk jogos volt,de milyen véletlen :D idegesítő. Másik oldalon meg megse adják... :S
De győzzön a jobbik :P -
#9400 Moszkvában meglátjuk milesz am. grat nektek is!! tegnap Scholes nagy gólt lőtt:))) -
#9399 hát a fene se tudja, meglátjuk mi lesz 2 hét múlva, kemény meccs lesz, a chelsetől jobban félek mint a liverpooltól -
#9398 Grat a döntőhöz nektek is!
Ott találkozunk! :D -
#9397 Sztem annyira nem :)
Ha úgy álltunk volna fel hétvégén,mint a tegnapi Barca meccsen,sztem vittük volna a 3 pontot... -
#9396 nehéz döntő lesz :S -
#9395 A Chelsea lesz az ellenfél:S -
#9394 hyypia meg riise dontobe juttatjak a chelseat :D -
kretyás #9393 1 1 -
#9392 az biztos :DDDDDD
1:0 a chelsea-nek :S