35611

• Rash87
    Én is megünnepeltem,és megfogadtam ma,hogy többet nem iszok!!
  • kulabácsi
    tetszetős a banner
    tegnap sikerült megünnepelni végre a döntőbe jutást, jól sikerált :D
  • pilboy
    öööö
    ki vagy te itt?

kicsit álljon már meg a menet!
    ha a veszett jó csajos topicban van egy Chelsea nevű csaj és én lecselzizem azért is szólni fog minden chelsea és nemchelsea fan???

azt hittem ez a Man Utd topic
    jó hogy nem már majd a chelsea-sek mondják meg, h itt mit szabad és mit nem

hozzáteszem én nem szoktam cselzit írni, de ez már szemet szúrt
  • sapkafej
    hú, helytelenül írták le a csapatod nevét, sírj már egy kicsit. cselzi bazdmeg, cselzi
  • Japep
    Akkor semmi gond.
  • HunnernesKonge
    Kár volt kitenni, úgyis rossz a sorrend
  • Paranoia
    házigazdátokkal beszéltem,kérdeztem meg tőle,h ki tehetem e.
    ha tudtam volna,h te csináltad ,tőled kérdeztem volna meg.
  • Japep

Azért megkérdezhettetek volna engem, hogy kitehetitek-e a BL-döntős képemet...biztos nem mondtam volna nemet.
  • Cabell
    Szerintem ha mi szerezzük az első gólt, akkor nyerünk jó eséllyel. Nem ebben lesz szerintem az igazi veszélyforrás, hanem, ha sokáig 0-0 lesz.
  • ffxi
    Droga-tól igen naon tartani kell a hajrában. Lehet, ő vele fogunk úgy járni mint Bayern 99-ben. De ne legyen igazam.
  • toysoldier
    én se szoktam ilyet írni, ezt is csak a cigányronáldózás miatt írtam
  • Japep
    Nem akarok kötekedni - de ez miért jó nektek (nagy tisztelet a kivételnek) ?
    Nálunk soha nem láttok ilyet (legalábbis mondom ezt magamból kiindulva), hogy mencseszter, púl...stb.
  • Cabell
    a Chelsea viszont ilyesztően kiszámítható: sokáig öldöklő harc, aztán a hajrában egy Drogba gól, amire már nincs idő válaszolni...
  • toysoldier
    cselzi.

jó volt úgy.
  • Matthew Prosac
    bevallom a Pooltól féltem volna jobban a döntőben. kiszámíthatatlanok. (pl milan ellen 0-3ról)
  • John Cena
    Sir Alex

Mint ismeretes, bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe a Manchester United. Az angol bajnok 1-0-ra legyőzte az Old Traffordon a Barcelonát, így összesítésben is ilyen arányban múlta felül a gránátvörös-kékeket. Sir Alex Ferguson kijelentette: nem számít, ki ellen játszik a csapat a moszkvai fináléban, majd a fantasztikus hangulatot teremtő szurkolókat dicsérte.
    - A drukkerek zseniálisak voltak, belehajszoltak minket a játékba - nyilatkozta a skót. - A csapat nagyszerűen teljesített, sok mindenkit kiemelhetnék, de ha egy nevet kell említenem, akkor Carlos Tevezről beszélnék: fantasztikus volt, hihetetlenül nagyot küzdött.
    Michael Carrick, a csapat középpályása álomszerűnek nevezte az egész estét és természetesen dicsérte kollégáját, a hatalmas gólt szerző Paul Scholest, aki egyébként egy oldalajtón keresztül, észrevétlenül hagyta el a stadiont, miután közvetlenül a lefújás után lerázta a televízió munkatársait...
  • John Cena
    én is reménykedek de hát meg látjuk:)
  • ForzaInter
    Chelsea
  • kretyás
    igy van :}
  • Paranoia
    Ronaldo: Premier League mindenek előtt

Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa ezt mondta csapattársainak, hogy felejtsék el, hogy most a csapat a BL döntőbe került és koncentráljanak a bajnoki címre.

"Duplázni akarunk, de először a Premier League-t kell megnyerni és csak aztán kell a Bajnokok Ligájával foglalkozni. Ha megverjük a West Ham-et és a Wigan-t akkor megvédjük a bajnoki címünket, de a BL is nagyon fontos és most, hogy a fináléba jutottunk így nagy esélyünk van arra, hogy meg is nyerjük."

"De mégyegyzser mondom, először a Premier League-el kell foglalkoznunk."

Időközben Paul Scholes azt reméli, hogy amiért továbblőtte a klubot a Bajnokok Ligája döntőjé kap egy 2010-ig érvényes szerződést a csapat fejeseitől és így az Old Traffordon tud még maradni.
  • WartHogSon
    hát a Newcastle-t én nem írnám le, mostanában Owenék jól nyomják
  • kulabácsi
    ez már szerelem
    tegnap ők okoztak meleg perceket a kapuk elött :D

• John Cena
    május 3., szombat

Man Utd-West Ham Utd
    13.45

Aston Villa-Wigan
    16.00

Blackburn-Derby
    16.00

Bolton-Sunderland
    16.00

Fulham-Birmingham
    16.00

Middlesbrough-Portsmouth
    16.00

Reading-Tottenham
    16.00

május 4., vasárnap

Arsenal-Everton
    14.30

Liverpool-Man City
    17.00

május 5., hétfő

Newcastle-Chelsea
    17.00

szerintem csak a Arsenal vagy aLiverpool veszíthet cselzinek ez könnyűnek tűnik!
  • John Cena
    fúú hát látom cselzi - MU BL döntő:S
  • ffxi
    Vért fogunk izzadni Moszkvában :S
  • Japep
    Javítom - vagyis rosszul írtam...ha nem adják meg/vagy nekik igen akkor nem mi...

:D
  • kulabácsi
    grat nektek, sztem is megérdemelten győztetek
  • Japep
    De ha nekünk nem adják meg, vagy a L'poolnak igen, még akkor is mi megyünk - ha az eredményt nézzük.
    A játéka alapján sem érdemelte meg sztem a L'pool. Riise elintézte... :D

Ja, győzzön a jobb!
  • Cabell
    vmvr megálmodta hogy Chelsea - MU döntő lesz, és hogy a Chelsea nyer majd. Rossz álom. Nyerni fogunk.
  • kulabácsi
    tehát mi :D
  • Rash87
    Én is jobban szerettem volna a L'pool-t... de így jött ki. Chelsea-t is verni kell. Amúgy havernak megmnodtam meccs elején,hogy 100% hogy chelsea kapni fog egy 11est... mondjuk jogos volt,de milyen véletlen :D idegesítő. Másik oldalon meg megse adják... :S

De győzzön a jobbik :P
  • Jagumo
    Moszkvában meglátjuk milesz am. grat nektek is!! tegnap Scholes nagy gólt lőtt:)))
  • kulabácsi
    hát a fene se tudja, meglátjuk mi lesz 2 hét múlva, kemény meccs lesz, a chelsetől jobban félek mint a liverpooltól
  • Japep
    Grat a döntőhöz nektek is!
    Ott találkozunk! :D
  • Rash87
    Sztem annyira nem :)
    Ha úgy álltunk volna fel hétvégén,mint a tegnapi Barca meccsen,sztem vittük volna a 3 pontot...
  • kulabácsi
    nehéz döntő lesz :S
  • Cabell
    A Chelsea lesz az ellenfél:S
  • Gunnersboy
    hyypia meg riise dontobe juttatjak a chelseat :D
  • kretyás
    1 1
  • kulabácsi
    az biztos :DDDDDD

1:0 a chelsea-nek :S