Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
jaja jól járnátok vele

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Bocs srácok de Adriano nem megy a MU-ba!

nternazionale: nem tárgyalnak Adriano eladásáról

2006-08-10 12:13 Utolsó módosítás: 2006-08-10 12:13
Az Internazionale kategórikusan cáfolta, hogy tárgyalásokat kezdett volna Adriano eladásáról a Manchester Uniteddel. Ezt maga Massimo Moratti klubelnök jelentette ki.

“Nem állunk kapcsolatban a Manchester Uniteddel. Nem is kerestek minket az angolok” – mondta a milánói kák-feketék elsõ számú fõnöke.

Az olasz és az angol sajtó kedd óta ír a brazil csatár távozásáról, szerdán pedig továb erõsödtek a feltételezések. Az Internazionale az elmúlt napokban két világklasszist támadót igazolt: Hernan Crespo kölcsönbe érkezett a Chelsea-tõl, míg Zlatan Ibrahimovic a Serie B-be számûzött Juventust hagyta el. Így Adriano helye erõsen bizonytalanná vált mostani csapatában, s így “hozták össze” a lapok a Vörös Ördögökkel. A pletykákat az is tovább erõsítette, hogy állítólag Adriano ügynöke is beszélt a klubcserérõl.

A Manchester United csatársorából nemrég távozott Ruud van Nistelrooy a Real Madridhoz, s sokak szerint pótolni kellene õt. Sir Alex Ferguson vezetõedzõ azonban még gondolkodik, ugyanis Wayne Rooney, Louis Saha, Alan Smith, Ole Gunnar Solksjaer és Giuseppe Rossi is remek csatár, vagyis nem biztos, hogy kellene még egy csatár. Igaz, jelenleg Smith még nem teljesen egészséges tavaszi lábtörése óta, de a többiek már most is jó formában futballoznak.

Ez gyorsan ment, mármint az, hogy az Inter két nap alatt megállapodott a Juventusszal Zlatan Ibrahimovics megvételérõl!
A torinóiak elképesztõen jó üzletet csináltak a svéd válogatott támadó eladásával, akit hivatalos közleményük szerint 25,8 millió euróért adtak tovább, tehát két év alatt 15 milliót kerestek rajta!

Forrás: Topfoci

passatgt
jah télleg amilan adott el<#idiota>pedig az ibráhimovicsot akarja megvenni a milan mert elment a sevcsenko

Crespo és Ibrahimovics miatt Adriano csak 3. lehet a sorban, tehát van esély, hogy jön Manchesterbe :-D

9csöves9
tudtommal egy darab csatárt nem adott el most nyáron az inter

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

passatgt
de az vki helyére ment

9csöves9
így hogy Zlatan az interbe ment mégjobban megnõtt a valószínûsége

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

48 órán belül kiderül

Matthew Prosac
Adrianoooooooooooooo! A kedvenc csatárom Huntelaar mellett, szóval ha ideigazol azon nyomban magamalányúlok. Könyörgöm legyen igaz! !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gratulálok... hentes csatársor meglesz...
rooney+adriano...
hát ha nem is alámcsatársor de eredményes az biztos😄
bár egyre jobban nem szimpi mostanság nekem egyik se de jó páros lehetnének

violence can be used for good - JUSTICE

<#wilting>
Ez igaz vagy kacsa? Sztem inkább utóbbi...

Kíváncsi leszek, közülük ki jön tényleg a klubbhoz.

Az Inter csatára pár napon belül a Manchester United labdarúgója lesz, ezt a játékos ügynöke jelentette be.

Gilmar Rinaldi a játékos ügynöke maga jelentette be az olasz tévében hogy Adriano megegyezett a vörös ördögökkel és már csak a két klubon múlik mikor írják alá a szerzõdéseket.

Az ügynök elárulta hogy védence szerint karrierje érdekében távoznia kell az olasz együttestõl és a Unitedbe való igazolást tartja a lehetõ legjobb lépésnek. Hozzátette, a következõ 48 órában meg is születhet az egyezség:

”Adriano eligazol az Intertõl, mivel Crespo érkezésével már minimális esélyt sem lát a maradásra, miután a vezetõség ugyanis közölte vele, ha igazolnak egy támadót, akkor õ már csak a harmadik lesz a sorban. Ez számára elfogadhatatlan, mivel jobb, erõsebb és fiatalabb mint Crespo.” - nyilatkozta Rinaldi.

A játékos tehát a hírek szerint megegyezett az angolokkal, az Inter pedig közel van ahhoz hogy rábólintson a 22 millió font körüli összegre. Az egész történet nem csak arról szól, hogy a United akarja õt, hanem maga Adriano jelentette ki: a kérõk közül egyedül a vörös ördögök jöhetnek szóba nála.

Forrás: Manutdtalk.com

A Villarreal azonnal elengedi a spanyol Marcos Sennát a Manchester Unitedhez, amint az angol futballklub "elég jó" ajánlatot tesz a válogatott játékosért. Errõl Jose Manuel Llanzena beszélt az El Mundo Deportivo címû sportújságnak.

"A Manchester Unitedtõl a múlt hét végén hívtak föl bennünket, és megkérdezték, leülhetünk-e tárgyalni. Ha az ajánlatuk mindenkinek jó, akkor a Villarreal örömmel engedi el Sennát. Ha nincs megegyezés, semmi gond-akkor nálunk marad."

A 30 esztendõs, brazíliai születésû középsõ középpályás játszott a spanyol válogatottban a némeetországi világbajnokságon, és kulcsszerepe volt abban, hogy a Villarreal bejutott az elõdöntõbe a Bajnokok Ligája legutóbbi idényében.

A Villarreal nemrégiben leigazolta az Arsenaltól Robert Pirest, illetve Canit, Leandro Somozát (mindhárom középpályás), valamint a török csatárt, Nihat Kahvecit.

A Manchester United 18,8 millió brit fontért szerzõdtette Michael Carricket a Tottenham Hotspurtõl.

Tomazs Kuszczak minden bizonnyal a Manchester Unitedben folytaja a pályafutását. A sokiág tagadott átigazolás úgy tûnik, hogy révbe érhet, mivel az hogy a United amerikai kapus Tim Howard egy évet kölcsönben tölt az Evetonnál, lehetõség ad Kuszczaknak arra, hogy Van der Sar mögött a vörösök második számú kapusa legyen. Ez azt jelenti, hogy kupamérkõzéseken és könnyebbnek igérkezõ találkozókon játéklehetõséghez juthat majd és ez nagy kiugrást jelenthet a fiatal kapus számára. A másik nagy motiváció az lehet, hogy ha holland kollégája abbahagyja a profi futballt, akkor õ lehet a Mu elsõszámú kapusa, tudtuk meg a skysports.com-tól.

Nem tudom egyesek mit esznek Carrick-en, szerintem nem jó játékos, hogy ennyire fel kéne fújni.
Fõleg, hogy ennyi pénzt kiadtunk érte. Ennyi pénzért nem is egy, jobb játékost lehetett volna venni.

Ha Tevez jön, hibátlanok leszünk (nélküle is!)!Senna még kell középre és indulhat a szezon!Carrick remélem hamar felépül.Az elsõ három fordulóban nincs nehéz ellenfelünk, tehát arra is van ideje, hogy formába lendüljön!
MU!
Ha Tevez jön, hibátlanok leszünk (nélküle is!)!Senna még kell középre és indulhat a szezon!Carrick remélem hamar felépül.Az elsõ három fordulóban nincs nehéz ellenfelünk, tehát arra is van ideje, hogy formába lendüljön!
MU!
jobb választás az tény
van basten-t nem is értem miért nem vitte ki a vb-re....

Matthew Prosac
Ruud? Hozhatnák már helyette Huntelaart!...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

babaarcú visszatért és újra a régi😊
kinek kell nistelrooy?😄 jó mondjuk nem egy kategória de én olénak jobban örülök

Matthew Prosac
International: Amsterdam Tournament

19:00 FT' Manchester Utd (England) 3 : 1 Porto (Portugal)
Gólok:
Paul Scholes 12 '
Wayne Rooney 20'
Ole Gunnar Solskjer 74 '

Kiállítva: Rooney 42', Scholes 69'<#wilting>

ÉÉnse szeretném azt látni,h nemképes senki everni a cselzit és engem ez már nagyon idegesít,és remélem,h mostmeglesznek szorongatva és nem az elején döl el már a bajnokság...izgalmat várok énis!
Veretlen?csak a MU volt képes arra,h elverje.
na szted ki lesz a bajnok?
szerintem ez majdnem borítékolható sajnos...
én személy szerint minden angol csapatot bírok így a chelsea-t is de azért nem szeretnék veretlen bajnoki gyõzelmet látni
sõt max 3-4 pont ami kéne mint különbség bár szerintem megint utcahossz lesz az elsõ és második közt....
nekem mindegy ki nyer legyen csak izgi

ezüstért?<#beka3>
sapkafej
én csak egy példát hoztam fel, he

György

pénzrõl van szó nem hírekrõl😄😄😄
egyébként carrickel újra versenyben van a csapat az ezüstért
erõsebbek mint az arsenal meg liv'pool szóval izgi lesz
chelsea-t is legalább az egyik meccsen elkapják sztem

sapkafej
mirõl beszélsz? 😊
akkor az angol híreket sincs értelme lefordítani magyarra, vagy mi?

lehet h másról beszélünk 😛

György

😄 na ezt meg se hallottam😄
értelmetlen és felesleges és csak irigységet szül
más ország más árak ennyi le se kell szarni sztem

sapkafej
azért, hogy érezzük, mekkora pénzrõl van szó. á, ez túl egyszerû.

György

mi a f*ért kell mindent forintosítani?
ez egy szar pénz és az is lesz
maradjunk a font-ban ha már angolokról van szó...
de ez csak egy vélemény

Attól, h ott van Rossi szerintem még kéne egy csatár, hiszen nem tudni, h Smith milyen formában lesz a hosszú sérülése után.Torres nem hiszem, h átjön hozzánk, de Defoe-t meg lehetne szerezni!
Kapus,hátvéd poszt hibátlan!
Egy középpályást meg egy csatárt még el tudnék képzelni!
Pénzünk van rá!
GLORY MU!!!!!!!
....pppf istenem
mé kell õket mindenféle képpen összeugrasztani?!
DJ Bee18
Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo, a Manchester United két ifjú labdarúgója között állítólag szent a béke. Pat Brogan bokszpromoter ennek ellenére szívesen ringbe léptetné a két futballistát.
ronaldo051018.jpgAz Alsagerben élõ brit meccsszervezõ fejenként 40 millió forintot kínál a két játékosnak abban az esetben, ha négyszer 3 perc keretében összemérnék tudásukat.

"Bár azt olvasom, hogy igazából nem is voltak rosszban Németországban, azért egy ilyen meccsel végképp bebizonyíthatnák, hogy megbocsátottak egymásnak" - nyilatkozta Brogan.

Hozzátette, véleménye szerint Rooney nyerné az ökölcsatát, szerinte leütné a portugált. A promoter a Manchesterbe tervezett derbi teljes bevételét jótékony célra fordítaná. (rooneyworld.atw.hu)

😄DDDDDDDDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Bemutatták Michael Carricket, a Manchester United legújabb szerzeményét, miután átesett a kötelezõ orvosi vizsgálatokon. Carrick 18,6 millió fontért (7.4 milliárd forintért) igazolt a „vörös ördögökhöz” a Tottenham Hotspur együttesétõl, és a 16-os mezt kapta meg, amely a korábbi manchesteri legendáé, Roy Keane-é volt.

football without ultras is nothing

így van, sokat köszönhetünk neki! viszlát Ruud! <#worship>

Helyes helyes.Kezd formába jönni rooney ennek csak örülök<#smile>Remélem jó formába lesz és észre se venni a kihagyását.
Carricker meg remélem megoldja a középpálya problémáit<#eljen>
Carrick a Manchester Unitedben folytatja
július 31. hétfõ 10:54

A Manchester United megállapodott a Premier League-rivális Tottenham Hotspurrel Michael Carrick átigazolásáról, így ha a labdarúgó megfelel az orvosi vizsgálaton, a következõ szezonban már a Vörös Ördögöket erõsíti.

Az MU 18,6 millió fontot fizet a londoniaknak a válogatott középpályásért. A 25 éves, hétszeres válogatott Carrick két éve, a West Ham Unitedtõl érkezett a Tottenhamhez, amely akkor 2,75 milliót adott érte.

létrejött a Carrick üzlet!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ha a carick üzlet létrejön akkor sztem okés lesz a csapat...
a kpálya újra erõs lesz és ha smith felépül csatárgond se lesz
én nem szereznék több játékost a helyükben

Carrick nemsokára aláírhat

A Manchester United közel került ahhoz, hogy leigazolja a Tottenham Hotspurtõl az angol válogatott Michael Carricket.

A londoniak bár keményen harcoltak azért, hogy megtartsák kulcsjátékosukat, úgy tûnik a végén Sir Alex Ferguson jön ki gyõztesen az egykori West Ham középpályás kálváriájából.

Ferguson már a Világbajnokság elõtt megtette elsõ ajánlatát Carrickért, méghozzá egy 10 millió fontos összeg formájában, de ezt a Tottenham szinte gondolkodás nélkül elutasította.

Most azonban minden jel arra utal, hogy a United nyélbe ütheti az üzletet és a Ruud van Nistelrooy eladásából befolyt - csekély összegnek tûnõ - 10 millió fontból megspékelhetik a Carrickért tett árajánlatot.

A hónap elején még Martin Jol, a Tottenham holland menedzsere úgy nyilatkozott, hogy a 20 millió font lenne számukra az a határ, amiért valószínûleg elengednék a mindössze 24 éves játékost, bármennyire is ragaszkodnak tehetségükhöz.

Ennek ellenére egyes információk szerint Sir Alexéknek most egy 16 millió fontos ajánlatát fontolgatják Jolék és minden esélyük megvan rá, hogy ezzel a pénzösszeggel célba is érnek a Vörös Ördögök tervei, és akár már ma - Carrick születésnapján - bejelenthetik a transzfer létrejöttét.
Kell valakit venni Ruud helyére!!!!!!!
A középpályára is kéne vagy két játékos!!!!!!!
GLORY MU!!!!!!!!!
Ma mutatják be Van Nistelrooyt

Madrid, július 28., 9.20 A Bayern elõl happolta el a Real.

Ruud van Nistelrooy hároméves szerzõdést köt a Real Madrid labdarúgócsapatával, a holland válogatott támadót ma sajtótájékoztatón mutatják be - jelentette be a spanyol klub. A 30 éves futballistáért lapértesülések szerint 15 millió eurót fizetnek a madridiak a holland elõzõ klubjának, a Manchester Unitednek.
A játékos 2001-tõl játszott Manchesterben, ahol 219 tétmeccsen 150 gólt szerzett. Van Nistelrooy az olasz világbajnok Fabio Cannavaro és a brazil Emerson után a királyi gárda harmadik új szerzeménye ezen a héten. A holland csatárt a Bayern München is szerette volna leigazolni, szóban meg is állapodott a játékossal, de a manchesteriekkel nem jutott egyezségre az átigazolási díjról.
(mti)

Ruud Madridba szerzõdik

Ruud van Nistelrooy Spanyolországba utazott, hogy Madridban megcsinálják az átigazolás elõtti orvosi vizsgálatokat.

Csütörtök este még mindkét klub tagadta, hogy megegyeztek volna a holland támadó sorsáról, ám a mai nap a Királyi Gárda megerõsítette a pletykákat.

"A Manchester United megengedte Ruud van Nistelrooynak, hogy Madridba utazzon az orvosi vizsgálatok miatt. Mindazonáltal a két klub már megegyezett az anyagiakat illetõen." -mondta a Real egyik képviselõje a United hivatalos oldalának
RvN szintén Madridba megy... <#szomoru1>

Fernando Torres Madridban marad

Fernando Torres véget vetett azoknak a spekulációknak, melyek Manchesterbe szerzõdésérõl szóltak, ugyanis a Kölyök bejelentette: továbbra is nevelõegyüttesében szeretne maradni.

A spanyol klasszis a minden bizonnyal távozó Ruud van Nistelrooy helyét vehetette volna át a Vörös Ördögök csapatában, de Torres az elkövetkezendõkben is kedvenc csapatában akar játszani.

"Maradni akarok. Rengeteg pletyka látott napvilágot az esetleges eligazolásomról, ám a valóság az, hogy még egy éven át itt fogok játszani." -mondta Fernando a kedd reggeli sajtótájékoztatón

"Remekül érzem itt magam. Ha el akartam volna hagyni az Atleticót, akkor már évekkel ezelõtt megtehettem volna."

<#szomoru1>